Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benimkinin de ne saati ne kaç dakika uyuyacağı belli olmuyor...hatta bazen uyumuyor da zaten :)))yalnız değilsin......kaydirigubbakcemile5

sağol betülcümmm sen herşeye yetişirsin..muucckkka.s.
resminde aynı özgü namala benziyosun betül..daha önce benzeten olmuşmuydu? benziyomusun?:sm_confused:

yok valla canım yaa hıc benzeten olmadı kaydirigubbakcemile3
Ama herkes muhakkak bırıne benzetıyor ya arkadasına, ya ılk okul arkadasına, ya da tv den bırıne kaydirigubbakcemile3 benzemıyorum ama ozgu namala resımde oyle cıkmıs olabılr :)

4 aylık bir kızı olan bi tanıdığım iki gözü iki çeşme aglıyo..neden mi? çünkü Hamile!
aney aneyyyy Allahım sen hayırlı zamanda ver ya rabbimmm:Saruboceq:

gerçi biz bu ara %100 lük bir korunma yöntemi deniyoruz.kocişle kardeş misali.oğluşumun canı sağolsun aklımıza gelmiyo.gelsede oğluş müsaade etmiyo..kıskanıyo sanırım beni babacığından..

deryacım sen calpol şurubu fazla verme demiştin neden?

küçük bebeklerde sadece aşı döneminde öneriliyor canım ...ateş ve huzursuzluğa karşı....benim dediğim zaman 3 ay öncesi idi :))) 3 aydan önce sadece 2. ayaki aşıda veriliyor...3 aydan büyük bebeklere ihtiyac durumuna göre yarım ya da 1 ölçek verilebiliyo canım...

canım geçenlerde yaptım ben ama tarifi tam hatırlamıyorum..yaz google paçanga böreği birsürü tarif var...ister fırında ister yağda...ister unla ister unsuz...

canım beni pastırmaları biraz kavurup kaymutum,kaşarıda rendelemiştim....domates su bırakır diye koymadım..isteğe göre biberde konabilir yeşil biber doğranmış...birde kızartmadan önce yumurt akına batırıp unluyorsun ...

ama pastırmalar kavrulunca bıraz kuruyabılır.. domateslerı tabaga dograyıp susuz koyuyorsun ıcıne.. cok guzel bır kıvam verıyor ucu bırlesınce.. deneyın bence.. ben unsuz yumurtasız yaptım.. az yagda teflon tavada ceıvrerek kızarttım her tarafını.. misk gibii ohhh canım cektı yavvv... cokacimcoook

aynen canım ağustos annelerindeki aymuda hamile..10 haftalık...doktor düşer kendi demiş ama düşmemiş..doğurmaya karar vermiş..hayırlısı inşallah....biz de sizin korunma yönetmini kullanıyoruz:roflol::roflol:

bende bayramdan önce yaptım unsuz olanından..kavurdum valla çok güzeldi parmakalrımız yedik....

salihacım pek de marifetlisin canım ya yoğurtlar börekler cokacimcoook yok yok kesin gelmem lazım sana kaydirigubbakcemile3

Naber kızlar inşallah iyisinizdir valla ben iyice koptum oğlum sayesinde burdan,fazla giremiyorum şimdi biraz şekerleme yapıyo sanırım ondan geldim,eşim gelemiyormuş 1 ay daha görevdeymiş aslında benim içinde iyi oldu ailemin yanındayım hiç olmazsa en azından bana her konuda yardımcı oluyorlar,bu arada eşimle bu güne kadar doğru düzgün bi yılbaşı geçirdiğimi hatırlamıyorum,ilk senemizde dışarı çıkmıştık eve dönene kadar yolda kavga etmiştik yılbaşınada küs girmiştik berbattı resmen,2.yılımızda kayınvalidemlerdeydik resmen kabus gibiydi tabi yaptığımız her harekete saatlerce nutuk çeken bi kayınpeder ve kaynanayla nasıl eğlenilirse bende o kadar eğlendim yani kısaca berbattı,geçen senemizde eşimle başbaşa eğlenelim dedik aldık herşeyi bu seferde benim kociş ateşler içinde hasta yattı bütün gece başında ateşini düşürmek için yapmadığım şey kalmamıştı,bu senede ayrıyız neyse bu sene yanımda canım oğlum var iyikide var ne kadarda yaramaz olsada,sürekli herşeyden sıkılıp bağırıp çağırsada o benim canım iyiki doğurmuşum...Dünde aşımız vardı huysuzluğu had safhadaydı sanırım bugün biraz daha iyi onlar iyi olsunlarda artık ne yapalım herşeye katlanıcaz

anladııımmm allah rahmet etsinnn...:çok üzgünüm:cnmm olsun yolun düşünce kapım açık şutarafagittikıs antalyayı bende severim ne mümkün sevmemek ank.denizi yok ki ne bana ora güsel gelio bekarkken tatilegitmiştik sengözlerimebaksanabama izmir selçuk a da geldiim ben duygucum izmir efes falan çok güsel bittim ben oraya meryem ana müzesi var oraları gezdim çok beğendim:lepi: sen yakınmısın orayaa izmirin tarihi yerleri çok güzel sen aslen izmirlimsn?:1hug:[/COLOR][/B][/QUOTE]

salihacım daha yeni gordum kusura bakma bebiş durmadı sonra mısafır geldı,yemek derken bu saat oldu.ankaranın dedıgın gıbı tek kotu tarafı denız yok ama o zaman bıle her yer park havuzdu yemyesıldı..sımdı oylemı bılmıyorum.denızı aratmamak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar sankı..İzmır cok guzel bır sehır canım dedıgın gıbı tarıhı yerler cok ama efes meryemana bıraz sehır dısında kalıyor yanı ızmırın merkezınden nerdeyse 80 km kadar..ben dogma buyume ızmırlıyım anne tarafım asıl selanık göçmeni ama..İzmirde karşıyaka da oturuyorum duymussundur belkı..hatta gecenlerde maçında bır taraftarı öldü malesefsenağlama.senınde yolun düşerse her zaman beklerım canım..a.s.

Gülşahcım gecmıs olsun aşınızı yaptırmısınız..bızımde aşıdan sonra ege 2 gun çookk huysuzdu.Hayretler ıcınde kalmıstım avazı cıktıgı kadar bagıran bır bebek oldu.neysekı sımdı daha ıyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…