- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.941
ya burda uyuyor,4 saattir uyuyor,3 saat uyur,2 saat daha uyanmaz gibi kesin konuşan annelere ve uyuyan bebeklere imreniyorum.maaşallah.
benimkinin ne zaman uyanacağı ne zaman uyuyacagı belli olmaz en fazla 2 saat uyku halindedir.o da gece.gündüz sürekli şekerleme yapar uyur yapar uyanır.emziğini atar uyanır.bağırır uyanır.oyun ister uyanır.ki zaten uyumaz.evimi çok afedersiniz b.k götürür ama sıpam oyun ister.ana kucagında 10dk dan fazla durmaz bunun 5 dk oyuncaklı sonra ondan da sıkılır.kucak ister,kucakta gezmek ister sonra ondan da sıkılır.şimdi bagırıyo.sıkıldı...kaydirigubbakcemile
sağol betülcümmm sen herşeye yetişirsin..muucckkka.s.
resminde aynı özgü namala benziyosun betül..daha önce benzeten olmuşmuydu? benziyomusun?:sm_confused:
betül cnmmm istersenn banada msn ni ni verebilirmisiiinn istersen tabiia.s.a.s.
deryacım sen calpol şurubu fazla verme demiştin neden?
MOMMYYY kader arkidişim benim bazen gerçekten de sinirlerimin harab olduğunu hissediyorum ve bagırmamak için kendimi zor tutuyorum.normalde çok sinirli bir insanımdır maalesef.. kendi kendime şöyle diyorum kriz anlarında,O nun dünyaya gelmesini sen istedin O nun seçimi değildi.sinirlenmeye hakkın yok ne gerekiyosa yapacaksın..
ben pekmezi nane limonun içine kayıp veriyorum.evimiz buzzz gibi bizim aradabir üşütüyor askım.gece 20 dereceye düşüyor,düşünün artık.çok dikkat ediyorum ama terletme korkusu da var off of yaz gelseydi.
a.s.Kızlar, alakasız ama içinizde güzel bir paçanga böregi tarifi verebilecek olan var mı galeta ununa bulanandan istiyorum.resmen aşeriyorum.. :1shok:
şu yemekteyiz programında nil yapmıştı izleyen var mıııı?
Yaa ben yaptım pacangayı super oldu esımle tadına bayıldık .. ama mısır ununa bulamadık.. kolayı var aynısını yaparsın yumurtaya batırır sonra mısır ununa bularsın...
yufkaları sıgara boregı yapar gıbı kes. ucgen seklınde.. ıcıne bıraz pastırma kopar ne kucuk ne buyuk sekılde.. sonra bıraz bol kasar ama cok fazla degıl.. kasarı rendeleyebılrısınde normal dılım de koyabılırsın ınce 3 dılım fılan.. sonra domates ekle ustune kabugunu soyup kucuk dogra.. cok fazla koyma.. sonra yanlardan katla ucgenı ve seklını gormussundur zaten kalın ve uzun bır sekılde sarılıyor.. mısır ununa batırıp kızart. ama ınankı mısır unu olmadan da harıkaaa.. cokacimcoook
4 aylık bir kızı olan bi tanıdığım iki gözü iki çeşme aglıyo..neden mi? çünkü Hamile!
aney aneyyyy Allahım sen hayırlı zamanda ver ya rabbimmm:Saruboceq:
gerçi biz bu ara %100 lük bir korunma yöntemi deniyoruz.kocişle kardeş misali.oğluşumun canı sağolsun aklımıza gelmiyo.gelsede oğluş müsaade etmiyo..kıskanıyo sanırım beni babacığından..
ama pastırmalar kavrulunca bıraz kuruyabılır.. domateslerı tabaga dograyıp susuz koyuyorsun ıcıne.. cok guzel bır kıvam verıyor ucu bırlesınce.. deneyın bence.. ben unsuz yumurtasız yaptım.. az yagda teflon tavada ceıvrerek kızarttım her tarafını.. misk gibii ohhh canım cektı yavvv... cokacimcoook
cnm geçen gördüm tv de ücgen yufkanın içine kaşar peyniri bidee pastırma koydu yumurtaladı sonrada galeta ununa buladı:1rolleyes:cnmmm bide sigara böreğinden kalınn sardı ayyy olsada yisekk ımmm ımm
Naber kızlar inşallah iyisinizdir valla ben iyice koptum oğlum sayesinde burdan,fazla giremiyorum şimdi biraz şekerleme yapıyo sanırım ondan geldim,eşim gelemiyormuş 1 ay daha görevdeymiş aslında benim içinde iyi oldu ailemin yanındayım hiç olmazsa en azından bana her konuda yardımcı oluyorlar,bu arada eşimle bu güne kadar doğru düzgün bi yılbaşı geçirdiğimi hatırlamıyorum,ilk senemizde dışarı çıkmıştık eve dönene kadar yolda kavga etmiştik yılbaşınada küs girmiştik berbattı resmen,2.yılımızda kayınvalidemlerdeydik resmen kabus gibiydi tabi yaptığımız her harekete saatlerce nutuk çeken bi kayınpeder ve kaynanayla nasıl eğlenilirse bende o kadar eğlendim yani kısaca berbattı,geçen senemizde eşimle başbaşa eğlenelim dedik aldık herşeyi bu seferde benim kociş ateşler içinde hasta yattı bütün gece başında ateşini düşürmek için yapmadığım şey kalmamıştı,bu senede ayrıyız neyse bu sene yanımda canım oğlum var iyikide var ne kadarda yaramaz olsada,sürekli herşeyden sıkılıp bağırıp çağırsada o benim canım iyiki doğurmuşum...Dünde aşımız vardı huysuzluğu had safhadaydı sanırım bugün biraz daha iyi onlar iyi olsunlarda artık ne yapalım herşeye katlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?