- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #5.961
Ben de şu 100de 100 lük korunma yöntemini yalnız biz kullanıyoruz sanıyodum ya.delikafadulden
maşallah canım allah nazardan saklasın bebişini...
gnydn bebişine de size de
Allah mutluluktan ayırmasın..
odası da pek güzelmiş sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun..:hooray:
salihacım pek de marifetlisin canım ya yoğurtlar börekler cokacimcoook yok yok kesin gelmem lazım sana kaydirigubbakcemile3
kızlar eşleriniz sigara içiyor mu ?
biz hep bu konu yüzünden tartışıyoruz,aslında bugünlerde çok şey yüzünden tartışıyoruz ama neyse..
mutfakata içince tüm ev sigara kokuyor,balkonda içince de balkon genelde pis ve ıslak oluyor bu defa da içeri girince yerler ıslanıyor falan onun sigara içmesinden sonra yer silmekten mutfağı havalandırmaktan ve kül tablası yıkamaktan BIKTIM...Ayça'dan önce ben de içerdim ama artık fena kokuyor bana.
hımm cnmmm çok güselll ii günlerde kullansınn... bebişinde çok şiıkerrrr yesin onu teyzesiiiŞeniz
canım hepimizin mutluluğu daim olsun inşallahgnydn fotolara keyifle baktım Rabbim bir ömür huzurlu kılsın yuvanızı inş.
alıntı:anladııımmm allah rahmet etsinnn...:çok üzgünüm:cnmm olsun yolun düşünce kapım açık kıs antalyayı bende severim ne mümkün sevmemek ank.denizi yok ki ne bana ora güsel gelio bekarkken tatilegitmiştik sengözlerimebaksanabama izmir selçuk a da geldiim ben duygucum izmir efes falan çok güsel bittim ben oraya meryem ana müzesi var oraları gezdim çok beğendim sen yakınmısın orayaa izmirin tarihi yerleri çok güzel sen aslen izmirlimsn?
kızlar eşleriniz sigara içiyor mu ?
biz hep bu konu yüzünden tartışıyoruz,aslında bugünlerde çok şey yüzünden tartışıyoruz ama neyse..
mutfakata içince tüm ev sigara kokuyor,balkonda içince de balkon genelde pis ve ıslak oluyor bu defa da içeri girince yerler ıslanıyor falan onun sigara içmesinden sonra yer silmekten mutfağı havalandırmaktan ve kül tablası yıkamaktan BIKTIM...Ayça'dan önce ben de içerdim ama artık fena kokuyor bana.
bizim ailecek sigaramız içkimiz yok yeşilaycıyız hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?