Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar babasıyla oğlumuza doğduğu gün bir web sitesi aldık.eşim orayı doğumdan itibaren olan Yarkın'ın resim ve videolarıyla donattı.harika bişey oğlumuz büyüyünce oradan kendi gelişimini ay ay takip edebilecek..inşallah yavrummm
ayrıca şehir dışındaki akraba,tanıdık,arkadaş vs. de oradan bakabiliyor oğlumuzun hal ve gidişatına.süper oldu.
arada teklediğimizde tel. açıp yeni resim koy diyorlar.. buraya da örnek için verecektim adresi ama tereddüt ettim.(yanlış anlaşılmayayım lütfen)
herkese tavsiye ederim.Şeniz

gnydn bebişine de size de
Allah mutluluktan ayırmasın..
odası da pek güzelmiş sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun..:hooray:

kızlar eşleriniz sigara içiyor mu ?
biz hep bu konu yüzünden tartışıyoruz,aslında bugünlerde çok şey yüzünden tartışıyoruz ama neyse..
mutfakata içince tüm ev sigara kokuyor,balkonda içince de balkon genelde pis ve ıslak oluyor bu defa da içeri girince yerler ıslanıyor falan onun sigara içmesinden sonra yer silmekten mutfağı havalandırmaktan ve kül tablası yıkamaktan BIKTIM...Ayça'dan önce ben de içerdim ama artık fena kokuyor bana.

bizim ailecek sigaramız içkimiz yok yeşilaycıyız hihoyyythihoyyythihoyyyt

alıntı:
salihacım daha yeni gordum kusura bakma bebiş durmadı sonra mısafır geldı,yemek derken bu saat oldu.ankaranın dedıgın gıbı tek kotu tarafı denız yok ama o zaman bıle her yer park havuzdu yemyesıldı..sımdı oylemı bılmıyorum.denızı aratmamak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar sankı..İzmır cok guzel bır sehır canım dedıgın gıbı tarıhı yerler cok ama efes meryemana bıraz sehır dısında kalıyor yanı ızmırın merkezınden nerdeyse 80 km kadar..ben dogma buyume ızmırlıyım anne tarafım asıl selanık göçmeni ama..İzmirde karşıyaka da oturuyorum duymussundur belkı..hatta gecenlerde maçında bır taraftarı öldü malesefsenağlama.senınde yolun düşerse her zaman beklerım canım.

nidemek cnmm halden anlarızz :jeyyar:benim pc de kafamın tasını attırdıı sana 3. yazışımm uyy terledim hoadelikafadulden
cnm ewet ankara dediğin gibi denizi yok ama bol parkı ,havuzu,köprüsü yeşilliği bol biyer yaşanılcak bi şehirr kıs senide alalım buralara ne güsel olurr hihoyyytizmire gerçekten bayıldımm ee kızlarıda boşuna güzel olmuyoo demekkki.. heee yolumus düşse uğrrarım cnm (ayy bu sırada yolumus heryere düştü hihi)kaydirigubbakcemile3bebişlerlede ne güsel olurya vık vık ama olsun onlarsız da olmas kaydirigubbakcemilesen geel valla sanada börekler açarım kısscokacimcoook:jeyyar:

Son düzenleme:

arada içer ama ewde hiçç içmedi bebiş olduktan sonraa şükürr:Saruboceq: bende hiç içmem :hooray:
yeni ewliken bi kaç içiodum şimdi içmiom bebişler nelere kadirr...:asigim:
ama alkolü ne ben ne eşim alır bizde yeşilaycıyıkyerimseniben:sm_cool:

ayyy yarınnnn ilk yılbaşımızzzsositososito:hooray::teytey:
allahıımmm bebişlerimizlee daha niceee niceee yıllaraa erdirsinnn AMİN:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…