Doğum yapmış olan anneler buraya....

[
nidemek cnmm halden anlarızz :jeyyar:benim pc de kafamın tasını attırdıı sana 3. yazışımm uyy terledim hoadelikafadulden
cnm ewet ankara dediğin gibi denizi yok ama bol parkı ,havuzu,köprüsü yeşilliği bol biyer yaşanılcak bi şehirr kıs senide alalım buralara ne güsel olurr hihoyyytizmire gerçekten bayıldımm ee kızlarıda boşuna güzel olmuyoo demekkki.. heee yolumus düşse uğrrarım cnm (ayy bu sırada yolumus heryere düştü hihi)kaydirigubbakcemile3bebişlerlede ne güsel olurya vık vık ama olsun onlarsız da olmas geel valla sanada börekler açarım kısscokacimcoook:jeyyar:
[/QUOTE]

ay kız okudum bıraz once sen baya hamaratmışıncokacimcoookankaraya gelırsem aç gelcem zaten:roflol:

bu da kasımda çekildi kocişin doğum günüydüü
31 yaşına girdi

nice mutlu yaşlara canım.yenı yaşıda pek güzelmiş:roflol:

herkese ii akşamlar ne güzel resimler koyulmuş hepiniz çok güzelsiniz maşallah ve bebeklerde çok şeker

Benim canavar bugün saat 9 da bayıldı ohh allaha şükür.şunu keşvettim öğlen uyuyunca gece uykusuna daha rahat geçiyor:lepi:
uyumazsa daha da huzursuz ve hırçınlaşıyor,hani çok yorgun olduğunuz zaman uykuya geçmekte zorlanırız ya öyle bişiy sanırsam.Kucağımda zıplıyordu ben de internete bakıyordum omuzumda başını koyuvermiş uyumuş kuzum yaa,bugün kızdım ona azcık bağırdım şimdi çok içime battı bana mı küstü uyudu acaba??benneyaptımki

benimoğlum da gündüz uykusunu aldığı zaman rahat uyur ama 1 saat falan değil gündüz bir defada wn az 2 veya 3 saat uyuduğu olur paşamın

merhaba arkadaşlarr aranızda olamıyorum bu ara özledim valla sizleri kızım ile ilgileniyorum ev falan derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum valla eşim bu gün evdeydi onun sayesinde ev işleri ile ilgilendim azcık yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken akşamı etik gene ben hala çamaşırlarla uğraşıorum kızım daha iyi bugün ateşi artık yükselmiyor nefes almasında biraz problem var hala tıkanık burnu öksürüyor ama daha iyi gözleri açıldı çok şükür konuşmaya başladı bile :) ama yemek sorunumuz devam ediyorr bakalım perşembe kontrolümüz var ne diyecek dr siz nasılsınız biraz okumaya çalışaım geçmişii

slm arkadaslar nsl annemdeyiz yarın akşama kadar cemre biraz grip olduda yani benden geçti.
sizler nasılsınız bakalımm bebişler nasıll

ayşecim geçmiş olsun canım bende aynız durumdayım kızım grip oldu sanırım bana da geçti bizde tam tersi durum yani bugün bende hapşırıyorum biraz boğazımda gıcık gibi oldu benim bademcikler şişmez hiç böle olur ıhlamura hatmi çiçeğine portakala limona dayandım resmen inşallah başlamadan geçer

hoşgeldin hicrn seni merak etmitim bende ii oduğunuza sevindim inşalah daha da ii olacak minik kuzun

aaaaaaaaa ayy bende haftada yada iki hafta bi yaptırıyorum annamler hasta olur diyolardaa

bende 2 günde bir yapıyordum ama 2 haftadır haftada 2 ye indirmiştim havalar soğudu malum ama 1 haftadır banyo yapmadık şimdi üzerini değişiyorum yüzünü ellerini yıkıyorum gün içinde 2-3 kez boynunu da siliyorum nemli bezle şimdilik korkuyorum ama yarın yaptırıcam biraz daha iyice olur sanırım minik kuşum

hoşgeldin hicrn seni merak etmitim bende ii oduğunuza sevindim inşalah daha da ii olacak minik kuzun

saol canım inşallah daha iyi olucazz ama ben çok züzldüm sanırım sütümü de etkiledi gittikçe azaldı sütüm napıcam bilemiyorum dün gece 1 de 5 dk emmişti sonra gece mama verdim sabahta emmek sitemedi sağdım 30 cc çoıktı gündüz gene emmek istemedi ağlatmakta istemedim sağdım bugün hep topu topu toplamda 95 cc sütüm çıktı bugün :1shok:senağlama

hero baby dediğin lactum mu? yoksa ülkerin başka maması da mı var? seninki beğendiyse onu alayım, sma nın tadı kötü diyorlar doğru mu?

sma bende kullandım canım ama ancak 2 biberon verebildim şimdiye kadar kutu duruyor olduğu gibi tadı daha iyi gibi baktım ama kokusu benim bile hoşuma gitmedi milumile devam ediyoruz biz aptamilide istemiyor çünki artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…