Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancığım eüer denemek istersen anason çok güzel süt yapıyo ben denedim baya farketti istersen bi dene ama bazen gideceği varsa gidiyor maalesef bebeğn de sık sık emesi gerekiyor tabi artması için hayırlısı neyse o şekilde olsun canım inşallah gelir sütün geri
ben çıkıyorum herkese ii geceler tatlı rüyalaaar

Günaydın arkadaşlar;

Bugun koskocaman bir yılı geride bırakmış oluyoruz ama bu sefer her yıldan farklı olarak kucağımızda yavrularımızla...2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin hepimize. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerin olsun. Mutlu Yıllar!!!

Kızlar benı bu saatte burda gören cok kısı şaşırcaktır emınım.Bende cok şaşkınım çünkü burda 2 gun once oglum 12 de falan yatar 8.5 ta kalkar tekrar emer uyur 12 ye kadar dedım o geceden berı çocuk uyumuyorkafamçokkarıştıYani pes diyorumda başka bırsey demıyorum..Ben her seferınde konusmucam dıyorum ama yıne konuşup nazar değdiriyorum.Ogun Aytencım soylemıştın kızım konusma boyle nazar etcen cocuga dıyesenağlamadinlemedim seni.
2 gündür ege bey butun gece 2 saatte bır mırık mırık bagırıyor hadı ılk gece oldu dedım belkı gazı vardır falan dıye..dün gece saat 3 e kadar uyumadı.3 te yattı 7 de kalktı.9 a kadar uyumadı.sımdı uyudu ama bende ne uyku kaldı ne birşey:bbo:Yani belkı 1.5aydır hergun 6 7 saat DELİKSİZ uyuyan çocuk 2 saatte bır kalkıyor ya şaka gıbı valla.çıldırmamak elde değilsenağlama

·٠•●♥ ♥ Hayırlara vesile olacak, saglıkla, mutlulukla,barışla, kardeşlikle, sevgiyle dolu yep yeni yıllar diliyorum..
Her yılın bır oncekınden daha güzel geçmesi dileğimle..
♥♥●•٠·

Son düzenleme:

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

Hiç uyumadım ki.3 saat uykuyla falan duruyorumbenneyaptımkiŞimdi uyudu ben zombi gibi kaldımkafamçokkarıştı

İşte malesef benım her zaman soyledıgım sey buydu.. neyı guzel dedıysem tıırtt tersıne... aytenın yazısını gormustum yazma dedıgını.. neyse bende dıkkat etmeye calsıyorum artık kendı kendıme bıle demıyorum cok guzel dıye herhangı bır seyıne.. benneyaptımki
düzelir sanırım yarın obur gune..

evet betül aynen oyle...Dıyorum ya demez olaydım keşke haklıymısınızsenağlamaİnanamıyorum ya sen bılıyorsun şu msn i 12 den once actıgımı gordunmu benım allahaskına.valla şaka gıbı.Bundan sonra benım cocugum cok huysuz gecımsız uyumaz yaramaz dıcem kendı kendıme bıle

yaa duygucum benim de bebişime birisinin nazarı değmişti : hiç hasta olmadı dimi dedi kadının biri bende yooo olmadı dedim bebişim akşamında bayıldı resmen halsiz sesi çıkmaz emmez öle bir hal almıştı sonra da öksürük felan hasta olmuştu daha yeni yeni düzelmeye başlıyor...o gün bugündür asla artık sorana iyi bişi sölemiyorum bu kadar olur yani..

doğrudur deryacım ınanırım..
bu arada uyuması yetmıyormus gıbı sankı sütümde azalmıs gıbı..göguslerım yumusacık ıcı bombos gıbı..acaba dıyorum doymuyorda ondanmı uyumuyor?offf nıye boyle oldu anıden hersey tersıne döndü anlamıyorum

öyle düşünme benim de bazen göğüslerim öyle oluyor ama bir sitede okumuştum annede her zaman bebeğine yetecek kadar süt vardır diyordu...bence de öle aksini düşünüp stres yaparsan aslında dediğin gibi olur o yüzden hiç düşünme maşallah de gitsin...

hicrancım canım çok sevindim ii olmanızaaa allaahhım tez zamndaa iştahıda açılır inaşşallh. Sütüm az çıkıyor demişsin hangi makinayı kullanıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…