- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.001
Ben dıyecektım bugun neden bu kadar erken kalktın dıye :)
Hiç uyumadım ki.3 saat uykuyla falan duruyorumbenneyaptımkiŞimdi uyudu ben zombi gibi kaldımkafamçokkarıştı
İşte malesef benım her zaman soyledıgım sey buydu.. neyı guzel dedıysem tıırtt tersıne... aytenın yazısını gormustum yazma dedıgını.. neyse bende dıkkat etmeye calsıyorum artık kendı kendıme bıle demıyorum cok guzel dıye herhangı bır seyıne.. benneyaptımki
düzelir sanırım yarın obur gune..
Çook yaramazlarrr çookk böyle huysuz cocuk gormedım beennnn... kaydirigubbakcemile3 (bundan sonra boyle demekkii:)
yaa duygucum benim de bebişime birisinin nazarı değmişti : hiç hasta olmadı dimi dedi kadının biri bende yooo olmadı dedim bebişim akşamında bayıldı resmen halsiz sesi çıkmaz emmez öle bir hal almıştı sonra da öksürük felan hasta olmuştu daha yeni yeni düzelmeye başlıyor...o gün bugündür asla artık sorana iyi bişi sölemiyorum bu kadar olur yani..
saol canım inşallah daha iyi olucazz ama ben çok züzldüm sanırım sütümü de etkiledi gittikçe azaldı sütüm napıcam bilemiyorum dün gece 1 de 5 dk emmişti sonra gece mama verdim sabahta emmek sitemedi sağdım 30 cc çoıktı gündüz gene emmek istemedi ağlatmakta istemedim sağdım bugün hep topu topu toplamda 95 cc sütüm çıktı bugün :1shok:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?