- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.021
öyle düşünme benim de bazen göğüslerim öyle oluyor ama bir sitede okumuştum annede her zaman bebeğine yetecek kadar süt vardır diyordu...bence de öle aksini düşünüp stres yaparsan aslında dediğin gibi olur o yüzden hiç düşünme maşallah de gitsin...
yok canım ya zaten yumusak olmasına bakıp soylemıyorum yanı oglumun emmesınden anlıyorum ben.stres yapmıycam ınsallah sımdı betulunde dedıgı gıbı bol su içicem bakalım ne olcakCADIARZU
aytege sen de sağıyosun değil mi sütünü ben medela kullanıyorum biraz sesli ama memnunum yine de
kesinlikle bol bol su iç betül haklı en çok sütü bence de su yapıyor Allahım hepimize bol bol süt nasip etsin bebişlerimiz için:)
DERYACIM BEN MANDELANIN SWİNGİNİ KULLANIYORUM SESLİ DEĞİL VE SAĞMA ŞEKLİ BEBEĞİN EMMESİNE BENZİYO O YÜZDEN ÇOK MEMNUNUM BİRDE BEN ÖNCE JOBLONUN BİR ÜRÜNÜNÜ KULLANDIM KIYASLAMA YAPILIRSA DAĞLAR KADAR FARK VAR. BU ARADA İSMİM AYTEN CANIM NİKİMİDE AYTENİN AYT Sİ İLE OĞLUŞUMUN EGE SİNİ BİRLEŞTİRİDM AYTEGE OLDİİİİİİİa.s.
anladım aytencim a.s sanırım hastane makinesi gibi olanını diyorsun bende öğle arasında arkadaşımda ondan var onunla sağıyorum hem çok sessiz hem de daha çabuk sağıyor...
duygucum maaşallah de kendine peşinden de supanallah de mutlaka en çok anneer nazar edermiş bu arada aytencim antalyanın neresi?ileride yaşamak istediğim yer antalya-kaşş bayılıyorum oraya gittin mi bilmiyorum...
kızlarrr gunaydınnn foto nasıl eklenıyordu ??
DERYACIM BEN İÇİNDEYİM FENER CİVARINDA, KAŞA 2,5 SENE ÖNCE BALAYINDA GİTTİM BENDE ÇOK SEVDİM ÇOK GÜZEL BİR YER TAM BENLİK, HATTA EŞİME DEDİM KEŞKEEE İLKGÜNDE BURDA GEÇİRSEYDİK KEŞKE DİYE 1 HAFTANIN SADECE 1 GÜNÜNÜ GEÇİRDİK ORDAA AMA KISMET OLURSA BİR GÜN PARADA OLURSA YILLIK İZNİMİZİ ORDA GEÇİRMEK İSTİYORUM.cokacimcoook
aytencım antalyada yasadıgın ıcın bencede çok şanslısın..bende balayına once kemere sonra belekte gecırmıstım..cok guzel bır sehır gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?