Doğum yapmış olan anneler buraya....

eşimle biarada hiç güzel fotomuz yokmuş..bugun farkettim...6 ay flört..evlen..ikinci aya hamılelık..derken nasipse bundan sonra olsun işallah......

yok canım ya zaten yumusak olmasına bakıp soylemıyorum yanı oglumun emmesınden anlıyorum ben.stres yapmıycam ınsallah sımdı betulunde dedıgı gıbı bol su içicem bakalım ne olcakCADIARZU

..................................................]

PATİK KIZZZ MAŞŞALLHH SENDE PEK GÜZELMİŞİSN KIRKIK BİN KERE MAŞŞALLHH DUDAKLAR ORJINALMI HEEEEEEEEEEEEdelikafadulden

Son düzenleme:
yok canım ya zaten yumusak olmasına bakıp soylemıyorum yanı oglumun emmesınden anlıyorum ben.stres yapmıycam ınsallah sımdı betulunde dedıgı gıbı bol su içicem bakalım ne olcakCADIARZU

kesinlikle bol bol su iç betül haklı en çok sütü bence de su yapıyor Allahım hepimize bol bol süt nasip etsin bebişlerimiz için:)

aytege sen de sağıyosun değil mi sütünü ben medela kullanıyorum biraz sesli ama memnunum yine de

DERYACIM BEN MANDELANIN SWİNGİNİ KULLANIYORUM SESLİ DEĞİL VE SAĞMA ŞEKLİ BEBEĞİN EMMESİNE BENZİYO O YÜZDEN ÇOK MEMNUNUM BİRDE BEN ÖNCE JOBLONUN BİR ÜRÜNÜNÜ KULLANDIM KIYASLAMA YAPILIRSA DAĞLAR KADAR FARK VAR. BU ARADA İSMİM AYTEN CANIM NİKİMİDE AYTENİN AYT Sİ İLE OĞLUŞUMUN EGE SİNİ BİRLEŞTİRİDM AYTEGE OLDİİİİİİİa.s.

...........................................................................................................................................

Son düzenleme:
duygucum canım benimm bunlar hep böyleee hem çirkinler hem huysuzlarrr hemde emmiyolar dimii ama ne yapalım avladımızzzz bağrımıza basıcazzzzz allah onlaraa sağlık sıhhat ömür şans analı babalı yaşlanmayı nasip etsin

kesinlikle bol bol su iç betül haklı en çok sütü bence de su yapıyor Allahım hepimize bol bol süt nasip etsin bebişlerimiz için:)

deryacım ben normalde gunde 3 ltre su ıcen bırıyım ama son 1 haftadır gelen gıden cok oldu mısafır olunca cay kahve muhabbetınden su ıcmeye vaktım olmadı.ama sımdı doldurdum sıselerı hazır benı beklıyorlarcokacimcoook

anladım aytencim a.s sanırım hastane makinesi gibi olanını diyorsun bende öğle arasında arkadaşımda ondan var onunla sağıyorum hem çok sessiz hem de daha çabuk sağıyor...

duygucum maaşallah de kendine peşinden de supanallah de mutlaka en çok anneer nazar edermiş bu arada aytencim antalyanın neresi?ileride yaşamak istediğim yer antalya-kaşş bayılıyorum oraya gittin mi bilmiyorum...

anladım aytencim a.s sanırım hastane makinesi gibi olanını diyorsun bende öğle arasında arkadaşımda ondan var onunla sağıyorum hem çok sessiz hem de daha çabuk sağıyor...

deryacım sen günde kaç cc süt bırakabiliyosun birde pşetemi saklama kabınamı koyuyosun sütünü, nasıl muhafaza ediyosun buzluktamı dolaptamı?

canım ben eve gidene kadar 125cc-125cc iki biberon sağıyorum önceden medela saklama poşetlerini kullanıyordum ama masraflı olmaya başladı şimdi avent in onlu saklama kaplarını kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim daha uyguna geliyor hem...eve gidene kadar bebişim üç biberon yiyor ben gittiğimde de bir biberon sağıyorum tamamlamış oluyorum ama işe başlamadan önce de bayağı stook yapmıştım...donduruca da saklıyorum akşamdan dolabın içine indiriyorum kaynanam da ılıtıp veriyor...

duygucum maaşallah de kendine peşinden de supanallah de mutlaka en çok anneer nazar edermiş bu arada aytencim antalyanın neresi?ileride yaşamak istediğim yer antalya-kaşş bayılıyorum oraya gittin mi bilmiyorum...

DERYACIM BEN İÇİNDEYİM FENER CİVARINDA, KAŞA 2,5 SENE ÖNCE BALAYINDA GİTTİM BENDE ÇOK SEVDİM ÇOK GÜZEL BİR YER TAM BENLİK, HATTA EŞİME DEDİM KEŞKEEE İLKGÜNDE BURDA GEÇİRSEYDİK KEŞKE DİYE 1 HAFTANIN SADECE 1 GÜNÜNÜ GEÇİRDİK ORDAA AMA KISMET OLURSA BİR GÜN PARADA OLURSA YILLIK İZNİMİZİ ORDA GEÇİRMEK İSTİYORUM.cokacimcoook

aytencım antalyada yasadıgın ıcın bencede çok şanslısın..bende balayına once kemere sonra belekte gecırmıstım..cok guzel bır sehır gercekten..

valla bende hemen hemen her yaz giderim bu sene de gitmek istiyoruz inşallah belki tesadüf orda karşılaşırız:)ne de olsa bebişlerimiz de büyümüş olacaklar Allahın izniyle inşallah....bu arada öksürüğü olan bebişler varsa yeni bir formül buldum bebişinizin göğsüne yün koyun maşallah ben koydum bir iki güne 15 gündür süren öksürüğü geçti gitti...deneyin bence kızlar...

seren sen de yanlış hatırlamıyorsam 9 ekim de doğum yapmıştın değil mi?herkes doğurmuştu hani birtek biz kalmıştık ben 8 ekimde doğum yaptım ama hep burayı takip ettiğim için hala burayı okuyorum zaten ekim annelerini okuyum dedim ne bilim beğenmedim ısınamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…