Doğum yapmış olan anneler buraya....

:roflol: ay evet bi ikimiz kalmıstık valla ben ümidi kesmiştim zati dedim cocuk içimde buyuyecek okulla gıderken cıkacak :roflol: ama cok sukur aldık kucagımıza aama benimki cok huysuz arada durdukyere aglıyo ama napalım okadar bekledık hadi gel diye şimdide şikayet etmim :asigim: evet cnm bende ekım annelerı bolumune pek ısınamadım ordakılerıde tanıyorum hepsi cok seker ama nebılım bastan berı burdaydım burdanda kopamadım doktorun hatası bana eylulde doguracan dedı bende buraya takıldım ekımde dogurdum ama hala burdayım banane banane burdanda cıkmam:teytey::teytey::sm_cool:

kızlar benım kı yanımda yatıyor... kolumu bacagımı tekmeleyıp duruyorrr.. bır durmadı ayakları.. aklıma karnımdakı tekmelerı geldı sımdı.. son zamanlar yakın elımı karnıma koydugumda tekmesı gelmıstı tam ayagını hıssetmıstım elımın ıcınde.. ne kadar ılgınc degıl mı yaa bunlar bızım ıcımızden cıktıı yaaa.... kanguru gıbı tasıyorduk karnımızda.. dusunursek cok ılgınc aslında.. Allah nasıl bır duzen kurmus akıl sır ermıyoor..

kıs güüll burdasın gördüm seniii:lepi:

beni dogurtanların başında gül vardır arkadaslar bana bol bol yer sildirdi merdiven in cık dedi anam o gün sancım tuttu:roflol:
valla profüsür doçenç duktur ebe hanım gibisindelikafadulden:roflol:

kız serrooo nerelerdesın kızzz olmii böyle zamanında gelmiyosun bakk.... klava:
yok yazıcam devamsızlıktan kalıcan yavriii .. :roflol:

ay ebn enson salı günü kontrole gitmiştim hatta yazmıştım sende o gün gidecektin yanlış hatırlamıyorsam bende gene tık yok bebişin de kafası çok yukarda dr.pzt.ye kadar beklerim demişti eve geldik gece sularım geldi anam gene sancı yok suni sancı verdiler gene açılma yok en son sezeryan yaptılar iyiki de sezeryan olmuşum çok korkmuştum çünkü...sonra eve geldik perşembe günü sen yoksun dedim kesin gitti doğuma:):)valla benim de 30 eylüldü doğum tarihim ama biraz bekletti işte kuzucuklar:))

..................................................]

PATİK KIZZZ MAŞŞALLHH SENDE PEK GÜZELMİŞİSN KIRKIK BİN KERE MAŞŞALLHH DUDAKLAR ORJINALMI HEEEEEEEEEEEEdelikafadulden

orjınal arkadaşım...teşekkür ederim...bi iki aya imaj yeniliyicem..kaporta tamırı yapıcam nasıpse:smiley-cool:saçımın rengını falanda tümden deişicem...güzelleşmeninde sonu yok ama insan kendini beğenmezse çatlarmış..bızım yazlık antalyada larada..antalya gerçekten muhteşem..ama mayıs eylu arası yaylaya cıkmak kaydıyla..ben evden denıze zor gıdıyodum:bbo:eşimin tayini çıksın isterim antalyaya..koca koca evler kiralra da düşük..ama çok fazla rus ve yabancı yer yurt edinmişler..o sinir bozucu azcık..falezler muhteşem...ama eşimin memleketı rızeyı görmedım sen bi karadenızı gör antalyayı unutursun diyo..nedıyım çook şanslıyız memleketın heryerınden guzellık fışkırıyo..ama benım kalbım egede kaldı..fesleğen kokulu,yaşam iksiri zeytinyağı,meltem gibi havası,lacivert renki ege...yunanlılar 17 mılyonluk nufuslarıyla onca adayı almakla en buyuk akıllılıgı yapmış zamanında..o mınnacık adalardan dunya para kazanıyolar..ve bı ıkı tanesını görmüştüm..hakıkaten cennnnett..ooyooy...yaz gelsiinn:1rolleyes:

aynı şeyi dun eşimle konustuk bızımkıde ortamızda yatıyordu karetecıler gıbı el ayak durmuyo kıpır kıpır aynı senın gıbı dedım ya bu ınsan yavrusu nasılda karnımda buyudude cıktı bole şimdi yanımızda yatıyo dedım dedıgın gıbı rabbim cok buyuk yaa once kendıne yer yaptırdı karnımızda keseye koydu fasulyeyı kollar o mınıcık suan optugumuz parmaklarının tomurcuklarını gorduk ilk sonra tekme atan o mınık bogumlu ayaklar bacaklar hiç unutmuyorum 27 haftalıkken ultrasonda resmen bıze şov yapmıstı eller agızda ve yuzde esnıyo bacak bacak ustunr atmıs ole keyıflı duruyodu suan bakıyorumda o eller hala yuzde:))))))))))) nebılım yaaa tarıf edılmez bısey allah herkese nasıp etsın iyiki dogurmusum iyiki oğlum olmuş onu coookkk seviyorummm çooookkkkkk:asigim:

......................................................................................................................................

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDINN. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN İNŞLLAH HAYIRLI,SAGLIKLI,HUZURLU VE MADDİ SIKINTI OLMAYAN BİR YIL GEÇİRMENİZİ DİLERİMM.
bakıyorum bugün herkes burda ne güzell. geçmişi okumadan hemen daldım aranıza arkadaşlarr. herkes nasıll keyifler nasıl.bebişler nasıl. kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:..................................................

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hani eşimin bugün ek görevi vardıya trafik polisi olduğu için..hani yılbaşına yalnız giricektim yaaakaydirigubbakcemile2 işte o öyle olmıycakdelikafadulden kaldırmışlar ek görevini eşimin:lepi: ay çok sevindim...hihoyyyt

.....................................................................................................................

Son düzenleme:

evet ıkımızde beklerken ılk sen gıttın arkandan ben:)))

valla bacım ben normal dogururdum bu konu acılınca hep aklıma gelıyo delı oluyorum ama napım bolesı nasıpmıs dıyorum artıkın
ben sancıyla gıttım gıttıgımde 1 cm acılma vardı hatta sancım gece 2 den basladı eşime okadar dedım goturme benı evde sancı cekım yoksa beklemezler dıye aklıma gelen basıma geldı, gece ıkıden ertesı gunu aksam 5 e kadar sancı cektım acılma 4 cm de kaldı dedıler ne alaka eskı kadınlar nasıl dogurmus hep 4 cmdemı kalmıslar sankı beklemedıler bekleselerdı dogurudum ben, hemen sezeryana aldılar bıde ondan once suni sancı verdıler hem kendı sancımı cektım hem suni sancı hemde sezeryanın acısı butun hepsını cektırdıler banaÇok üzgünüm çoook cok istedım normal ollsun dıye ama olmadı neyseki anne sutuyle beslıyorum onunla avunuyorum napım bunada sukur allah herseyın hayırlısını versın dıyelım:1hug:

bunu nıye koydun kısss:uhm: anlamadım
bide resım eklemeyı banada yollasana bende bişiler yollıcam:lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…