- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.041
oooooooooo seren hanımlar tımtıs tımtısss hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz
seren sen de yanlış hatırlamıyorsam 9 ekim de doğum yapmıştın değil mi?herkes doğurmuştu hani birtek biz kalmıştık ben 8 ekimde doğum yaptım ama hep burayı takip ettiğim için hala burayı okuyorum zaten ekim annelerini okuyum dedim ne bilim beğenmedim ısınamadım bir türlü
:roflol: ay evet bi ikimiz kalmıstık valla ben ümidi kesmiştim zati dedim cocuk içimde buyuyecek okulla gıderken cıkacak :roflol: ama cok sukur aldık kucagımıza aama benimki cok huysuz arada durdukyere aglıyo ama napalım okadar bekledık hadi gel diye şimdide şikayet etmim :asigim: evet cnm bende ekım annelerı bolumune pek ısınamadım ordakılerıde tanıyorum hepsi cok seker ama nebılım bastan berı burdaydım burdanda kopamadım doktorun hatası bana eylulde doguracan dedı bende buraya takıldım ekımde dogurdum ama hala burdayım banane banane burdanda cıkmam:teytey::teytey::sm_cool:
..................................................]
PATİK KIZZZ MAŞŞALLHH SENDE PEK GÜZELMİŞİSN KIRKIK BİN KERE MAŞŞALLHH DUDAKLAR ORJINALMI HEEEEEEEEEEEEdelikafadulden
kızlar benım kı yanımda yatıyor... kolumu bacagımı tekmeleyıp duruyorrr.. bır durmadı ayakları.. aklıma karnımdakı tekmelerı geldı sımdı.. son zamanlar yakın elımı karnıma koydugumda tekmesı gelmıstı tam ayagını hıssetmıstım elımın ıcınde.. ne kadar ılgınc degıl mı yaa bunlar bızım ıcımızden cıktıı yaaa.... kanguru gıbı tasıyorduk karnımızda.. dusunursek cok ılgınc aslında.. Allah nasıl bır duzen kurmus akıl sır ermıyoor..
kız serrooo nerelerdesın kızzz olmii böyle zamanında gelmiyosun bakk....klava:
yok yazıcam devamsızlıktan kalıcan yavriii .. :roflol:
duygucum canım benimm bunlar hep böyleee hem çirkinler hem huysuzlarrr hemde emmiyolar dimii ama ne yapalım avladımızzzz bağrımıza basıcazzzzz allah onlaraa sağlık sıhhat ömür şans analı babalı yaşlanmayı nasip etsin
ay ebn enson salı günü kontrole gitmiştim hatta yazmıştım sende o gün gidecektin yanlış hatırlamıyorsam bende gene tık yok bebişin de kafası çok yukarda dr.pzt.ye kadar beklerim demişti eve geldik gece sularım geldi anam gene sancı yok suni sancı verdiler gene açılma yok en son sezeryan yaptılar iyiki de sezeryan olmuşum çok korkmuştum çünkü...sonra eve geldik perşembe günü sen yoksun dedim kesin gitti doğuma:):)valla benim de 30 eylüldü doğum tarihim ama biraz bekletti işte kuzucuklar:))
kızlarrr gunaydınnn foto nasıl eklenıyordu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?