Doğum yapmış olan anneler buraya....

aman içim sızladı kızlar evi doğalgazlı olanlar bacalarınıza yıllık bakımlarına çok dikkat edin 7 öğrenci ölmüş ahh ahhh ailerinin feryatları:çok üzgünüm:

canım çok sevindim valla ne olursa olsun insanın kendi evi gibisi olmuyor yani kira ödemek çok zor insanın içi gider çok şükür benim eşimin ailesinin 3 katlı evi var birinde onlar birinde biz oturuyoruz çok lüks bir ev değil 3+1 ama bize çok rahat yetiyor, Allah her isteyene az veya çok bir ev nasip etsin :Saruboceq:

ne güzel ya bende isterdim kendi zevkime göre bir ev yaptırmak bir de annenle yakın olmak çok güzeldir eminim anne gibisi yok gerçekten herşeye yardımcı

evet canım bi bakıma küçük olsun senin olsun her ay boşuna para veriyor gibi insan

ne güzel ya bende isterdim kendi zevkime göre bir ev yaptırmak bir de annenle yakın olmak çok güzeldir eminim anne gibisi yok gerçekten herşeye yardımcı

evet bitanem annemle yakın olmak hatta altlı üstlü oturmak çok iyi olduhihoyyyt.evlenince insan annesinin yakın olmasını daha çok istiyo.inan 2 yıldır yemeğime kadar o yapıyo.çok rahatım oyüzden.eşim makinist olduğu için bazı geceler evde olmuyo.ama hep annem yanımdasositososito.bebeğim olduğundan beri hiç yanlız uyumadım.eşim olmazssa annem mutlaka benimle.geceleri o bakıyo kızıma.ben emzirmeye kalkıyorum.:dance:

ah kızlar ahh..amin..rabbim herkezin kalbinin muradını versin işallah..betülcüm dediğin gibi hiç bi lüks daire mustakıl ev kadar güzel olamaz..eşimin ailesinin büyükçekmecede bı yeri var..bahçeli..ama çook eksiği var..pek konforlu sayılmaz...eşimde hep orayı çekip çevirip yaşanılıcak biyer olmasını hayal eder durur..ve o havuz olayı..eşimle hayalimiz..küçük ismeti güzelce yüzdürebilip arada bizimde seriinliğebilceğimiz bi havuz..hayat çok karmaşık bazen..bazende çook yalın..içhuzurunu bulmak en önemlisi..istemenin sonu yok ama enazından bunun bilincinde insanlar olmamızda iyi bişi..saç meselesine gelınce doktor gibi şans işi....hayatımın kuaförünü henuz bende bulamadım..bencede sen saçlarını uzatgüzelce..dipten ışılışıl kendi saçların gelince kafanda netleşmiş olur belki..bende nadasa aldım kendımı..bioxin kullanıyosan devam et en iyisi bioxin..

haklısın bioxcin gercekten cok ıyı.. bende cok ıse yaradı daha onceden dokulme problemı yasarken cok etkılı oldu bende gurlestırdı dokulmeyı onledı.. sımdı hep sacın bakımı ıcın hemde bıraz olan dokulmem ııcn tekrar bioxcin kullanıcam baya etkılı bırsey.. bu arada musaıt oldugunda msn den bır ıkı foto ıle fıkır almak ıstıyorum senden bıtmek bılmeyen sac mevzusu hakkında.. :smiley-cool:

Merhaba kızlarr
Ne var ne yok ???
Bugün hava çok güzeldi.. Umarım güzel havanın tadını çıkarabilmişsinizdir...
Biz bugün baya gezdik... gamyoncuiremsuİyi de geldi.. Gelince Bora yı yıkadık.. şimdi mışıl mışıl uyuyorr.. bende bakınayım dedim..

Bu arada ne güzel yine resimler konulmuş...Maşallahh hepimize arkadaşlarr Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallahh
:Saruboceq:

2009 un bu ilk gününde hepinize güzelll huzurluu mutluu yıllarr dilerimm dün bizz kayınvalidemlerdeydikk eh idare eder ewe saat sabah 4.30da geldik kalmak istemedim :jeyyar:ew kalabalık olduğundann...yedik içtik geldik..inş..herkesin ii geçmiştirr
herkese iyi yıllarra.s.a.s.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2

Hepinize İyi Geceler Arkadaşlar
Kızımı babasına verdim ben de bi bakayım dedim ne var ne yok diye.Hepiniz iyisinizdir inş bebişler de umarım iyidir?Benim kızım şimdilik kuş uykusunda asıl uyuma saati 12:30 dan önce değil maalesef

herkese mutlu huzurlu sağlıklı tüm istekleirnin gerçekleştiği bi ryıl diliyorum.......şimdi kızımı ayağımda sallamam lazım.ç..değişen birşey yok yani :)))iyi geceler...

yaaa arkadaşlarr şu bebişlerinizin resmiyle beraber gün gün takip olayı var ya yazılarınızın hemen altında çıkıyo onu nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim yaaa acemiyim henüzzz ....umarım yazdığım yazıyı bulurum bu arada CADIARZU

İyi akşamlar herkese..2009 ılk gunundeyız..umarım mutlu huzurlu saglıklı bır yıl bizleri beklıyordur..Ben ancak bakabıldım,kaç saat once açtım ama bır turlu bakamadım.Bizde dün oğlum eşim ben yenı yılı kutladık.Eşim işten erken geldı.Güzel bir sofra kurduk bırlıkte sonra evde olmamıza ragmen gıyındık güzelce:1hug:Yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş derler..12 de oğlum kucagımda girdim onu bol bol öperek:1rolleyes:Ve allaha şükrettim geçen senekı dileklerimi kabul ettıgı ıcın..İçerim dıye heveslendım ama 1 yıl aradan sonra 1 kadeh ıckıyı zor bıtırdımkafamçokkarıştıçocuk olunca herşey çok farklı oluyormuş.Resmen içmiş olmak için içtim desem yalan olmaz..Bol bol fotoğraf çektim hepbirlikte ilk yılbaşımız diye..Henüz aktarmadım yarın birkaç tanesini koycam inşallah.Kociş bugun ve yarın evde.hafta sonuda zaten calısmıyor.Bizim için 5 gunluk bır tatıl gıbı oldu bu:sm_cool:Onun için çok mutluyum.İşte böyle bır gün daha bitti bile.Zaman ne çabuk geçiyor yeni yıl geldi derken 1 ocak bile geçti.Umarım bu yıl umut ettiğimiz herşeyi bizlere getirir ve 2010 a girerken burda yine evlatlarımızla aynı güzel sohbetleri sizlerle paylaşıyor oluruz..Hepinizi çokkk öpüyorum sevgiler...

hoşgeldn canım dur tarif edeyim sana

http://babyage.tickershack.com/stepone/baby.html

bu siteye gir istediğin şekilde yap takvimini resimleri tarihi falan yani ayarla sonra kk dan kullanıcı panelinden profil düzenlede en altta kilo ve takvim yerine yaptığın takvimin url sini yapıştır

Son düzenleme:

Duygucum çok haklısın zaman o kadar çabuk geçiyor ki geçen sene bu dönemlerde mide bulantısından ölüyordum resmen :1no2:ahh bi doğ bak sana neler yapacam diyordum şimdi kızım doğdu ve 3 aylık olmak üzere ona her baktığımda bir kez daha şükrediyorum Rabbime hakkaten çocuk yuvanın tamamlayıcısı oluyormuş şimdi tam bi aile olduk.Rabbim isteyen herkese versin inşşş:1rolleyes:Bu arada benim de eşim pazartesiye kadar evde tabii hergün internetle meşgul olacak ama evde olması yeter bana:smiley-cool:"HUZUR"bir ömür yakalarımızı bırakmaz inşa.s.

Kocişle bir resimde benden :teytey::teytey:
Bu arada resim bakarken farkettim ki Bora doğduktan sonra hiç bir arada resmimiz yok.. Ya Bora ile benim ya da Bora ile eşimin resimleri var.. En kısa zamanda bu eksiği giderelim..delikafadulden

bir de Bora tabi ki... 2009 yılına kırmızı nonumuzla girdi.... Babası oğluna hediye almış..Şans getirsin diye:teytey::dance:
[

Son düzenleme:

ooo pek güzel pek şıksın
bu arada gerçekten bizimde 3 ümüzün fotosu yok hep 2li çekilmişiz.

yasakkelime
ooo pek güzel pek şıksın
bu arada gerçekten bizimde 3 ümüzün fotosu yok hep 2li çekilmişiz.

Teşekkür ederim canım..
Evet üç kişilik resmi çekmek için bir dördüncüye ihtiyaç oluyor... eee hepte birileri gelsin de bizi fotograf çeksin diye beklemek de olmaz... Artık bir eşler bir biz bir elimizle çekeceğiz fotografları. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…