Doğum yapmış olan anneler buraya....

Geç olsada;
Herkesin yeni yılının sağlık,huzur mutluluk ve bol kazançlar getirmesi dileğiylee beraber nice yıllara....a.s.

Biz yeni yılı,ailecek hep birlikte geçirmemize rağmen biraz buruk girdik:1no2:3-4 gündür bora acayip derecede kusuyordu,beraberinde karın ağrısı,soğuk terleme ve karnından gurultularr.Dr.a götürdük kan,idrar,kaka tahlilleri yapıldı ama bir şey çıkmadı.
Az önce başka ç.doktoruyla konuştum rotadan şüphelendi tekrar kaka tahlili yaptırıp rota virüsüne bakacağız,şimdi kaka yapmasını bekliyoruz.Eğer çıkarsa kendimi kötü hissedeceğim çünkü rotayı ben kaçırmıştım...

edacım günaydın çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede ii oluır bebişin senin bebişin değeleri nasıl ugs sonuçları nasıl pelvis çapı ve sol böbrek sağ böbrek genişliği.
İnşallah canım,Allah bebişlerimize şifa versin
Aytenciğim bizim değerlerimiz 60*27mm kortikal kalınlık 7,7mm
58*22,5mm kortikal kalınlık 8,7 mm

sanırım kortikal kalınlığa göre değerlendiriyorlar.Dün bu hastalığımız arasında içimiz rahat etsin diye çapanın dr.una götürdük o bize sintigrafi çektirmemizi istedi.diğer iki dr.umuz 1-2 ay sonra büyüme olursa çektirmemizi istemişlerdi. değerlerimiz daha minımumda,dolayısıyla ikilemde kaldık karar veremiyoruz..
siz çektirmiştiniz herhalde sonuç nasıl çıkmıştı? birde nasıl çektiler anlatırmısın
?

Son düzenleme:
Hemen hemen herkes eşleriyle resimlerini koymuş Maşallah hepinize
Allah Mutluluğunuzu bozmasın,bir yastıkta kocayın inşallahh:teselli:

Canım iki gündür çok yoğundum giremedim buraya ve tam 50 sayfa okudum,şimdi bitti senin yazını gördüm.Benimki 15 dakika önce uyudu.Bende yatayım artık çok uykum geldi.Gerçi biraz daha işim var.Amma yazışmış kızlar:) Öptüm seni.İYİGECELER........

Günaydın herkese...
Yeni yılda karar verdim erken kalkmaya:)7.30da kalktım.kahvaltı hazırladım eşime kahvaltımızı yaptık,sabah kahvemizi içtik bile..Mutfak sıcacık,çay kokuyor mis gibi,radyoda Nilüfer'bahçelerde rüzgar aklımda aşkkk var'diyor..çok severim nilüferi..Oğlum uyuyor bende fırsat bu fırsat size yılbaşı gecemizden bir fotoğraf koyuyorum.Herkese bol gülücüklü birgün diliyorum...

Son düzenleme:
şimdi olmuş şükür

sedacım bu arada eşimle benim aramda tam 11 yaş var ben 24 eşim ise 35 ama ruh ikiziyiz diyebilirim

Benimde eşimle aramda 13 yaş fark var..Rekor bende galiba :teytey::hooray:Bence daha mantıklı ve daha anlayışlı oluyor erkekler yaşları büyüdükçe ... Şeniz

Günaydınnnn günaydınnn günaydınnnnn Eylül anneleriiiii Ve Eylül ayının minik prens ve prensesleriiiii
:dance::dance::teytey::sm_cool:

günayydın..benimde eşimle 7 yaş var..12 ye kadar olabilir..sonrası artık pek uyumlu gözükmüyo bana..ben eşimin 10 11 yaş büyük olmasını isterdim..kozlarım daha çok olurdu:)buarada duygucumm maşallah suphanallah..hakikaten ayparçası kuzun..gözümgönlüm aydınlandı..evet hepimizin yavrusu ay parçası..ama ege çok paşa yafuu :))

çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.Umutcum kızın olsaydı oğluma alırdım ama ne yapalım ay parçası gıbı damadın olurdu:1hug:

Tabi Burcun nedir ?... bır de ortaya bıraz mangır goreyım daha da dıllenırım o zaman falcı bacılar gıbı..

Canım burcum Aslan yükselenim başak.... Sen bir yorumla bakalım iyi şeylerse yaşadın mangır bolll:)))[

/SIZE]
Evet ismim zeynep..Zonguldak merkezdeyim ama aslen kütahyalıyım iş için 2 yıldır burdayız canım..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…