Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar günaydın ya çok moralim bozuk benim kızın başında konak olmuştu bende her banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyodum bebişimin saçları dökülüyo ya kel kalacak kızım çok üzülüyorum.Sizlerde böyle bişey var mı?:çok üzgünüm:

ah kızlar ah herkesın hayalı heralde bi evinın olması ben ev aldım şimdi tekrar yurt dısıne gitcez. esya alalım dıyo esım ben ıstemıyom kaynım yenı evlendı ev kıralamadı ben gidersem benım çeyızıme o oturacak... şimdi diyorum evi almasaydık

kız allah iyiliğini versin onlar doğum saçları zaten döküleceklerdi benim kızında kafası kelleşti bir sürü saçı vardı doğduğundan bu yana saçları %50 gitti yenileri gelecek canım korkma:roflol:

Günaydın Günaydın.. kaydirigubbakcemile2
güzel bir gün diliyorum hepinize..
bi topikte tüm anneler ve bebişleri bu kadar mı tatlı olurmuş yaw maşaAllah
Allah mutlu huzurlu yuvalarımızda bebişlerimizle uzun uzun ömürler nasip etsin hepimize inşAllah :Saruboceq:
herkese sevgiler a.s.

hicrancım benim bebiş de baaya baya saçlı doğdu ama dökülme falan yok diplerden daha açık renkli çıkmaya başladı yalnız.. mutlaka dökülür müymüş bu doğum saçları fisfisfis

hicrancım benim bebiş de baaya baya saçlı doğdu ama dökülme falan yok diplerden daha açık renkli çıkmaya başladı yalnız.. mutlaka dökülür müymüş bu doğum saçları fisfisfis

Evet arkadaşlar doğum saçları mutlaka dökülürmüş bebklerin endişeye gerekyok yenileri hemen gelir inş....MErvecim göz rengi konusu geçmiş önceki sayfalarda bende yeni okudum 6 ayda değişirse değişirmiş yoksa aynı kalırmış...BEnimde gözlerim yeşil ama oğluşun kahverengi babası baskın çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla baksınlar inş....

ek mama veren anneler nekadar ek mama verıyosunuz günde..ben üstünden yazan mıktarları anlamıyorum..gunde toplammı 150 cc yoksa herseferınde gunde 5 kez 150 cc ozaman toplam 750 cc mi vericez..hiç kafa kalmadı bende......??

ya saçlı haline çok alıştım, çok garip gelir kel kalırsa kaydirigubbakcemile3
evet canım önemli olan sağlıkla ışıl ışıl bakmaları çok şükür ki sağlıklılar

Umut cum her öğün 150cc diye yazar.Ama sen bebeğinin açlık durumuna göre ayarla..Kutu üstündeki değerler ortalama değerlerdir..
Zaten 2-3 güne az çok anlarsın ne kadarla doyduğunu... Bence ilk gübler yaz..Saat kaçta ne kadar verdin diye... Sonra daha rahat edersin..

canım her seferinde 150 ccc vereceksşn yani günde 5 kere 150şer cc ama sen anne sütü vermiyomusun yaaa tamamen mamayamı geçtin, ben anne sütü bırakıyorum birde günde 2 kere 60 ar cc mam veriyor kayınvalidem.

bende 150 cc veriyorum günde 5 kere arada emziriyorum bu arada...
ek gıdaya geçtim ama 2 haftadır elma suyu ve havuç suyu verdima.s.

canım her seferinde 150 ccc vereceksşn yani günde 5 kere 150şer cc ama sen anne sütü vermiyomusun yaaa tamamen mamayamı geçtin, ben anne sütü bırakıyorum birde günde 2 kere 60 ar cc mam veriyor kayınvalidem.

aytencim anne sütü verıyorum..ama sütüm az..gece tamamen annesütü verıyorum..4 5 kez 10 ar dkka emzırıyorum..gündüzde 3 4 kez emziriyorum..mamayı şimdilik azar azar 40 cclik hazırlayıp verıyorum..önümüzdekı ay yanı bı ıkı haftaya meyvesularına geçicez işallah..hemen sonrada püre sebze çorbası..artık adım hıdır elimden gelen budur..a.s.

cansucum senın oglusunda kılolu oldugu ıcın soruyorum bır ogunde kac cc sut ıcer mesela yada mama?ben yılbasında bıberonla verdım sagdıgım sutumude ondan soruyorum fazla emdıgı ıcınmı kusuyor dıyekafamçokkarıştı

çok teşekkür ederim cnm:asigim:

canım hosgeldın.benım ısmım duygu,senın nedır?bebısının ısmı nedır?a.s.

duygu 150cc mama ile 4.5-5 saat kadar uzuyor öğün araları... Arada 120cc veriyorum onunla da 3.5-4saat kadar oluyor... bir de 150cc den sonra çıkarmaya başladı Bora da.. :uhm:

Ama bugün nedense 100cc yi zor bitiriyor... Pek keyfi yok bugün..CADIARZU Birkaç güne düzelir eskiye döner herhalde.. :uhm:

Ben de hem anne sütü hem mama veriyorum.Günde 4 kere 90cc muhakkak içiyor benim kızım.Ama bi seferde 150cc fazla gibi anna sütü aldıkları için. Bence en az 60cc ile başlayıp sonra onun isteğine göre artırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…