- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.281
canım bnim bebişimin de saçları çok döküldü korkma bişi olmas yenisi çıkıyor sonra dökülmesi hem daha iyi...
kızlar günaydın ya çok moralim bozuk benim kızın başında konak olmuştu bende her banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyodum bebişimin saçları dökülüyo ya kel kalacak kızım çok üzülüyorum.Sizlerde böyle bişey var mı?:çok üzgünüm:
kız allah iyiliğini versin onlar doğum saçları zaten döküleceklerdi benim kızında kafası kelleşti bir sürü saçı vardı doğduğundan bu yana saçları %50 gitti yenileri gelecek canım korkma:roflol:
hicrancım benim bebiş de baaya baya saçlı doğdu ama dökülme falan yok diplerden daha açık renkli çıkmaya başladı yalnız.. mutlaka dökülür müymüş bu doğum saçları fisfisfis
Evet arkadaşlar doğum saçları mutlaka dökülürmüş bebklerin endişeye gerekyok yenileri hemen gelir inş....MErvecim göz rengi konusu geçmiş önceki sayfalarda bende yeni okudum 6 ayda değişirse değişirmiş yoksa aynı kalırmış...BEnimde gözlerim yeşil ama oğluşun kahverengi babası baskın çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla baksınlar inş....
hoşgeldn canım dur tarif edeyim sana
Baby and Child Age Ticker Hip Trendy Modern Unique Cute Baby Child Age Tickers
bu siteye gir istediğin şekilde yap takvimini resimleri tarihi falan yani ayarla sonra kk dan kullanıcı panelinden profil düzenlede en altta kilo ve takvim yerine yaptığın takvimin url sini yapıştır
ek mama veren anneler nekadar ek mama verıyosunuz günde..ben üstünden yazan mıktarları anlamıyorum..gunde toplammı 150 cc yoksa herseferınde gunde 5 kez 150 cc ozaman toplam 750 cc mi vericez..hiç kafa kalmadı bende......??
ek mama veren anneler nekadar ek mama verıyosunuz günde..ben üstünden yazan mıktarları anlamıyorum..gunde toplammı 150 cc yoksa herseferınde gunde 5 kez 150 cc ozaman toplam 750 cc mi vericez..hiç kafa kalmadı bende......??
canım her seferinde 150 ccc vereceksşn yani günde 5 kere 150şer cc ama sen anne sütü vermiyomusun yaaa tamamen mamayamı geçtin, ben anne sütü bırakıyorum birde günde 2 kere 60 ar cc mam veriyor kayınvalidem.
Umut cum her öğün 150cc diye yazar.Ama sen bebeğinin açlık durumuna göre ayarla..Kutu üstündeki değerler ortalama değerlerdir..
Zaten 2-3 güne az çok anlarsın ne kadarla doyduğunu... Bence ilk gübler yaz..Saat kaçta ne kadar verdin diye... Sonra daha rahat edersin..
çok teşekkür ederim cnm:asigim:
cansucum senın oglusunda kılolu oldugu ıcın soruyorum bır ogunde kac cc sut ıcer mesela yada mama?ben yılbasında bıberonla verdım sagdıgım sutumude ondan soruyorum fazla emdıgı ıcınmı kusuyor dıyekafamçokkarıştı
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?