- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.301
ek mama veren anneler nekadar ek mama verıyosunuz günde..ben üstünden yazan mıktarları anlamıyorum..gunde toplammı 150 cc yoksa herseferınde gunde 5 kez 150 cc ozaman toplam 750 cc mi vericez..hiç kafa kalmadı bende......??
emel maaşşallh sen de pel güzelsin allah nazarlardan korusun senidee
hicrancım benim bebiş de baaya baya saçlı doğdu ama dökülme falan yok diplerden daha açık renkli çıkmaya başladı yalnız.. mutlaka dökülür müymüş bu doğum saçları fisfisfis
herkese slm
moralim altüst oldu yine bugün idrar kültürü sonucumuz çıkıcaktı dr u aradık idrarında yine mikrop çıktı antibiyotik kullancaz yine bide erken sünnet dedi çocuk cerrahıyla görüşmek gerekiyomuş napıcamı bi,lemedim
bide böbrek ultrasonu istedi
allahım sabır ver noluuuuuuuuuuuuuur
Arkadaşlar bebeklerinizi hiç ayna karşısına geçiriyor musunuz?Eğer geçirmediyseniz tavsiye ediyorum benim kızım acayip keyifli oluyor ayna karşısında bi muhabbet ediyor bi kahkalar atıyor ağlayınca da susturmak için iyi çare oldu bana.
Evet arkadaşlar doğum saçları mutlaka dökülürmüş bebklerin endişeye gerekyok yenileri hemen gelir inş....MErvecim göz rengi konusu geçmiş önceki sayfalarda bende yeni okudum 6 ayda değişirse değişirmiş yoksa aynı kalırmış...BEnimde gözlerim yeşil ama oğluşun kahverengi babası baskın çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla baksınlar inş....
herkese slm
moralim altüst oldu yine bugün idrar kültürü sonucumuz çıkıcaktı dr u aradık idrarında yine mikrop çıktı antibiyotik kullancaz yine bide erken sünnet dedi çocuk cerrahıyla görüşmek gerekiyomuş napıcamı bi,lemedim
ben çok uzun süre tutmuyorum 1-2 dakika, oda arada bir..Arkadaşlar bebeklerinizi hiç ayna karşısına geçiriyor musunuz?Eğer geçirmediyseniz tavsiye ediyorum benim kızım acayip keyifli oluyor ayna karşısında bi muhabbet ediyor bi kahkalar atıyor ağlayınca da susturmak için iyi çare oldu bana.
canım 3-4 gün önce ürologa gittik, böbrek büyümesinin nedeni sünnetle alakası varmı diye ama iltihap çıkmayınca gerek yok dedi,telaş yapma.Antibiyotik tedavisiyle hemen atlatırsınız.herkese slm
ya kızlar ben grip oldum kızımdan sonra ses falan kalmadı öksürmede başladı hapşırık falan kızım zaten tam iyileşmedi inşallah benden tekrar ona geçmezz offf zaten sütümde azdı günde 100 cc ancak çıkıyor sütüm bide şimdi grip bulaşmasın diye sağıp dökücem ben yaa offf şu şansıma ne diyeyim bennn
bu arada kızlar benim kız yemek yemeye başladı azar azar maşallahhh şimdi 2 saat ara ile 60 cc yiyor gece 1-2 gibi verip uyutuyorum uyursa tabii sabah 8 de kalkıyor uykusunda emmiyorda mama da yemiyor ne yapsam fayda etmedi geç yatıyor diyemi bilmem uyuduğu zaman baygın gidiyor yada hiç uyumuyor 3-4 te yatıyoruz dengemiz bozuldu valla
hicrancığım sütünü neden döküyorsun grip bebeğe bulaşmasın diyeyse eğer dökmene gerek yok aksine sütünü sık sık vermen lazım hasta olduğunda sütün onu koruyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?