Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar günaydın..Doğumdan sonra çekilmiş doğru dürüst resmim olmadığı için öncekilerden koyuyorum ve buda oğluşummm.Ayten ve Seda resimlerinizi göremedim

Alıntı yapmayın güzel anneler,silicema.s.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebeklerinizi hiç ayna karşısına geçiriyor musunuz?Eğer geçirmediyseniz tavsiye ediyorum benim kızım acayip keyifli oluyor ayna karşısında bi muhabbet ediyor bi kahkalar atıyor ağlayınca da susturmak için iyi çare oldu bana.

Artık günde bir kez mama vericem 120cc.600 gr almış bu ay.Doktor normal dedi ama ben beğenmedim:1no2:

herkese slm
moralim altüst oldu yine bugün idrar kültürü sonucumuz çıkıcaktı dr u aradık idrarında yine mikrop çıktı antibiyotik kullancaz yine bide erken sünnet dedi çocuk cerrahıyla görüşmek gerekiyomuş napıcamı bi,lemedim
bide böbrek ultrasonu istedi
allahım sabır ver noluuuuuuuuuuuuuur

Günaydın arkadaşlarra.s.
Herkes burada ne güzel,bizim tahliller temiz çıktı şükür.. bugün dr.umuzdanda azar işittik:mymeka: çok inceliyorsunuz bu kadar üstüne düşmeyin,oğlunuzu hırpalarsınız böyle yaparak dedi ..hangi anne,baba oğlunun huzursuzluğu,kusması,karın ağrısı karşısında gazdandır bişeycik olmaz diye rahat oturabilir :dilcikar:

Duygucumm resimleriniz çok güzel, Maşallah ege beyde arkadaşların dediği gibi aynı babasıı,bizimkisi de öyleşakkıdı
Sizler resim koyunca bende farkettim ki bora doğduktan sonra birlikte resimlerimiz hiç yokk,en kısa zamanda bu açığı kapatmam lazımm:roflol:
Ama eski resimlerimizden koyabilirimm,eşim görmeden:smiley-cool:

Ayten canım dün sana burdan msj yazmıştım gördün mü?

emel maaşşallh sen de pel güzelsin allah nazarlardan korusun senidee

Yok kızzz..Şimdi pek güzellik kalmadı.Süsle püsle anca güzelleşiyorum işte.:roflol:Onada zaman yok.Doğum çökertti beni.2 sene önceden bu yana çok fark var.Sağlık olsunda gerisi boş zaten.Resmini göremedim senin.Hadi bir resim bekliyoruma.s.

Canım benim yeğenimin de çok sorunu oluyordu iltihap vs.Ama sünnet oldu ve tüm problemleri geçti.İnş sünnetten sonra bi sorununuz kalmayacak.

Dün yaptım ve videoya çektim,çok güzeldi.

valla ben bu renk konusunda pek güvenmiyorum bilim adamlarına belki belli bir yüzde değişmiyordur ama benim büyük kızım doğduğunda acayip bir mavi göz rengi vardı okadar maviydiki insan gözlerine bakamıyordu ve 4-5 yaşına kadar böle sürdü bu mavilik sonra yavaş yavaş rengi yeşile dönmeye başladı kızımı dr bile götürmüştüm bi tuhaflıkmı var diyee:roflol: şuanda yeşil gözlü yani anlayacağınız kızım 5 yaşına kadar cam mavi renginde gözleri vardı şimdi ise yemyeşil saçları sapsdrı idi 7-8 yaşlarından sonra koyuldu koyu sarı oldu şimdi

Moralini bozma hepsi düzelir,herşeyin çaresi var.Bizimde sağ kalçasında problem var galiba,doktor sekretere yazdırıyordu tıbbi terim olduğu için anlayamadım,Bir ay sonra kontrol önerilir dedi.Sonucu alınca göstericem bakalım ne diyecek.Antibiyotiğinizi kullanın,sünnet nasıl olsa olacaklar,böbrek ultrasonuda temiz çıkar umarım.

ben çok uzun süre tutmuyorum 1-2 dakika, oda arada bir..
Kendini bildikten sonra zannedersem 6. aylarda baktırmak iyi değilmiş öyle duymuştum..

canım 3-4 gün önce ürologa gittik, böbrek büyümesinin nedeni sünnetle alakası varmı diye ama iltihap çıkmayınca gerek yok dedi,telaş yapma.Antibiyotik tedavisiyle hemen atlatırsınız.

ya kızlar ben grip oldum kızımdan sonra ses falan kalmadı öksürmede başladı hapşırık falan kızım zaten tam iyileşmedi inşallah benden tekrar ona geçmezz offf zaten sütümde azdı günde 100 cc ancak çıkıyor sütüm bide şimdi grip bulaşmasın diye sağıp dökücem ben yaa offf şu şansıma ne diyeyim bennn

bu arada kızlar benim kız yemek yemeye başladı azar azar maşallahhh şimdi 2 saat ara ile 60 cc yiyor gece 1-2 gibi verip uyutuyorum uyursa tabii sabah 8 de kalkıyor uykusunda emmiyorda mama da yemiyor ne yapsam fayda etmedi geç yatıyor diyemi bilmem uyuduğu zaman baygın gidiyor yada hiç uyumuyor 3-4 te yatıyoruz dengemiz bozuldu valla

hicrancığım sütünü neden döküyorsun grip bebeğe bulaşmasın diyeyse eğer dökmene gerek yok aksine sütünü sık sık vermen lazım hasta olduğunda sütün onu koruyor çünkü

hicrancığım sütünü neden döküyorsun grip bebeğe bulaşmasın diyeyse eğer dökmene gerek yok aksine sütünü sık sık vermen lazım hasta olduğunda sütün onu koruyor çünkü

ama ben gribim yaa korkuyorum sütümden ona bulaşır tekrar diye zaten iyileşmedi hala hapşırık öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor çünkiii

merhaba bede iki aylık anneyim bece bütün sıkıntılar zamanla geçer biraz zor oluyor ama bu güzel anlarında tadını çıkaralım .ve Allah aşükredelim bize bu güzelliği tatdırdığı için benim dünyam ömür anıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…