- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.321
ama ben gribim yaa korkuyorum sütümden ona bulaşır tekrar diye zaten iyileşmedi hala hapşırık öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor çünkiii
merhaba bede iki aylık anneyim bece bütün sıkıntılar zamanla geçer biraz zor oluyor ama bu güzel anlarında tadını çıkaralım .ve Allah aşükredelim bize bu güzelliği tatdırdığı için benim dünyam ömür anıl
kızlar aranızda rejene çatlak kremi kullanan var mı doğum sonrası ....bende var baya çatlak ve yapılabilecek birşeyler varsa yapmak istiyorum tabi hala geç kalmamışsam mirmirmirmir
korkma canım ya ben bunu tv de dr dan duymuştum ve tam 1 aydır hastayım gribim ve sadece anne sütü alıyor onur çok şükür bir şey olmadı anne sütü bir nimet gerçekten emzir sen bence
evet bende grip olmuştum ve emzirmeye devam ettim hiçbişiy olmadı ...bence emzir arkadaşım... mavili emel bencede çok güzelsin bebişinde çok tatlı maşallah diyerek baktım resimlerine nazar değmesin...
ama ben gribim yaa korkuyorum sütümden ona bulaşır tekrar diye zaten iyileşmedi hala hapşırık öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor çünkiii
Canım burcum Aslan yükselenim başak.... Sen bir yorumla bakalım iyi şeylerse yaşadın mangır bolll:)))
Evet arkadaşlar doğum saçları mutlaka dökülürmüş bebklerin endişeye gerekyok yenileri hemen gelir inş....MErvecim göz rengi konusu geçmiş önceki sayfalarda bende yeni okudum 6 ayda değişirse değişirmiş yoksa aynı kalırmış...BEnimde gözlerim yeşil ama oğluşun kahverengi babası baskın çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla baksınlar inş....
bende 150 cc veriyorum günde 5 kere arada emziriyorum bu arada...
ek gıdaya geçtim ama 2 haftadır elma suyu ve havuç suyu verdima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?