Doğum yapmış olan anneler buraya....

ama ben gribim yaa korkuyorum sütümden ona bulaşır tekrar diye zaten iyileşmedi hala hapşırık öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor çünkiii

korkma canım ya ben bunu tv de dr dan duymuştum ve tam 1 aydır hastayım gribim ve sadece anne sütü alıyor onur çok şükür bir şey olmadı anne sütü bir nimet gerçekten emzir sen bence

kızlar aranızda rejene çatlak kremi kullanan var mı doğum sonrası ....bende var baya çatlak ve yapılabilecek birşeyler varsa yapmak istiyorum tabi hala geç kalmamışsam mirmirmirmir

evet bende grip olmuştum ve emzirmeye devam ettim hiçbişiy olmadı ...bence emzir arkadaşım... mavili emel bencede çok güzelsin bebişinde çok tatlı maşallah diyerek baktım resimlerine nazar değmesin...

merhaba canım hoşgeldin Allah bağışlasın bebişini uzun çmürler versin

kızlar aranızda rejene çatlak kremi kullanan var mı doğum sonrası ....bende var baya çatlak ve yapılabilecek birşeyler varsa yapmak istiyorum tabi hala geç kalmamışsam mirmirmirmir

ben rejene kullanmadım ama burda bir arkadaş onun sağlık bakanlığından onayı olmadığını söylemişti sanırım pek güvenilr bir ilaç değil

korkma canım ya ben bunu tv de dr dan duymuştum ve tam 1 aydır hastayım gribim ve sadece anne sütü alıyor onur çok şükür bir şey olmadı anne sütü bir nimet gerçekten emzir sen bence

sadece anne sütü ile besliyor olsaydım mecbur vereyim diyecektim ama bizimki günde 1 öğüne yetecek kadar anne sütü aldığından vermeyeyim demiştim ama vereyim ya değilmii allah korusun kızımı ikimizde gribiz bişolmaz inşallah neyse barii

ben gidip bişeyler yiyip uyumaya çalışayım kızım şuan bağırıyor inşallah benimle berabr odauyur biraz gözlerim sulanıyorrrrrrsenağlama

evet bende grip olmuştum ve emzirmeye devam ettim hiçbişiy olmadı ...bence emzir arkadaşım... mavili emel bencede çok güzelsin bebişinde çok tatlı maşallah diyerek baktım resimlerine nazar değmesin...

ben e vitamini sürüyorum, kapsül şeklinde satılıyor kırıp çatlaklara sürüyorum..
bir de yenileyici onarıcı özelliği olan bir krem kozmetik ürün değil eczaneden.
bunları düzenli kullanmak ve uzun vadede düzelmesini beklemekten başka çarem yok şimdilik :1no2:

Kızlarrrrr hepinize cevap yazacağımdaaaa pek yoğunum bugünn hem tır hem uçak sevkiyatı varrrrr halledeyim gelicemmmm hepinizi öpüyorummmmm soru a soran fıstıklarrr döncem ben sizeeeeeeeeeeeee

Canım burcum Aslan yükselenim başak.... Sen bir yorumla bakalım iyi şeylerse yaşadın mangır bolll:)))

Aslan burcunu gecen yazmıstım zaten buraya.. Başak burcu da çalışmayı cok seven, hareket halınde, detaycı bır burctur.. mükemmelliyetçidir. hersey tam olsun guzel olsun ıster.. dürüsttür durustluge önem verir.. tutumludur para bırıktırmeyı sever.. bıraz kuruntu yapan hali vardir.. gelecegını garantıye almak ıster. kurallarla yasamayı sever onlara bagldır..
titizdir ve dakiktir.. pratiktir,eli cabuktur ve zekidir...
yukselenının basak oldugundan emınsen bu etkılerı vermıs olabılır sana..

hicrancım grip sütünden bulaşmaz.bol bol emzir bence.eğer üşütürsen sütünden ona geçer.gaz yapar.geçmiş olsun cnm.

ama ben gribim yaa korkuyorum sütümden ona bulaşır tekrar diye zaten iyileşmedi hala hapşırık öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor çünkiii

Canım ben grıpken verdım.. hıc aksatmadım zaten hıc mama vermedıgım ıcn sımdıye kadar kesmeyı hıc dusunmedım yanı.. Allaha sukur bebege gecmedı maske fılanda takmadım.. ama kendıme ıyı baktım vıtamıne bol c vıtamınıne yuklendım lımon, mandalına, portakal, koca bardak bol lımonlu ıhlamur ıctım ıkı uc gun, ve supraydn sandoz ıctım gunde ıkı kere.. 3 gunde gectı cok sukur ılerlemeden.. sende bebege anne sutu ver mutlaka ksme anne sutu hastalıklardan korur bılıyorsun.. Çok geçmiş olsun..

Arkadaslar hepınız bırbırınızden guzelsınız bebıslerınıze de sızlerede masallah..
Guzel Annelerın guzel bebıslerı olur ne olucak baska... :1hug:

Merhaba kızlar...

Biz dün geceyi yine hastanede geçirdik..nazlı aynen evvelki gibi kusma krizine girdi, geçen sefer ne yazdıysam aynı şeyleri yaşadık..dün öğlen mama vereyim dedim, 5cc anca içmişti...korka korka vermiştim zaten çünkü biliyorsunuz daha evvelki krizde mamadan sonra olmuştu, busefer ülker hero baby deniyim dedim..denemez olaydım..besin alerjisi var galiba benimkinin, ama tam belli değil..1 saat evvel taburcu olduk..şimdi napıcam bilemiyorum...hadi hoşçakalın...

günaydın....canım 2 yaşa kaar da değişiyor özellikle maviler yeşil olabiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…