- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.341
cansucum senın oglusunda kılolu oldugu ıcın soruyorum bır ogunde kac cc sut ıcer mesela yada mama?ben yılbasında bıberonla verdım sagdıgım sutumude ondan soruyorum fazla emdıgı ıcınmı kusuyor dıyekafamçokkarıştı
canım hosgeldın.benım ısmım duygu,senın nedır?bebısının ısmı nedır?a.s.
meyve suyunu ne kadar verdin canım....ben de ilk dün verdim ama doktorum 3-4 kşıla başla dedi...
ya kızlar ben grip oldum kızımdan sonra ses falan kalmadı öksürmede başladı hapşırık falan kızım zaten tam iyileşmedi inşallah benden tekrar ona geçmezz offf zaten sütümde azdı günde 100 cc ancak çıkıyor sütüm bide şimdi grip bulaşmasın diye sağıp dökücem ben yaa offf şu şansıma ne diyeyim bennn
bu arada kızlar benim kız yemek yemeye başladı azar azar maşallahhh şimdi 2 saat ara ile 60 cc yiyor gece 1-2 gibi verip uyutuyorum uyursa tabii sabah 8 de kalkıyor uykusunda emmiyorda mama da yemiyor ne yapsam fayda etmedi geç yatıyor diyemi bilmem uyuduğu zaman baygın gidiyor yada hiç uyumuyor 3-4 te yatıyoruz dengemiz bozuldu valla
Merhaba kızlar...
Biz dün geceyi yine hastanede geçirdik..nazlı aynen evvelki gibi kusma krizine girdi, geçen sefer ne yazdıysam aynı şeyleri yaşadık..dün öğlen mama vereyim dedim, 5cc anca içmişti...korka korka vermiştim zaten çünkü biliyorsunuz daha evvelki krizde mamadan sonra olmuştu, busefer ülker hero baby deniyim dedim..denemez olaydım..besin alerjisi var galiba benimkinin, ama tam belli değil..1 saat evvel taburcu olduk..şimdi napıcam bilemiyorum...hadi hoşçakalın...
meyve suyunu ne kadar verdin canım....ben de ilk dün verdim ama doktorum 3-4 kşıla başla dedi...
Ay çıldırıvericem..Benim akıllı uslu oğlum artık hiç durmuyor.Yeni doğum yapmış gibi afalladım.Ağlamıyor ama devamlı mızırdanıyor,sesini yükseltiyor,homurdanıyor,yanına gitmesem ağlamaya dönüştürecek.Neyi var bilmiyorum.Kendi kendine yatardı önceden.Kucağıma alınca susuyor ama alıştırmak istemiyorum.Şimdide hasta gibi inliyor.Vee uyudu.Yandım ben valla,ne sırt kaldı ne bel ,eğilip doğrulmaktan.Zaten romatizma hastasıyım.Neyse.. Kızlar bebişleriniz kakasında parçacıklar oluyormu?Bide emziriyorum doyuyor gibi oynamaya başlıyor,yarım saat sonra yine aranıyor emzirsem yine emiyor.Sütümde az değil,anlamadım.120lik mama verdim biraz önce,ondan öncede 10dakıka emmıştı ama maması bitince sinirlendi bağırdı.:uhm:
Merhaba kızlar...
Biz dün geceyi yine hastanede geçirdik..nazlı aynen evvelki gibi kusma krizine girdi, geçen sefer ne yazdıysam aynı şeyleri yaşadık..dün öğlen mama vereyim dedim, 5cc anca içmişti...korka korka vermiştim zaten çünkü biliyorsunuz daha evvelki krizde mamadan sonra olmuştu, busefer ülker hero baby deniyim dedim..denemez olaydım..besin alerjisi var galiba benimkinin, ama tam belli değil..1 saat evvel taburcu olduk..şimdi napıcam bilemiyorum...hadi hoşçakalın...
ilk gün 2 çay kaşığıyla başladım sonraki gün 4 ,8,12 diye giitim hafta sonuna kadar bir elma ve havuç suyunu verir duruma geldim ..diğer hafta havuç suyuna geçtim onuda aynen azar azaz başlatıp çoğalttım.. şimdi ikisinide çok rahat içiyo .zaten doyunca o belli ediyo istemediğini ...a.s.
Günaydın herkese...
Yeni yılda karar verdim erken kalkmaya:)7.30da kalktım.kahvaltı hazırladım eşime kahvaltımızı yaptık,sabah kahvemizi içtik bile..Mutfak sıcacık,çay kokuyor mis gibi,radyoda Nilüfer'bahçelerde rüzgar aklımda aşkkk var'diyor..çok severim nilüferi..Oğlum uyuyor bende fırsat bu fırsat size yılbaşı gecemizden bir fotoğraf koyuyorum.Herkese bol gülücüklü birgün diliyorum.../QUOTE]
çoooook tatlısınız mutluluklar...
canım oktor atır dedimi öyle..bana 4-5 kaşık ve rdedi.....
kızlar günaydın ya çok moralim bozuk benim kızın başında konak olmuştu bende her banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyodum bebişimin saçları dökülüyo ya kel kalacak kızım çok üzülüyorum.Sizlerde böyle bişey var mı?:çok üzgünüm:
cansucum senın oglusunda kılolu oldugu ıcın soruyorum bır ogunde kac cc sut ıcer mesela yada mama?ben yılbasında bıberonla verdım sagdıgım sutumude ondan soruyorum fazla emdıgı ıcınmı kusuyor dıyekafamçokkarıştı
Merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?