Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum bizim doktor midesinin 200ml ye kadar alabildiğini söylemişti.
ama bazı öğünlerde daha az da içebiliyorlar.

canım ben geçenlerde yazmışım saatlerce emmediği halde sağınca 90 cc süt çıkmıştı...dün de sağdım 30 cc ancak çıktı normal emme vakti geldiğinde...emdiği zaman 2 saat tok tutuyor kızımı..2 saat sonra acıkıyor çünkü...200 ml nerde benim sütüm nerde ya :/((((senağlama

Edacım biz doktora gittik mag 3 çekildi, bebeğin kolundan damar yolu açıyolar o biraz iç parçalayıcı oluyor ama hemen geçiyor, sonraaa makinaların olduğu yere alıyolar damardan 2 kere sıvı veriyolar, böbreğin idrarı süzme zamanına bakıyolar, çok şükür bizimki süzüyor ama böbreğin giri büyük reflüden şüphe etti doktor yani idrarın böbreğe geri kaçması pazartesiden sonra ona bakacak yani bizimki hidronefroz gibi değil inşallahh kendiliğinden düzleir bakalım tkipteyiz hala

Kızlar hepiniz ve bebeişleriniz o kadar tatlıkıııı allah hepinizi nazalrlardan saklasın fotoğraflar için çok tenk yu

DERYACIM BEBEKLER BİR EMMEDE 200 CC İÇEBİLMESİ İÇİN BENCE EN AZ 5 SAAT EMMEMİŞ OLMASI LAZIM YAAA 200 CC BENCEDE ÇOKK. BİDE BENDE İLK SAĞDIĞIM ZAMNLAR 90-100 CC ÇIKIYORDU SONRA MADLA SWİNG ALDIM BAYA FARK ETTİ TAVSİYE EDERİM CANIM

sedacım çok geçmiş olsun..bu son olsun işallah...ama dediğin gibi bi alerjisi var bişi var yani bukadar olmaz..bu mamanın içeriğindeki bişi yapıyo bunu veya..artık neyse tezden bulsunlar bidaha yaşanmasın..tandem testinden bahsetmiş bi arkadaş..tekrar tekrar geçmiş olsun.

canım benm egecim iyidir inşallah....ve inşallah kediliğinen düzelecek.....öp onu benim iç şapur şupur...

Sedacım tekrar çok geçmiş olsun canım inşallah 6 ay çabucak gelirde iyileşir kuzucun aminnnnnnnnnnnnnn

Ay kızlar saolun pirpirik oldum iyice.Benim kızında mamasını günde 3 defa 60 cc içiyor gerisi anne sütü.benimde pek sütüm yok aslında.150 cc 5 öğün olan hiç anne sütü almayan bebekler arkadaşlar.ben günde 2 kez 60 cc verdim geçen ay anne sütüne ek olarak 1 kilo almıştı kızım.

ben çok uğraştım konakla canım 1 ayda anca geçtii mümkünse hergün zeytinyağı sür yıka ya da en azından gün aşırı yap anca öyle kurtulursun..zaytinyağındna sonra konakları iyice temizle saçları dökülüyo diye üzülme yerine yenileri çıkıyo bir müddet sonraa...ve iyice durula banyo sonrası.. birde zeytinyağı kafasında en az yarım saat beklesin...

canım sık sık emzir üzülme yorulma artar o inşallah.
ben sadece anne sütü veriyorum ama kesinlikle şuna inanıyorum bebişin en hayati besini anne sütü değil anne sevgisi çünkü bunun alternatifi yok
kendini üzme

medelanın mini elektrikli sağma makinesinden aldım ama çok sağmadı iki göğsümden de 100cc anca çıkarabildim,betül sende medela kullanıyordun galiba aynı model mi?birde kaç cc sağıyordun? msjlarına baktım ama bulamadımm..

Seda geçmiş olsun canım,biran önce iyileşirr inşallah nazın..Bence dr.unla iyice bir konuş neye alerjik? testle filan anlaşılmıyor mu?şayet mamalara karşı alerjisi varsa ,ek gıdalara başlarsınız...

Emel çok güzel çıkmışsın maşallah..

ayten kaça aldın canım ya bende düşünüyorum elektrikli mi? buarada benim tayinim çıktı arkadaşlar evime daha yakın bir okula.:teytey:

canım doktor 200 ü kilosuna ayına göre hesapladı. ama dediğin gibi benim bebiş mesela ben işteyken 150 170 içiyor olsa 200 de içer ama anca bu kadar oluyo. bu onu 4 saat tok tutuyor.

saol canım öyle yapayım ama saçları ne güzeldi kızımın neyse kel kız olsun konağı gitsinde.

canım bendede o makinadan var ne kadar süre sağıyosun en az 10-15 dk sağ çünkü bazen bitti artık sanıyosun ama bi müddet sonra tekrar geliyor. sağdıkça artar merak etme
birde sağarken göğsünü elinle destekle ve hafif hafif sık çok sıkma zedelersin.

İnşallah canım kendi kendine düzelir ben inanıyorum çünkü çevremdeki hemen hemen herkes, bu sorunu yaşamışlarr
Aytenciğim peki, damar yolunu elinin üstünden mi yoksa kolundan mı açıyorlar? ve ne kadar sürüyor? ayrıca makinede nasıl oynamadan kalabildi
Birde biz bu hafta 3 tane ayrı ayrı dr.lara götürdük 2'si hiç bir şey çekilmesine gerek yok aylık olarak takip altına alınacak dedi diğeri de hemen sintigrofi istedi eğer kaçak varsa sintigrofide belli olurmuş ayrıca idrar yolunda iltihap olmaması içinde antibiyotik verdi bana saçma geldi sonuçta iltihap yokk,ç.doktorumuzda kızdı nasıl yani dedi!!!
Hayır anlamadığım şey bunları isteyen çapanın prof.u diğer ikiside normal düzeyde özel hastanenin dr.u! Hayır sintigrofi kolay bir şey olsa 10 tane çektirirsin ki öyle bir şey değil sonda takıyorlar ordan ilaç veriyorlar çocuk 1 saat boyunca ağlayacak ve yanında radyasyona maruz kalacak..
Eşimle çektirmemeye karar verdik, büyüme olursa şayet yapılır.

benim de 2 göğsümü sağmam 15 dak. sürüyor sol göğsümden çok az çıkıyor zaten önceden de biliyordum
hayır az gelmesini bıraktım laf aramızda :icecream göğsüm diğerine göre küçük kaldı duşta farkettim,genellikle sol göğsü vermeye çalışıyorum artık..
kıyafetle belli olmuyor ama çıplak gözle belli ya nikaydirigubbakcemile3
şimdilik bir şey yokta ilerlerse kötü:roflol:

Canım benım de ılk denemem de sutum az gelmıstı makınayla.. ama sonradan normale dondu.. bırde kesınlıkle emzırmeden sagman lazım.. yanı tek gogsunu emzırıp tekını sag.. 3 saatlık bır ara ıle yanı ortalama.. o zaman normal cıkıyor.. ama yakınsa az cıkar.. bırde o gun ku sut durumuna da baglı.. ben mesela guun ıcnde suyu az ıcersem baya azalıyor.. normal ıctıgımde cok oluyor masallah..
ortalama 100 cıkıyor tek gogsumden.. bazen 130 da olabılıyor, tamamen gun ıcınde tukettıgın suya baglı..
cihazdan cok memnunum yanı. kısa surede sagıyor hem gogsumde 15 dk kadar durmuyor 10 dk ya yakın bıtıyor.. bazen gelmıyormus gıbı oluor gogsunden ama bekleyınce tekrar cok gelmeye baslayabılıyor.. kanallar yenı acılıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…