- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.361
duygucum bizim doktor midesinin 200ml ye kadar alabildiğini söylemişti.
ama bazı öğünlerde daha az da içebiliyorlar.
canım ben geçenlerde yazmışım saatlerce emmediği halde sağınca 90 cc süt çıkmıştı...dün de sağdım 30 cc ancak çıktı normal emme vakti geldiğinde...emdiği zaman 2 saat tok tutuyor kızımı..2 saat sonra acıkıyor çünkü...200 ml nerde benim sütüm nerde ya :/((((senağlama
Edacım biz doktora gittik mag 3 çekildi, bebeğin kolundan damar yolu açıyolar o biraz iç parçalayıcı oluyor ama hemen geçiyor, sonraaa makinaların olduğu yere alıyolar damardan 2 kere sıvı veriyolar, böbreğin idrarı süzme zamanına bakıyolar, çok şükür bizimki süzüyor ama böbreğin giri büyük reflüden şüphe etti doktor yani idrarın böbreğe geri kaçması pazartesiden sonra ona bakacak yani bizimki hidronefroz gibi değil inşallahh kendiliğinden düzleir bakalım tkipteyiz hala
kızlar günaydın ya çok moralim bozuk benim kızın başında konak olmuştu bende her banyodan önce zeytinyağı sürüp tarıyodum bebişimin saçları dökülüyo ya kel kalacak kızım çok üzülüyorum.Sizlerde böyle bişey var mı?:çok üzgünüm:
canım ben geçenlerde yazmışım saatlerce emmediği halde sağınca 90 cc süt çıkmıştı...dün de sağdım 30 cc ancak çıktı normal emme vakti geldiğinde...emdiği zaman 2 saat tok tutuyor kızımı..2 saat sonra acıkıyor çünkü...200 ml nerde benim sütüm nerde ya :/((((senağlama
DERYACIM BEBEKLER BİR EMMEDE 200 CC İÇEBİLMESİ İÇİN BENCE EN AZ 5 SAAT EMMEMİŞ OLMASI LAZIM YAAA 200 CC BENCEDE ÇOKK. BİDE BENDE İLK SAĞDIĞIM ZAMNLAR 90-100 CC ÇIKIYORDU SONRA MADLA SWİNG ALDIM BAYA FARK ETTİ TAVSİYE EDERİM CANIM
DERYACIM BEBEKLER BİR EMMEDE 200 CC İÇEBİLMESİ İÇİN BENCE EN AZ 5 SAAT EMMEMİŞ OLMASI LAZIM YAAA 200 CC BENCEDE ÇOKK. BİDE BENDE İLK SAĞDIĞIM ZAMNLAR 90-100 CC ÇIKIYORDU SONRA MADLA SWİNG ALDIM BAYA FARK ETTİ TAVSİYE EDERİM CANIM
ben çok uğraştım konakla canım 1 ayda anca geçtii mümkünse hergün zeytinyağı sür yıka ya da en azından gün aşırı yap anca öyle kurtulursun..zaytinyağındna sonra konakları iyice temizle saçları dökülüyo diye üzülme yerine yenileri çıkıyo bir müddet sonraa...ve iyice durula banyo sonrası.. birde zeytinyağı kafasında en az yarım saat beklesin...
medelanın mini elektrikli sağma makinesinden aldım ama çok sağmadı iki göğsümden de 100cc anca çıkarabildim,betül sende medela kullanıyordun galiba aynı model mi?birde kaç cc sağıyordun? msjlarına baktım ama bulamadımm..
Seda geçmiş olsun canım,biran önce iyileşirr inşallah nazın..Bence dr.unla iyice bir konuş neye alerjik? testle filan anlaşılmıyor mu?şayet mamalara karşı alerjisi varsa ,ek gıdalara başlarsınız...
Emel çok güzel çıkmışsın maşallah..
Edacım biz doktora gittik mag 3 çekildi, bebeğin kolundan damar yolu açıyolar o biraz iç parçalayıcı oluyor ama hemen geçiyor, sonraaa makinaların olduğu yere alıyolar damardan 2 kere sıvı veriyolar, böbreğin idrarı süzme zamanına bakıyolar, çok şükür bizimki süzüyor ama böbreğin giri büyük reflüden şüphe etti doktor yani idrarın böbreğe geri kaçması pazartesiden sonra ona bakacak yani bizimki hidronefroz gibi değil inşallahh kendiliğinden düzleir bakalım tkipteyiz hala
ayten kaça aldın canım ya bende düşünüyorum elektrikli mi? Buarada benim tayinim çıktı arkadaşlar evime daha yakın bir okula.:teytey:
canım bendede o makinadan var ne kadar süre sağıyosun en az 10-15 dk sağ çünkü bazen bitti artık sanıyosun ama bi müddet sonra tekrar geliyor. sağdıkça artar merak etme
birde sağarken göğsünü elinle destekle ve hafif hafif sık çok sıkma zedelersin.
medelanın mini elektrikli sağma makinesinden aldım ama çok sağmadı iki göğsümden de 100cc anca çıkarabildim,betül sende medela kullanıyordun galiba aynı model mi?birde kaç cc sağıyordun? msjlarına baktım ama bulamadımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?