Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım benimde soldan daha az çıkıyo
bu arada ben tek göğsümü vaktim yoksa 5-10 dk vaktim varsa 15 dk sağıyorum sütüm artsın diye

canım benimki de medela ama sanırım farklı bir çşit bakayım interneten çeşitlerine....

edacım ya benim de sağ göğsüm daha küçük ve hep daha yumuşak oluyo neden acaba ya sanki onda süt yok gibi hissediyorum hep

kızlar hangi sağma makinası yada pompayı öneriyorsunuz ben iç sağmadım daha ama başlamam lazım çünki yakında çalışmaya başlıycam önerilerinizi bekliyorum. birde dikkat etmem gereken noktalarıda yazarsanız sevinirim.

edacım ya benim de sağ göğsüm daha küçük ve hep daha yumuşak oluyo neden acaba ya sanki onda süt yok gibi hissediyorum hep

evet benimkisi de diğerine göre daha yumuşakk,annem sağ göğsünü sola göre çokvermişsin dedi ve haklıda solak olduğum için genellikle sağımı emzirmem kolay oluyor ama artık solu daha çok vermeye başlayacağım arada ki fark kapansınnkaydirigubbakcemile3

inşallah dediğin gibi olur ama ben her ikisini de sırayla emziriyorum sıra hiç şaşmıyor yani ikisini de aynı emiyor sen bi dene bakalım inşallah eşitlenirler :roflol::roflol:

Allahım sütüm gitmesin..sütüm dışındaki hiç birşey içemiyor nazlı...Mamalara alerjisi olduğundan şüpheleniliyor.İlk hastaneye yatışımız da mamadan sonra olmuştu..Doktorlar tam da anlam veremediler. Tesadüf de olabilirmiş.Gastroentoloğa götürücem haftaya..şimdi kızım çok yorgun uyuyor.Canım kızım...Tam neden olduğu anlaşılsaydı keşke..ne bu bebeği bu hale getiriyor??alerji testleri çok az sayıda alerji yapan şeyi çıkartabiliyormuş.Yani test yaptı tamam alerjiyi bu yapıyor diye bir sonuca ulaşamayabilirmişiz.Anne sütü vericem inşallah kesilmezse tabi...kesilirse ne vericem şaşırdım...?????inek sütüne alerjisi varsa yandık demektir...Şimdi az emiyor kızım..bitkin düştü..iştahsız..

yani bu aletji testleride bisürü alerji çıkardığına göre kafa karıştırıyo öylemi..işallah ineksütüne yoktu dediğin gibi..çapaya yada cerrahpaşayamı götürsen?gitmez sütün korkma kafanı ona odaklamamaya çalış..arttırmak için bozadır steeltea dir biliyosun zaten yer içersin..ben demin hafif soğumuştu öyle verdim mamayı..o bile acayıp gaz yaptı sanki kıvrandı...azkaldı meyvesuları verıcez..lapalar püreler..ama bulsunlar işallah artı tez zamanda..nedir???mamalar demir katkılı..demiremi var alerjisi acaba..neblim aklım almıyo..ama mama kaynaklı deilse ne..

ayten kaça aldın canım ya bende düşünüyorum elektrikli mi? buarada benim tayinim çıktı arkadaşlar evime daha yakın bir okula.:teytey:
canım hayırlı olsun tayinin nereye çıktı?
ben bugün okula gittim ilk defa.Başlama işlemlerimi yaptırdım ve başladım.Pazartesi sevk alıp rapor alacam,sonra da kızımla Adana'ya gidicez...dönemi kapatacam bakalım.Neyse ki idareciler de öğretmenler de çok cana yakınlarmış,rapor alma isteğimi bile sempatiyle karşıladılar şükür.Tepki alacam diye çok korkmuştum.

ay şu konak geçende farkettim kızımda da olmuş hemde kafasının baya geni kısmında sinir oldum,hemen zeytin yağı sürdüm ve sık dişli tarakla taradım ama tam geçmemiş,bir kaç seferde tekrarlamak gerek.Ayy sarı sarı gıcık oldum kafa derisi nefes alamamış yavruşumuun...fisfisfis
Lan Betül senin bu madelayla anlaşman var heralde hee,amma reklamını yaptın kız:roflol: valla çok heves ediyom ben de alacam nerdeyse bu saatten sonra,ben 1 ay daha evdeyim sonra çalışmaya başlicam ama sonrada zaten ek gıdaya başlicaz gerek yok sanırsam ama valla çok etkili reklam yapıyon fena merak ettim benden ne kadar süt çıkacak..delikafadulden

ONA BENZER BİŞEY KULLANDIM KESİNLİKLE FARK VAR İKİ KATI DİYEM BEN SANA

bende mi alsaammmlaelaelaelaelae

canım yaa moralini bozma çok üzülürsende azalır. tabi üzülme demek kolay...
canım zaten ek gıdaya az kaldı o zamana kadarda anne sütü verirsin.
yavru çabucak iyileşir inşallah

Sedacım,geçmiş olsun aşkım...
Nazlı kızım iyi olur inşallah.Böyle fedakar bir annesi olduktan sonra çabucak iyileşir merak etme

Canım sutunun gıtmesını ıstemıyrosan lutfen guzel dusunmeye calıs bılıyorum zor ama oyle yapmaya calsmalsın..
bırde bırsey sorayım gunde ne kadar su ıcıyorsun ? ıkı lıtre ıcıyormusun '' en az '' eger ıcmıyorsan en kısa zamanda hemen basla
bol su ıcmeye muhakkak farkedecektır ınan banaa...

Son düzenleme:

kahretsın fena pazarlarım... :roflol: valla para almam lazım gercekten.. huggıese de pazarladım kac kısı basladı kullanmaya.. :roflol:
soriiler anacım napiimm.. ı ııh banane sülemem mi dıyımmm.. :roflol:

canım ağustos anneleri huggies hakkında konu açmış..yardıma koş...huggis yerlerde....:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…