- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.381
canım benimde soldan daha az çıkıyobenim de 2 göğsümü sağmam 15 dak. sürüyor sol göğsümden çok az çıkıyor zaten önceden de biliyordum
hayır az gelmesini bıraktım laf aramızda :icecreamgöğsüm diğerine göre küçük kaldı duşta farkettim,genellikle sol göğsü vermeye çalışıyorum artık..
kıyafetle belli olmuyor ama çıplak gözle belli ya nikaydirigubbakcemile3
şimdilik bir şey yokta ilerlerse kötü:roflol:
DERYACIM BEBEKLER BİR EMMEDE 200 CC İÇEBİLMESİ İÇİN BENCE EN AZ 5 SAAT EMMEMİŞ OLMASI LAZIM YAAA 200 CC BENCEDE ÇOKK. BİDE BENDE İLK SAĞDIĞIM ZAMNLAR 90-100 CC ÇIKIYORDU SONRA MADLA SWİNG ALDIM BAYA FARK ETTİ TAVSİYE EDERİM CANIM
benim de 2 göğsümü sağmam 15 dak. sürüyor sol göğsümden çok az çıkıyor zaten önceden de biliyordum
hayır az gelmesini bıraktım laf aramızda :icecreamgöğsüm diğerine göre küçük kaldı duşta farkettim,genellikle sol göğsü vermeye çalışıyorum artık..
kıyafetle belli olmuyor ama çıplak gözle belli ya nikaydirigubbakcemile3
şimdilik bir şey yokta ilerlerse kötü:roflol:
edacım ya benim de sağ göğsüm daha küçük ve hep daha yumuşak oluyo neden acaba ya sanki onda süt yok gibi hissediyorum hep
evet benimkisi de diğerine göre daha yumuşakk,annem sağ göğsünü sola göre çokvermişsin dedi ve haklıda solak olduğum için genellikle sağımı emzirmem kolay oluyor ama artık solu daha çok vermeye başlayacağım arada ki fark kapansınnkaydirigubbakcemile3
İnşallah canım kendi kendine düzelir ben inanıyorum çünkü çevremdeki hemen hemen herkes, bu sorunu yaşamışlarr
Aytenciğim peki, damar yolunu elinin üstünden mi yoksa kolundan mı açıyorlar? ve ne kadar sürüyor? ayrıca makinede nasıl oynamadan kalabildi
Birde biz bu hafta 3 tane ayrı ayrı dr.lara götürdük 2'si hiç bir şey çekilmesine gerek yok aylık olarak takip altına alınacak dedi diğeri de hemen sintigrofi istedi eğer kaçak varsa sintigrofide belli olurmuş ayrıca idrar yolunda iltihap olmaması içinde antibiyotik verdi bana saçma geldi sonuçta iltihap yokk,ç.doktorumuzda kızdı nasıl yani dedi!!!
Hayır anlamadığım şey bunları isteyen çapanın prof.u diğer ikiside normal düzeyde özel hastanenin dr.u! Hayır sintigrofi kolay bir şey olsa 10 tane çektirirsin ki öyle bir şey değil sonda takıyorlar ordan ilaç veriyorlar çocuk 1 saat boyunca ağlayacak ve yanında radyasyona maruz kalacak..
Eşimle çektirmemeye karar verdik, büyüme olursa şayet yapılır.[/QUO
edacım nasıl anlatsam şimdi biz bunuNLA 3 AYDIR UĞRAŞIYORUZ sintigrafide bebeği belden bağlıyolar zor bişey değil bebeği ben ağlatmadın hep ilgisini dağıtacak şarkılar söyledim arada mıyıklandı o kadar makina zaten radyasyon yaymıyor damardan verdikleri 1. laçta var radyasyon onuda çok düşük dozda uyuguluyolarmış, bizim girmemiz gerekiyordu çünkü her ay ilerliyodu. bence şu anda risk teşkil edecek kadar değilse girmeyin biraz daha bekleyin ama prof antibiyotik vermiş ya, onu enfeksiyon kapma riskimiz var böbrek büyüdüğü için buda ateş yapabiliyormuş bence antibiyotiği bari kullan çünkü ateş allah korusun ii değil offf işteee benim de kafam allak bullak edacım yaaaa antibiyotik kullannnn bence ne olur ne olmazzz 1 ay sonrada usg çektiririsin duruma göre mag 3 e karara verirsiniz.a.s.
ay evet aytencim bendeki meela elektrikli olanmış....sen onu da kullandınmı peki?ikisi arasında mı fark oldu canım?
canım hayırlı olsun tayinin nereye çıktı?ayten kaça aldın canım ya bende düşünüyorum elektrikli mi? buarada benim tayinim çıktı arkadaşlar evime daha yakın bir okula.:teytey:
ay şu konak geçende farkettim kızımda da olmuş hemde kafasının baya geni kısmında sinir oldum,hemen zeytin yağı sürdüm ve sık dişli tarakla taradım ama tam geçmemiş,bir kaç seferde tekrarlamak gerek.Ayy sarı sarı gıcık oldum kafa derisi nefes alamamış yavruşumuun...fisfisfis
ben çok uğraştım konakla canım 1 ayda anca geçtii mümkünse hergün zeytinyağı sür yıka ya da en azından gün aşırı yap anca öyle kurtulursun..zaytinyağındna sonra konakları iyice temizle saçları dökülüyo diye üzülme yerine yenileri çıkıyo bir müddet sonraa...ve iyice durula banyo sonrası.. birde zeytinyağı kafasında en az yarım saat beklesin...
Lan Betül senin bu madelayla anlaşman var heralde hee,amma reklamını yaptın kız:roflol: valla çok heves ediyom ben de alacam nerdeyse bu saatten sonra,ben 1 ay daha evdeyim sonra çalışmaya başlicam ama sonrada zaten ek gıdaya başlicaz gerek yok sanırsam ama valla çok etkili reklam yapıyon fena merak ettim benden ne kadar süt çıkacak..delikafaduldenCanım benım de ılk denemem de sutum az gelmıstı makınayla.. ama sonradan normale dondu.. bırde kesınlıkle emzırmeden sagman lazım.. yanı tek gogsunu emzırıp tekını sag.. 3 saatlık bır ara ıle yanı ortalama.. o zaman normal cıkıyor.. ama yakınsa az cıkar.. bırde o gun ku sut durumuna da baglı.. ben mesela guun ıcnde suyu az ıcersem baya azalıyor.. normal ıctıgımde cok oluyor masallah..
ortalama 100 cıkıyor tek gogsumden.. bazen 130 da olabılıyor, tamamen gun ıcınde tukettıgın suya baglı..
cihazdan cok memnunum yanı. kısa surede sagıyor hem gogsumde 15 dk kadar durmuyor 10 dk ya yakın bıtıyor.. bazen gelmıyormus gıbı oluor gogsunden ama bekleyınce tekrar cok gelmeye baslayabılıyor.. kanallar yenı acılıyor sanırım..
ONA BENZER BİŞEY KULLANDIM KESİNLİKLE FARK VAR İKİ KATI DİYEM BEN SANA
Allahım sütüm gitmesin..sütüm dışındaki hiç birşey içemiyor nazlı...Mamalara alerjisi olduğundan şüpheleniliyor.İlk hastaneye yatışımız da mamadan sonra olmuştu..Doktorlar tam da anlam veremediler. Tesadüf de olabilirmiş.Gastroentoloğa götürücem haftaya..şimdi kızım çok yorgun uyuyor.Canım kızım...Tam neden olduğu anlaşılsaydı keşke..ne bu bebeği bu hale getiriyor??alerji testleri çok az sayıda alerji yapan şeyi çıkartabiliyormuş.Yani test yaptı tamam alerjiyi bu yapıyor diye bir sonuca ulaşamayabilirmişiz.Anne sütü vericem inşallah kesilmezse tabi...kesilirse ne vericem şaşırdım...?????inek sütüne alerjisi varsa yandık demektir...Şimdi az emiyor kızım..bitkin düştü..iştahsız..
Allahım sütüm gitmesin..sütüm dışındaki hiç birşey içemiyor nazlı...Mamalara alerjisi olduğundan şüpheleniliyor.İlk hastaneye yatışımız da mamadan sonra olmuştu..Doktorlar tam da anlam veremediler. Tesadüf de olabilirmiş.Gastroentoloğa götürücem haftaya..şimdi kızım çok yorgun uyuyor.Canım kızım...Tam neden olduğu anlaşılsaydı keşke..ne bu bebeği bu hale getiriyor??alerji testleri çok az sayıda alerji yapan şeyi çıkartabiliyormuş.Yani test yaptı tamam alerjiyi bu yapıyor diye bir sonuca ulaşamayabilirmişiz.Anne sütü vericem inşallah kesilmezse tabi...kesilirse ne vericem şaşırdım...?????inek sütüne alerjisi varsa yandık demektir...Şimdi az emiyor kızım..bitkin düştü..iştahsız..
Lan Betül senin bu madelayla anlaşman var heralde hee,amma reklamını yaptın kız:roflol: valla çok heves ediyom ben de alacam nerdeyse bu saatten sonra,ben 1 ay daha evdeyim sonra çalışmaya başlicam ama sonrada zaten ek gıdaya başlicaz gerek yok sanırsam ama valla çok etkili reklam yapıyon fena merak ettim benden ne kadar süt çıkacak..delikafadulden
bende mi alsaammmlaelaelaelaelae
kahretsın fena pazarlarım... :roflol: valla para almam lazım gercekten.. huggıese de pazarladım kac kısı basladı kullanmaya.. :roflol:
soriiler anacım napiimm.. ı ııh banane sülemem mi dıyımmm.. :roflol:
canım ağustos anneleri huggies hakkında konu açmış..yardıma koş...huggis yerlerde....:roflol:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?