Doğum yapmış olan anneler buraya....

lan Seren diye diye gerçek olcak bak karışmam diyooom:mymeka:
takvimine bilem yazmışın bacıım 12 haftalık hamile misin nesiiin????:roflol:

:roflol::roflol::roflol: kıs yazık kursunlara boşa havaya sıkma bacım boşetle buzluga koy ilerde lazım olacak sanaaaaaa:roflol::roflol:

sus kıs hamıle falan olmım valla gelırsın bakmaya:lepi:

:roflol::roflol::roflol: kıs yazık kursunlara boşa havaya sıkma bacım boşetle buzluga koy ilerde lazım olacak sanaaaaaa:roflol::roflol:

sus kıs hamıle falan olmım valla gelırsın bakmaya:lepi:
yok canım ne saklicam lazım oldu mu taze taze bulurum ben gene
düşman saflarında cephane bol,top tüfek,arada da gaz bombası bilem var:roflol::roflol:

yok canım ne saklicam lazım oldu mu taze taze bulurum ben gene
düşman saflarında cephane bol,top tüfek,arada da gaz bombası bilem var:roflol::roflol:

:roflol::roflol: kıs gazı boşa harcama bari bak havalarda sogudu gazada zam geldi ısınmak ıcın elınızdekıyle ıdare edın:dance:

gözdecim nasılsın deniz bebek nasıl onun ağzını yerim bennnnnnnnn son fotolarından koysana

deniz bebek yılbaşından beri huysuz biraz beni emmek istemiyo sıpa sütüm mü yok nedir anlayamadım kıyameti koparıyor biberonla veriyorum sağıp sağıp .bugün biraz daha iyi bakalım sabahtan beri emziriyorum kandırıp uykuluyken falan düzelir inşallah .siz nasılsınız canım oğluşumuz nasıll
koyiyimm son fotolardann..bende istiyom fotoo sende gönder bakimm

Alttaki şey derken neyi sordun ki aytiş???
Benim kızın resmi var ahanda işte orda siz görmüyomusunuz yoksam???

AYYYYYYYYYYYYY KISLAAARRRRR YARIN BENİM DOGUM GÜNÜMMMMMMMM:teytey: YARIN BURDA OLAMAM O YUZDEN KENDİ DOGUM GUNUMU KUTLİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:roflol:

NİCE SENELEREEEE SEREEEEEEENNNN BOL SÜTÜN OLSUN İNŞALLAHHHHHH AİLENLE HUZURLU MUTLU GÜZEL BİR YIL DİLERİİİMMMM:teytey::roflol:

ImageShack - Image Hosting :: dogumgunu2jv9.gif

ImageShack - Image Hosting :: donkeyxr8.gif

:lepi::lepi::dance:

a.s.

carrefour da molfix 4+ 7-16kg iki tane ikiz paket 20.49ytl 15 ocağa kadar duyurulurrr

Seren selam;:teytey:
bende de 3 numaram yeni bitti.Bi paket 4 numaram var yeni ona başlayacağım.

Peki bi numara daha ne zaman başlayacağız? Ben ilk başta 2 numarayı da fazla almıştım, bacağını sıkıp iz yapıyodu hatta pişik gibi olmuştu.Eşimde niye fazla aldırdınki falaan demişti. O yüzden bi sonraki beze ne zaman geçeriz?:uhm:

ayy ben o gün migrostan aldım hagıs 3 numara 4-9 kilo oğlan 8 kilo sizler 4 lere mi geçtinizbenneyaptımki

Serenciiim canuuum nice mutlu yıllara inşallahhhh
bebeğinle kocişinle hayatıım...:teytey:

Doğum günüm bugünüm
Doğum günüm gülüm
Doğum günüm diyorsun;
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene:sm_cool:

Nuraycım benim de 3 bitmişti evde 4 vardı 1 paket onu deneyim dedim de iyi oldu bundan sonra 4 alacam...:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…