- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.481
kız Allah sana ne deyiim,bacım süt müt korumaz hee,ben 2 aydır düzenli regl oluyorum allahıma şükür çaatır çatır...bak 2. doğutturmam ona göre önlemini al
biz takkeyle değil de kurşunları havaya sıkarak koruyoz anavatanı:roflol:
bence alt çene de ön ortadaki dişler çıkar öncelikle ama belki her bebekte farklı oluyordur.
antibiyotik vermiişlerdir cahalllllllllllllllllllllllllllllllllll:mymeka:
yok canım ne saklicam lazım oldu mu taze taze bulurum ben gene:roflol::roflol::roflol: kıs yazık kursunlara boşa havaya sıkma bacım boşetle buzluga koy ilerde lazım olacak sanaaaaaa:roflol::roflol:
sus kıs hamıle falan olmım valla gelırsın bakmaya:lepi:
yok canım ne saklicam lazım oldu mu taze taze bulurum ben gene
düşman saflarında cephane bol,top tüfek,arada da gaz bombası bilem var:roflol::roflol:
yok canım ne saklicam lazım oldu mu taze taze bulurum ben gene
düşman saflarında cephane bol,top tüfek,arada da gaz bombası bilem var:roflol::roflol:
kızlra bu alttaki şeyi hangi siteden yaptınız pek güzel
gözdecim nasılsın deniz bebek nasıl onun ağzını yerim bennnnnnnnn son fotolarından koysana
carrefour da molfix 4+ 7-16kg iki tane ikiz paket 20.49ytl 15 ocağa kadar duyurulurrr
Seren selam;:teytey:
bende de 3 numaram yeni bitti.Bi paket 4 numaram var yeni ona başlayacağım.
Peki bi numara daha ne zaman başlayacağız? Ben ilk başta 2 numarayı da fazla almıştım, bacağını sıkıp iz yapıyodu hatta pişik gibi olmuştu.Eşimde niye fazla aldırdınki falaan demişti. O yüzden bi sonraki beze ne zaman geçeriz?:uhm:
deniz bebek yılbaşından beri huysuz biraz beni emmek istemiyo sıpasütüm mü yok nedir anlayamadım kıyameti koparıyor biberonla veriyorum sağıp sağıp .bugün biraz daha iyi bakalım sabahtan beri emziriyorum kandırıp uykuluyken falan düzelir inşallah .siz nasılsınız canım oğluşumuz nasıll
koyiyimm son fotolardann..bende istiyom fotoo sende gönder bakimm
kızzzz bunların hepsi çirkin yaaaaaaaaaa bir tane güzel yok yaaaaaaaaa çirkinnnnnsin işteeeeeeee çirkin çirkkinnnnnnnnnnaniknanik ısırırırımm onu bennnnnnnnnn oyyy oyyyyycokacimcoook
Alttaki şey derken neyi sordun ki aytiş???
Benim kızın resmi var ahanda işte orda siz görmüyomusunuz yoksam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?