Doğum yapmış olan anneler buraya....

kıslarrrr alıntı yapmayın silicemmmmmmmmmmmmmm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşakkıdı

aytege ayten demi canım yanlış bilmiyorum değmesin kocişlerimize benimkide böyle zevk alıyor alt almaktan maşşalah maşallah allah bozmasın
momy senin adın unuttum kusura bakma sölermiisn tekrar

bebişim oyun halısında,5dk oynadı onunda fotoğrafını çektik hatıra olsun bari diye

bu da yılbaşı soframız biz başbaşa çekilemedik hiç,hep kaynanam da var resimlerde sinir olduğum için tek masanın resmini koyuyom.

bu da yılbaşı soframız biz başbaşa çekilemedik hiç,hep kaynanam da var resimlerde sinir olduğum için tek masanın resmini koyuyom.[/QUOTE]

eee oynamıyormu oyun halısında deme kız oynar oynar ben dün siparis ettim inşallah oynar yoksa ben oynarım artıkın tekmelerim sinirimden hehhahahhahahahh

Arzu benim adım Gül canım..
valla oynamıyo benimki ya belki sonra oynicak bilmem artık
biz onuyoz,hoşumuza gidiyo valla,bizim zamanımızda oyun halısı mı vardı
anamızın halısı vardı onun da üstünde oyun oynadık mı yerdik terliği kıçımıza vallla

[.........]
bebişim oyun halısında,5dk oynadı onunda fotoğrafını çektik hatıra olsun bari diye

..............................
bu da yılbaşı soframız biz başbaşa çekilemedik hiç,hep kaynanam da var resimlerde sinir olduğum için tek masanın resmini koyuyom.[/QUOTE]

hey maaaşallahhh benim gelinimeeeeee tosuncuk tosuncukk bidee çirkinnnnnnnnnnnlülülülülülü

ya 7de yatarsa da sabah olmaz be... çok erken değil mi...

haklısın gülcüm ya oyuncaklar Aldık yüzüne dahi bakmıyor biz görmedik onlar bari yaşasın içimde kalmasın istiyorum belkide erken ne yapalım bekleyelim bakalım belki oynarlar

.................................................................................img166.imageshack.us/img166/2555/192iy3.th.jpg][/url] ...................................................

Son düzenleme:
.......................................................................................................................................................

Son düzenleme:
merhabalar..
Ayten, Gül, Gözde maşaAllah bebişlere
nazar değmesin....
Gül aynı halıdan bizde de var, en fazla 10 dk. oyalanıyo sonra sıkılıyo hanımefendi..
bu arada ne kadar şanslısınız yaa eşleriniz bez değişimii bile yapıyormuş valla kıskandım bizimki hiçç ilgilenmez o işlerle delikafadulden temiz pak bebiişi sever ancak :dilcikar: napalım benim de kötü kaderim buymuş demek ki kaydirigubbakcemile3 :smiley-cool:

merak etme mervecim benimkide hayyattaaa dokunmazz becermem der kenara çekilir hele bide kaakaa yapmışsa ben değiştiriken odadan çıkraaaaa çok hassaaa midesiiidelikafadulden

merak etme mervecim benimkide hayyattaaa dokunmazz becermem der kenara çekilir hele bide kaakaa yapmışsa ben değiştiriken odadan çıkraaaaa çok hassaaa midesiiidelikafadulden

aynen canım kaka temizlenirken kaçıyo beyefendi :mymeka:
takılıyorum zaten canım ben işime karışılmasını hiç sevmem iyiki de böyle, karışmaz bir yere şakkıdı

sedaaaaaa bebeğin nasıl
oldu düzeldimi biraz:1hug:

Evet canım düzeldi..kaydirigubbakcemile2hihoyyytAkut bir şekilde aniden oluyor bu kusmalar sonra birden bire ilaçsız bir şekilde kendiliğinden geçiyor..tabii susuz kalınca serum yiyor malesef..bakalım doktor bunu bir kaç kere daha yaşayabiliriz dedi, neden olduğu belli değil...bebeklerin sorunları tam olarak aydınlanana kadar epey zaman geçebiliyormuş.Hele alerjik reaksiyondan dolayı böyle oluyorsa neyin alerji yaptığını bulmak hiçde kolay değilmiş...:1no2:

geçmiş olsun ... inşAllah sütün bol bol gelir de mama vermek zorunda kalmazsin nazlıya annesi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…