Doğum yapmış olan anneler buraya....

:sm_cool::sm_cool: ayyyyyyyyyyy saoll bacımmmmmm hepimiz mutlu saglıklı neşeli olalım inşallaaahhhhhhhhhhhhhha.s.:1hug::dance:

nuraycımm cnmm bebegının poposu gore degısıyorsun bezi anlarsın zaten kenarları sıkar tam bırlesmez bez ozaman bir numara buyugune gececen bende gectim artık bızımki 6kılo 200 grm olmus cunku

................................................................................................................

ayy ben o gün migrostan aldım hagıs 3 numara 4-9 kilo oğlan 8 kilo sizler 4 lere mi geçtinizbenneyaptımki

Selam arzu;
kızım 6.5 kilo . 3 numara tam oluyo.Hatta 4-5 gün önce üşütmüştük ve ishal kusmamız vardı , o ara hep bezinden taştı iç bodysi kıyafetleri hep battı.Arada da çişi yanlardan geçiy yüzden 4e başlayacam.İndirimler varken bez alayım diyorum ama sizce ne kadara kadar 4 kullanırız ?

......................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Ohaaaaaaaaaa sen de pek böyük koydun be bacııı
valla kılcal damarlarınıza kadar görünmüşşş

..........................................................................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beceremedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

Uyku Öncesi Hazırlıklar
Eğer henüz başlamadıysanız, 3 ila 6. aylar bebeğinizin uyku öncesi hazırlıklarına başlamak için uygun bir dönemdir. Bebeğinize ılık bir duş yaptırabilir, sakin bir oyun oynayabilir, kısa masallar anlatabilir, ninni söyleyebilir ve iyi geceler öpücüğü vererek bebeğiniz için uyku öncesi hazırlıklarını tamamlayabilirsiniz.

İdeal Uyku Ortamı
Bebeğiniz için ideal uyku ortamı sessiz, karanlığa yakın hafif loş ışıklı ve bebeğinizin rahat edebileceği uygun ısıda olmalıdır. Bebekler için tavsiye edilen oda ısısı 18 – 22°C arasındadır. Bebeğinizi huzursuz edebileceği için aşırı sarıp sarmalanmamalı, 1 yaşına kadar pamuklu örtüler ve ince battaniyeler tercih edilmelidir. 1 yaşından sonra ise hafif ve onu sıcak tutan bir yorgan kullanılmalıdır.

Uyku Düzeni ve Süreleri
Yeni doğan bebeğinizi uyutmak için bebeğinizin tepkilerini gözlemlemeniz yeterlidir. Bebeğiniz gözlerini ovuşturmaya, kulağını çekiştirmeye başlar. Bu sinyalleri aldığınız zaman onu yatırabilirsiniz. Ancak bebeğiniz büyüdükçe uyku saati belirlenmeli ve uyku düzeni oluşturmalıdır.
Gece uykuları için 19.00 – 20.30 önerilen uyku vaktidir. Bu saati geçirdiği takdirde bebeğiniz yorulabilir ve uykuya dalmakta zorlanabilir. Gece geç saatlere kadar uyumayan bebeğiniz, beklediğinizin aksine yorgun görünmeyebilir. Hatta son derece enerjik ve hareketli olabilir, bu genelde uyku saatinin geçtiğinin bir göstergesidir.
Gün içindeki uyku düzeni de aynı şekilde düzenlenmelidir. Gün içinde belirli uyku saatleri belirlemeli ya da bebeğinizin yorulduğunu farkettiğiniz zamanlarda onu uyutmalısınız.

EVET BEN GECE 12 DE YATIRIYORUM O NEDENLE UYKUSUZ OLUYO BU YONTEMI DENICEM BELKI DUZELIR AKSAM 7 GIBI YATIRMAYI DENIM BIDE BAKALIM İŞEYARICAKMIkafamçokkarıştı

kız seren takvimini yanlış yapmışsın... 12 hafta 2 günlük hamile görünüyon...

gül maaaaşallahhhhhhh bebişineeeeee kocişinde pek marifetli yavvv beimki hiç beceremiyorrrrrrrrrrrrrrrrr

...........................................................................................................................................................

Son düzenleme:
ben gidem değiştirem onu bari sıkarda oğluşumun popişini migrosa git canım indirim var

mommy

maşşalah çok tatlı çıkmış Allah nazarlardan saklasın canım

nasıl yani hangi resmi canım alttaki olarak mı???
kullanıcı panelinden imza bölümü var ordan canım.
imza resmi heralde orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…