- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.541
Sereeen eben geldi kız ebeen kalk ayağa yer ver bakiiim...:lepi:
napıyon şeker???:sm_cool:
uykusuzluk 1 haftadır ayçada da var valla geece saat başı kalkıyor sebebini bulamadım,uyanıp mızıklıyor çocuk offf zombi-tatlicadiarzu- gibi oldum sinirlerim harap,ne yapacağımı şaşırdım aylar sonra bu gece nurse harvey verdim belki gazı vardır diye 3 saat uyumuş,ben de uyumuşum artık 3 saat deliksiz uyku bile bana mucize gibi geliyor.kafamçokkarıştı
kız seren takvimini yanlış yapmışsın... 12 hafta 2 günlük hamile görünüyon...
merhabalar..
Ayten, Gül, Gözde maşaAllah bebişlere
nazar değmesin....
Gül aynı halıdan bizde de var, en fazla 10 dk. oyalanıyo sonra sıkılıyo hanımefendi..
bu arada ne kadar şanslısınız yaa eşleriniz bez değişimii bile yapıyormuş valla kıskandım bizimki hiçç ilgilenmez o işlerle delikafadulden temiz pak bebiişi sever ancak :dilcikar: napalım benim de kötü kaderim buymuş demek ki kaydirigubbakcemile3 :smiley-cool:
yok bee benimki de bir iki kere yaptı onunda resmini çektik işte bi daha göremeyiz diye hiç işi olmasşakkıdımerak etme mervecim benimkide hayyattaaa dokunmazz becermem der kenara çekilir hele bide kaakaa yapmışsa ben değiştiriken odadan çıkraaaaa çok hassaaa midesiiidelikafadulden
Evet canım düzeldi..kaydirigubbakcemile2hihoyyytAkut bir şekilde aniden oluyor bu kusmalar sonra birden bire ilaçsız bir şekilde kendiliğinden geçiyor..tabii susuz kalınca serum yiyor malesef..bakalım doktor bunu bir kaç kere daha yaşayabiliriz dedi, neden olduğu belli değil...bebeklerin sorunları tam olarak aydınlanana kadar epey zaman geçebiliyormuş.Hele alerjik reaksiyondan dolayı böyle oluyorsa neyin alerji yaptığını bulmak hiçde kolay değilmiş...:1no2:
Kızlar şu mesajlarınızın altına resmi nasıl koyuyorsunuz? Takvimi demiyorum ötekini diyorum..birde bir sorum daha var çoklu alıntı nasıl yapıyorsunuz biri bana açıklasa valla çok mutlu olucam...
hey maaşallhhh deryacım yaaaa o ne yaaa öyle, ya benim oğlan 2 saate bir 90 cc ancak içiyor benimki azmı içiyor acabadelikafadulden
ayy ben o gün migrostan aldım hagıs 3 numara 4-9 kilo oğlan 8 kilo sizler 4 lere mi geçtinizbenneyaptımki
ben gidem değiştirem onu bari sıkarda oğluşumun popişini migrosa git canım indirim var
migrosta hangı bezde ındırım varmıs arzucum?
[
Kızlar hangı marka bez kullanıyorsunuz?ve memnunmusunuz?
Kızlar hangı marka bez kullanıyorsunuz?ve memnunmusunuz?
deneme............................
kızlar bişey sorcam bebeklerin ilk hangi dişleri çıkar ? denzin üst damağında köpek dişi yerleri kabarmış beyaz beyaz elledim bi sertlik var diş gibi olabilir mi acaba ??
canım ben huggies kullanıyorum uzun zamandır ilk başlarda prima kullanıyordum memnun kalmadım sızıntı yapıyordu huggies çok iyi
gözde bunu nasıl yaptın yaaa deniz paşaya bakkkkkk sergi açmışşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
şekerim
Glitterfy.com - Glitter your Pictures, MySpace Glitter Graphics buraya gir "photo flipbook" u seç sonra resimleri yükle upload&start de . sonra çıkan kodlardan ikincisini (bb code sanırım) kontrol panelinden imzaya gelip çıkan ekrana yapıştır kaydet bu kadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?