Doğum yapmış olan anneler buraya....

Birkaç gündür 2 saatte bir kalkıyorum nerdeyse

kız seren takvimini yanlış yapmışsın... 12 hafta 2 günlük hamile görünüyon...

:roflol::roflol: Gülsüm napıyosun kız.Msne girmiyorsn pek

merak etme mervecim benimkide hayyattaaa dokunmazz becermem der kenara çekilir hele bide kaakaa yapmışsa ben değiştiriken odadan çıkraaaaa çok hassaaa midesiiidelikafadulden
yok bee benimki de bir iki kere yaptı onunda resmini çektik işte bi daha göremeyiz diye hiç işi olmasşakkıdı

Geçmiş olsun canım.Umarım aynı şeyleri yaşamazsınız.

Kızlar şu mesajlarınızın altına resmi nasıl koyuyorsunuz? Takvimi demiyorum ötekini diyorum..birde bir sorum daha var çoklu alıntı nasıl yapıyorsunuz biri bana açıklasa valla çok mutlu olucam...

Kullanıcı paneli,ayarlar ve özelliklerden imzamı değiştir bölümü var ordan canım.Alıntıyıda alıntı yapın yanında MQ butonu var kimlerden alıntı yapmak istiyorsan o kişinin msjının altındaki MQ yazan yere tıkla.Cevap yazı seçtikten sonra o kişilerin mesajları çıkacaktır.][/QUOTE]den sonra entere bas istediğin cvbı yaz..

hey maaşallhhh deryacım yaaaa o ne yaaa öyle, ya benim oğlan 2 saate bir 90 cc ancak içiyor benimki azmı içiyor acabadelikafadulden

sağol ayşecim maşallah çok içer böyle bizimki netçensırnaşık şey

ayy ben o gün migrostan aldım hagıs 3 numara 4-9 kilo oğlan 8 kilo sizler 4 lere mi geçtinizbenneyaptımki

canım benım oglumda 8 kg nun ustunde ben 1 aydan fazladır 4 numara prıma kullanıyorum 3numara ız yapıyordu

ben gidem değiştirem onu bari sıkarda oğluşumun popişini migrosa git canım indirim var

migrosta hangı bezde ındırım varmıs arzucum?
[

kızlar bişey sorcam bebeklerin ilk hangi dişleri çıkar ? denzin üst damağında köpek dişi yerleri kabarmış beyaz beyaz elledim bi sertlik var diş gibi olabilir mi acaba ??

Bende az önce baktım bizimkinin de üst köpek dişleri yeri kabarmış gibi.. laelaelaelaelae sert ve beyaz gibi diş eti

Gözde yardımın için sağol canısı ben de faydalandım...
Seda senin nazarlık da çok hoş sen nasıl koydun anam?
Nazlıcık nasıl?

Emelcim senin kuzu çoook tatlı maşallah ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…