- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.561
canım ben huggies kullanıyorum uzun zamandır ilk başlarda prima kullanıyordum memnun kalmadım sızıntı yapıyordu huggies çok iyi
Gözde yardımın için sağol canısı ben de faydalandım...
Seda senin nazarlık da çok hoş sen nasıl koydun anam?
Nazlıcık nasıl?
Emelcim senin kuzu çoook tatlı maşallah ona...
Aynen bende canım.Huggiesi herkeze tavsiye ediyorum.3 numarayı kullanıyorum sıkıyor gibi.4 numaraya geçsemmi acaba?Ama oğluşum 6.5 kilo ya var ya yok
AYYYYYYYYYYYYY KISLAAARRRRR YARIN BENİM DOGUM GÜNÜMMMMMMMM:teytey: YARIN BURDA OLAMAM O YUZDEN KENDİ DOGUM GUNUMU KUTLİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:roflol:
NİCE SENELEREEEE SEREEEEEEENNNN BOL SÜTÜN OLSUN İNŞALLAHHHHHH AİLENLE HUZURLU MUTLU GÜZEL BİR YIL DİLERİİİMMMM:
[
a.s.
kızlar nazlının üstünü başını 15 dk da bir çıkarıp saç kurutmayla kurutmak zorunda kalıyorum...önü hep ıslak...kolları da öyle..elini emerken kolunu falanda emiyor sırılsıklam oluyor 2 dk önce değiştim şimdi gene ıslakkkk:uhm:kafamçokkarıştı
kızlar nazlının üstünü başını 15 dk da bir çıkarıp saç kurutmayla kurutmak zorunda kalıyorum...önü hep ıslak...kolları da öyle..elini emerken kolunu falanda emiyor sırılsıklam oluyor 2 dk önce değiştim şimdi gene ıslakkkk:uhm:kafamçokkarıştı
sen bakma onun o akıllı ifadesine cadı resmeen..bir çığrınıyor görmelisin kucağa gelene kadar...uykusu da yo hiç,bağırsın dursun almicam diyorum ama hep kazanan o oluyor malesef.kafamçokkarıştıCanım sorucam sorucam unutuyorum.Kızın resimleride öyle mazlumki çok sakin bi bebeğe benziyor.Doğrumu acepa.s Benimkine başlarda mazlum ve kuzu kuzuydu ama tam bir afacan şimdi mimiklerini bi görsen:bbo: Şimdilik akıllı sayılır ama geleceğin yaramazı olucam der gibi bakıyo.
bence de prima ben 1 paket huggies almıştım o da pişik yaptı doğdu doğalı hep prima kullanıyorum,değiştirmeye korkuyorum şimdi.bence en iyisi ve en emicisi prima ben gündüzleri Bim"de satılan jelly willy diye bez var ondan kullanıyorum 3 saatte bir bez değiştiriyorum tabi kaka varsa hemen, geceleri ise prima bağlıyoruz ve sabaha kadar hiç bez değiştirmem bana mısın demiyor prima çok ii gerçekten
herkese iyi akşamlar.bi gün girmedim oku oku bitiremedim valla.neler konuşmuşssunuz öyle.o resimleri sırayla nasıl koyuyosunuz.
sen bakma onun o akıllı ifadesine cadı resmeen..bir çığrınıyor görmelisin kucağa gelene kadar...uykusu da yo hiç,bağırsın dursun almicam diyorum ama hep kazanan o oluyor malesef.kafamçokkarıştı
bence de prima ben 1 paket huggies almıştım o da pişik yaptı doğdu doğalı hep prima kullanıyorum,değiştirmeye korkuyorum şimdi.
canım,salyası akıyodur,önlük bayla bende kollarını çemirliyorum,bilekleri açık
uğraşma be kurutmayla falan deli misinyerimseniben
Canım benim kızımın çok kustuğunu daha önce de söyledim.Ben resmen koca koca önlükleri takıyorum ama nafile.Şimdi bile yeni kıyafetlerini değiştidim bu işi en az 3 kere yapıyorum hergün.Ama kurutma makinasıyla kurutmuyorum çünklü her seferinde onunla uğraşmak hakkaten zor olur bi de o kadar alışmasın.Yani ıslak kıyafetlerini değiştirmek yeterli olur diye düşünüyorum.Ama insan tabi korkuyor üşütmesinden.
ben bu işin kolayını altına ıslaklık geçirmeyen önlüklerle buldum.bütün gün önlük önünde kollarını da kıvırıyorum bilekleri açıkta kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?