Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben huggies kullanıyorum uzun zamandır ilk başlarda prima kullanıyordum memnun kalmadım sızıntı yapıyordu huggies çok iyi

Aynen bende canım.Huggiesi herkeze tavsiye ediyorum.3 numarayı kullanıyorum sıkıyor gibi.4 numaraya geçsemmi acaba?Ama oğluşum 6.5 kilo ya var ya yok

Gözde yardımın için sağol canısı ben de faydalandım...
Seda senin nazarlık da çok hoş sen nasıl koydun anam?
Nazlıcık nasıl?

Emelcim senin kuzu çoook tatlı maşallah ona...

Canım sorucam sorucam unutuyorum.Kızın resimleride öyle mazlumki çok sakin bi bebeğe benziyor.Doğrumu acepa.s Benimkine başlarda mazlum ve kuzu kuzuydu ama tam bir afacan şimdi mimiklerini bi görsen:bbo: Şimdilik akıllı sayılır ama geleceğin yaramazı olucam der gibi bakıyo.

bence en iyisi ve en emicisi prima ben gündüzleri Bim"de satılan jelly willy diye bez var ondan kullanıyorum 3 saatte bir bez değiştiriyorum tabi kaka varsa hemen, geceleri ise prima bağlıyoruz ve sabaha kadar hiç bez değiştirmem bana mısın demiyor prima çok ii gerçekten

Aynen bende canım.Huggiesi herkeze tavsiye ediyorum.3 numarayı kullanıyorum sıkıyor gibi.4 numaraya geçsemmi acaba?Ama oğluşum 6.5 kilo ya var ya yok

canım bende 3 numara kullanıyorum denizde 6,700 kg gibi bişey bana da sıkıyor gibi geliyor bacakları hep iz oluyor
4 numara hangi kilolar arası oluyor ? büyük mü gelirki acaba alıp bi denemek lazım

...........................................

Senin ayçanın resmini koyduğun yerden yaptım.
nazlı bir türlü durmuyor bugün varya yemin ederim bittim şu saat itibariyle...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Hepinize İyi Akşamlar
Eşim evde daha çok o nette oluyor işi gereği ben yazılarınızı okup çıkıyorum.Bu arada hepinizin resimlerine bayıldım.Allah nazardan saklasın hepsini inş.Geçenlerde internetten oyun halısı sipariş etmiştim önce aranıyormuş falan sonra kimse aramadı acaba almamak daha mı hayırlı diye düşünüyorum şimdi.Alıpta bebişleri kullanmayan arkadaşlar var ya gerçi artık bayağı büyüdü şimdiden sonra olmasa da olur.Galiba Gül senin de dediğin gibi şimdi o kadar çok şey var ki biz daha çok heves ediyoruz.

SEROOOOOOO HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYYYYYYYY YEVRUMMMMM
MUTLU YILLAR SANA EGE PAŞA VE EŞİNLE UZUNNNN ÖMÜRLER:dance::teytey::teytey:

KIZIMMM TAKVİMİNİ DEĞİŞTİRRRR HAMİŞ GÖRÜNÜYORSUNN 12 HAFTALIKdelikafadulden
ALLAH KORUSUNNNN

kızlar nazlının üstünü başını 15 dk da bir çıkarıp saç kurutmayla kurutmak zorunda kalıyorum...önü hep ıslak...kolları da öyle..elini emerken kolunu falanda emiyor sırılsıklam oluyor 2 dk önce değiştim şimdi gene ıslakkkk:uhm:kafamçokkarıştı

ben bu işin kolayını altına ıslaklık geçirmeyen önlüklerle buldum.bütün gün önlük önünde kollarını da kıvırıyorum bilekleri açıkta kalıyor

Canım benim kızımın çok kustuğunu daha önce de söyledim.Ben resmen koca koca önlükleri takıyorum ama nafile.Şimdi bile yeni kıyafetlerini değiştidim bu işi en az 3 kere yapıyorum hergün.Ama kurutma makinasıyla kurutmuyorum çünklü her seferinde onunla uğraşmak hakkaten zor olur bi de o kadar alışmasın.Yani ıslak kıyafetlerini değiştirmek yeterli olur diye düşünüyorum.Ama insan tabi korkuyor üşütmesinden.

sen bakma onun o akıllı ifadesine cadı resmeen..bir çığrınıyor görmelisin kucağa gelene kadar...uykusu da yo hiç,bağırsın dursun almicam diyorum ama hep kazanan o oluyor malesef.kafamçokkarıştı

bence de prima ben 1 paket huggies almıştım o da pişik yaptı doğdu doğalı hep prima kullanıyorum,değiştirmeye korkuyorum şimdi.

canım,salyası akıyodur,önlük bayla bende kollarını çemirliyorum,bilekleri açık
uğraşma be kurutmayla falan deli misinyerimseniben

herkese iyi akşamlar.bi gün girmedim oku oku bitiremedim valla.neler konuşmuşssunuz öyle.o resimleri sırayla nasıl koyuyosunuz.

bizim resimlerin üzerine tıkla.. Açılan sayfa da photo flipbook yazısına tıkla.. Sonra resimleri sırayla ekle...bitince altta çıkan url ile başlayan kodu kontrol panelinde imzanı değiştir kısmına yapıştır..
a.s.

cANIM BENDE HEM ÖNLÜ GYDİRİYORUM HEMDE GÖĞSÜNE YÜN KOYDUM BAYA FAYDASI OLUYOR.BİZİMKİ BİDE HIRLIYO DAHA ÇO KORKUYORUM...

şekerim
Glitterfy.com - Glitter your Pictures, MySpace Glitter Graphics buraya gir "photo flipbook" u seç sonra resimleri yükle upload&start de . sonra çıkan kodlardan ikincisini (bb code sanırım) kontrol panelinden imzaya gelip çıkan ekrana yapıştır kaydet bu kadarrrr

ben bu işin kolayını altına ıslaklık geçirmeyen önlüklerle buldum.bütün gün önlük önünde kollarını da kıvırıyorum bilekleri açıkta kalıyor

Şimdi önlük taktım..bir yandan onu sallıyorum bir yandan yazıyorum inanılmaz huysuz 1 sn kotuğa bırakamıyorum ciyak ciyk zilli..birde süreli ııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııı diye söyleniyor..babası diş mi çıkartıyor acaba diyor..sizce erken mi daha?
Aman diş olsun da başka bişey olmasın bu huysuzluğun sebebi...

ben huggies kullanıyorum..çok da memnunum...yalnız geçenlerde promosyon vardı evybaby aldım ikinci takışım bana güven vermedi...:tomato:

bende hugıes kullanıyorum oğlum doğduğumdan beri hiçbir sorun yaşamadım...baby star denedim bir kere ,denemez olaydımm klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…