Doğum yapmış olan anneler buraya....

seda bugünlerde Bora da mızıklanıyor hep..ve elini tamaman ağzına sokuyor...inşş Nazlı da dişlerinden yapıyordur

ben huggies kullanıyorum..çok da memnunum...yalnız geçenlerde promosyon vardı evybaby aldım ikinci takışım bana güven vermedi...:tomato:

bende sürekli huggies kullandım ve devam ediyorum...çok da memnunum

primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........

ya kızlar huggies bi ara bende kullandım ama bez bebekte 3 saat kalınca içindeki emici tabaka varya kristaller onlar çıkıyo sizlerde olmadı mı böyle bişey bu yüzden ben 1 paket kullanıp bıraktım

Sedacım benim kız da 1 haftadır huysuz diyorum yaa,uykusu da iyice düzensizleşti
belki dönemsel bişeydir,burda çoğu arkadaşın bebeklerinde de aynı şikayetler var

primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........

Umut hepimiz zaman zaman tartışıyoruz... boşanmak istiyrum falan deme.. Daha yeni lohusalıktan çıktık.hepimizin zor zamanları oluyor evliliklerinde:1hug:

ne oldu canım ya böyle söyleme bir anlık öfkene kapılmışsındır belki de üzüldüm şimdi
bu arada bu imzadaki resim sen misin çok karizmatiksin ya

ya kızlar huggies bi ara bende kullandım ama bez bebekte 3 saat kalınca içindeki emici tabaka varya kristaller onlar çıkıyo sizlerde olmadı mı böyle bişey bu yüzden ben 1 paket kullanıp bıraktım

yok cnım bizde hiç olmadı öyle.. Aksine ben çok iyi sıvıyı içine aldığını üst tabakada bırakamadığını düşünüyorum.Kakanın sulu kısmını bile emiyor..
ben artık geceleri de altını değiştirmiyorum..sabaha kadar duruyor

bndede bi sorun olmadı bide benim kızım cok fazla kaka yapıyo yani arkadsın dediği gibi onu bile emiyo.

off kızlar ya benim bebişim de özellikle son iki gündür, nedensiz acı acı ağlıyor..kucakta gezmek bile kar etmiyo ancak memede sakinleşiyor..neden böyleler acaba senağlama
umut, zaman zaman biçoğumuz bu düşünceye kapılmışızdır..ama öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için, iyice düşünüp, salim kafayla konuşun arkadaşım..:teselli:
bu arada hepinizin imzaları göz alıyor valla süper olmuş kaydirigubbakcemile5

biz de huggies i 1 paket denedik, memnun kalmadım..hep kakayı dışarı taşırdı..
prima 4 kullanıyorum..baby star ı deniycem bir de, çok methetti bi arkadaşım..

dişleri kasınıyo galiba bebişlerin benimki de bazen bi sinir bi ağlama memeyi kopartcak gibi uzatıyo bide 2-3gndür geceleri cok mızmız yaa uyutmuyo doğrudürüst.

dişleri kasınıyo galiba bebişlerin benimki de bazen bi sinir bi ağlama memeyi kopartcak gibi uzatıyo bide 2-3gndür geceleri cok mızmız yaa uyutmuyo doğrudürüst.

evet canım ya benimki de geceleri güzel uyurdu 12 de uyusa taa 7- 8 e kadar uyanmazdı..
şimdi akşam 7- 8 gibi başlıyo ağlamaya huzursuzlanmaya uyutana kadar ağlıyo .. sonra gece de sık sık uyanıyo..diş çıkması için erken demişti geçen ayki kontrolde dr.. bakalım bu ay ne diyecek fisfisfis

onurun da dişleri çok kaşınıyo hemde dişetleri kabardıı diş çıkması yakın sanırım

Canım 3 kusur aydın rutin hep aynı şeyleri yapıyoruz ne kadar şükretsekte bence bi çoğumuz sürekli evde oturmaya alışık değiliz ve böyle olunca da bunalıyoruz haliyle.Eşlerden daha çok anlayış bekliyoruz ben de sürekli eşime çatıyorum o bu aralar çok gergin ve sinirli olduğumu düşünüyor öyledir belki de.Emin ol istediğin şey boşanmak değil farklı bişeyler ve en çok da anlayış.Ama bence bunun tek yolu eşinle konuşmak.

lan umut bu resimdeki sen misin???
ohaa,artiz gibisin bacııı...delikafadulden

biz de bazen çok fena birbirimize giriyoz,olur canım böyle zamanlar,evet çok karamsarsın,yarın birgün düzelir aran,saçmaladığını farkedersin...:içelim:

Mervecim ya inan son 2-3 gündür aynı şeyi ben de yaşıyyorum.Kızım öyle ağlıyor ki acı acı kucağıma alınca susuyor ama.Bazen uyku arasında da öyle ağlıyor nedenini ben de bilmiyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…