- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.581
seda bugünlerde Bora da mızıklanıyor hep..ve elini tamaman ağzına sokuyor...inşş Nazlı da dişlerinden yapıyordurŞimdi önlük taktım..bir yandan onu sallıyorum bir yandan yazıyorum inanılmaz huysuz 1 sn kotuğa bırakamıyorum ciyak ciyk zilli..birde süreli ııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııı diye söyleniyor..babası diş mi çıkartıyor acaba diyor..sizce erken mi daha?
Aman diş olsun da başka bişey olmasın bu huysuzluğun sebebi...
ben huggies kullanıyorum..çok da memnunum...yalnız geçenlerde promosyon vardı evybaby aldım ikinci takışım bana güven vermedi...:tomato:
ewet aynı dertler bizdede var önlük bağlıyom bende bu arada daha kimseyle karsılasamadım burda ya hep tekimmirmirmirmir
primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........
primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........
ya kızlar huggies bi ara bende kullandım ama bez bebekte 3 saat kalınca içindeki emici tabaka varya kristaller onlar çıkıyo sizlerde olmadı mı böyle bişey bu yüzden ben 1 paket kullanıp bıraktım
ya kızlar huggies bi ara bende kullandım ama bez bebekte 3 saat kalınca içindeki emici tabaka varya kristaller onlar çıkıyo sizlerde olmadı mı böyle bişey bu yüzden ben 1 paket kullanıp bıraktım
off kızlar ya benim bebişim de özellikle son iki gündür, nedensiz acı acı ağlıyor..kucakta gezmek bile kar etmiyo ancak memede sakinleşiyor..neden böyleler acaba senağlama
umut, zaman zaman biçoğumuz bu düşünceye kapılmışızdır..ama öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için, iyice düşünüp, salim kafayla konuşun arkadaşım..:teselli:
bu arada hepinizin imzaları göz alıyor valla süper olmuş kaydirigubbakcemile5
dişleri kasınıyo galiba bebişlerin benimki de bazen bi sinir bi ağlama memeyi kopartcak gibi uzatıyo bide 2-3gndür geceleri cok mızmız yaa uyutmuyo doğrudürüst.
evet canım ya benimki de geceleri güzel uyurdu 12 de uyusa taa 7- 8 e kadar uyanmazdı..
şimdi akşam 7- 8 gibi başlıyo ağlamaya huzursuzlanmaya uyutana kadar ağlıyo .. sonra gece de sık sık uyanıyo..diş çıkması için erken demişti geçen ayki kontrolde dr.. bakalım bu ay ne diyecek fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?