Doğum yapmış olan anneler buraya....

Mervecim ya inan son 2-3 gündür aynı şeyi ben de yaşıyyorum.Kızım öyle ağlıyor ki acı acı kucağıma alınca susuyor ama.Bazen uyku arasında da öyle ağlıyor nedenini ben de bilmiyorum :1no2:

benimki de son iki gündür böyle canım..
sabahları gayet neşeli kıkırdıyor gülüyor akşama doğru ne oluyorsa oluyo huysuzlanıyo anlayamadım :çok üzgünüm: dr.a götürmeyi düşünüyorum yarın da böyle yaparsa..

Bu arada Gül hakkaten çok doğalsın ya inan yazılarını keyifle okuyoruma.s.Bu arada yeni okuluna başladın mı?

mervecim dr a götürsen de kesin çare söylemiyolarki kilosuna bakıyolar kilo alımı ii deyip bişey yok deyip gönderiyolar bence bu şikayetler dönemsel bazen oluyor bebeklerde bu sürekli emmek istedikleri zaman oluyor mesela veya hep ağladıkları özellikle akşam saattlerinde ağlardı onur saat 19 da başlardı ağlama nöbeti 22 de biterdi bu arada hep kucaklardım emzirirdim ne yapsam yaranamazdım ama şimdi geçti bu da bir dönem bence

Ben de doktora gidicem inş kontrole bakayım kilosu boyu ne alemde?Bu arada Merve sen Fatihteydin di mi?Ben Fatih Hastanesinde doğum yaptım kontrole de oraya gitim ama çocuk doktoru çok da ilgili değildi.Sen nereye gidiyorsun doktorundan memnun musun?

evet canım fatihteyim..29 mayıs hastanesi ne götürüyorum büşrayı. vicdan hanıma..çok memnunum ben, tavsiye edebilirim..

fatmacım haklısın çoğu kişinin aynı şeyleri yaşıyor olması dönemsel mi acaba diye düşündürüyor ama ya ağrıyan bi yeri varsa ya başka bi sıkıntısı varsa diye düşünmeden de edemiyorum..çünkü normalde hiç huysuz bi bebek değildir büşra :ecrin_bebek:

o zaman bi dr a göster canım için rahat etsin en azından inşallah bir problem yoktur

aynen canım ya azra da öyle bi sıkıntısı olmadan ağlamaz ama emziriyorum altına bakıyorum bişey yok zaten uykudanda uyanmıyo ööle mızırdanıyo ama gündüz pek keyifliyiz.

ah sedacımn ben bu 15 dakıkada bır değiştirme işlemini tam 4 aydır yapıyorum.ne kadar zor demısenağlama

ben huggies kullanıyorum..çok da memnunum...yalnız geçenlerde promosyon vardı evybaby aldım ikinci takışım bana güven vermedi...:tomato:

evy baby kötümüydü canım?

primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........

canım bu tarz şeyler arkadaşlarında yazdığı gibi her evde yaşanıyor..onun ıcın sakin olmaya çalış.Bu arada harika görünüyorsun maşallah

Ay bayıldım valla ne guzel fotoğraflarınız hepınıze maşallah bende yaıcam bakayım becerebilcemmia.s.

bu aralar demekki bütün bebişlerde genel bir huysuzluk var . denizde kaç gündür mızmızdı emmiyodu.çıldırmış gibi ağlıyodu
çok şükür bugün keyfi yerinde sabahtan beri emiyor hiç biberon vermedim . dişlerimi zorluyo nedir bilemedim..
bu arada biz yavaş yavaş oturma çalışmalarına başladık .4aydan itibaren başlanabilir diyor doktorlar destekli oturmaya .biraz önce çektim bunu :)

gözde denizin bakışlarını görünce onuru görmüş gibii oldum o da aynen böyle bakıyor etrafa gözlerini iyice aça aça sanki herşeyi iyice görmek ister gibi bir hevesle bakıyo ki anlatamam, oğluşun çok tatlı çıkmış

sağol canım teşekkür ederiz ...denizi ilk gördüğümdede odaya yanıma getirdiklerinde de aynen böyledi gözler cin gibi açık :) duygulandım şimdi bak aklıma geldi

sağol canım teşekkür ederiz ...denizi ilk gördüğümdede odaya yanıma getirdiklerinde de aynen böyledi gözler cin gibi açık :) duygulandım şimdi bak aklıma geldi

benimki sonradan oldu canım ilk gördüğümde o kadar kötüydü ki gözlerini dahi açacak gücü yoktu yavrumun çok üzmüştü beni çok şükür bugünki hallerini de gösterdi bana Allahım

arkadaşlar bebek egzeması hakkında bilgisi olan ya da bebeği egzema olan var mı aranızda.

oğlum 2 aylıktı egzema olduğunda dermotolaga gititk krem kullanıyoruz ama sonuç alamıyorum allah başka sağlık şikayeti vermesin tabi ama çok üzülüyorum sürekli yüzü kırmızı pul pul kaşınıyo sanki birde huysuz oluyo ...

bildiğiniz iyi bir dermotolog varsa önerilerinizi bekliyorum:çok üzgünüm:

off kızlarr midem bulanıyor artık şu kolik cd sinden.. laelaelaelaelae:bbo:
Bora yatğında mıkır mıkır yinee uyumamak için direniyorrr... her gece bu saatlerde mışıl mışıl uyuyan çocuk şimdi uymamak için direniyorr... Her akşam kolik müziği dinlemekten ben helak oldum.. Bora eminim rahatladığı için değil can sıkıntısından uyuyor bu müzikle..
kafamçokkarıştı

kızlar ben beceremedım yaimza bölümüne kopyalıyorum imzamı kaydet dıyorum olmadı,imzamı göster dedım yıne olmadı neden kı

canım bizimde var neredeyse doğduğu günden beri .ama allahıma çok sükür 1,5 aydır falan neredeyse hiç çıkmadı.
mustela diye bir marka var onun stelatopia şampuanı (hem saç için hem de vücut için kullanılabiliyor) ve yine stelotopia kremi bunlar sayesinde çok şükür şimdi rahatız. bu şampuanla yıkıyorum . banyodan sonra hiç yağlamıyorum bu krem ile masaj yapıyorum tüm vücuduna ayrıca hergünde yüzüne ve problemli bölgelerine (bizim kulak arkası ,göz kapağı ,alın ve yanaklarında oluyor) sürüyorum .bu krem ve şampuan egzamalı bebekler için özellikle ..ayrıca bunlara rağmen gene egzama olur gibi görürsem locoid diye bir kremi var ondan sürüyorum hemen geçiriyor . ben dermotologa götürmedim canım çocuk doktorumuzla hallettik ama benim bildiğim zaten bu işe dermatolog bakmıyor çünkü bebek egzaması alerjik bir durummuş bebek alerjisi uzmanları var . eğer geçmeseydi denizin götürecektim yeditepe üni.hastanesinde var canım Prof. Dr. M. Reha Cengizlier çok iyi bir doktormuş hastanede çok iyi canım denizin doğumu da orada olmuştu . istersen benim kullandıklarımı bir dene ben çok yararını gördüm cidden.geçmezse götürürsün

aynen yaa aynı saatler bizde de kriz saatleriydi bu ara yine böyle huzursuz uykuları düzensiz ve delik deşik,bence de dediğin gibi önemsel bişey bu...baksanıza çoğu kişide aynı şikayetler başlamış,dişler mi geliyor acabaCADIARZU

Bu arada Gül hakkaten çok doğalsın ya inan yazılarını keyifle okuyoruma.s.Bu arada yeni okuluna başladın mı?
teşekkür ederim bana pat küt diyen arkadaşlar okuyun bunu bakın kadın kibarca ifade etmiş doğalsın demiş,ay çok nobransınız yaa,konuşamiciim bida sizlen..:dilcikar:

bu arada canım okula başladım ama başlamamla bitirmem bir oldu cuma başladım pazartesi rapor alacam.

aynen şu anda Ayça ayağımda sallıyorum ve kolik açık eşimde garibim tv seyretmeye çalışıyor kız biz uyukluyoz artık çocuk hala cin ama gerçekten sakinleştiriyor yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…