E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.601
Mervecim ya inan son 2-3 gündür aynı şeyi ben de yaşıyyorum.Kızım öyle ağlıyor ki acı acı kucağıma alınca susuyor ama.Bazen uyku arasında da öyle ağlıyor nedenini ben de bilmiyorum :1no2:
lan umut bu resimdeki sen misin???
ohaa,artiz gibisin bacııı...delikafadulden
biz de bazen çok fena birbirimize giriyoz,olur canım böyle zamanlar,evet çok karamsarsın,yarın birgün düzelir aran,saçmaladığını farkedersin...:içelim:
benimki de son iki gündür böyle canım..
sabahları gayet neşeli kıkırdıyor gülüyor akşama doğru ne oluyorsa oluyo huysuzlanıyo anlayamadım :çok üzgünüm: dr.a götürmeyi düşünüyorum yarın da böyle yaparsa..
benimki de son iki gündür böyle canım..
sabahları gayet neşeli kıkırdıyor gülüyor akşama doğru ne oluyorsa oluyo huysuzlanıyo anlayamadım :çok üzgünüm: dr.a götürmeyi düşünüyorum yarın da böyle yaparsa..
Ben de doktora gidicem inş kontrole bakayım kilosu boyu ne alemde?Bu arada Merve sen Fatihteydin di mi?Ben Fatih Hastanesinde doğum yaptım kontrole de oraya gitim ama çocuk doktoru çok da ilgili değildi.Sen nereye gidiyorsun doktorundan memnun musun?
evet canım fatihteyim..29 mayıs hastanesi ne götürüyorum büşrayı. vicdan hanıma..çok memnunum ben, tavsiye edebilirim..
fatmacım haklısın çoğu kişinin aynı şeyleri yaşıyor olması dönemsel mi acaba diye düşündürüyor ama ya ağrıyan bi yeri varsa ya başka bi sıkıntısı varsa diye düşünmeden de edemiyorum..çünkü normalde hiç huysuz bi bebek değildir büşra:ecrin_bebek:
evet canım fatihteyim..29 mayıs hastanesi ne götürüyorum büşrayı. vicdan hanıma..çok memnunum ben, tavsiye edebilirim..
fatmacım haklısın çoğu kişinin aynı şeyleri yaşıyor olması dönemsel mi acaba diye düşündürüyor ama ya ağrıyan bi yeri varsa ya başka bi sıkıntısı varsa diye düşünmeden de edemiyorum..çünkü normalde hiç huysuz bi bebek değildir büşra:ecrin_bebek:
kızlar nazlının üstünü başını 15 dk da bir çıkarıp saç kurutmayla kurutmak zorunda kalıyorum...önü hep ıslak...kolları da öyle..elini emerken kolunu falanda emiyor sırılsıklam oluyor 2 dk önce değiştim şimdi gene ıslakkkk:uhm:kafamçokkarıştı
ben huggies kullanıyorum..çok da memnunum...yalnız geçenlerde promosyon vardı evybaby aldım ikinci takışım bana güven vermedi...:tomato:
primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........
bu aralar demekki bütün bebişlerde genel bir huysuzluk var . denizde kaç gündür mızmızdı emmiyodu.çıldırmış gibi ağlıyodu
çok şükür bugün keyfi yerinde sabahtan beri emiyor hiç biberon vermedim . dişlerimi zorluyo nedir bilemedim..
bu arada biz yavaş yavaş oturma çalışmalarına başladık .4aydan itibaren başlanabilir diyor doktorlar destekli oturmaya .biraz önce çektim bunu :)
gözde denizin bakışlarını görünce onuru görmüş gibii oldum o da aynen böyle bakıyor etrafa gözlerini iyice aça aça sanki herşeyi iyice görmek ister gibi bir hevesle bakıyo ki anlatamam, oğluşun çok tatlı çıkmış
sağol canım teşekkür ederiz ...denizi ilk gördüğümdede odaya yanıma getirdiklerinde de aynen böyledi gözler cin gibi açık :) duygulandım şimdi bak aklıma geldi
arkadaşlar bebek egzeması hakkında bilgisi olan ya da bebeği egzema olan var mı aranızda.
oğlum 2 aylıktı egzema olduğunda dermotolaga gititk krem kullanıyoruz ama sonuç alamıyorum allah başka sağlık şikayeti vermesin tabi ama çok üzülüyorum sürekli yüzü kırmızı pul pul kaşınıyo sanki birde huysuz oluyo ...
bildiğiniz iyi bir dermotolog varsa önerilerinizi bekliyorum:çok üzgünüm:
tamam yaptım:)kendım sorup kendım cevap verıyorum:)
aynen yaa aynı saatler bizde de kriz saatleriydi bu ara yine böyle huzursuz uykuları düzensiz ve delik deşik,bence de dediğin gibi önemsel bişey bu...baksanıza çoğu kişide aynı şikayetler başlamış,dişler mi geliyor acabaCADIARZUmervecim dr a götürsen de kesin çare söylemiyolarki kilosuna bakıyolar kilo alımı ii deyip bişey yok deyip gönderiyolar bence bu şikayetler dönemsel bazen oluyor bebeklerde bu sürekli emmek istedikleri zaman oluyor mesela veya hep ağladıkları özellikle akşam saattlerinde ağlardı onur saat 19 da başlardı ağlama nöbeti 22 de biterdi bu arada hep kucaklardım emzirirdim ne yapsam yaranamazdım ama şimdi geçti bu da bir dönem bence
teşekkür ederim bana pat küt diyen arkadaşlar okuyun bunu bakın kadın kibarca ifade etmiş doğalsın demiş,ay çok nobransınız yaa,konuşamiciim bida sizlen..:dilcikar:Bu arada Gül hakkaten çok doğalsın ya inan yazılarını keyifle okuyoruma.s.Bu arada yeni okuluna başladın mı?
aynen şu anda Ayça ayağımda sallıyorum ve kolik açık eşimde garibim tv seyretmeye çalışıyor kız biz uyukluyoz artık çocuk hala cin ama gerçekten sakinleştiriyor yaa...off kızlarr midem bulanıyor artık şu kolik cd sinden.. laelaelaelaelae:bbo:
Bora yatğında mıkır mıkır yinee uyumamak için direniyorrr... her gece bu saatlerde mışıl mışıl uyuyan çocuk şimdi uymamak için direniyorr... Her akşam kolik müziği dinlemekten ben helak oldum.. Bora eminim rahatladığı için değil can sıkıntısından uyuyor bu müzikle..
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?