- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.621
çok güzel olmuş duygucum maşaAllahya üçlü pozunuza bayıldım ben :dance:
hele egenin şu hüzünlü pozu yok mu oyy yesin onu merve teyzesi yaw
cansucum playskolldan kazandığın masal kitabı geldi mi nasıl bişey
mervecım teşekkur ederız.sende koy büşramızın fotoğraflarınıda prensesimizi görelima.s.
merhaba kızlar nasılsınız.sanırım ben depresyona girdim herşey beni cok sinirlendiriyorum.ev işlerine yetişemiyorum saglıklı beslenemiyorum,eşimle bu aralar cok tartışıyoruz borsaya girip bu kağıt iyi deyip elimizdeki baglıyo zararın boyu hat safha .memlekete gideyim moral olur diye havalardan korkuyorum
Geldi canım..
hemen o hafta gönderdiler..
Çok güzel Bora çok beğendi bu ara favori oyuncağımız.. Hem dönencenin askısına asıyoruz Bora çekiştiriyor hem de kucağına veriyorum kemiriyor sırnaşık şey
Canım kaybınız mı oluyor cok ? Benım esımde borsa ıle cok ılgılenıyor ama basarılı bır sekılde.. tabı rısklerı var o malum.. kağıt secımlerınde yardım alsa borsayı ıyı bılen bırılerınden ? Aslında ne kadar rısklı de olsa guzel bır yatırım dır borsa.. rısk tıcaretın hatta para kazanmanın sartı bence.. Allah hayırlı bol kazanclar versın hepımıze.
merhaba kızlar nasılsınız.sanırım ben depresyona girdim herşey beni cok sinirlendiriyorum.ev işlerine yetişemiyorum saglıklı beslenemiyorum,eşimle bu aralar cok tartışıyoruz borsaya girip bu kağıt iyi deyip elimizdeki baglıyo zararın boyu hat safha .memlekete gideyim moral olur diye havalardan korkuyorum
çok güzelmiş güle güle kullansın bora gerçi masal dinlemek yerine ağzına sokuyormuş çok amaçlı kullanıyor oyuncağını ne güzel :ecrin_bebek: bora şanslı bir bebek herhalde o kadar kişi katılmıştı yarışmaya
Merhaba cnm.. Hepimiz zaman zaman çok bunalıyoruz.. Ev işleri alıp başını gidiyor.. Yemek yemeğe fırsat olmuyor..
Canım benim eşimde nerdeyse 18 yıldır Borsadan para kazanıyor.. ama bu aralar hiç bir kağıt alıp satmıyor çünkü durumlar vahim.. hiç bir piyasada istikrar yok... eşim de tatildeyim değip bizi gezdiriyor..
Eşin de bu zamanlarda çok dikkati olsun borsa da... Belki sana değişiklik iyi gelebilir ama ikinizin arası daha da açılmaz mı uzaklaşınca..
betül hiç sorma biz hangi kagıdı alsak dibe vuruyo. bi tutku oldu kazancam diye hiç karışmıyorum battıgı yere kadar batsın artık paralar.
sürekli evde oturmaktan sıkıldım ortam degişikliği iyi gelir diye düşünüyoduk eşimle oda bendeki degişimin farkında sinirlerim cok yıprandı
saol cnmm ama masalı benim anlatmam gerekiyor Aslan anlatmıyor... delikafadulden
Daha masal olayı için erken sanırım.... Biz olayın yeme kısmındayız...
Bıcırık kuklalarımız var onlarla masalı daha çok seviyor... Harika bir oyuncak ağlarken bile görünce sesli gülmeye başlıyor..
Valla canım onun şansına çok inanıyorum... O doğduktan sonra eşimde bende Bora sayesinde çoğu işte dört ayak üstüne düşüyoruz..
:1hug:
betül hiç sorma biz hangi kagıdı alsak dibe vuruyo. bi tutku oldu kazancam diye hiç karışmıyorum battıgı yere kadar batsın artık paralar.
Kızlar benım de bugun bıraz karamsarlıgım ustumde.. cok nadır de olsa arada bır gelır bana boyle..
Zayıflamak ıstıyorum gercekten hıcbır gıydıgımı yakıstıramıyorum kendıme, içim fena daralmıs durumda, bırısı en ufak brısey soylese aglayacak durumdayım suan. bır paket sıgarayı bır oturusta bıtırmek ıstıyorum. yedıklerıme dıkkat edıyorum eskısı kadar abur cubur yemıyorum, bol su kepeklı ekmek beyaz hıc yemıyorum. ama sadece bunlarla gıdecek bırsey degıl bu kılolar.. evde kosu bandımız var cıkmaya vaktım yok.. kısın 2 gunde 3 gunde bır banyo yapan ben sımdı bır haftayı gectı yıkanamadım. sureklı saclarımı yıkıyorum ama banyoya gırecek vaktı bulamıyorum.. kendımı begenmek ıstıyorum yenıden cok sıkıldım gercekten hemde asırı.. o kadar renklı bır hayatımız vardıkı esımle her konuda sımdı bu kılolar yuzunden onları bıle yasayamıyoruz cocuk bahane fılan degıl vakıt bulabılırız ama kendımı begenmedıgım ıcın sogukluk olusuyor bende cınsel konularda.. ne yapacagm bılmıyorum gercekten ıcım cok sıkılıyor, acayıp daraldım artıkk aglamak ıstıyorum yaa..
bıcırık kuklalara netten baktım şimdi çok tatlı bişeymiş ya hem kitap hem de ses çıkaran hayvanlar çok beğendim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?