Doğum yapmış olan anneler buraya....

Amma yazmıssınız yahu, bır gun bakmadım vallahı okumaktan nevrım donduu.. :bbo:

Umut ne oldu cok merak ettım neden bosanıcam galıba dedın ? .. :teselli:

cansucum playskolldan kazandığın masal kitabı geldi mi nasıl bişey

Geldi canım..
hemen o hafta gönderdiler..

Çok güzel Bora çok beğendi bu ara favori oyuncağımız.. Hem dönencenin askısına asıyoruz Bora çekiştiriyor hem de kucağına veriyorum kemiriyor sırnaşık şey

merhaba kızlar nasılsınız.sanırım ben depresyona girdim herşey beni cok sinirlendiriyorum.ev işlerine yetişemiyorum saglıklı beslenemiyorum,eşimle bu aralar cok tartışıyoruz borsaya girip bu kağıt iyi deyip elimizdeki baglıyo zararın boyu hat safha .memlekete gideyim moral olur diye havalardan korkuyorum

Canım kaybınız mı oluyor cok ? Benım esımde borsa ıle cok ılgılenıyor ama basarılı bır sekılde.. tabı rısklerı var o malum.. kağıt secımlerınde yardım alsa borsayı ıyı bılen bırılerınden ? Aslında ne kadar rısklı de olsa guzel bır yatırım dır borsa.. rısk tıcaretın hatta para kazanmanın sartı bence.. Allah hayırlı bol kazanclar versın hepımıze.

çok güzelmiş güle güle kullansın bora gerçi masal dinlemek yerine ağzına sokuyormuş çok amaçlı kullanıyor oyuncağını ne güzel :ecrin_bebek: bora şanslı bir bebek herhalde o kadar kişi katılmıştı yarışmaya

betül hiç sorma biz hangi kagıdı alsak dibe vuruyo. bi tutku oldu kazancam diye hiç karışmıyorum battıgı yere kadar batsın artık paralar.

Merhaba cnm.. Hepimiz zaman zaman çok bunalıyoruz.. Ev işleri alıp başını gidiyor.. Yemek yemeğe fırsat olmuyor..
Canım benim eşimde nerdeyse 18 yıldır Borsadan para kazanıyor.. ama bu aralar hiç bir kağıt alıp satmıyor çünkü durumlar vahim.. hiç bir piyasada istikrar yok... eşim de tatildeyim değip bizi gezdiriyor..
Eşin de bu zamanlarda çok dikkati olsun borsa da... Belki sana değişiklik iyi gelebilir ama ikinizin arası daha da açılmaz mı uzaklaşınca..

saol cnmm ama masalı benim anlatmam gerekiyor Aslan anlatmıyor... delikafadulden
Daha masal olayı için erken sanırım.... Biz olayın yeme kısmındayız...
Bıcırık kuklalarımız var onlarla masalı daha çok seviyor... Harika bir oyuncak ağlarken bile görünce sesli gülmeye başlıyor..
Valla canım onun şansına çok inanıyorum... O doğduktan sonra eşimde bende Bora sayesinde çoğu işte dört ayak üstüne düşüyoruz..
:1hug:

sürekli evde oturmaktan sıkıldım ortam degişikliği iyi gelir diye düşünüyoduk eşimle oda bendeki degişimin farkında sinirlerim cok yıprandı

betül hiç sorma biz hangi kagıdı alsak dibe vuruyo. bi tutku oldu kazancam diye hiç karışmıyorum battıgı yere kadar batsın artık paralar.

Canım ama sadece bır kagıda yatırım yapılmazkı.. bılmıyorum belkı esın bılıyordur ısı ama sansına boyle rasgelıyordur hep.. bır kac kagıt gecmsıne bakılarak ızlenır ne kadar dususte kalmıs ne kadar sure cıkmıs ona gore karlı bulunan bır kac kagıda paralar bolunur.. yanı bır karlı kagıt buldum dıye butun paranı ona yatırmam her zamankınden daha rısklı bır tutum.. sonucta atıyorum bellı bır mıktar parasını kazanclı buldugu uc kagıda bolmelı.. bır mıktar a kagıdına bır mıktar b kagıdına bır mıktar da c kagıdına gıbı.. boylece hem paranızın hepsı bırden elınızden gıtmez, hemde sansınız daha cok olur.. borsa gercekten bazen cok cok kazanclı oluyor bazen dıbe vurduruyor.. Ama esımın bu sayede de cok kazancı oldu..

sürekli evde oturmaktan sıkıldım ortam degişikliği iyi gelir diye düşünüyoduk eşimle oda bendeki degişimin farkında sinirlerim cok yıprandı

Tabi ki canım hiç kolay değil.. Kaç aydır emzir gaz çıkar alt değiştir... kısır döngüüs içinde geçiyor zaman...
Bazen evliliklerde küçük aralar da iyi gelebilir... Eğer daha iyi olacağını düşünüyorsan git canım memleketine... Herşeyden önce biz annelerin hem sağlığı hem de ruh sağlığı hem bebeklerimiz için hem evliğimiz için iyi olmak zorunda...
a.s.

Kızlar benım de bugun bıraz karamsarlıgım ustumde.. cok nadır de olsa arada bır gelır bana boyle..
Zayıflamak ıstıyorum gercekten hıcbır gıydıgımı yakıstıramıyorum kendıme, içim fena daralmıs durumda, bırısı en ufak brısey soylese aglayacak durumdayım suan. bır paket sıgarayı bır oturusta bıtırmek ıstıyorum. yedıklerıme dıkkat edıyorum eskısı kadar abur cubur yemıyorum, bol su kepeklı ekmek beyaz hıc yemıyorum. ama sadece bunlarla gıdecek bırsey degıl bu kılolar.. evde kosu bandımız var cıkmaya vaktım yok.. kısın 2 gunde 3 gunde bır banyo yapan ben sımdı bır haftayı gectı yıkanamadım. sureklı saclarımı yıkıyorum ama banyoya gırecek vaktı bulamıyorum.. kendımı begenmek ıstıyorum yenıden cok sıkıldım gercekten hemde asırı.. o kadar renklı bır hayatımız vardıkı esımle her konuda sımdı bu kılolar yuzunden onları bıle yasayamıyoruz cocuk bahane fılan degıl vakıt bulabılırız ama kendımı begenmedıgım ıcın sogukluk olusuyor bende cınsel konularda.. ne yapacagm bılmıyorum gercekten ıcım cok sıkılıyor, acayıp daraldım artıkk aglamak ıstıyorum yaa..

bıcırık kuklalara netten baktım şimdi çok tatlı bişeymiş ya hem kitap hem de ses çıkaran hayvanlar çok beğendim gerçekten

Canım benim eşim son 5-6 aydır VOB ile ilgileniyor.. Kağıtlarla pek ilgilenmiyor.. Eğer öyle olsaydı yardımcı olurduk.. Zararı biraz çıkarırdık en azından..

betülcüm bunalmışsın gerçekten kendine vakit ayıramadığın oluyor bütün bunlar canım yediklerine dikkat ettiğini yazmışsın eğer istikrarlı devam edersen verebilirsin çünkü emzirmek çok kilo verdiriyormuş bu benim için geçerli değil çünkü ben hiç dikkat etmiyorum...
tabi kendini beğenmediğin için diğer konulardada isteğin olmuyor bu durum bende de böyle aslına bakarsan en kısa zamanda şu hallerimizden kurtulsak ii olur

bıcırık kuklalara netten baktım şimdi çok tatlı bişeymiş ya hem kitap hem de ses çıkaran hayvanlar çok beğendim gerçekten

Evet cnm kullanların hepsi de çok memnun çevremdeki..
Üstündeki hayvanalrın sesini çıkarıyorum inek süt verir falan diye anlatıyorum bayılıyor...

Betül hepimizin ortak derdi... Bende bugün eşimle dışarı çıkacaktık yarım saat ayna karşısında ne giydiysem yakıştıramadım... Eşim bu güzel olmuş dedikçe de sinirlendim.. Beni avutuyor diye...
Bende en çok dar paçalı kotumu ve tatylarımı çizmelerimle giymeyi özledim...
yılbaşı akşamı elbise giydim.. elbisede göbek kayboldu.. kendimi iyi hissediyordum birkaç gündür bu yüzden... ama bugün yine göbeği görüncee moralim bozuldu..
biz eski günlerimize dönüyoruz artık her konuda... Sadece ben ara ara böyle hissediyorum kendimle ilgili... Aynı senin gibi...
bir de ben yediklerimden kestiğimde gün içinde Bora nın enerjisine yetişemedim.. Hadi siz süt veriyorsunuz da kesemiyorsunuz ama ben hem süt yok hem de yine yiyorum da yiyorum...
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…