Doğum yapmış olan anneler buraya....

arkadaşlar ilginize çok teşekkürederim..sevgili betül seni çokk iyi anlıyorum..çok haklısın...ama yıkanmak için vakıt yaratabılırsen bu sana en güzel terapi olucaktır..kılo inan zamana yayabılıceimiz bi hadise..yuzde doksanımız ne okadar hızlı bı metobolızmaya sahıp nede şusırada o yaşam koşullarına..biraz kafanı dağıtmalısın..iki aya kadar çok deişicez ben inanıyorum..okadar güzel bi yüzün varki zaten bikaç kıloyla hayatı zehretmen kendıne yazık etmek olur....gelelim benımkıne..evlenmeden önce babamın yassak larına rağmen şehir dışına cıkmaları yaz tatıllerı olsun kızkardeşimle her fırsatta gezdık tozduk..herşeyı yaşadım..ailem varlıklı ama babam sert ve cahil oluşuyla ve yaşantısının getirdiği stresle bızıde oldukça hırpaladı..eşim beni bilerek aldı..şaşalı denebılcek bı ortamdan..ben sadece güven ve huzur aradım..bugun kalktı kahveye gıttı..zaten bı haftasonumuz var..yarınada annesını davet ettı..yanı güme gtmiş bi haftasonu..beni hiç gezdirmıyo..bu kız nerden geldı nelere uyum sağlıyo demıyo..ben varlıkla övünmuyorum ama fazla tevazuda iyi olmuyo..sankı benım hırpalanmam,bu yaşantıda helak olmam,kendımı bırakmam onu içten içemutlu ediyo..psikopatçabi kıskançlık..yılbaşında bi kadeh şarap ieyim mum ışında yemek yıyelım ıstedım tuttu arkadaşlarına götürdü..onlarda çekirdek yiyen insanlar!!yanı bı boğaz gezıntısı,güzel bi cafede bi çay içmek,haftanın bir günü başbaşa bı yemek...alışveriş etmeme bile gıcık...çok ınatçı bı ınsan..resmen laz damarı var..ben hakkımı pek arayamam..ebelebel konuşurum..bu akıllı..ama benımda arnavut damarıma bastınmı tanımam.........hırpaladı benı..ben baba şevkati göremedim..yinede babamdan falza kıymet verebılcek bırınıde bulamadım..şimdi boşansam babamlada iplerim kopar..istemez beni ben biliyorum..çocuguda hayatta vermez eşim..ama ben kafama sıkar giderim.

Canım sonuna kadar haklısın, kültür farkları, yetişme şekli basta ne kadar kabul edılebılır ve masum gorunsede sonradan dağ gıbı sorunlara neden olabılıyor.. Istedıgın seyler cok bırsey degıl, her kadının kocasından aradıgı ıstedıgı seyler.. Ama kafalar uyusmuyorsa, yada zevkler bır degılse olmuyor ıste ne kadar cabalarsan cabala.. uyum denılen sey gercekten cok onemlı bırsey hayatta.. ıkı kısı bırbırıne uymuyorsa, dusuncelerı bır uremııyorsa mutlulugu bulamayabılıyor ınsan.. ama bu mutsuzluktan olmek ısteyecek kadar olmamalı.. emınım gelen yenı yasam giden hayatı aratır.. Heleki çocugunu sana bırakmayacak bır dusunce varsa karsında.. Allah hepimiizn hakkında hayırlısını versın, tum yuvalara mutluluk,huzur versın.. bereket versın, sevgının bereketlı oldugu bır yuva.. kötü şeyler dusunme, oğlunun guzel yuzune bak.. mutlulugu onda bul..

canım yaa ne güzel anlatmışsın umutcum ,sanki böyle babadan kaçmak için evlenmişsin durumu sezdim öyle mi acaba gerçekten yani sırf evlenmiş olmak için evden çıkmak için ? keşke biraz daha ince eleyip sık dokusaydın yada ne biliyim en azından çocuk için acele etmeseydin madem böyle duyguların var evlenirken bilmiyomuydun böyle olduğunu sonradan mı değişti
bazı insanlar vardır karşısındaki insanın ondan üstün nitelikleri varsa onu ezmeye çalışıp üste çıkmaya çalışırlar kendileri ezilmemek için . öyle birşey mi acaba seninki de
canım sen genede mantıklı düşün belki bunların hiçbiri yok sen bunaldığın için böyle düşünüyosun.yıkmak gemileri yakıp gitmek kolay olanıdır ,kalıp savaşmalısın en azından sonuna kadar denedim demek için bebişin için kendin için....

Teşekkur ederım arkadaslar ılgınıze.. bu problemı en kısa zamanda atlatmak ıstıyorum.. yoksa mutlu olamayacagım bılıyorum.. benım bır huyum var kendımı salıyorum salıyorum ama bazen kararlılıgım bır tutuyor bu sefer sonuna kadar bırakmıyorum ama o zamanda kendıme zarar verebılcek durma kadar gelebılıyorum.. tekrar bu kararlılıgımı elıme almam lazım.. yoksa sanırım mutlu olamayacagım her dısarı cıkacagımda ne gıyecegım derdınden bıktım. fotograflarda kendımı tombul tombul gormekten bıktım. kıyafetlerım olmuyor.. mont gıymıyorum bu sogukta.. arabyala gıdıp gelıyruz ama yınede almıyorm mont zayıflamam lazım dıye. asırı derecede sıkkın durumdayım.. Allahım guc kuvvet moral versın hepımıze.. eskı halımı cok ozledım.. hılarya dedıgın gıbı dar paca kotlarıma hasretm.. her gıydıgımın uzerıme yakısmasına hasretımmm.. begendıgım bır seyın bedenını bulmaya hasretım.. kendıme olan guvenıme hasretım.. (

iiyi akşamlar kadınlar klubünün güzel insanlarısırnaşık şey

duygucum migrosta huggies bez uygun fiyatlı jumbo boy olanından ben 4-9kilo almıştım eşim fişide atmış mecbur kullanıcas artık

resimler ne güzel olmuş öle ayyy patik:hooray: takma canım kafana dünya güzeli bebeğine bak sen hepimizde var o sorunlar ufak ufak .inşallah düzelecek merak etme

betüş kız hepimiz aynıyıs bıktık eşofman giymekyen valla ya yaza kadar vereces inşallah :)))))güloğlu tatlılarını kesebilirsem bu göbekten kurtulacas delikafaduldendelikafadulden

aynı durumdayım valla 36 bedendim şimdi 40 bedene zor oluyorum bir dolap kıyafet onlar bana ben onlara bakıyorum inat ediyorum yeni kıyafet almıycam diye 3,5 aydır aynı eşofmanı giyiyorum herkes dalga geçiyor artık . şubatta işe başlıycam o zaman ne yapcam bilemiyorum . koca bi göbek koca bi popo nefret ediyorum aynalara küstüm desem yeri var betülcüm banyo için önerim aslanı banyoda kendin yıka.ben öyle yapıyorum gün aşırı giriyorum banyoya kendim yıkanıyorum sonra denizi getiriyo babası onu yıkıyorum kucağımda çıkıyoruz bende gün aşırı yıkanmış oluyorum :)

cok saol canım, banyoda nasıl yıkıyorsun ? kuvet mı ? dus mu ?
kac dakka suruyor yıkaman yıkayıp hemen babasına mı verıyorsun ? bende mı oyle yapsam ıkı gunde bır bu sekılde yıkanabılrıım hemde bebegı de 2 gunde bır yıkamıs olurum ıyı fıkır canım...
nasıl yıkadgını anlatabılırmısın bana..

canım küvet bizimki ilk başlarda küvetin kenarına oturuyordum şimdi oturak gibi bişey aldık ona oturuyorum denizi yüzüstü yatırıyorum bacağıma saçını şampuanlıyorum güzelce sonra vücudunu şampuanlıyorum süngeriyle bu arada duş hep açık şekilde duruyor denizin üstünde ısısını güzelce ayarlıyorum mesela saçını şampuanlarken sırtına su tutuyor babası sırtını sabunlarken ayaklarına falan tutuyor üşümesin diye su sürekli açık yani üzerinde arada bana da tutuyor :) sonra sırtüstü çeviriyorum gene bacağıma yatırıp ön tarafını sampuanlıyorum sonra da güzelce duruluyorum bu esnada babası elektrikli sobada ısınmış havlumuzu getirip denizi hemen alıp odasına götürüyor . bende arkalarından hemen çıkıp gidiyorum işte giydime faslı falan max 10 dakika sürer canım o da ben deniz suyu sevdiğiiçin uzatıyorum ondan 5 dakikada bile biter yani çok kolay ve zevkli oluyor .

Anladım canım tahmın ettıgım gıbı sen yıkanıyorsun cıkmana yakın denızı yıkıyorsun ardından sende cıkıp hemen gıydırıyorsun.. bende boyle yapayım canım cok tesekurler..

ah gözdeye bakınız..akıl..tecrübe..empati..tespitleirn doğru gözdecim..ben hep babadan kaçtım..o çok sevmek isteyipte sevemediğim babamdan..hep paylaşmak zorunda kaldığım 4 üveykardeşle,en sevdiği kzının kardeşim oldugunu bilip kalbimi çizeçize,kimseyle paylaşmayacağım bi erkeği elde etmek için çabaladım..eşimin psikolojisinden birörnek..rotavirüs aşısının zamanı geçmişti..drumuz yınede yapalım dedi..ücretini duyunca eşim ogün halihazırda yaptırmak varken bakarız yaptırırız dedi,aradan bikaçgün geçti..ben bari dahada geçolmasın dıye bugune randevu aldımki yapılsın..çünki bizimki ücretı fazla bulup sağdan soldan çokda gerklı deil yok efendım sağlıkbakanlığı yazmamış dıye savsaklıcaktı..ama ben bu aşını bazı yan etkılerı olabılceini okumuş eşimede bahsetmiştim..şimdi biyan etkı olsa direk olay benım başıma kalıcaktı..randevuyu ben almıştım..ben bişi olurmu dıye soylendıkce eee sen emrıvakı yaptın dıye burnumdan getirdi ustelık ücretıde ben ödemeyı gözealmıştım aılemin verdiği ufaktefek harçlıklardan..şimdi çocuga bişi olsa aşıdan direk benım kabahatım olmasa o zaten yaptıtırıcaktı..her koşulda kendını haklı çıkarmayı bilir..haklsın gözdecim..belki artık sadece beni olmasa ençok beni sevicek bi erkeğim yavrum var..onun için dağları delerim..

patikciğim canım her evlilikte böyle ufak tefek şeyler olur.Sen herkesin evliliği güllük gülistanlık mı sanıyorsun?Öyle değil seni hatta sizleri anlıyorum çünki hepimiz şu durumda aynı sıkıntıları yaşıyoruz.Bende aynı sütüm kesilecek diye korkuyorum ,beslenmeme dikkat edemiyorum,evim çok dağılıyor bazen oluyorki bi süpüremiyorum bile evimi saçlarım çok dökülüyor evin her tarafı saç kılı.Geçenlerde bende cinnet geçirdim eşimi aradım işyerindeydi ona ağladım.adam şok oldu çocuğa bişey oldu zannetmiş.Ben hiçbişeye yetişemiyorum bi yardımcı tutalım diye.Oda bana ütüyü ve bulaşıkları halledeceğini yemekte yapmayıp dışarıdan istememi söyledi.Kabul ettim.Akşam adam eve geldi yorgun (bankacıda benim ki çok yoruluyor) bulaşıklar duruyor bende yıkamıyorum inadına.1.gün durdu,2.gün durdu kokacak bulaşıklar 3.gün ben geçtim artık bulaşıkların başına .Bu seferde acele ediyorum diye kızıyor bana ya:roflol:geldi bulaşıkları makineye dizdi de yıkamış oldu o gün bu gündür yine her şeyi ben yapıyorum anlayacağın.Bende 3 aydır inan biyere çıkmadım evde duvarları izliyorum.Burada hiç kimsemiz yok.20 gün sonra annemler gelecek onları dört gözle bekliyorum bide okula başlayacam 2.dönem biraz değişiklik olur heralde.:uhm:

deryacım hiçbirimiz güllükgilstanlık deiliz ama nekadar sudan sebeplerle zehroluverıyo hayat..ve hepimizin bi hayatı var..bencede eniyisi bi yardımcı tutmanız..400 dolara kralı gelıyo hemde yatılı..bizim tanıdıklar var istersen tellerini veririm..erkeklere güvenipte bu işler olmuyo..ki benımkı kadın gibi becerıklıdır..ama bı uyusluk çökünce çoraplarını bıle cıkarmadan yatıyo salonda..ben tam tersı idim evlendiğimizin ilk zamanları hiçbi iş bilmememe ve yapmamama rağmen şimdi deli kuvveti geldi bana sıkıntımı işle atıyorum..bugunde madem annesi gelicek baksınlar ben bi çıkiim istiklale diyorum ama izin vermez biliyorum..kasımpaşa sınırları dışına çıkmama izin yok..rizenin köyünden dün geldim sanki..işte babam aydın bi baba olaydı bu adam bukadar haksızlık yapamazdı..abilerimde hem üvey hem zırcahil...kendi özkızkardeşim doktora yapıyo..o bile zor okudu baba baskılarından anca anca biyerlere gidip gelebiliyo izni dahilinde..nedyim benim çeneme vurdu artık..okulu bitiremediğme hergün yenıden pişman oluyorum..gerçi bu hayat şartlarında okulda bıyere kadar ama.....allahım akıl sabır irade ver sağlık ver dıyorum..nedyim..herkeze güzel pazarlar...

seni çok iyi anlıyorum betül.inan şu yazdıklarını birebir bende yaşıyorum.eski halimi o kadar çok özlüyorumki.eşimle okadar güzel vakit geçirirdikki.gece yarılarına kadar gezerdik,filimler izlerdik,yani her anımızı dolu dolu yaşardık.ama şimdi kilolarım yüzünden onunla dolaşmaya bile utanır oldum.dediğin cinsellik konusundada aynı durumdayım.hemen pijamalarımı giyip uyumak istiyorum.bi göbeğim açılsa onun yanında utanıyorum.çünkü çok iğrenç görünüyo ya.delikafadulden.of ya.nezaman düzelicek bunlar.nezaman eski halimize dönücez.sanki hiç bişey eskisi gibi olmayacakmış gibi geliyo artık.:çok üzgünüm:

bıcırık kuklalara netten baktım şimdi çok tatlı bişeymiş ya hem kitap hem de ses çıkaran hayvanlar çok beğendim gerçekten
canım bıcırık kuklalar benim kızımın ilk oyuncağı.ilk aldığımız zaman pek ilgilenmemişti ama şimdi çok ilgisini çekiyo.yanlız hayvanlar ses çıkarmıyo.hayvan başlarının altında kitap şeklinde bişey var.orda bi sayfada korna sesi gibi bişey,bi sayfasındada şırıltı gibi bi ses var.hayvanlardan ses çıkmıyo yani.

mervecim,bende noldu kızıma böyle diyodum.demek normalmiş.herkes aynı şeyi yazmış.aynı şikayetler bendede var.okadar acı ağlıyoki yüreğim parçalanıyo.ağlamasın diye memede tutuyorum devamlı.buyüzden acayip sırtım ağrımaya başladı.

primadan vazgeçmem sanırım........buarada eşimle aramız baya kötü...........boşanmak istiyorum galiba...........karamsarım..çok sadist.........
canım inan hepimiz zaman zaman bunalıyoruz ve acısını birilerinden çıkarmak istiyoruz.buda en yakınımızdaki yani eşimiz oluyo.bazen okadar saçma şeyler yüzünden eşime kızıyorumki.sonra düşündüğümde ben naptım ya diyorum.ama o sinir anında elime verseler parçalıycak durumda oluyorum.belki sen biraz haklısın ama bebeğin için bazı şeyleri görmezlikten gel bi süre.oğlun büyüdüğünde sana destek olur,canın sıkılırsa yanına arkadaş olur.onları düşünerek moral bul.senin en büyük desteğin oğlun olacak.sana herşeyi unutturacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…