Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ilgin için saol.eşim zaten netten kagıt hakkında yorumları okuyo iyi yorum olanları alıyo bizim almamızla kagıt dibe dedigin gibi şans demek birazda borsa işi

kelimenin tam anlamıyla beni anlatmışsun betülcügüm.ben kahvaltı yapacak zaman bile bulamıyorum abur cubur ile günümü geçiriyorum bitek akşamları yemek yeme imkanım var.gün içinde 6-7 kıyafet degiştiriyorum inana belim iki büklüm kalkıyorum bu ruh halimden kurtulmak istiyorummmmmmmmmmmmm

Canım benim eşim son 5-6 aydır VOB ile ilgileniyor.. Kağıtlarla pek ilgilenmiyor.. Eğer öyle olsaydı yardımcı olurduk.. Zararı biraz çıkarırdık en azından..

saol cnm ama emin ol yine biz alınca dibe vururdu para cıtası hep yükseliş olan ve yorumlarda alınacak kagıt denen firma bile biz alınca düşüş verdi şans bize gülmüyo

günaydın deryacım biz iyiyiz onur a şarkı söylüyorum o da gülüyo şimdi

sen nasılsın duru nasıl

Son düzenleme:

günaydın deryacım biz iyiyiz onur a şarkı söylüyorum o da gülüyo şimdi

sen nasılsın duru nasıl

bizde iyiyiz canım..duru eken kalkıyor ir süredir....baygın baygın bakıyoru ona....şarkıdan çok zevk alıyor bizimkide...hatta 2 gündür kendi kendine ninni söylüyor canım kızım ya....

canım benimkinin de uyku düzeni yok zaten ama ...dün gece bir rezaletti...saat başı uyandı ve 2 dakika emip yattı hep...ve normalde kıpırdanırdı anlardım ben alıp emzirirdim..dün her seferinde ağlayarak kalktı ya...delirtti beni kuzum...

hadi ya ne güzel bizimki de ninni düşmanı ne kendi söyler ne bana söylettirir ben eee eee demeye başlaınca çok sinirleniyo o da ağlamay başlıyo bende o an aklıma ne gelirse beste yapıyorum hemen onları söylüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi pazarlar...

Betul burdakı arkadaslarında yazdıgı gıbı senın yasadıklarını bıre bıre herkes yaşıyor malesef..bende bazen cok üzülüyorum eski kıyafetlerımın hıcbırısının olmamasına,eşimle geçirdiğim dolu dolu zamanların geride kalmasına..Ama ıste kendımı bu durumların geçici bır durum oldugunu söyleyerek avutuyorum.Doğum yapan arkadaşlarımında zamanında aynı bunalımlı donemlerden gectıgını duyunca bıraz olsun rahatlıyorum.Bırde soyle dusunmek lazım allah bıze saglıklı bırer evlat nasıp ettı esas sımdı dogum yapıpta eskı halımıze hatta daha altına donersek kendımızı cok daha ıyı hıssedıp takdır edıcez dıye dusun..Dun butun gardorabımda kıslık dıye cıkardıgım ve gıycem dedıgım kıyafetlerımın hepsını hurç yapıp tepeye kaldırdımsenağlamacunku aynen senın gıbı eşofman altım ve ben cok guzel bır ıkılı olduk:roflol:uzulme arkadasım vercez kıloların hepsını..Bır arkadasımda hamıleyken aynı bunalımlara gırıp doktora gıtmıstı oda dıyetsıyene yonlendırmıs.bır lıste sayesınde hem bol sutu gelmıs hemde ayda 2 3 kılo vere vere zayıflamıs.sımdı o lısteden bende esınlenerek eşim pazt.işe baslar baslamaz bende baslıyorum:teytey:haydi kazamız mubarek olsun beraber başlayalım betüş.:1hug:

ah gözdecım bana eşofman deme yıkayıp kalorıferde kurutup gıyıyorum.eskı esofman takımlarım bıle olmuyorsenağlama

Umutcum dunku yazılarını okudum kendını şiir gibi anlatmışsın.Ama ara sıra her evlılıkte aynı sorunlar yasanıyor malesef.belkı senınkının boyutları ve konusu farklıdır o kadar.ama evımız hep şen şakrak dıyen zaten yalan soyler.Evlılıkler hep inişli çıkışlı,bazen öfkeyle bende senın gıbı düşünmüşümdür giderim ,arkama bile bakmam,ben yaparım,ben ederım çoookk demişimdir.Ama ertesı sabah oldumu,kurulan düzenin yuvanın o kadarda basit birsey olmadıgını görmüşümdür.Hele şimdi bunların üstüne bırde evlatlarımız varken...Çok cok vahım bırsey olmadıkca daha mantıklı dusunup,eksiyi artıyı teraziye koymakta fayda var canım.Böyle durumlarda eşinin sana yaşattıgı kötü şeyleri düşünürken güzel yanlarınıda görmek senı bıraz olsun rahatlatmaya yardımcı olur belkı..

duygu o iyet listesi nasıl bi liste buradan paylaşırmısın herkes kilolardan şikayetçi

GÜNAYDIN DUYGUCUM BENDE İSTEYEBİLİRMİYİM ŞU DİYETİ YAAAA BENDE BIKTIM GÖBEKYEN KİLODAN 1O KİLO VERMEM GERK BENMDEEEEEEdelikafadulden

yaaa evv berbatt çamaşır doluuuu zaten bir gün tatilim varrr oğluşumlamı zaman geçireyim temizlikmi yapayım her pazar aynı şeyyyyyy, uyurken yapsam desem kuş uykusu uyuyor birazdan uyanırrrr

haklısın valla aytencim bi de sen çalışıyorsun ben evde çalışmıyorken bile ev işleri aksıyor Allah kolaylıklar versin cnım

haklısın valla aytencim bi de sen çalışıyorsun ben evde çalışmıyorken bile ev işleri aksıyor Allah kolaylıklar versin cnım

amin canım yaaa her pazar diyorum kendi kendime hafta içi birini bulayım evi temizleteyim diyorum ama gene dayanamıyorum kendim temizliyorummm, oraya verecğim 50 lirayla elektrik faturasının açığını kapar-tırım diyorummmm malum kris var sonraaa geçim derdi zor işlerrrrr oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyykafamçokkarıştı

Selam kızlar;
hayırlı pazarlar. Benim kızımda akşam çok uyanıp ağladı. Bi türlü adam gibi uyyumadı.Kolumda göğsümde uyuyo, yatağına yatırınca uyanıyo ağlıyo.Eşim hatta bi uyandığında ,korktu galiba rüyasında dedi.Korkmuşmudur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…