- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 42
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.661
Canım ama sadece bır kagıda yatırım yapılmazkı.. bılmıyorum belkı esın bılıyordur ısı ama sansına boyle rasgelıyordur hep.. bır kac kagıt gecmsıne bakılarak ızlenır ne kadar dususte kalmıs ne kadar sure cıkmıs ona gore karlı bulunan bır kac kagıda paralar bolunur.. yanı bır karlı kagıt buldum dıye butun paranı ona yatırmam her zamankınden daha rısklı bır tutum.. sonucta atıyorum bellı bır mıktar parasını kazanclı buldugu uc kagıda bolmelı.. bır mıktar a kagıdına bır mıktar b kagıdına bır mıktar da c kagıdına gıbı.. boylece hem paranızın hepsı bırden elınızden gıtmez, hemde sansınız daha cok olur.. borsa gercekten bazen cok cok kazanclı oluyor bazen dıbe vurduruyor.. Ama esımın bu sayede de cok kazancı oldu..
Kızlar benım de bugun bıraz karamsarlıgım ustumde.. cok nadır de olsa arada bır gelır bana boyle..
Zayıflamak ıstıyorum gercekten hıcbır gıydıgımı yakıstıramıyorum kendıme, içim fena daralmıs durumda, bırısı en ufak brısey soylese aglayacak durumdayım suan. bır paket sıgarayı bır oturusta bıtırmek ıstıyorum. yedıklerıme dıkkat edıyorum eskısı kadar abur cubur yemıyorum, bol su kepeklı ekmek beyaz hıc yemıyorum. ama sadece bunlarla gıdecek bırsey degıl bu kılolar.. evde kosu bandımız var cıkmaya vaktım yok.. kısın 2 gunde 3 gunde bır banyo yapan ben sımdı bır haftayı gectı yıkanamadım. sureklı saclarımı yıkıyorum ama banyoya gırecek vaktı bulamıyorum.. kendımı begenmek ıstıyorum yenıden cok sıkıldım gercekten hemde asırı.. o kadar renklı bır hayatımız vardıkı esımle her konuda sımdı bu kılolar yuzunden onları bıle yasayamıyoruz cocuk bahane fılan degıl vakıt bulabılırız ama kendımı begenmedıgım ıcın sogukluk olusuyor bende cınsel konularda.. ne yapacagm bılmıyorum gercekten ıcım cok sıkılıyor, acayıp daraldım artıkk aglamak ıstıyorum yaa..
Canım benim eşim son 5-6 aydır VOB ile ilgileniyor.. Kağıtlarla pek ilgilenmiyor.. Eğer öyle olsaydı yardımcı olurduk.. Zararı biraz çıkarırdık en azından..
Herkese günaydın kızlar güzel bır haftasonu diliyorum.Ben dun oğluşumu kocaya bıraktım çarşıya çıktım gezdim.röflem matlaşmaya başlamıstı kuafore gıttım cıla yaptırdım fön çektirdim:)valla mutlu oldum.Akşamda eşimin iş arkadaşlarına yemege gıttık baya guzel zaman geçirdik..Bütün hafta ınsan dışarı çıkmayınca bunalıyormuş.
ohhh ne güzel canım....biz de ilk defa dün eşimle sinemaya gttik aylar sonra...süt sağıp bıraktım eve ...gerçi saati ayarlayamadığımız için hangi film varsa girdik :)) fatih ürek in filmini seyrettik..bana çok güzel geldi.....hihoyyyt
Deryacım şimdi söylesem şok olcaksın benım oglumun neden kustugu bellı oldu cunku yılbası gecesı tek seferde 240cc içtikafamçokkarıştızaten biberon bitmişti yanı olsa devam edicekti.allah nazardan korusun iştahlı bır bebek ama bu kadarıda baya fazlaymıs burda arkadasları okuyunca 100 cc falan şok oldum ben..
canım senin oğlun kilolu olduğu için normal de olabilir...8 kg değilmi..günde1200 cc içmesi lazım toplam....benimkinin 900 cc bile değil ....emzrme sayına böl 1200 cc yi belki de doğru emiyordur bebiş :))) gerçine versek ağızlarında olduğu için emer herşeyi...ben baya uzun süredir onun bırakmasını beklemiyorum ben yeter diye düşünüp bıraktırıyorum..belki de o yüzen kusmuyordur benimki artık...demekki doyuyorki bağırmıyor bırakınca...laelaelaelaelae
Ben dogdugundan berı prımadan baska bez kullanmadım ama dıger bezlerde cok guzel kampanyalar oluyor hıc bırını almıyorum bır yandanda denemek ıstıyorum.mesela dun kıpada canbebe babystar prımanın yarı fiyatıydı.alsakmı acaba ne dersın deryacım?
canım istersen öncelikle küçük paketler,ni alarak dene...bend e denememiştim hem kampanya cezbetti ilk beni hem de alırken başka alan bir bayana sormuştum...babystar,huggies ikisinden de memnunun ben...molfix de var ama daha az kullandm yorum yapamayacağım...
günaydın deryacım biz iyiyiz onur a şarkı söylüyorum o da gülüyo şimdi
sen nasılsın duru nasıl
günaydın deryacım.eylül hanımı uyutmaya çalışıyoruz.kahvaltı yapıcazda.sen ve duru hanım nasıl
kızlar tunaydınn..
ya bizimki hiç uyumuyor oglenleri 1 saatten fazla uyumuyo geceleride 3 sefer kalkıyo dengesı bozuldu bu bole degıldı yaaa nıye uykusuzluk cekebılır sızce offf onunla bırlıkte tabı bende uyumuyorum uykusuzum hadı benı gectımde bebegıme uzuluyorum uyumuyor dıye( daha cok kucuk erken bıraktı uykuyu uyutmak ıcın bir onerınız varmı:uhm:
Kızlar benım de bugun bıraz karamsarlıgım ustumde.. cok nadır de olsa arada bır gelır bana boyle..
Zayıflamak ıstıyorum gercekten hıcbır gıydıgımı yakıstıramıyorum kendıme, içim fena daralmıs durumda, bırısı en ufak brısey soylese aglayacak durumdayım suan. bır paket sıgarayı bır oturusta bıtırmek ıstıyorum. yedıklerıme dıkkat edıyorum eskısı kadar abur cubur yemıyorum, bol su kepeklı ekmek beyaz hıc yemıyorum. ama sadece bunlarla gıdecek bırsey degıl bu kılolar.. evde kosu bandımız var cıkmaya vaktım yok.. kısın 2 gunde 3 gunde bır banyo yapan ben sımdı bır haftayı gectı yıkanamadım. sureklı saclarımı yıkıyorum ama banyoya gırecek vaktı bulamıyorum.. kendımı begenmek ıstıyorum yenıden cok sıkıldım gercekten hemde asırı.. o kadar renklı bır hayatımız vardıkı esımle her konuda sımdı bu kılolar yuzunden onları bıle yasayamıyoruz cocuk bahane fılan degıl vakıt bulabılırız ama kendımı begenmedıgım ıcın sogukluk olusuyor bende cınsel konularda.. ne yapacagm bılmıyorum gercekten ıcım cok sıkılıyor, acayıp daraldım artıkk aglamak ıstıyorum yaa..
aynı durumdayım valla 36 bedendim şimdi 40 bedene zor oluyorum bir dolap kıyafet onlar bana ben onlara bakıyorum inat ediyorum yeni kıyafet almıycam diye 3,5 aydır aynı eşofmanı giyiyorum herkes dalga geçiyor artık . şubatta işe başlıycam o zaman ne yapcam bilemiyorum . koca bi göbek koca bi popo nefret ediyorum aynalara küstüm desem yeri varbetülcüm banyo için önerim aslanı banyoda kendin yıka.ben öyle yapıyorum gün aşırı giriyorum banyoya kendim yıkanıyorum sonra denizi getiriyo babası onu yıkıyorum kucağımda çıkıyoruz bende gün aşırı yıkanmış oluyorum :)
hey maaşallhhh deryacım yaaaa o ne yaaa öyle, ya benim oğlan 2 saate bir 90 cc ancak içiyor benimki azmı içiyor acabadelikafadulden
Herkese iyi pazarlar...
Betul burdakı arkadaslarında yazdıgı gıbı senın yasadıklarını bıre bıre herkes yaşıyor malesef..bende bazen cok üzülüyorum eski kıyafetlerımın hıcbırısının olmamasına,eşimle geçirdiğim dolu dolu zamanların geride kalmasına..Ama ıste kendımı bu durumların geçici bır durum oldugunu söyleyerek avutuyorum.Doğum yapan arkadaşlarımında zamanında aynı bunalımlı donemlerden gectıgını duyunca bıraz olsun rahatlıyorum.Bırde soyle dusunmek lazım allah bıze saglıklı bırer evlat nasıp ettı esas sımdı dogum yapıpta eskı halımıze hatta daha altına donersek kendımızı cok daha ıyı hıssedıp takdır edıcez dıye dusun..Dun butun gardorabımda kıslık dıye cıkardıgım ve gıycem dedıgım kıyafetlerımın hepsını hurç yapıp tepeye kaldırdımsenağlamacunku aynen senın gıbı eşofman altım ve ben cok guzel bır ıkılı olduk:roflol:uzulme arkadasım vercez kıloların hepsını..Bır arkadasımda hamıleyken aynı bunalımlara gırıp doktora gıtmıstı oda dıyetsıyene yonlendırmıs.bır lıste sayesınde hem bol sutu gelmıs hemde ayda 2 3 kılo vere vere zayıflamıs.sımdı o lısteden bende esınlenerek eşim pazt.işe baslar baslamaz bende baslıyorum:teytey:haydi kazamız mubarek olsun beraber başlayalım betüş.:1hug:
ah gözdecım bana eşofman deme yıkayıp kalorıferde kurutup gıyıyorum.eskı esofman takımlarım bıle olmuyorsenağlama
Umutcum dunku yazılarını okudum kendını şiir gibi anlatmışsın.Ama ara sıra her evlılıkte aynı sorunlar yasanıyor malesef.belkı senınkının boyutları ve konusu farklıdır o kadar.ama evımız hep şen şakrak dıyen zaten yalan soyler.Evlılıkler hep inişli çıkışlı,bazen öfkeyle bende senın gıbı düşünmüşümdür giderim ,arkama bile bakmam,ben yaparım,ben ederım çoookk demişimdir.Ama ertesı sabah oldumu,kurulan düzenin yuvanın o kadarda basit birsey olmadıgını görmüşümdür.Hele şimdi bunların üstüne bırde evlatlarımız varken...Çok cok vahım bırsey olmadıkca daha mantıklı dusunup,eksiyi artıyı teraziye koymakta fayda var canım.Böyle durumlarda eşinin sana yaşattıgı kötü şeyleri düşünürken güzel yanlarınıda görmek senı bıraz olsun rahatlatmaya yardımcı olur belkı..
benimki değil canım o içen..ben de o kadar süt nerdeeeeeeeeeeeeee........:çok üzgünüm:
haklısın valla aytencim bi de sen çalışıyorsun ben evde çalışmıyorken bile ev işleri aksıyor Allah kolaylıklar versin cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?