- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.681
benimki değil canım o içen..ben de o kadar süt nerdeeeeeeeeeeeeee........:çok üzgünüm:
duygu o iyet listesi nasıl bi liste buradan paylaşırmısın herkes kilolardan şikayetçi
GÜNAYDIN DUYGUCUM BENDE İSTEYEBİLİRMİYİM ŞU DİYETİ YAAAA BENDE BIKTIM GÖBEKYEN KİLODAN 1O KİLO VERMEM GERK BENMDEEEEEEdelikafadulden
DERYACIM YAA BEN DUYGUYA ARADA DERYA DİYORUM ODA BANA AYŞE DİYORRRRRRRR:roflol:
günaydın deryacım biz iyiyiz onur a şarkı söylüyorum o da gülüyo şimdi
sen nasılsın duru nasıl
Kızlar benım de bugun bıraz karamsarlıgım ustumde.. cok nadır de olsa arada bır gelır bana boyle..
Zayıflamak ıstıyorum gercekten hıcbır gıydıgımı yakıstıramıyorum kendıme, içim fena daralmıs durumda, bırısı en ufak brısey soylese aglayacak durumdayım suan. bır paket sıgarayı bır oturusta bıtırmek ıstıyorum. yedıklerıme dıkkat edıyorum eskısı kadar abur cubur yemıyorum, bol su kepeklı ekmek beyaz hıc yemıyorum. ama sadece bunlarla gıdecek bırsey degıl bu kılolar.. evde kosu bandımız var cıkmaya vaktım yok.. kısın 2 gunde 3 gunde bır banyo yapan ben sımdı bır haftayı gectı yıkanamadım. sureklı saclarımı yıkıyorum ama banyoya gırecek vaktı bulamıyorum.. kendımı begenmek ıstıyorum yenıden cok sıkıldım gercekten hemde asırı.. o kadar renklı bır hayatımız vardıkı esımle her konuda sımdı bu kılolar yuzunden onları bıle yasayamıyoruz cocuk bahane fılan degıl vakıt bulabılırız ama kendımı begenmedıgım ıcın sogukluk olusuyor bende cınsel konularda.. ne yapacagm bılmıyorum gercekten ıcım cok sıkılıyor, acayıp daraldım artıkk aglamak ıstıyorum yaa..
Betülcüm anlıyorum moralin bozuk ama hepsi birkaç ay sonra geçecek, hem kilo vereceksin hem eşinle eskisi gibi gezip tozacaksın.. Bir derdin kilo olsun bırak..bak biz nazlıyla hastanede kaldığımızda öyle bebekler öyle anneler gördümki burada size anlatmıyorum...down sendromlu doğanı mı dersin..kalp ameliyatı olan bebekler mi dersin, anası yoğun bakımda ölümle cebeleşirken öyle kuş gibi hemşire odasında yapayalnız kalan ufacık yeni doğan bebekler mi dersin... ben nazlıdan bir kan alınacağı zaman, basit bir serum takıldığında bile içim yanarken, kendi elleriyle 3 aylık bebeğini saatlerce sürecek olan kalp ameliyatı için ameliyathane kapısında doktorların eline bırakan kadını görünce halime şükretmeyi öğrendim...işte o zaman şanslı annelerden biri olduğumu gördüm..o kadını görmeseydim kendimi acıların kadını zannedecektim bide utanmadan...bırak kilo verilir, allah başka dert vermesin...
a.s.a.s.a.s.
Kızlar günaydın .Arkadaşlar kolik müziği link atar mısınız bana?
slm kızlar.nasılsınız..umarım iyisinizdir.benim ki çok şükür emziğe alıştı gibi arada bir uykuda falan alıyor.valla ne rahatlıkmiş.
kızlar size tavsiyem sütünü gece veya sabah kalkınca emzirmediğiniz göğsünüzden sağın.ben dün sabah gece emzirmediğim gögsümden sağdım.160 cc bir tanesinden çıktı.gözlerime inanamadım.Normalde ikisinden gün içinde zorla ova ova 90 cc falan çıkarıyordum.sütüm az diye düşünüyordum.ama maşallhaben bozanın faydasını ve çok sık emzirmenin faydasını gördüm.tavsiye ederim.
bir de kıvançım beni emerken çok hızlı emiyor, sütüm fazla geliyor galiba.boğazına kaçıyor.öksürüyor.sizinkiler de oluyor mu?hihoyyytkaydirigubbakcemile3
Betülcüm anlıyorum moralin bozuk ama hepsi birkaç ay sonra geçecek, hem kilo vereceksin hem eşinle eskisi gibi gezip tozacaksın.. Bir derdin kilo olsun bırak..bak biz nazlıyla hastanede kaldığımızda öyle bebekler öyle anneler gördümki burada size anlatmıyorum...down sendromlu doğanı mı dersin..kalp ameliyatı olan bebekler mi dersin, anası yoğun bakımda ölümle cebeleşirken öyle kuş gibi hemşire odasında yapayalnız kalan ufacık yeni doğan bebekler mi dersin... ben nazlıdan bir kan alınacağı zaman, basit bir serum takıldığında bile içim yanarken, kendi elleriyle 3 aylık bebeğini saatlerce sürecek olan kalp ameliyatı için ameliyathane kapısında doktorların eline bırakan kadını görünce halime şükretmeyi öğrendim...işte o zaman şanslı annelerden biri olduğumu gördüm..o kadını görmeseydim kendimi acıların kadını zannedecektim bide utanmadan...bırak kilo verilir, allah başka dert vermesin...
a.s.a.s.a.s.
slm kızlar.nasılsınız..umarım iyisinizdir.benim ki çok şükür emziğe alıştı gibi arada bir uykuda falan alıyor.valla ne rahatlıkmiş.
kızlar size tavsiyem sütünü gece veya sabah kalkınca emzirmediğiniz göğsünüzden sağın.ben dün sabah gece emzirmediğim gögsümden sağdım.160 cc bir tanesinden çıktı.gözlerime inanamadım.Normalde ikisinden gün içinde zorla ova ova 90 cc falan çıkarıyordum.sütüm az diye düşünüyordum.ama maşallhaben bozanın faydasını ve çok sık emzirmenin faydasını gördüm.tavsiye ederim.
bir de kıvançım beni emerken çok hızlı emiyor, sütüm fazla geliyor galiba.boğazına kaçıyor.öksürüyor.sizinkiler de oluyor mu?hihoyyytkaydirigubbakcemile3
154. sayfada
Günaydınnnnn hepimizeee güzel bir pazar olsun inşallahhh
sedacım bırde dun sormustum gormedın herhalde.evy baby aldım demıssın,pek ıcıme sınmedı.kotumuydu yanı ben suan prıma kullanıyorum memnunum ama bazen dıger bezlerde gercekten ınanılmaz ındırımler oluyor.ondan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?