Doğum yapmış olan anneler buraya....

benimki değil canım o içen..ben de o kadar süt nerdeeeeeeeeeeeeee........:çok üzgünüm:

deryacım aytenınde açıklama yaptıgı gıbı bana dıyor derya dıye:mymeka:

duygu o iyet listesi nasıl bi liste buradan paylaşırmısın herkes kilolardan şikayetçi

GÜNAYDIN DUYGUCUM BENDE İSTEYEBİLİRMİYİM ŞU DİYETİ YAAAA BENDE BIKTIM GÖBEKYEN KİLODAN 1O KİLO VERMEM GERK BENMDEEEEEEdelikafadulden

tamam arkadaslar ogleden sonra burda paylasayım sizlerle.şimdi kahvaltı yapıcaz.

DERYACIM YAA BEN DUYGUYA ARADA DERYA DİYORUM ODA BANA AYŞE DİYORRRRRRRR:roflol:

gördunmu nasıl karıştırıyon ortalıgı ayşeeeeeeeeee:)))))

Ayy hala kahvaltı edemedim...Kolumda uyuyo...Biraz önce daldı diye yatırdım, yine açtı gözleri..
Bu arada kızlar benimki poposundan kuvvet alıp ayaklarını ve kafasını çok kaldırıyo..Bide maaşallah çok kuvvetli.Vaalaha ayağa kalkacak bu kadar olmaz , bi görseniz..
ayakta tuttuğumda da çok kuvvetli basıyo ayaklarını.
Bide aranızda diş çıkarmaya başlyan var mı? Ben durunun üstte ve altta ikişer tane dişinin kabardığını gördüm.Biberonu oraya sürüp kaşıttığımda hoşuna gidiyo..Üst tarafındaki bayağı diş gibi duruyo.. Hayırlısı bakalım.Geçen hafta üşüttük dedik ama dişten mi yapıyodu acaba.İshal ve kusma vardı.

Hepinize İyi Pazarlar Arkadaslar
Ah bu kilolar ahhhhhhhhhhhh.Hepimizin başının belası.Ama çevremde dpğum yapan herkes acele etme doğum yapan insanın vucudu ancak 1 senede toparlar diyor.Tabii bazısı 2 ay sonra normale dönüyor ama sanırım çoğumuzun metabolizması yavaş ama ennnnn önemlisi irade galiba.Bu arada arkadaşlar İsrail Gazze'ye kara harekatı başlattı dün akşam.N'olur ordaki kardeşlerimiz için dua edelim.

Selam arkadaşlar nasılsınız ne alemdesiniz...Bizimkininde dişi çıkıcak heralde çok huysuz o yüzden pek giremiyorum...benim takvim görünmüyor bu arada ..görünen arkadaşlar yüklediğiniz sitenin adresini verirseniz sevinirim...sevgiler....

Betülcüm anlıyorum moralin bozuk ama hepsi birkaç ay sonra geçecek, hem kilo vereceksin hem eşinle eskisi gibi gezip tozacaksın.. Bir derdin kilo olsun bırak..bak biz nazlıyla hastanede kaldığımızda öyle bebekler öyle anneler gördümki burada size anlatmıyorum...down sendromlu doğanı mı dersin..kalp ameliyatı olan bebekler mi dersin, anası yoğun bakımda ölümle cebeleşirken öyle kuş gibi hemşire odasında yapayalnız kalan ufacık yeni doğan bebekler mi dersin... ben nazlıdan bir kan alınacağı zaman, basit bir serum takıldığında bile içim yanarken, kendi elleriyle 3 aylık bebeğini saatlerce sürecek olan kalp ameliyatı için ameliyathane kapısında doktorların eline bırakan kadını görünce halime şükretmeyi öğrendim...işte o zaman şanslı annelerden biri olduğumu gördüm..o kadını görmeseydim kendimi acıların kadını zannedecektim bide utanmadan...bırak kilo verilir, allah başka dert vermesin...
a.s.a.s.a.s.

Benimki ne güzel gece yattımı uyurdu, şimdi bi saat bile uyumadan başlıyo ağlayıp uyanmaya.. Gazımı var diye bakıyorum altını az bile yapsa tekrar değiştiriyorum. Ne bileyim ya... Acaba diş çıkarma mı başladı da bu rahatsızlık çocuklarda. Baksanıza hepimizde de var galiba..

slm kızlar.nasılsınız..umarım iyisinizdir.benim ki çok şükür emziğe alıştı gibi arada bir uykuda falan alıyor.valla ne rahatlıkmiş.
kızlar size tavsiyem sütünü gece veya sabah kalkınca emzirmediğiniz göğsünüzden sağın.ben dün sabah gece emzirmediğim gögsümden sağdım.160 cc bir tanesinden çıktı.gözlerime inanamadım.Normalde ikisinden gün içinde zorla ova ova 90 cc falan çıkarıyordum.sütüm az diye düşünüyordum.ama maşallha ben bozanın faydasını ve çok sık emzirmenin faydasını gördüm.tavsiye ederim.
bir de kıvançım beni emerken çok hızlı emiyor, sütüm fazla geliyor galiba.boğazına kaçıyor.öksürüyor.sizinkiler de oluyor mu?hihoyyytkaydirigubbakcemile3

çok haklısın gözlerim doldu valla ne güzel söylemişsin.

muscan canım benimde göğsüm çok dolu olduğunda , kızımın çok çekmesi ile boğazına kaçıyo. Hemen panik yapma, bırak kendi kendine toparlamayı öğrensin.

Benimki bazen meme emerken, uyuyo ve bi ara nefes almıyo o ara. Sonra derin bi nefes çekmeye çalışıyo nefssiz kalıp . Beni öyle korkutuyo ki bazen..

sedacım senin de yazdığın gibi hastanelerde neler neler var.kıvanç kasık fıtığı olmaya gittiğimizde ben halime binkez şükrettim.Cerrahpaşa cocuk cerrahı bölümü o kadar yoğundu ki..tuz ruhu içen çocuklar, çengelli iğne yutanlar, hastalığı bulumayan çocuklar, kalp ameliyatı olanlar , doğuşatan yemek borusu oluşmamış beslenemeyen, vb.neler vardı.anneleri perişandı.allah herkese sağlık versin.ben hep söylürum önce bedensel ve ruhsal sağlık...:ecrin_bebek:

selam arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
herkese güzel geçecek bir pazar günü diliyorum..

hava kapalı olduğundan mıdır içim sıkılıyo bugün benneyaptımki

Seda ne güzel anlatmışsın gerçekten bizler ne kadar şükretsek azdır ..o minicik bebeklerin ve annelerinin Allah yardımcıları olsun ...

Yağmur ; benim takvim yaptığım site

Son düzenleyen: Moderatör:

canım aynı seyı egede yapıyor cok hızlı emıyor ve bogazına kacıyor hemen her emmede..kaldırıyorum bıraz sırtına vuruyorum düzelıyor kaldıgı yerden devam edıyor:ecrin_bebek:

sedacım cok haklısın.bende egeyı kusma sorunu ıcın goturdugumde bır bebek gormustum sedyeye yatırılmıs kafası cam fanus ıcınde duruyorsenağlamaneden bılmıyorum ama cok uzulmustum.Bende aynı seyı soyledım,allah bıze saglıklı bırer evlat nasıp ettı.gerisi yavas yavas hallolcak ınsallah.Cok sukur bunada...:Saruboceq:

canancım bizde de çok oluyor bu, öksürüyor çok hızlı ve heyecanlı emdiği için oluyor bizde.. çünkü gece uykulu iken sakin sakin emdiğiinde hiç boğazına kaçmıyor yaramazın :ecrin_bebek:
kıvanç a bak güneş gözlüğü de pek yakışmış annesi çok karizmatik durmuş :smiley-cool: :hooray:

sedacım bırde dun sormustum gormedın herhalde.evy baby aldım demıssın,pek ıcıme sınmedı.kotumuydu yanı ben suan prıma kullanıyorum memnunum ama bazen dıger bezlerde gercekten ınanılmaz ındırımler oluyor.ondan soruyorum.

canım dün israile yardım eden markalar diye googlede arama moturunu kullandım prima huggies markalarıda vardı yerli malı kullanalım ama nasıllar bilmiyorum ben bebişime molfix kullandım pek memenun kalmadım huggies kullanıyorum cok memenunum ama degiştircem galiba

o kadar cok marka varki günlük hayatımızda kullandıgımız hiç mi yerli malımız kalmadı bizim.bu konuda lütfen dyarlı olalım artık arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…