Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok canım tavsiye etmem, koca bir paket aldım ucuz diye nasıl bitiricem onu düşünüyorum kara kara..yok yok alma bence yani benim fikrim bu...benim bez sıralamam şöyle arkadaşlar...

1-huggies..
2-prima...
3.can bebe...

ben doğumdan buyana hep evy baby kullandım... çok memnunum... hiç pişik olmadı şimdiye kadar.. bırak pişiği kızarıklık bile olmadı... ama kremli olduğu için ve ben geceleri değiştirmediğim için sabahları ağır kokuyor.. başka hiç sorunum olmadı...

Selam kızlar herkese iyi pazarlar...
Umutcum,Betülcüm ve diğer hanımlar,geçmişi okudum da,hepimizin aynı dönemlerde hep aynı sorunları yaşadığımızı gülümseyerek bir kez daha farkettim..
Benim eşim asker olduğundan 14 yaşında askeri okula başlayıp hep erkeklerin içinde büyüdüğündenmi hala iş hayatında hiç bayan yok veya kız kardeşi olmadığı için mi bilmem beni hep el üstünde tutumuştur,ama bu arada kadın ruhundan ve hislerinden hiç anlamaz o ayrı...Siz de farkındasınızdır arkadaşlar ama ben yine de beyan edeyim nacizane düşüncem erkekler için cinsellik herşey olmasa da bu hayatta en önemli şey diye düşünüyorum,benim de çoğu zaman kendime güven sıkıntım olduğu için belki soğuk olduğum oluyor ama eşimi bu yönden hep doyurmaya çalışıyorum...Eşlerinizi bu konuda ihmal etmeyin bence yoksa işler iyice sarpa sarıyor.Benim eşim İstanbula tayinimiz çıkana kadar 2-5 yıl hep dağlarda hainlerin peşinde gezdi ne evliliğimizden ne cinselliğimizden bişey anladık,o yüzden ona her zaman şevkat ve anlayışla yaklaşmayı öğrendim...Hala da öyle devam ediyor ben ona ne kadar yakın durursam sorunları o kadar kolay aşıyoruz,eşim allah şükür hayatta benden ve şimdi kızından fazla kimseye değer vermez kendi ailesinden de her zaman beni üstün tutar ne demişler erkekler çıktığına değil giridiğine kanar...Biraz açık konuşuyorum belki ama bunu ne zaman tecrübe ettiysem doğrulamış oldum...Cuma cumartesi akşamları ne yapıyorsunuz arkadaşlar eşinizle romantik anlar yaşayın,ben de uykusuzluktan harap oluyorum gözüm yatağa bakıyor ama yine de kadınım bu da en önemli görevlerimden biri diye bakıyorum ama sonra bu görev beni de mutlu ediyor...Geçenlerde bir meyve salatası hazırladım getirdim,geçen hafta cuma gecesiydi,e sonrasını tahmin ediyorsunuzdur,yerimsenibeninanın ne koca göbeğinizi ne bacağınızdaki kılları farketmezler,eşim bana 3 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa sürpriz bir hediye almış daha önce hep ben beğenir alırdım ve evlilik yıldönümü veya doğum günü hediyesi yerine sayardık,bana yıl başında sürpriz yapıp yeni bir telefon almış,brden aramız çok iyi oluverdi ben sebebini biliyorum tabii,e cuma gecesi de Ayçayı uyutma görevini üstlendi sebebini anlamamıştım ama memnun oldum sonra ben burda takılırken meyve salatası yapıp getirdi odaya...kaydirigubbakcemile3artık o da hafta sonları annesinin bizde yatmasını istemiyor ve bunu kaynanama söylüyor,yoruluyorum Çağrı yardım et biraz deyince emrime amade,çünkü yorulunca erken yatarım biliyora.s Şimdi böyle anlattım diye eşimin cinselliğe aşırı düşkün olduğunu sanmayın her normal erkek gibi,hatta asker olduğu için belki biraz da kural ve düzen meraklısıdır biraz da çekingen yani hiç bişeyde aşırıya kaçmaz...Biraz açık konuştum kusura bakmayın doğalım,pat kütüm ya ondannaniknanik

anaa egeye baakkk duygu aşağıdaki resimlerden o büyük olanda aynı bruce willis gibi bakmış yaw .. artizzz mi olcak bu oğlan yoksam :)

o kadar cok marka varki günlük hayatımızda kullandıgımız hiç mi yerli malımız kalmadı bizim.bu konuda lütfen dyarlı olalım artık arkadaslar.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım.... biz eşimle beraber kesinlikle almayız... sadece humana alıyoruz.. onu da oğlumu emzirebilmek için.... bir de milupa mama aldım... milupayıda ülker aldı sanıyodum ama değilmiş...bu konuda duyarlı olalım... bence aldığımız her ürünle filistinlilere bir kurşun da biz atıyoruz...

Valla gül doğru demişsin de. Ben doğuma yakın eve internet aldım , almaz olaydım. Bizimki yorgun geliyo, internet başına, sonra televizyon, sonra uyuyo. Kaldırmaya kalkınca tv karşısında uyumayı sevdiğini söylüyo. Geçen akşam kızı uyutunca gittim uyudum valla yatakodasında. Kaldırmadım onu. Oturma odasında uyudu.
Bişey isteyince surat yaparak yapıyo. ama biz her şeyi dörtdörtlük yapmak zorundayız. Akşam hiç uyumadı kızım hep göğsümdeydi, bi ara kaldırayım o da baksın dedim ama o daha çok çocuğun uykusunu açıyo...
Ne bileyim yani, bizimki ailesini benden çok tuttuğu için, bizde de zaman zaman çekişmeler oluyo. Heleki doğumdan beri hep sorun oldu aileler... Özellikle eşimin ailesi, yoruldum gerçekten.. Patiğin dediği gibi ben bile gitmeyi düşündüm...
Geçen akşam da yılbaşında aramamışız diye alınmış ailesi. Ama 2 senelik evliyim.Onlar hiç yılbaşı kutlamazki, yatar uyurlar.. Sonra kızkardeşi mail atmış bizimkinin adresine , tesadüf gördüm.Hep benim istediğim oluyomuş, eşim istediklerini yapamıyomuş falan, bide bu yılbaşı için alınmışlar mı ne onu yazmış... Yani bize karışmasalar biz çok iyiyiz de.. Ne yazıkki, sanki çok uzakmışız gibi yapıyolar... Hele de yılbaşı gecesi duru hiç durmadı, eşim de uyudu 10da kalktı, sonra 12ye kadar oturup yine yattı. Yani bizim çocuğumuz var ama hep bize mana buluyolar...
Eşim de tabii onları tutuyo. Ben ailemi 2 ayda bi görüyorum , 3-4 günde bi arıyorum ama kimse bana surat asmıyo...
İşte böyle bizde idare edeceğiz işte, napacaksınız....

vay bee aramızda ne geyşa ruhlu kadınlar varmış ...:roflol:
Şaka bir yana çok haklısın..bu ara hepimiz eşlerimizi ihmal ediyoruz...cinsel soğukluk var çoğumuzda..bunun sebebi prolaktin..yani süt hormonu, süt verdiğin müddetce tam olarak eskiye dönemiyorsun.İlişki sırasında acı oluyor..ve ilişkiden kaçıyorsun..canın istemiyor... emzirmeler bitene kadar bunları yaşamamız normal...am bundan sonra bende daha dikkatli olucam.

not, pat küt lakabını sana ben koymuştum geri alıyorum sen bundan sonra miss geyşasın.
delikafaduldendelikafadulden

Canım dediklerine katılıyorum benim üzülmemi felan istemez bana değer verir ama ailesine de hiç laf söyletmez.Kaynanam 1000 km uzağımızda telefonla yine etkileniyor.Erkek anneleri konuşuyor birinden etkilenmese söylediklerinin diğerinden etkileniyorlar.

Nuraycım tabi ne kadar çabalasakta yapı meselesi bazı erkekler ne yaparsan yap ailesini tutar,benimki dışarıda yani askeri okulda büyüdüğünden ailesine zaten çok yakın olamamış hiçbir zaman.Belki ondan bana hep daha çok değer verir.Seni de anlıyorum arkadaşım ama kadınlar evlilikte her zaman daha fedakar olmak zorunda malesef,benimki 1 adımıma 10 adım gelir ama belki 10 adıma ancak 1 adımla karşılık veren erkek de vardır,evliliğimizin kurtulması için sabretmemiz gerek yoksa mutluluğumuz da uçar gider,tabi mutluluk savaşıp kazanmaya çalışmak mı,bırakıp gitmek mi bu karar da çok iyi düşünülerek verilmeli o ayrı.

lan Seda yolmayim şimdi seni haa:roflol:delikafadulden
şurda ciddi ciddi bir laf edek dedik looCADIARZU

ben primadan başka bez denemedim 1 kez huggies almıştım küçük paketti allahtan Ayça da pişik yaptı o oldu başka bez denemedim hiç,primadan memnunum ben.Huggies sert gibi biraz poposu taş gibi oluyor prima daha yumuşak bence.

ay canım ben sabah bi açıyorum gece uyuyana kadar... kapattığım zaman bağırıyor... bir de bu gala daşlı galayı seviyor...kaydirigubbakcemile3

vallahi gül söylediklerinde haklısın belki ama erkekler geneli yani, kendilerine yontuyor herşeyii benim ailem uzakta ancak işte telefon ve msn aracılığı ile görüşüyoruz sabahtaa annemler egeyi özlemiş görmek istediler msnden bende açtım işte hasret gidersinler diyeee, neyse eşimde karşıda gel bir selam ver dedim kılı kıpırdamadı o kadar kötü oldumki ağladım bende sana aynı şekilde davranayım belki anlarsın diyorum istediğini yapmakta özgürüsn diyorrr, bence erkeklerr asalaaa kadınlar gibi düşünemiyorr aslına bakarsanızz bende çok sıkıldım ve bıktım artık allah hepimzin sonunu hayır etsinnn insan gerçekten bazen alıp başını gitmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…