- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.721
ay canım ben sabah bi açıyorum gece uyuyana kadar... kapattığım zaman bağırıyor... bir de bu gala daşlı galayı seviyor...kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
herkese güzel geçecek bir pazar günü diliyorum..
hava kapalı olduğundan mıdır içim sıkılıyo bugün benneyaptımki
Seda ne güzel anlatmışsın gerçekten bizler ne kadar şükretsek azdır ..o minicik bebeklerin ve annelerinin Allah yardımcıları olsun ...
Yağmur ; benim takvim yaptığım site
ayyy ipek çok tatlı olmuuuuş çizgili donunu yerim ben onun ya keşke 15 tatilde gelseniz
ayy ben o gün migrostan aldım hagıs 3 numara 4-9 kilo oğlan 8 kilo sizler 4 lere mi geçtinizbenneyaptımki
Selam arzu;
kızım 6.5 kilo . 3 numara tam oluyo.Hatta 4-5 gün önce üşütmüştük ve ishal kusmamız vardı , o ara hep bezinden taştı iç bodysi kıyafetleri hep battı.Arada da çişi yanlardan geçiyyüzden 4e başlayacam.İndirimler varken bez alayım diyorum ama sizce ne kadara kadar 4 kullanırız ?
öncelikle herkese merhaba geçmişe dönük okumayı çok istedim ama ogluşum izin vermedi şimdi uyudugu için ancak bir önceki sayfayı okuyabildimm geçmişte birikmiş tam 12 sayfa var inşllah birşey kaçırmamışımdır herkes iyidir arkadaşlarım.
GÜL canımcım inan bugün sanki içimi okur gibi yazmışsın bugün duygusal anlamda o kadar çok kötüyümki her dk aglıyorum halime şükredip aglıyorum bilmiyorum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Allah eşinle aranı hiç bozmasın daha nice nice güzellikler katsın.
geçmişte diger arkadaşlarım neler yazdılar bilmiyorum ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki yanımda bir arkadaşa sohbet edecek dertleşecek birisine o kadar çok ihtiyacım varki arkadaşlar inanın şuan sizide sıkmak istemiyorum çok ama çok doluyumm ve ne yapacagımı bilmiyorumm.hiç mutlu degilim.hayatım herşeyim nefesim bir tek oglum başka hiçbirşeyde gözüm yokk.hergün Allah'ıma ogluşumu bana verdigi için binlerce kez şükrediyorum.
ne güzel herkes burda o yüzden sizlerinde bu güzel pazar gününüzde sıkmak istemiyorum güzel arkadaşlarım.herkese güzel günler diliyorum.
bu da yılbaşı soframız biz başbaşa çekilemedik hiç,hep kaynanam da var resimlerde sinir olduğum için tek masanın resmini koyuyom.
merhaba kknın tatlı anneleri.kızım uyuyor şimdi bakayım dedim,ve sizlerede yazmadan geçmek istemedim.yeni doğum yapmış biri olarak sizden tecrübem az tabi.alışmaya,gazsorunlarımız çözmeye,uykusuzluğa,ve halen iyi bir annne olmaya çaba sarf ederek geçiyor günlerim.ama çözülmezi zor olan lohusaşık depresyonu.durup durup ağlamakdan sıkıldım,yalnızım ailem yok burda.belki bundan çok kaynaklanıyor,eşim destekçi ama bana yetmiyor.bu depresyon çok önemli bişiymiş.aralık annelerindenim ben.biraz daha zamana ihtiyaç var dimi kızlar
evet canım senin için henüz erken..bak biz hala atlatamadık....şunu unutmaki mükemmel anne yoktur...bir kaç hafta sonra daha iyi hissedeceksin, hele bir sana gülsün..dünyalar senin olacak..
merhaba kknın tatlı anneleri.kızım uyuyor şimdi bakayım dedim,ve sizlerede yazmadan geçmek istemedim.yeni doğum yapmış biri olarak sizden tecrübem az tabi.alışmaya,gazsorunlarımız çözmeye,uykusuzluğa,ve halen iyi bir annne olmaya çaba sarf ederek geçiyor günlerim.ama çözülmezi zor olan lohusaşık depresyonu.durup durup ağlamakdan sıkıldım,yalnızım ailem yok burda.belki bundan çok kaynaklanıyor,eşim destekçi ama bana yetmiyor.bu depresyon çok önemli bişiymiş.aralık annelerindenim ben.biraz daha zamana ihtiyaç var dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?