Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benim çok teşekkür ederim...mesajıma birtek sen cevap vermişsin..tekrar teşekkürler....:1hug:

ayyy ipek çok tatlı olmuuuuş çizgili donunu yerim ben onun ya keşke 15 tatilde gelseniz

öncelikle herkese merhaba geçmişe dönük okumayı çok istedim ama ogluşum izin vermedi şimdi uyudugu için ancak bir önceki sayfayı okuyabildimm geçmişte birikmiş tam 12 sayfa var inşllah birşey kaçırmamışımdır herkes iyidir arkadaşlarım.
GÜL canımcım inan bugün sanki içimi okur gibi yazmışsın bugün duygusal anlamda o kadar çok kötüyümki her dk aglıyorum halime şükredip aglıyorum bilmiyorum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Allah eşinle aranı hiç bozmasın daha nice nice güzellikler katsın.
geçmişte diger arkadaşlarım neler yazdılar bilmiyorum ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki yanımda bir arkadaşa sohbet edecek dertleşecek birisine o kadar çok ihtiyacım varki arkadaşlar inanın şuan sizide sıkmak istemiyorum çok ama çok doluyumm ve ne yapacagımı bilmiyorumm.hiç mutlu degilim.hayatım herşeyim nefesim bir tek oglum başka hiçbirşeyde gözüm yokk.hergün Allah'ıma ogluşumu bana verdigi için binlerce kez şükrediyorum.
ne güzel herkes burda o yüzden sizlerinde bu güzel pazar gününüzde sıkmak istemiyorum güzel arkadaşlarım.herkese güzel günler diliyorum.

bence 4 uzun gider 7-18 kg ya :))))

Aslıcım;
anlatmak istersen burdayız.İnsan içini dökünce rahatlar ya.Ben bazen kimse bana bişey yazmasa bile anlatıyorum.Yoksa kafayı yiyecek gibi oluyom...İyiki varsınızzzz..

Saol gülcüm;a.s.
buraa mı yapıştırıyom?
Bakayım.....

Ay canım kızın çook tatlı maşallah saçlarına benim kızımda bayağı saçlı inş en kısa zamanda ben de resmini koyacam ama önce ara kabloyu bulmam lazım.Bu arada Gülcüm öyle güzel izah etmişsin ki kocamla daha çok ilgilenmem gerektiğinin farkına vardım.Şahsen ben hep ondan anlayış bekliyorum da peki ona kim anlayış gösterecek?

aslıcım hoşgeldin cnım ne oldu böyle ya herkes mutsuz herkes kocalar dan dertli keşke biraz daha anlayışlı olabilseler eşlerine karşı

ben eşimden çok memnunum Allaha şükür ama sizleri okuyunca üzülüyorum bebek ile uğraşmak yetmez gibi birde onlar üzüyorlar anneleri

bu da yılbaşı soframız biz başbaşa çekilemedik hiç,hep kaynanam da var resimlerde sinir olduğum için tek masanın resmini koyuyom.

eee oynamıyormu oyun halısında deme kız oynar oynar ben dün siparis ettim inşallah oynar yoksa ben oynarım artıkın tekmelerim sinirimden hehhahahhahahahh[/QUOTE]

hangisindn sipariş ettin canım beniimki sevdi halısını koyorsam keyfi avrsa oynuyor...

arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça inanın kendim yaşamış gibi üzülüyorum. lütfen kendinize moral verin. hayatta inişler çıkışlar olabiliyor. ben bunu haketmiyorum diyip hayata küsmemek lazım herşey insanlar için acıda tatlıda. güçlü olalım biraz dobiş de olsak kendine güvenen dobişler olalım. eşlerimizle ilk zamanlarımızı düşünelim onları neden sevdiğimizi düşünelim. yuvamıza dört elle sarılalım gerisi allah kolaylığını verir.

merhaba kknın tatlı anneleri.kızım uyuyor şimdi bakayım dedim,ve sizlerede yazmadan geçmek istemedim.yeni doğum yapmış biri olarak sizden tecrübem az tabi.alışmaya,gazsorunlarımız çözmeye,uykusuzluğa,ve halen iyi bir annne olmaya çaba sarf ederek geçiyor günlerim.ama çözülmezi zor olan lohusaşık depresyonu.durup durup ağlamakdan sıkıldım,yalnızım ailem yok burda.belki bundan çok kaynaklanıyor,eşim destekçi ama bana yetmiyor.bu depresyon çok önemli bişiymiş.aralık annelerindenim ben.biraz daha zamana ihtiyaç var dimi kızlar

aslıcım dök içini hayatımm..çogumuz depresifiz şusıralar..nedir seni bukadar yalnız hissettiren..5 6 aylıktın eşinle huzursuzlukların olmuştu..yalnış hatırlamıyosam doğurmasammı diye bile düşünmüştün sanırım..derdini demiyen derman bulamaz..

evet canım senin için henüz erken..bak biz hala atlatamadık....şunu unutmaki mükemmel anne yoktur...bir kaç hafta sonra daha iyi hissedeceksin, hele bir sana gülsün..dünyalar senin olacak..

evet canım senin için henüz erken..bak biz hala atlatamadık....şunu unutmaki mükemmel anne yoktur...bir kaç hafta sonra daha iyi hissedeceksin, hele bir sana gülsün..dünyalar senin olacak..

tşk ederim umarım o gülücük zamanı bir an önce gelir.herkesin bir derdi var,okumaya çalışıyorum paylaşımlarınızı.a.s.

Canım ilk doğum yaptığımda 1 aya kadar ben de öyle sebepsizce ağlamalar oluyordu ki dediğin gibi eşim yanımdaydı ama ben olur olmaz şeye ağlıyordum.Sütüm yetmiyor mu diye düşlünüyordum sonra dikişlerim ağrıyordu sanki hiç geçmiycekmiş bitmiycekmiş gibi geliyordu bana.Ama şimdi kızım 3 aylık oldu ve ben Allah a çok şükür çok iyiyim ve kızıma her baktığımda şükrediyorum.Yani bu bir süreç zamanla herşey geçiyor inan eğer eşinde anlayışlıysa bence çabucak atlatacaksın.Bebeğin büyüdükçe sana tepkiler vermeye başlayacak ve sen acayip huzur bulacaksın ondayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…