- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.741
nuraycımm sorma bende şuan öyleyim kafayı yiyecek gibiyi.Aslıcım;
anlatmak istersen burdayız.İnsan içini dökünce rahatlar ya.Ben bazen kimse bana bişey yazmasa bile anlatıyorum.Yoksa kafayı yiyecek gibi oluyom...İyiki varsınızzzz..
aslıcım dök içini hayatımm..çogumuz depresifiz şusıralar..nedir seni bukadar yalnız hissettiren..5 6 aylıktın eşinle huzursuzlukların olmuştu..yalnış hatırlamıyosam doğurmasammı diye bile düşünmüştün sanırım..derdini demiyen derman bulamaz..
deneme...deneme.....
Nuraycım maşaAllah duruya ya ben senin kızla benimkini benzetiyorum durunun bazı resimlerinde..gülerkenki hali mesela .. :ecrin_bebek:
Aslıcım benim de havadan dolayı içim sıkılıyo .. sen de iyi ki varsın canım a.s.
ilkim; 40 gününüz dolsun hele bi, sendeki ve bebişindeki değişimleri göreceksin Allahın izniyle.. bebeklerin uykusu da daha bi düzenli oluyo ilk 1 aydan sonra.. Allah kolaylık ve sağlık versin hepimize Şeniz
Aslıcıım anlat rahatla hayatım,burda paylaştıklarımızı çoğu zman yakınlarımızla bile paylaşamıyoruz,görmüyoruz ya birbirimizi sanki insan daha açık ve samimi oluyor...
Geçici bir dönem,hepsini atlatacaz inşallah...:teselli:
Bu arada tombulluğundan dolayı aylardır eşofmanla gezen arkadaşlar niye kendinize eziyet ediyorsunuz,ben de 36*38 bedenken şimdi 42 bedenim ve kendime monttan,ayakkabıya kadar herşeyi geniş,bir gardırop daha dizdim,1 kot,2 kazak,1 treçkot,1 çizme,2 kumaş pantolon iyisini alayım derseniz,500ytl falan tutar 5 ayda ödemek üzere çok da sarsmaz heralde.Bu arada önceki kazaklarımın bir kısmı hala oluyor değişimli giyiyorum...Zayıflamayı bekleyecem diye paçoz gezemem,şişko ve bakımlıyım var mı ulennn:lepi:
herkese merhaba
bugünkü havadan olsa gerek herkes içini dökmüş.genelde herkes aynı şeyden muzdarip.bende kocamla eski günlerime dönmeyi çok istiyorum.emir'i uyutup biraz romantik anlar yaşamak istiyorum ama aklıma ya o anda uyanırsa naparız diye düşünüp erteliyorum hep.çünkü k.validem sakın o şekildeyken çocuğunuzun yüzüne bakmayın günah demişti.eee ne zaman olcak bu iş ?bende bilmiyorum.
gelelim kilolara.korseyle baz pantolonlarımın ve kotlarımın içine giriyorum.mutlu oluyorum.ama tabiki daha çok var eski günlerime dönmeye.neyse işsizlik parası almaya başlayınca ilk işim spora başlamak olacak inş.
sabır sabır sabır.hergün Allah'tan bunu diliyorum.napalım elbet birgün bunlarda bitecek.
Kızlar yarın kızım pnömokok ve karma aşısını olacak.Pnömokok çok ağrı yada ateş yapar mı? Sağlık ocağında yaptıracağım.Önceki aşılarda hiç sorun yaşamadık inşallah yine yaşamayız.
Bende 3. tetanoz aşımı olacağım. Ana kız aşılanacağız yaniiii.Peki bize kim bakacak !!
:teytey::dance::dance::dance:
Kızlar yarın kızım pnömokok ve karma aşısını olacak.Pnömokok çok ağrı yada ateş yapar mı? Sağlık ocağında yaptıracağım.Önceki aşılarda hiç sorun yaşamadık inşallah yine yaşamayız.
Bende 3. tetanoz aşımı olacağım. Ana kız aşılanacağız yaniiii.Peki bize kim bakacak !!
:teytey::dance::dance::dance:
vallahi gül söylediklerinde haklısın belki ama erkekler geneli yani, kendilerine yontuyor herşeyii benim ailem uzakta ancak işte telefon ve msn aracılığı ile görüşüyoruz sabahtaa annemler egeyi özlemiş görmek istediler msnden bende açtım işte hasret gidersinler diyeee, neyse eşimde karşıda gel bir selam ver dedim kılı kıpırdamadı o kadar kötü oldumki ağladım bende sana aynı şekilde davranayım belki anlarsın diyorum istediğini yapmakta özgürüsn diyorrr, bence erkeklerr asalaaa kadınlar gibi düşünemiyorr aslına bakarsanızz bende çok sıkıldım ve bıktım artık allah hepimzin sonunu hayır etsinnn insan gerçekten bazen alıp başını gitmek istiyor
Geldi canım..
hemen o hafta gönderdiler..
Çok güzel Bora çok beğendi bu ara favori oyuncağımız.. Hem dönencenin askısına asıyoruz Bora çekiştiriyor hem de kucağına veriyorum kemiriyor sırnaşık şey
k.validem sakın o şekildeyken çocuğunuzun yüzüne bakmayın günah demişti.eee ne zaman olcak bu iş ?bende bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?