Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aslıcım;
anlatmak istersen burdayız.İnsan içini dökünce rahatlar ya.Ben bazen kimse bana bişey yazmasa bile anlatıyorum.Yoksa kafayı yiyecek gibi oluyom...İyiki varsınızzzz..
nuraycımm sorma bende şuan öyleyim kafayı yiyecek gibiyi.

umutcumm yok ben degilimdir. sanırım senin hatırladıgın gülsümdü galiba. ben hamileligimin başlarında yaşamıştım eşimle sorunlar ayrılacaktım herkes banada ayrılacaksanız aldır madem demişlerdi benim ailem eşimin ailesi ama herkese karşı durdum dedimki hepinizi silerim kendi ailemde dahil ama yinede bebegimden vazgeçmem demiştim o zaman.
amann arkadaşlar bakmayın ben arada bir böyle oluyorum her zaman mutsuz ve kötü giden bir evliligim olmasına ragmen kendim polyannacılık oynarım konuşmayı çok seven ve hep gülümsemeye çalışan ve gülmeyi çok çok seven birisiyim.ve hiçbir zaman hayata küsmedim ki küsmemde yaşamayı çok seven birisiyim ve her zamanda şükreden birisiyimdir ki bazı arkadaşlarımız yanlış anlayabilirler. şükretmiyor mutsuz falan diye ama degil.eşimle ne kadar mutsuz ve huzursuz bir evliligim olsada Allah'ıma her zaman hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmişimdir.
bugünde bilmiyorum havadanmıdır nedir içimin sıkkınlıgı daha fazla.ama arkadaşlarım gerçekten nuraycıgımın dedigi gibi iyiki varsınız ama bunları sizleri sıkmak için söylemedim.sadece konuşulmuş oldugu ve bugünde bana dokundugu için paylaşmak istedim.. amaa neyse boşverinnn
SEREN olsaydıı heyttt ne oluyor ordaa haydin kızlarr haydi lililiii lilililii lililili yarrr hopppaaa derdi :teytey::teytey:

Aslıcıım anlat rahatla hayatım,burda paylaştıklarımızı çoğu zman yakınlarımızla bile paylaşamıyoruz,görmüyoruz ya birbirimizi sanki insan daha açık ve samimi oluyor...
Geçici bir dönem,hepsini atlatacaz inşallah...:teselli:

Bu arada tombulluğundan dolayı aylardır eşofmanla gezen arkadaşlar niye kendinize eziyet ediyorsunuz,ben de 36*38 bedenken şimdi 42 bedenim ve kendime monttan,ayakkabıya kadar herşeyi geniş,bir gardırop daha dizdim,1 kot,2 kazak,1 treçkot,1 çizme,2 kumaş pantolon iyisini alayım derseniz,500ytl falan tutar 5 ayda ödemek üzere çok da sarsmaz heralde.Bu arada önceki kazaklarımın bir kısmı hala oluyor değişimli giyiyorum...Zayıflamayı bekleyecem diye paçoz gezemem,şişko ve bakımlıyım var mı ulennn:lepi:

Nuraycım maşaAllah duruya ya ben senin kızla benimkini benzetiyorum durunun bazı resimlerinde..gülerkenki hali mesela .. :ecrin_bebek:

Aslıcım benim de havadan dolayı içim sıkılıyo .. sen de iyi ki varsın canım a.s.

ilkim; 40 gününüz dolsun hele bi, sendeki ve bebişindeki değişimleri göreceksin Allahın izniyle.. bebeklerin uykusu da daha bi düzenli oluyo ilk 1 aydan sonra.. Allah kolaylık ve sağlık versin hepimize Şeniz

Selam merve, gerçekten mi merak ettim.Sende eklesene büşranın resimlerini

ohhh ne güzel yapmışsın canım benim güle güle giy sırtında eskisin.bütün arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim.bizim eşimle sorunlarımız çok eskilere dayanıyorr hakkımızda hayırlısı ne isede o olsun başka birşey diyemiyorum artık.aslında pek takmıyorumda alıştım artık ama dedigim gibi arada bir geliyorlar bana -tatlicadiarzu-
sizleri çok seviyoruzzz şekerlerrr. birgün İstanbuldakiler buluşalımm bu dostluk,arkadaşlık burda kalmasın sadece havalar ısındıktan sonra tabikide :1hug:

herkese merhaba

bugünkü havadan olsa gerek herkes içini dökmüş.genelde herkes aynı şeyden muzdarip.bende kocamla eski günlerime dönmeyi çok istiyorum.emir'i uyutup biraz romantik anlar yaşamak istiyorum ama aklıma ya o anda uyanırsa naparız diye düşünüp erteliyorum hep.çünkü k.validem sakın o şekildeyken çocuğunuzun yüzüne bakmayın günah demişti.eee ne zaman olcak bu iş ?bende bilmiyorum.

gelelim kilolara.korseyle baz pantolonlarımın ve kotlarımın içine giriyorum.mutlu oluyorum.ama tabiki daha çok var eski günlerime dönmeye.neyse işsizlik parası almaya başlayınca ilk işim spora başlamak olacak inş.

sabır sabır sabır.hergün Allah'tan bunu diliyorum.napalım elbet birgün bunlarda bitecek.

Kızlar yarın kızım pnömokok ve karma aşısını olacak.Pnömokok çok ağrı yada ateş yapar mı? Sağlık ocağında yaptıracağım.Önceki aşılarda hiç sorun yaşamadık inşallah yine yaşamayız.
Bende 3. tetanoz aşımı olacağım. Ana kız aşılanacağız yaniiii.Peki bize kim bakacak !!

:teytey::dance::dance::dance:

............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

kayınvalden de az değilmiş..zaten böyle şeyleri nedense hep kayınvaldeler yumurtlar haddini bilmeden..al işte ayırdı oğluyla seni göbek atsın...kadına yapılmış manevi bir işkence bu...vicdan azabı da cabası...

Benimkine pnomokok acayip huysuzluk yapmıştı, 2-3 gün sürmüştü diyebilirim...inşallah seninki etkilenmez...

nuraycım pnömokok bizde ateş yaptı inşallah sizde yapmaz
aklında olsun tetanozu da sol koluna yaptı çünkü çok ağrı yapıyor bebeğini kucaklayamazsın o da ilgi isticek çünkü aşıdan sonra

herkeste bi bunalım havası gidiyor bakalım.bence kış annesi olmak iyi degilmiş hava şimdi bahar olcaktı bebişimizi alcaktık parka,deniz kenarına temiz bi hava oooooh cek içine doğru kalırmıydı sıkıntı dert evde otor otur nereye kadar cok bunaldım cok okula mı başlasam ne yapsam acaba şubatı beklemeden

ay ne güzel sen mikazan dın canım..sevindim bizen birinin almasına....

Cansucumm hediyeniz gelmiş çok sevindimm güle güle kullansın boramız.
Sedacım kızımız nasıl oldu inşllah iyidir annesi.
Derya güzelimm nasıl ne var ne yokk.Durumuz nasıl.

Hay ağzına sağlık Sedacım benimki de abdestsiz emzirirsen sütün haram sayılır demişti
ama arada oluyor abdest alamadan emziriyorum helal olsun kuşuma sütüm niye haram olsun ki...

kaynanalar da kına yaksınlaarrr

k.validem sakın o şekildeyken çocuğunuzun yüzüne bakmayın günah demişti.eee ne zaman olcak bu iş ?bende bilmiyorum..

valla güzelim ben bazen o şekilde emzirmek zorunda kalabiliyorum senin dedigin seyi bende bi arkadastan duydum cok mu günah ya allah günah yazmasın ama oluyo bazen işte

arkadaşlar daha öncede konuşmuştuk bunu... ben de kesinlikle haram diye biliyodum fakat araştırdım.. kuranda öyle birşey yazmıyor... din adamlarıda diyorki verilmese daha iyi olur... hoş değil diyolar.. sonuçta cunüp halde durmak caiz değil.. ben şimdiye kadar hiç vermedim... girip abdest almak 5 dk bile sürmüyor... alın abdestinizi emzirin yatırın yarım kaldıysa devam edin... en temizi en güzeli... aklınızda soru da kalmaz... ama haram diye bişey yokmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…