Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bizim topikte cüvcüv vardı hatırladınız mı moderatördü hani?? bir de arizona vardı? küçük balık vardı..rabiyasin vardı ne oldu onlara bileniniz var mı?

Son düzenleme:
Cansucumm hediyeniz gelmiş çok sevindimm güle güle kullansın boramız.
Sedacım kızımız nasıl oldu inşllah iyidir annesi.
Derya güzelimm nasıl ne var ne yokk.Durumuz nasıl.

sağol canım iyi, zaten o kusma nöbet şeklinde oluyor 5-6 saatte geçiyor, hastalık desen değil hafta içi bir hocaya götürücem doktorum önerdi, çocuk gastroentoğuymuş...

valla güzelim ben bazen o şekilde emzirmek zorunda kalabiliyorum senin dedigin seyi bende bi arkadastan duydum cok mu günah ya allah günah yazmasın ama oluyo bazen işte

ya arkadaşlar yapmayın allah aşkına herkesin kendi inancı tabi ama hiç sanmıyorum ki günah olsun
o çocuğu öyle aç bırakıp gidip abdest almak daha günahtır bence o zaman regl iken de emzirmeyelim abdestsiz oluyoruz ya ... takılmayın hiç bunlara allah herkese akıl fikir vermiş size göre ne doğruysa onu yapın millete de tıkayın kulaklarınızı ....

kızlar bizim topikte civciv vardı hatırladınız mı moderatördü hani?? bir de arizona vardı? küçük balık vardı..rabiyasin vardı ne oldu onlara bileniniz var mı?

cüvcüv sanırım bahsettiğin o hala burda... buraya pek yazmıyor... rabiyanın evinde bilgisayar yokmuş giremiyor sanırım... bende dün aynurla gulanı merak etmiştim baktım burdalar ama buraya girmiyolar.. aynur üçüzleri dizmiş boncuk gibi allah sabır versin nasıl uğraşıyo acaba.. üç tane birden...

Gündoğuş vardı ve daha bir sürü kişi vardı sonradan gelmez oldular..
belki nicklerini değiştirmişlerdir
burdaysanız 3 kere tıklayııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

yeniyaşam vardı birde benimle sat tarihi aynıydı oda yok kim kim kaldı ki şurda

gündoğduş geçenlertde burdaydı... pnömokok yüzünden bebeği ateşlenmişti... sonra görmedim bende... KKnın gümrük memuru gibi oldum valla... varmı başka merak ettiğiniz...:roflol:

biraz nostalji hiç fena olmaz...............

SWEET CURSE...............HALİME .............1981.............1 Eylül ERKEK......................EMİR
TUSEMG........................................... . .........................1 Eylül ERKEK
NAZLIBEBİSİM.................BURCU...............1 989..... . .....1 Eylül ERKEK
ASLİİİ .............................ASLI ...................1976.............2 Eylül ERKEK .....................OZAN EGE
MAVİLİ_06 ......................EMEL................ 1981.............2 Eylül ERKEK........................MERT
GÜLDENM ......................GÜLDEN............1980...... ........3 Eylül ERKEK......................ARİF ATA
B.TUGAN .................................................. ...................3 Eylül ERKEK
CYILDIZ........................................... ..............................3 Eylül ERKEK......................ERKAN YİĞİT
EMELGÜZEL........................................ . ................ ......3 Eylül ERKEK
ÇİKOLATAPRENSES.......MELİKE..............1985.... ..........3 Eylül KIZ
GLSM32 ........................GÜLSÜM.............1987 .............4 Eylül ERKEK
DERYA ..........................DERYA ..............1979..............5 Eylül KIZ.......................... .DURU
SARIKANARYA ..............ELİF...................1978......... .....5 Eylül KIZ............................NAZ
ERVA007........................BİRSEN............. .1987..............6 Eylül ERKEK.....................BERAT KAAN
VİLDANNNN....................................... .. ........................7 Eylül ERKEK.............. ......KAAN
AYTEGE.........................AYTEN.............. .1975..............8 Eylül ERKEK.....................EGE
EYLÜL_ANNESİ .................................................. .........10 Eylül KIZ..................... ....BURÇAK
BEBEĞİM .................................................. ..................11 Eylül CİNSİYET
MÜJDES .......................MÜJDE ...............1983 .............11 Eylül KIZ........................ SERRA
KUMRALIM.......... .........ZELİHA................1983 .............12 Eylül ERKEK...................İBRAHİM ARAS
YENİYAŞAM................. ESRA .................1981 .............12 Eylül ERKEK...................YAĞIZ
BİRES ..........................ESRA..................19 79...............13 Eylül KIZ
BASKETCHİ....................................... .. ........................13 Eylül KIZ .........................MELİSA
DELİKIZ.........................FATMA............. ...1983.............. 14 Eylül ERKEK...................ONUR
SEL-İNN...................... .MEHTAP............. 1980.............. 15 Eylül ERKEK
SAYRA .................................................. .......................15 Eylül ERKEK
GULAN06......................................... .. .....1978...............15 Eylül ERKEK ERKEK(ikiz)..BUĞRAHAN-YUNUS EMRE
SEKRETERYA...............AYŞEGÜL............1985.. ........ .. .15 Eylül ERKEK...................EGE
TANGOO.......................................... .. .....1986...............15 Eylül ERKEK
CADI52.......................................... .. ..............................15 Eylül KIZ
Xkimyagerx ...............................................198 3...............16 Eylül KIZ
DİSİMERO......................DİDEM............ .. .1979...............17Eylül ERKEK
MOMMY ........................GÜL............ ........1981...............17 Eylül KIZ.........................AYÇA
NUNUU...........................NURAY............. ...1981...............17Eylül KIZ.........................DURU
BİTLİPİYADE..................................... .. ...........................17Eylül ERKEK
BRİDE ................ ..........SEDA..................1980.............. ..19 Eylül KIZ.........................NAZLI
6128.................. ............HATİCE...............1981............. ...19 Eylül KIZ
ARİZONİ..........................ELİF......... .. ..............................19 Eylül ERKEK..................EFE
SUZİ............................................ .. .................................19 Eylül CİNSİYET
CÜVCÜV.......................................... .. .................. ..........20 Eylül ERKEK
ÖZNUR83 .......................ÖZNUR...............1983... ..............20 Eylül KIZ........................EYLÜL
TRUEBLUE......................NESLİHAN....... .1982. ................20 Eylül KIZ.......................ZEYNEP BERRA
HİLARYA........... .............CANSU..............1982.............. ... 21 Eylül ERKEK.................BORA
MİNİKANNİŞ ...................MERVE..............1983........ ......... 21 Eylül KIZ.......................BÜŞRA
WİSKİ.................. ..........EBRU ................1979................. 21 Eylül KIZ........................NAZ
YAGMUR25.......................................... .... .. .....................21 Eylül ERKEK
BETULYGT.....................BETÜL................ 1987................. 21 Eylül ERKEK..................EMRE
İZMİRGÜZELİ22...............ÜMRAN..............198 6..................22 Eylül KIZ.........................CEREN
RELAX............................................. .. .. ...1975..................22 Eylül ERKEK..................MUSTAFA KEMAL
"NAZ"......................................... .. .. ................................22 Eylül ERKEK
FREKANS........................................... ....... .. .................. 23 Eylül KIZ
İLETİŞİM.........................NAİME ...............1980................ 23 Eylül KIZ
GAMZELİ26 ...................KÜBRA ......................................23 Eylül ERKEK
MDM34 .................................................. .......... ...............23 Eylül KIZ
AYŞE&SERKAN ............AYŞENUR...........1985 ................23 Eylül KIZ
SİYAH-BEYAZ ...............ELİF....................1981.... ............24 Eylül KIZ
GUNDOGDUS....... ........SELMA................1977............... .24 Eylül KIZ- ........................ŞEVVAL
ALİN .............................EMEL................. .1981............... .24 Eylül ERKEK....................YARKIN
HETCİK83......................HATİCE.............. ..1983........ .. ....24 Eylül KIZ........................DİLA
RABİYASIN................... RABİA ........................................24 Eylül KIZ
PAPATYAM ..................HİCRAN ..............1975 ................25 Eylül KIZ
DUYGU1912..................DUYGU................19 80. .. ............25 Eylül ERKEK........................EGE
ANESSA ......................SADİYE................1984.. ........ ......26 Eylül KIZ
GOZDE0120 .................GOZDE.................1981....... ......... 26 Eylül ERKEK ...................DENİZ
DREAM81.................... GÜLŞAH.............. 1981 ................27 Eylül ERKEK ...................MERT EFE
SELİN JÜLYEN .................................................. ..............27 Eylül CİNSİYET
KIVILCIM ......................NİLAY ..................1982 ................27 Eylül CİNSİYET
ANADOLUKIZI..................................... .. ...........................27 Eylül KIZ
ANGELAY ....................ÖZLEM ................1978 .................28 Eylül ERKEK
AMONRA......................KÜBRA ................1982................. 28 Eylül ERKEK
SEDA67............................................ ........ .. .................... 28 Eylül KIZ
ŞEBEK........................ NEVRUZ ..............1978 .................29 Eylül KIZ
SEREN ........................SEREN ................1983..................29 Eylül ERKEK....................EGE
HANİFEE......................HANİFE............... ..1982 .................29 Eylül ERKEK
ARZUERCAN......................................... .............................29 Eylül ERKEK....................EMİRHAN
MEHTAPELİF................ELİF.................... .1978 .................30 Eylül ERKEK....................TANER
NİLDAN.......................................... .. ................................30 Eylül CİNSİYET
MÜREKKEPBALIĞI.................................... ........ .. .............30 Eylül ERKEK
MUSCAN24...................CANAN.................1 978.. .. ............30 Eylül ERKEK
KÜÇÜK BALIK... ...........BERİL.................. 1982
AİŞE ............................AYŞE.................. 1988

Slm.kızlar valla çok bunaldım oğlum hiçbişeye fırsat vermiyo tabiki herşey ona feda olsun ama valla başımı kaşıyamıyorum desem yeridir,daha annemlerdeyim kimseler avutamıyor zaten sadece dışarı çıkarsak falan uslu onun dışında mızmızlanıyo devamlı şekilde,kucakta bütün gün,gündüz yarım saat anca uyudu şimdide yarım saat oldu uyutalı dua ediyorum biraz uyusunda bende buraya sizlere bakayım diye,banyo yaptırdım inşallah uyur:)Kızlar geçen hafta kaynanamla kavga ettim telefonda artık bardağı taşırmıştı çünkü,oğlunun hatrı filan umurumda değil,sürekli arkamdan konuşup beni oğluna şikayet edip duruyodu hani yaptığım bişeyde olsa valla telefonu açıp ağzıma ne gelirse söyledim efendim doğumuma o gelicekmişte ben istememmişimde ne laflar ne laflar ama bende artık sabır diye bişey kalmamıştı doğrusu sonramı ne oldu hemen siniverdi canım gelinim oldu birden demekki böyle davranmalıymışım,dün hemen telefon açtı bana nasılsın canım diye,ya ben artık anlam veremiyorum bune ikiyüzlülük bundan sonra o kadına tavrım daima böyle olucak çünkü eşimde bıktı eşim bana ömür boyu küsün isterseniz umurumda değil dedi düşünün artık neyse sanırım insanlara hakettiğindan fazla değer vermemek gerekli,bu arada yılbaşının ertesi günü annem hastanelik oldu zaten hem şekeri hem tansiyonu var çok korkuttu bizi hastaneye götürüp serum verildi biraz iyi şimdilik ama annem eskisi gibi değil ona belli etmesemde çok üzülüyorum hasta ve çok bitkin neyse umarım sıkmamışımdıra.s.

gülşah annene geçmiş olsun.sizin meseleniz yüzünden mi sinirsel olarak mı hastanelik oldu.aile ilişkilerini yürütmek gerçekten zor.kayınvalidene gerçekleri söyle.içinde kalmasın bence.ama yine de saygıyı yitirmeden.yine de bizden büyükler haksız olsalarda.bebiş konusuna gelince öyle .hepimizin sorunu aynı.şuanda babası ilgileniyor da öyle giriyorum.Şeniz

annen için üzüldüm canım geçmiş olsun annenin yerini hiç bişey doldurmuyor en kısa sürede iyileşir umarım.kaynanan içinde sıkma canını eşinde annesini yaptıklarının farkındaysa senin yanında olur.benim kaynanada aynı eski inasanlar işte idare etcez azcık

Sağol canancım aslında annemmi hastalandıran tek insan kayınvalidem düğün sırasında annem onların huysuzlukları lafları sözleri yüzünden şeker hastası oldu Allah ım evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah,gerçekten aile çok önemliymiş,annem tabi benim yüzümden yine sinirlendi çünkü annemede çok laf söyledi kayınvalidem onlar yüzünden anneme bişey olacak diye korkuyorum inan,saygısını o bana çoktan yitirdi canancım ben ona her lafında hürmette yinede kusur etmedim onca lafına karşılık tek kelime etmemdim ama ben böyleyim işte birden bire bi an oluyor patlıyorum hiç pişman değilim bu yüzden iyiki söyledim ben üzüleceğime birazda onlar üzülsünler,senin bebiştemi aynı valla canları sağolsunlar çok tatlılar napalım evlatlarımız artık onlar iyi olsunlarda yorulucaz elbetkaydirigubbakcemile5

:ecrin_bebek: kızlar abdestsiz emzirilmez bence doğru değildir.zaten tv. de nihat hatipoğlu cünüplüyken emzirmek günahmıdır sorusunu şöyle cevaplamıştı.cünüplüyken emzirmek günah değildir ancak anne memesini suyla temizleyip öyle emzirebilir demişti.içiniz rahat rahat emzirin, ))

Sağol canım gerçektende annenin yerini kimse tutumuyor inşallah bian önce sağlığına kavuşur bunun için dua ediyorum,kaynanam içinde hiç sıkmıyorum canımı artık çünkü eşimde anladı annesinin yuvamıza zarar verdiğini o yüzden benim yanımda eşimde,sadece artık kayınvalidem yapmadığım şeyler yüzünden arkamdan atıp tutmasın yüzüme söylesin zaten bıktım laftan sözden ben bebeğimle uğraşıcam onlarlamı umarım kayınvalidemde yaptığı yanlışın farkına varır ne diyimsenağlama

evet canım hayırdır neden

hımmm merak ettim sadece... göremediğim eylül annelerine bakıyodum da... özdecan nicki yok o yüzden merak ettim...
gülme sebebimde herkesde bi deneme yazıyo ona güldüm... yanlış anlama...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…