- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.761
Cansucumm hediyeniz gelmiş çok sevindimm güle güle kullansın boramız.
Sedacım kızımız nasıl oldu inşllah iyidir annesi.
Derya güzelimm nasıl ne var ne yokk.Durumuz nasıl.
valla güzelim ben bazen o şekilde emzirmek zorunda kalabiliyorum senin dedigin seyi bende bi arkadastan duydum cok mu günah ya allah günah yazmasın ama oluyo bazen işte
kızlar bizim topikte civciv vardı hatırladınız mı moderatördü hani?? bir de arizona vardı? küçük balık vardı..rabiyasin vardı ne oldu onlara bileniniz var mı?
Gündoğuş vardı ve daha bir sürü kişi vardı sonradan gelmez oldular..
belki nicklerini değiştirmişlerdir
burdaysanız 3 kere tıklayııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
benim ve zeos oldu nick degiştirdimbiraz nostalji hiç fena olmaz...............
KUMRALIM.......... .........ZELİHA................1983 .............12 Eylül ERKEK...................İBRAHİM ARAS
deneme kızlar.ben de özendim.hemencecik koyverdim resimlermi.imzamı atıverdim.delikafaduldendelikafadulden
imza kısmın nerdeye kopyalıyoruz banada yardımcı olur musun
Slm.kızlar valla çok bunaldım oğlum hiçbişeye fırsat vermiyo tabiki herşey ona feda olsun ama valla başımı kaşıyamıyorum desem yeridir,daha annemlerdeyim kimseler avutamıyor zaten sadece dışarı çıkarsak falan uslu onun dışında mızmızlanıyo devamlı şekilde,kucakta bütün gün,gündüz yarım saat anca uyudu şimdide yarım saat oldu uyutalı dua ediyorum biraz uyusunda bende buraya sizlere bakayım diye,banyo yaptırdım inşallah uyur:)Kızlar geçen hafta kaynanamla kavga ettim telefonda artık bardağı taşırmıştı çünkü,oğlunun hatrı filan umurumda değil,sürekli arkamdan konuşup beni oğluna şikayet edip duruyodu hani yaptığım bişeyde olsa valla telefonu açıp ağzıma ne gelirse söyledim efendim doğumuma o gelicekmişte ben istememmişimde ne laflar ne laflar ama bende artık sabır diye bişey kalmamıştı doğrusu sonramı ne oldu hemen siniverdi canım gelinim oldu birden demekki böyle davranmalıymışım,dün hemen telefon açtı bana nasılsın canım diye,ya ben artık anlam veremiyorum bune ikiyüzlülük bundan sonra o kadına tavrım daima böyle olucak çünkü eşimde bıktı eşim bana ömür boyu küsün isterseniz umurumda değil dedi düşünün artık neyse sanırım insanlara hakettiğindan fazla değer vermemek gerekli,bu arada yılbaşının ertesi günü annem hastanelik oldu zaten hem şekeri hem tansiyonu var çok korkuttu bizi hastaneye götürüp serum verildi biraz iyi şimdilik ama annem eskisi gibi değil ona belli etmesemde çok üzülüyorum hasta ve çok bitkin neyse umarım sıkmamışımdıra.s.
:roflol::roflol::roflollmuş olmuş eline sağlık... kız sen eskiden özdecanmıydın???:uhm:
gülşah annene geçmiş olsun.sizin meseleniz yüzünden mi sinirsel olarak mı hastanelik oldu.aile ilişkilerini yürütmek gerçekten zor.kayınvalidene gerçekleri söyle.içinde kalmasın bence.ama yine de saygıyı yitirmeden.yine de bizden büyükler haksız olsalarda.bebiş konusuna gelince öyle .hepimizin sorunu aynı.şuanda babası ilgileniyor da öyle giriyorum.Şeniz
annen için üzüldüm canım geçmiş olsun annenin yerini hiç bişey doldurmuyor en kısa sürede iyileşir umarım.kaynanan içinde sıkma canını eşinde annesini yaptıklarının farkındaysa senin yanında olur.benim kaynanada aynı eski inasanlar işte idare etcez azcık
evet canım hayırdır neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?