Doğum yapmış olan anneler buraya....

Banada ablam öyle demişti göğüsünü bol suyla yıkarmış ben öyle bi durumda yinede hemence namaz abdesti alıyorum daha rahat hissediyorum kendimi ama alamadığım durumlarda en iyisi göğsü suyla yıkamak

Gülşahcım canım anneciğine çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm olanlar yüzünden rahatszılanmasına canım :çok üzgünüm: :teselli:
k.validene gelince, içindekileri söyleyerek çok iyi yapmışsın en azından hatasını anlar arkandan konuşmaz artık umarım canım..zaten ne kadar kibar düşünceli saygılı isen bi o kadar değersiz oluyorsun, bazı insanlar kibarlıktan anlamıyorlar gerçekten.. Allah akıl ve de fikir versin ne diyelim.. canım yeniden geçmiş olsun annene.. mert efeyi ve seni öperim
Şeniz

Annene çok geçmiş olsun canım.Allah sağlık sıhat versin inşallah..hepimizin bebişler aynı valla..bi huysuzluk,bi kucak sefası,bi nazlılık hepsinde almış gidiyo :)) inan bende senin gibiyim.insanlıktan çıktım valla..çok bunalımdayım kaç gündür..eşiminde canını sıkıyorum yok yere,adamın derdi azmış gibi..geçicek inşallah bu zamanlar..kolay değil tabi..anne olmayı böyle öğrenicez işte..herkesin düzeni değişti,alıştığımız şeylerden birdenbire koptuk..bebiller dünyaya,bizde bu tatlı koşuşturmaya alışmaya çalışıyoruz..kimseye hakettiğinden fazla dğer vermemek gerek dediğin gibi..sen huzurlu ol gerisini boşver..senin sıkkıntın bebişinede yansıyo,eşine de çünkü..kapıyı kapattınmı sen,eşin,bebişin kalsın..öpüyorum canımm

ayy cnm cok saol benddde bu konuyu hep merakederdim bazen ole biran oluyorki abdest almak mumkun degillaelaelaelaelae
saol aydınlattıgın için ilerde lazım olacak şuan anavatana giriş kapıları kapalı malesefsırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile2

sedacım demek can bebe guzel..kıpada ındırımdeydı 72lı paket 14 ytlydı bılgın olsun o zaman.Bende deneyım bakalım..
anaa egeye baakkk duygu aşağıdaki resimlerden o büyük olanda aynı bruce willis gibi bakmış yaw .. artizzz mi olcak bu oğlan yoksam :)
:)sagol canım artis gıbı zaten parmagında çeviriyor sımdıden bızısırnaşık şey aslıcım paylaşmak ıstedıgın zaman her zaman burdayız bılıyorsun sakın oyle dusunme.sıkılmak ne demek.Bugunlerde herkes aynı bunalımları yasıyor demekkı.Insallah hepımız eskı gunlerımıze gerı donucez.
mervecım gercekten bebıslerınız cok benzıyor:1shok:valla şaşırdım kaldım gülşahçım cok gecmıs olsun anneciğine cok uzuldum.Umarım en kısa zamanda ıyıleşir.Zaten tavız verdıkce hep ustune gelırler.Bagırıp çagırınca sinerler en kıymetlı sen olursun..Bu duzen hep aynı..
bende aynı fşeyı duymustum.emzırmek ıcın gogsunun temızlemek o an ıcın yeterlı...Sonucta o anda bebegımızın ac olması daha onemlı..

Son düzenleme:
TAKVİMİ DÜZELTTİM OH BEEEEEEEEEEEEEEgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 ZATİ ŞU TAKVİMDEN YANA HİÇ YÜZÜM GÜLMEDİ:jeyyar: NEYSE İDARE EDER ŞİMCİK:ecrin_bebek:

TAKVİMİ DÜZELTTİM OH BEEEEEEEEEEEEEEgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 ZATİ ŞU TAKVİMDEN YANA HİÇ YÜZÜM GÜLMEDİ:jeyyar: NEYSE İDARE EDER ŞİMCİK:ecrin_bebek:

güzel olmuş... güle güle kullan.. diğeri hamile gösteriyodu seni.. kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar gunduz bahsettıgım arkadasıma emzırırken verılen rejım lıstesını sımdı verıcem.
Öncelıkle bu rejımde ana kural her ogunden sonra yarım saat ıcınde 1 ltre su ıcmek gerekıyormus.Besınlerle aldıgın yagı ıdrar yoluyla atmak ıcın...Yanı mesela 10 da kahvaltı yaptınız saat 10.30 a kadar 1 ltre suyu bıtırceksınız..hem sut yapıcak hemde yagları atıcaz.Yalnız bır tek aksam yemegınden sonra su ıcmıyoruz o 1 ltreyı ara ogunde yanı aksam 5 gıbı ıcıyoruz bıtıyor.sebebıde gece sık sık tuvalete cıkmak zorunda kalmamak ıcınmıs..
Sabah kalkar kalkmaz bır bardak sıcaga yakın su ıcıne yarım lımon sıkılarak içiliyor.3 adette kayısı..bagırsakları calıstırmak ıcın..Öğünlerde tek bırseye baglı kalmamak ıcın cok secenk verılmıs..Hepsini vermeye çalışıcam..
Öğünler şöyle:
Sabah:2 dılım kepek ekmegı ıle yapılan bır tost yanında domates salatalık 3 adet zeytın olabılır..yada
1 yumurta ıle yapılmıs omlet yanında 1 dılım kepek ekmegı
yada 1 su bardagı süt 6 yemek kasıgı cornflakes
yada 1 tam sımıt yanında beyaz peynır
Öğlen: 1 porsıyon et,tavuk ,balık
yagsız salata
1 dılım ekmek
yada
8 y.k etsız baklagıl
1 cay bardagı kadar yogurt
salata 1 dılım eklmek
yada
1 adet yagsız peynırlı tost
1 bardak ayran
Ara:
1 adet meyva yada 3 adet bıskuvı yada 1 adet topkek
Akşam:Öglen yemeklerının aynısı olabılır ekstradan 1 dılım ekmek ılave
yada
2 porsıyon sebze yemegı
1 su bardagı yogurt
salata
2 dılım ekmek
gece:
ara ogunlerden herhangı bır secenek
yada 1 bardak süt yada 1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu

****1 dılım ekmek 2 yemek kasıgı pilav ve makarnaya eşit arkadaslar ekmek donusumunu o şekile yapabılırsınız...

Listede hosuma gıden evde pişen her yemegı yıyebılcek olmamız.Tek şart ne kadar yıcegımız.Ben ınsallah yarın yapmaya baslıcam.Bakalım ne kadar basarılı olucam.ınsallah sızlerede faydası olur

duygucu çok teekkür ederim canım inşallah faydası olur yalnız bişey sorcam bu diyet emziren anneler için standart mı hazırlanmış yoksa kişinin kilosuna göre mi?

EVET SIZ SOLEDİNİZDE FARKETTİM BENDE NEGÜZEL TAKVİM YAPTIM DIYE SEVİNİYORDUM SAF SAF:roflol: MERSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:lepi:a.s.

Yerümm ben senin tosuncuğunu... Hoşgedlinn canumm nabersin????
Ege bey nasıl?? Maşallahh resimlerde yakıyor...
en sonunda takvim yapmayı öğrendinn.. naniknanik

duygucu çok teekkür ederim canım inşallah faydası olur yalnız bişey sorcam bu diyet emziren anneler için standart mı hazırlanmış yoksa kişinin kilosuna göre mi?

fatmacım yok aslında standart bır lıste degıl ama aşagı yukarı hem saglıklı beslenıp hem haftada 1 kg verdıren bır dıyetmıs.ayda ortalama 4 kg verılıyormus.Ilk hafta yalnız vücuttan şişlik gıttıgı ıcın 2 hatta 3 kg bıle gıdebılıyormus.Aslında bunu yapan arkadasım 73 kg cıvarındaydı.bende suan 74 kgyum.Ama daha zayıf kısılerde nasıl olur bılmıyorum canıma.s.

cansucum borayı oturtmusun tek basına maşallah:1hug:cok guzel cıkmıs.Ne kadar tutuyorsun oyle?ben henuz tek basına hıc oturtmadım ama mesela sırtını yastıgı egımlı kpyup tam dık olmadan oturtuyorum

:))) HE VALLA OGRENDIM SAYILIR:)

İYİZ CNM BIRAZ GEZINDIK GELDIK OYUNCAK CINGIRAK FALAN ALDIK PEK BIR HOSUNA GITTI CINGIRAGI PATIK AYAGINA TAKIYORUZ AYAGINI OYNATTIKCA SES CIKARTIYO YA BAYILIYO TAVSIYE EDERIM SUPER BISEY

KEYFI YERINDE AMA UYKUSUZ CANSU YAA SABAH 10 KALKTI GECEDE 3 SEFER KALKTI HALA UYUMUYO YAZIK DAHA UFACIK AMA UYKUYU ERKEN TERKETTI UZULUYORUMDA SENIN BORANIN UYKUSU NASIL ? NASIL UYUTUYORSUN BIZIMKI OGLENLERIDE UYUMUYO BI ONERIN VARMI YAAA:uhm:

diyet listesini kopyaladım bile inşallah başlayabilirim çok taktım bende bu kilolara

cansucum borayı oturtmusun tek basına maşallah:1hug:cok guzel cıkmıs.Ne kadar tutuyorsun oyle?ben henuz tek basına hıc oturtmadım ama mesela sırtını yastıgı egımlı kpyup tam dık olmadan oturtuyorum

duygucum saniyelik oturdu.. eşim tutuyordu foto çekerken o çekildi sonra aldık..

Bugün yine deneyelim dedik bugün daha rahat oturuyor.. 10-15 sn desteksiz durdu..
Zaten artık yatmak istemiyor... Ya ayakları üstüne basacak ya da kucağımızda oturacak.Ama bizde çok dik oturtmuyoruz özellikle ama artık eğimli tutarken başını öne çekiyor ve dik oluyor kendisi

Canım o patikli çıngıraklardan daha doğmadan almıştım.. :))) Bora da bayılıyor ama bizimki göbekden dolayı ayaklarını pek havalara kaldırmıyor.. Yattığı yere vuruyor ancak

Bazı bebekler uykuyu sevmiyorlar... Ama belli dönemlerde Bora da öyle bütün gün hiç uyumadan günü bitiriyordu.. Şimdi de en fazla gün içinde 1.5saat uyuyordur.. Ama bu saate de uyumuş oluyor artık... Bu akşam banyo yaptık ve 8 buçukda uyudu.. inşş uyanmaz..

uyku düzeni için sanırım daha çok erken... Beni Bora yönlendiriyor... Bazan iki öğün arasında hiç uyumak istemiyor ama bazen de gözü açılmıyor...
Ben ayağımda sallamıyorum.. Çok zorda kalırsam sallıyorum.. Gün içinde uykusu geldiğini anladığımda ağzına emziği veriyorum.. Uyuyor..Ama salonda tv açıkken uyuyor...
Gece sessiz loş odada kendi yatağına yatırıyorum.. Kolik müziklerini açıyorum ağzına emzikk uyuyorr maşallahh

Son düzenleme:
kızlar bana aerobik programı lazım benim karnım sporla toparlar ancak..
ama emzirenler spor yapamıyormuş di mi?
Süte fazla miktarda aminoasitmi ne o geçiyomuş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…