- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.781
:ecrin_bebek: kızlar abdestsiz emzirilmez bence doğru değildir.zaten tv. de nihat hatipoğlu cünüplüyken emzirmek günahmıdır sorusunu şöyle cevaplamıştı.cünüplüyken emzirmek günah değildir ancak anne memesini suyla temizleyip öyle emzirebilir demişti.içiniz rahat rahat emzirin, ))
Slm.kızlar valla çok bunaldım oğlum hiçbişeye fırsat vermiyo tabiki herşey ona feda olsun ama valla başımı kaşıyamıyorum desem yeridir,daha annemlerdeyim kimseler avutamıyor zaten sadece dışarı çıkarsak falan uslu onun dışında mızmızlanıyo devamlı şekilde,kucakta bütün gün,gündüz yarım saat anca uyudu şimdide yarım saat oldu uyutalı dua ediyorum biraz uyusunda bende buraya sizlere bakayım diye,banyo yaptırdım inşallah uyur:)Kızlar geçen hafta kaynanamla kavga ettim telefonda artık bardağı taşırmıştı çünkü,oğlunun hatrı filan umurumda değil,sürekli arkamdan konuşup beni oğluna şikayet edip duruyodu hani yaptığım bişeyde olsa valla telefonu açıp ağzıma ne gelirse söyledim efendim doğumuma o gelicekmişte ben istememmişimde ne laflar ne laflar ama bende artık sabır diye bişey kalmamıştı doğrusu sonramı ne oldu hemen siniverdi canım gelinim oldu birden demekki böyle davranmalıymışım,dün hemen telefon açtı bana nasılsın canım diye,ya ben artık anlam veremiyorum bune ikiyüzlülük bundan sonra o kadına tavrım daima böyle olucak çünkü eşimde bıktı eşim bana ömür boyu küsün isterseniz umurumda değil dedi düşünün artık neyse sanırım insanlara hakettiğindan fazla değer vermemek gerekli,bu arada yılbaşının ertesi günü annem hastanelik oldu zaten hem şekeri hem tansiyonu var çok korkuttu bizi hastaneye götürüp serum verildi biraz iyi şimdilik ama annem eskisi gibi değil ona belli etmesemde çok üzülüyorum hasta ve çok bitkin neyse umarım sıkmamışımdıra.s.
Slm.kızlar valla çok bunaldım oğlum hiçbişeye fırsat vermiyo tabiki herşey ona feda olsun ama valla başımı kaşıyamıyorum desem yeridir,daha annemlerdeyim kimseler avutamıyor zaten sadece dışarı çıkarsak falan uslu onun dışında mızmızlanıyo devamlı şekilde,kucakta bütün gün,gündüz yarım saat anca uyudu şimdide yarım saat oldu uyutalı dua ediyorum biraz uyusunda bende buraya sizlere bakayım diye,banyo yaptırdım inşallah uyur:)Kızlar geçen hafta kaynanamla kavga ettim telefonda artık bardağı taşırmıştı çünkü,oğlunun hatrı filan umurumda değil,sürekli arkamdan konuşup beni oğluna şikayet edip duruyodu hani yaptığım bişeyde olsa valla telefonu açıp ağzıma ne gelirse söyledim efendim doğumuma o gelicekmişte ben istememmişimde ne laflar ne laflar ama bende artık sabır diye bişey kalmamıştı doğrusu sonramı ne oldu hemen siniverdi canım gelinim oldu birden demekki böyle davranmalıymışım,dün hemen telefon açtı bana nasılsın canım diye,ya ben artık anlam veremiyorum bune ikiyüzlülük bundan sonra o kadına tavrım daima böyle olucak çünkü eşimde bıktı eşim bana ömür boyu küsün isterseniz umurumda değil dedi düşünün artık neyse sanırım insanlara hakettiğindan fazla değer vermemek gerekli,bu arada yılbaşının ertesi günü annem hastanelik oldu zaten hem şekeri hem tansiyonu var çok korkuttu bizi hastaneye götürüp serum verildi biraz iyi şimdilik ama annem eskisi gibi değil ona belli etmesemde çok üzülüyorum hasta ve çok bitkin neyse umarım sıkmamışımdıra.s.
:ecrin_bebek: kızlar abdestsiz emzirilmez bence doğru değildir.zaten tv. de nihat hatipoğlu cünüplüyken emzirmek günahmıdır sorusunu şöyle cevaplamıştı.cünüplüyken emzirmek günah değildir ancak anne memesini suyla temizleyip öyle emzirebilir demişti.içiniz rahat rahat emzirin, ))
yok canım tavsiye etmem, koca bir paket aldım ucuz diye nasıl bitiricem onu düşünüyorum kara kara..yok yok alma bence yani benim fikrim bu...benim bez sıralamam şöyle arkadaşlar...
1-huggies..
2-prima...
3.can bebe...
:)sagol canım artis gıbı zaten parmagında çeviriyor sımdıden bızısırnaşık şeyanaa egeye baakkk duygu aşağıdaki resimlerden o büyük olanda aynı bruce willis gibi bakmış yaw .. artizzz mi olcak bu oğlan yoksam :)
aslıcım paylaşmak ıstedıgın zaman her zaman burdayız bılıyorsun sakın oyle dusunme.sıkılmak ne demek.Bugunlerde herkes aynı bunalımları yasıyor demekkı.Insallah hepımız eskı gunlerımıze gerı donucez.öncelikle herkese merhaba geçmişe dönük okumayı çok istedim ama ogluşum izin vermedi şimdi uyudugu için ancak bir önceki sayfayı okuyabildimm geçmişte birikmiş tam 12 sayfa var inşllah birşey kaçırmamışımdır herkes iyidir arkadaşlarım.
GÜL canımcım inan bugün sanki içimi okur gibi yazmışsın bugün duygusal anlamda o kadar çok kötüyümki her dk aglıyorum halime şükredip aglıyorum bilmiyorum ama bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Allah eşinle aranı hiç bozmasın daha nice nice güzellikler katsın.
geçmişte diger arkadaşlarım neler yazdılar bilmiyorum ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki yanımda bir arkadaşa sohbet edecek dertleşecek birisine o kadar çok ihtiyacım varki arkadaşlar inanın şuan sizide sıkmak istemiyorum çok ama çok doluyumm ve ne yapacagımı bilmiyorumm.hiç mutlu degilim.hayatım herşeyim nefesim bir tek oglum başka hiçbirşeyde gözüm yokk.hergün Allah'ıma ogluşumu bana verdigi için binlerce kez şükrediyorum.
ne güzel herkes burda o yüzden sizlerinde bu güzel pazar gününüzde sıkmak istemiyorum güzel arkadaşlarım.herkese güzel günler diliyorum.
mervecım gercekten bebıslerınız cok benzıyor:1shok:valla şaşırdım kaldımNuraycım maşaAllah duruya ya ben senin kızla benimkini benzetiyorum durunun bazı resimlerinde..gülerkenki hali mesela .. :ecrin_bebek:
Aslıcım benim de havadan dolayı içim sıkılıyo .. sen de iyi ki varsın canım a.s.
ilkim; 40 gününüz dolsun hele bi, sendeki ve bebişindeki değişimleri göreceksin Allahın izniyle.. bebeklerin uykusu da daha bi düzenli oluyo ilk 1 aydan sonra.. Allah kolaylık ve sağlık versin hepimize Şeniz
gülşahçım cok gecmıs olsun anneciğine cok uzuldum.Umarım en kısa zamanda ıyıleşir.Zaten tavız verdıkce hep ustune gelırler.Bagırıp çagırınca sinerler en kıymetlı sen olursun..Bu duzen hep aynı..Slm.kızlar valla çok bunaldım oğlum hiçbişeye fırsat vermiyo tabiki herşey ona feda olsun ama valla başımı kaşıyamıyorum desem yeridir,daha annemlerdeyim kimseler avutamıyor zaten sadece dışarı çıkarsak falan uslu onun dışında mızmızlanıyo devamlı şekilde,kucakta bütün gün,gündüz yarım saat anca uyudu şimdide yarım saat oldu uyutalı dua ediyorum biraz uyusunda bende buraya sizlere bakayım diye,banyo yaptırdım inşallah uyur:)Kızlar geçen hafta kaynanamla kavga ettim telefonda artık bardağı taşırmıştı çünkü,oğlunun hatrı filan umurumda değil,sürekli arkamdan konuşup beni oğluna şikayet edip duruyodu hani yaptığım bişeyde olsa valla telefonu açıp ağzıma ne gelirse söyledim efendim doğumuma o gelicekmişte ben istememmişimde ne laflar ne laflar ama bende artık sabır diye bişey kalmamıştı doğrusu sonramı ne oldu hemen siniverdi canım gelinim oldu birden demekki böyle davranmalıymışım,dün hemen telefon açtı bana nasılsın canım diye,ya ben artık anlam veremiyorum bune ikiyüzlülük bundan sonra o kadına tavrım daima böyle olucak çünkü eşimde bıktı eşim bana ömür boyu küsün isterseniz umurumda değil dedi düşünün artık neyse sanırım insanlara hakettiğindan fazla değer vermemek gerekli,bu arada yılbaşının ertesi günü annem hastanelik oldu zaten hem şekeri hem tansiyonu var çok korkuttu bizi hastaneye götürüp serum verildi biraz iyi şimdilik ama annem eskisi gibi değil ona belli etmesemde çok üzülüyorum hasta ve çok bitkin neyse umarım sıkmamışımdıra.s.
bende aynı fşeyı duymustum.emzırmek ıcın gogsunun temızlemek o an ıcın yeterlı...Sonucta o anda bebegımızın ac olması daha onemlı..:ecrin_bebek: kızlar abdestsiz emzirilmez bence doğru değildir.zaten tv. de nihat hatipoğlu cünüplüyken emzirmek günahmıdır sorusunu şöyle cevaplamıştı.cünüplüyken emzirmek günah değildir ancak anne memesini suyla temizleyip öyle emzirebilir demişti.içiniz rahat rahat emzirin, ))
TAKVİMİ DÜZELTTİM OH BEEEEEEEEEEEEEEgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2 ZATİ ŞU TAKVİMDEN YANA HİÇ YÜZÜM GÜLMEDİ:jeyyar: NEYSE İDARE EDER ŞİMCİK:ecrin_bebek:
güzel olmuş... güle güle kullan.. diğeri hamile gösteriyodu seni.. kaydirigubbakcemile3
EVET SIZ SOLEDİNİZDE FARKETTİM BENDE NEGÜZEL TAKVİM YAPTIM DIYE SEVİNİYORDUM SAF SAF:roflol: MERSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:lepi:a.s.
duygucu çok teekkür ederim canım inşallah faydası olur yalnız bişey sorcam bu diyet emziren anneler için standart mı hazırlanmış yoksa kişinin kilosuna göre mi?
Yerümm ben senin tosuncuğunu... Hoşgedlinn canumm nabersin????
Ege bey nasıl?? Maşallahh resimlerde yakıyor...
en sonunda takvim yapmayı öğrendinn.. naniknanik
Yerümm ben senin tosuncuğunu... Hoşgedlinn canumm nabersin????
Ege bey nasıl?? Maşallahh resimlerde yakıyor...
en sonunda takvim yapmayı öğrendinn.. naniknanik
cansucum borayı oturtmusun tek basına maşallah:1hug:cok guzel cıkmıs.Ne kadar tutuyorsun oyle?ben henuz tek basına hıc oturtmadım ama mesela sırtını yastıgı egımlı kpyup tam dık olmadan oturtuyorum
diyet listesini kopyaladım bile inşallah başlayabilirim çok taktım bende bu kilolara
:))) HE VALLA OGRENDIM SAYILIR:)
İYİZ CNM BIRAZ GEZINDIK GELDIK OYUNCAK CINGIRAK FALAN ALDIK PEK BIR HOSUNA GITTI CINGIRAGI PATIK AYAGINA TAKIYORUZ AYAGINI OYNATTIKCA SES CIKARTIYO YA BAYILIYO TAVSIYE EDERIM SUPER BISEY
KEYFI YERINDE AMA UYKUSUZ CANSU YAA SABAH 10 KALKTI GECEDE 3 SEFER KALKTI HALA UYUMUYO YAZIK DAHA UFACIK AMA UYKUYU ERKEN TERKETTI UZULUYORUMDA SENIN BORANIN UYKUSU NASIL ? NASIL UYUTUYORSUN BIZIMKI OGLENLERIDE UYUMUYO BI ONERIN VARMI YAAA:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?