Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bir de arkadaşlr sezeryandan sonra ne zaman mekik çekebiliriz??
Biliyor musunuz?? Ben mekik çekeyim istiyorum eşim daha çok erken diyor.. dıştaki dikişler kapanmış ama içtekiler daha hassas olabilir diyor..
:uhm:laelaelaelaelae

hadi ya maşallah boramıza bende kolik muzık acıyorum ayagımda sallamaya alıstırmadım hiç zaten sallasamda durmuyo bızımkı yattı yerde arada uyuyo genelde kucagımda yada loş ışık yapıp yatarak emerse drek dalıyo sonra yatagına yatırıyorum ama 12 de uyuyo cok gec oglen uykusuda yok buyuk ınsan gıbı şaşırıyorum valla uykusuzluguna, buarada bızden once kesfetmıssın cıngıragı praboooooo:lepi: benımkıde oldugu :lepi:yere vuruyo bende ellerıne taktım daha bır hosun gıttı:roflol:
allah butun bebişlerimize saglık versın ınsallah nazarlardan korusun ınsallah...
neyse ben cıkıyorum yarın devam edeız insallah optum cnm seni ve diğer kk üyelerimiziiiii
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muucuukkssss:1hug:a.s.

merhaba kızlarr ben çok fena hastayım gözlerim yanıyor başım ağrıyor grip beni mahvetti kızıma bile bakamıyorum yaklaşmamaya çalışıyorum babası bakıyor ona yarın ne yapacağım bilmiyorum

kızlar bana aerobik programı lazım benim karnım sporla toparlar ancak..
ama emzirenler spor yapamıyormuş di me?
Süte fazla miktarda aminoasitmi ne o geçiyomuş...

canım ben plates yapıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim... herşeyi yiyorum ama göbeğim eskisine baya yaklaştı... azıcık şişlik kaldı oda adet görmediğimden... çünkü eskiden adetim geciktiği zamanda böyle şişlik olurdu.. ebru şallı platesin dütü çoğalttığını iddia ediyo ama bilmiyorum.. çağlayan gibi gelmiyo ama oğluma yetiyo artık çok şükür..

canım ben platesi duymadan önce çektim... kırkım çıkmamıştı daha... 10 tane falan çekip bırakıyodum... zaten zorlarsan dikişlerin acımaya başlar... internette 6 haftadan sonra spora başlanabilir diyo..

ebru şallının plates cdsini isteyen olursa gönderebilirim.. internet üzerinden...

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım çok geçmiş olsun.. bir doktora gittin mi?? ilaç falan alsaydın daha iyi olurdun belki..
Allah yardımcın olsun kıza bakmakda zor olur.. İnsanın kolu kalkmıyor hasta olunca

oldumu...........................................................................................................

ben doğumdan önce 48 kiloydum.boyum da uzun olduğu için hep zayıf bir kızdım.64 e çıktım gebelikte.doğumdan sonra da 50 ye düştüm.ama bu aralar fil gibi yediğim için 2 kilo aldım.52 yim.ben kilolarımdan çook memnunum bana kızmayın kızlar hehee..çünkü anca kadına benzedim be.yalnız kiloları alırken de sıkı bir vücut istiyorum.öyle löş löş etli kilolu olmak istemiyorum.sıkı bir vücu için platese varım..

kız kardeşim 1,5 aydır platese gidiyor.ve vücudunun bayağı sıkılaştıgını söylüyor.yaza kadar dip diri olacam senin yanında, denizde sen öleee bakarsın diyor.benim de sıkılaşmam gerek.bebişle nasıl platese gidecem.en güzeli cd. ile yapmak.Ebru şallı ablamı gibi oluruz valla..ama hareketler çok zor ya.ben bazen tv 8 de izliyomkaydirigubbakcemile2

yaptıysan BBCode for Forums yazan yerdeki şeyi kopyalayıp kullanıcı panelindeki imzanı at yerini tıklayıp yapıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…