- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.801
hadi ya maşallah boramızaCanım o patikli çıngıraklardan daha doğmadan almıştım.. :))) Bora da bayılıyor ama bizimki göbekden dolayı ayaklarını pek havalara kaldırmıyor.. Yattığı yere vuruyor ancak
Bazı bebekler uykuyu sevmiyorlar... Ama belli dönemlerde Bora da öyle bütün gün hiç uyumadan günü bitiriyordu.. Şimdi de en fazla gün içinde 1.5saat uyuyordur.. Ama bu saate de uyumuş oluyor artık... Bu akşam banyo yaptık ve 8 buçukda uyudu.. inşş uyanmaz..
uyku düzeni için sanırım daha çok erken... Beni Bora yönlendiriyor... Bazan iki öğün arasında hiç uyumak istemiyor ama bazen de gözü açılmıyor...
Ben ayağımda sallamıyorum.. Çok zorda kalırsam sallıyorum.. Gün içinde uykusu geldiğini anladığımda ağzına emziği veriyorum.. Uyuyor..Ama salonda tv açıkken uyuyor...
Gece sessiz loş odada kendi yatağına yatırıyorum.. Kolik müziklerini açıyorum ağzına emzikk uyuyorr maşallahh
kızlar bana aerobik programı lazım benim karnım sporla toparlar ancak..
ama emzirenler spor yapamıyormuş di me?
Süte fazla miktarda aminoasitmi ne o geçiyomuş...
Bir de arkadaşlr sezeryandan sonra ne zaman mekik çekebiliriz??
Biliyor musunuz?? Ben mekik çekeyim istiyorum eşim daha çok erken diyor.. dıştaki dikişler kapanmış ama içtekiler daha hassas olabilir diyor..
:uhm:laelaelaelaelae
merhaba kızlarr ben çok fena hastayım gözlerim yanıyor başım ağrıyor grip beni mahvetti kızıma bile bakamıyorum yaklaşmamaya çalışıyorum babası bakıyor ona yarın ne yapacağım bilmiyorum
aytencin ne oldumu kızz
canımcım şu yapmışsınız yaa yeni moda resim albummm onu yaptımda nasıl yapışacak buraya takvimin olduğu yere kopyaladım olmadı yavv takvimimdende oldummmmmmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?