- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.821
Kızlar sizin bebeklerin gözyaşları nasıl?yani ağladıklarında bizim gibi gözyaşları akıyor mu?
Kızlar benım de bugun bıraz karamsarlıgım ustumde.. cok nadır de olsa arada bır gelır bana boyle..
Zayıflamak ıstıyorum gercekten hıcbır gıydıgımı yakıstıramıyorum kendıme, içim fena daralmıs durumda, bırısı en ufak brısey soylese aglayacak durumdayım suan. bır paket sıgarayı bır oturusta bıtırmek ıstıyorum. yedıklerıme dıkkat edıyorum eskısı kadar abur cubur yemıyorum, bol su kepeklı ekmek beyaz hıc yemıyorum. ama sadece bunlarla gıdecek bırsey degıl bu kılolar.. evde kosu bandımız var cıkmaya vaktım yok.. kısın 2 gunde 3 gunde bır banyo yapan ben sımdı bır haftayı gectı yıkanamadım. sureklı saclarımı yıkıyorum ama banyoya gırecek vaktı bulamıyorum.. kendımı begenmek ıstıyorum yenıden cok sıkıldım gercekten hemde asırı.. o kadar renklı bır hayatımız vardıkı esımle her konuda sımdı bu kılolar yuzunden onları bıle yasayamıyoruz cocuk bahane fılan degıl vakıt bulabılırız ama kendımı begenmedıgım ıcın sogukluk olusuyor bende cınsel konularda.. ne yapacagm bılmıyorum gercekten ıcım cok sıkılıyor, acayıp daraldım artıkk aglamak ıstıyorum yaa..
hehe sonunda yaptın gııı......aferin sana..güzel gızmışsın valla.
herkese günaydınnn...
bugün en erkenci biziz galiba.emirpaşa 06.50'de emmek için uyandı sonra da gaz yüzünden uyuyamadı.Allah'ım bitsin artık bu gaz sıkıntımız ya.şimdi kucağımda ben yazıyorum o da ellerime bakıyor.ilginç geldi herhalde :)
günaydın canımcım, seninki 4 ayı tamamlamış maaşllaahh bişey sorucam ek gıdalara başladınmı başladıysan ne veriyosun canım. bizimkide parmaklarıımaaa çok bakıyorrrrrkaydirigubbakcemile3
günaydın canımcım, seninki 4 ayı tamamlamış maaşllaahh bişey sorucam ek gıdalara başladınmı başladıysan ne veriyosun canım. bizimkide parmaklarıımaaa çok bakıyorrrrrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?