Doğum yapmış olan anneler buraya....

hayde ben kıvanç beyi odama götürüp ayağımda sallayacam, meme verecem , yatağında sallayacağım.bunlardan hangisinde uyumak isterse beyfendi o şekilde uyuyacak.ben kaçar ...iyi geceler bütün annelere ve aytenime...öptüm.

Kızlar sizin bebeklerin gözyaşları nasıl?yani ağladıklarında bizim gibi gözyaşları akıyor mu?

deryacım egenın sadece gozlerı doluyor bır kac kez çok az yaş geldi..allah ağlatmasın ama sular seller gıbı gelmıyor inşallah gelmesinde:Saruboceq:

Canım yaşadaıklarının hepsini bende yaşıyorum,yaklaşık 4 aydır aynı pantolonla geziyorum,tahta gibi olan göbeğim 4 aylık hamile gibi ve selülitlerim yüzünden cinsel yönden müthiş soğudum,aklıma bile gelmiyor.Ama daha öncede dediğim gibi en önemlisi sağlık.İnsan ellerini bile verimli kullanamayınca (bebeğimin altını bile ellerim acıyarak değiştiriyorum eklem romatizmam yüzünden)bide depresyon yaşadıysa,her ağrısız ve ruh sıkıntının olmadığı anına şükrediyor,bak bu yazıyı yazarken sağ elim ardarda belki 30 kez sızladı ve canım yandı hâlâda zonkluyor zor yazıyorum.Ama biliyorumki birazdan geçecek ve belki yarım saat hiç biyerim ağrımayacak işte o anlar o kadar güzelki varsın kilom olsun ve sabırla romatizmamın pasif döneme geçeceği ayları bekliyorum vs..vs...Senin kafana taktıkların sende biliyorsunki geçici şeyler.

herkese günaydınnn...

bugün en erkenci biziz galiba.emirpaşa 06.50'de emmek için uyandı sonra da gaz yüzünden uyuyamadı.Allah'ım bitsin artık bu gaz sıkıntımız ya.şimdi kucağımda ben yazıyorum o da ellerime bakıyor.ilginç geldi herhalde :)

günaydın canımcım, seninki 4 ayı tamamlamış maaşllaahh bişey sorucam ek gıdalara başladınmı başladıysan ne veriyosun canım. bizimkide parmaklarıımaaa çok bakıyorrrrrkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın canımcım, seninki 4 ayı tamamlamış maaşllaahh bişey sorucam ek gıdalara başladınmı başladıysan ne veriyosun canım. bizimkide parmaklarıımaaa çok bakıyorrrrrkaydirigubbakcemile3

ben ek gıdaya başladım bu konuda tecrübelerimi paylaşmak istedimm..
öncelikle bir bebeğin ek gıdaya hazır olduğunu başını dik tutmasından ve eline verdiğniz şeyi ağzına götürebilmesinden anlıyabiliyorsunuz..

ben 3 hafta önce başladım ek gıdaya... ilk önce elma suyu verdim 1. gün 2 kaşık,2. gün 4 kaşık,3 gün 7 kaşık vs.. bir haftanın sonunda 1 elmanın suyunu verir duruma geldim..
diğer hafta havuç suyu, ve ondan sonraki hafta armut suyu kullandım...bunları içer duruma geldikten sonra 4. hafta meyve püreleri ve sebze çorbasına geçtim ( püre değil çorbası yani sadece suyu ) örnek : yarım patates,tatlı kaşığı pirinç ve küçük bir havuç 1 bardak suyla kapalı tencerede pişir ocaktan inice yarım çy kaşığı zeytinyağ koy içine ...pirinç yerine ya da ilave olarak mevsim sebzeleirnden kullanabilirsin...

1 hafta sonrada sebze püresi, yoğurt ve akşam muhallebesine geçiçem..
muhallebi içinde yarım bardak su 1.5 tatlı kaşığı pirinç unu pişir ocaktan indirdikten sonra 3 ölçek mamayı karıştır içine....

yukarıda yazdığım menüye göre ishal ,kabızlık gaz herhangi bir şikayet yaşamadım ama her gıdayı verdikten sonra bebğinizi takip edinn bir kaç gün alerjisi olabilir mi diyee ..istemesse zorlamayın 2-3 sonra veya 1 hafta sonra tekrar deneyin ...yaptığınız suyun ya da pürenin hepsini bitirmesini beklemeyin yada yedirmeye zorlamayın o doyduğunda bırakıyo zaten ...

:lepi:kolay gelsin arkadaşlar

yok cnm.daha başlamadım.aslında başlamayı düşünüyordum ama ilk önce dr.a gidelim diyoruz.ondan sonra başlayalım.ama mesela meyve yerken yalattırıyorum yada tarhana ve mercimek çorbası içerken kaşığın ucuyl biraz tattırıyorum.:1hug:

ya ben ayten ben yapamadım slaytı.daha doğrusu yaptımda geçersiz dosya tipi diyor.yardımcı olurmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…