Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım maaşşllaaah sen baya bir başlamışsın yaa, erken değilmi , ben anlamıyorum neden bu kadar ilk 6 ay anne sütü sadece diyolraaa, bak işte bebek yiyip içiyor ne güzelllll, bu arada teşekür ederim paylaşımın için.a.s.

hee olmuşşşşşşşşş valla kocişlerimiz görmesin buraya foto koyduğumuzu valla benimkiii heeçççç hoşlaşmazz kısarrrrrrr banaaaaaaaaaaaaaaaa

hee olmuşşşşşşşşş valla kocişlerimiz görmesin buraya foto koyduğumuzu valla benimkiii heeçççç hoşlaşmazz kısarrrrrrr banaaaaaaaaaaaaaaaa

aslında bende sevmiyom foto koymayı ama siz yaptıkça özeniyom.yerimseniben

neyse birazda ev işi yapayım emircik uyuyoken.dün misafirim vardı.ev yine darmadağın.önce yatağımı ve mutfağımı toplayayım.sonra zaten k.valdemle oğluşumu yıkıcaz.sonrada o uyurkende biraz temizlik yaparım.klava:klava:klava:

kızkulesinde yemek yiyin..ardından sevdiğiniz tarzda müzik yapan bi gece klübüne gidin..yada yemektrn sonra kulenın üstkatında bi iki kadeh bişi için..yada istanbul içi luks bi otelde bi gecelık konaklayın..jakuji şarap istanbul manzarası..:))))))

ohhh :)çok güsel olurdu ama bebişimiz varr onu o kadar uzun süre bırakmak istemem zaten hafta içi çalışıyorum o yüzden zor oluyor...evde bişiler yapmayı planlıyorum bakalım

günaydın kızlarrr ben hala gribiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm dr gittim sabah az önce geldim kahvaltı edip ilaçlarımı aldım size bakiim biraz gidip yatıcam minik kuşum uyuyor babası yedirip uyutmuş çıktı şimdi kaldım yalnız başıma nasıl bakıcam ben kızıma bugün bu halde bilemiyorum valla başım çookk ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrr gözlerim yanıyorrrr burnum akıyorrr öksürük ve boğazda gıcık ve kaşıntı var

HİCRANCIM SABRET GEÇECEK NASIL OLSAAA, TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA SANA SARI SAÇ GİDİYOR ŞEKER BENCEEEEEEEEEEEE

Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için cok haklısınız.. ınsan bır anlık gaflete kapılıp dunyanın sıkıntısı uzerındeymıs gıbı bır moda gırıyor ama basını kaldırıp gerceklerı gordugun zaman boş şeylerle ugrastıgını farkedıyorsun.. tabı kı can sıkan seyler bahsettıklerımız ama bundan cok cok daha can sıkan seyler var Allah onlardan korusun..

Duygu cok tesekkur ederım lıstenı kopyaladım ınceleyecegım sımdı.. epeydır beyaz ekmege veda ettım ya kepeklı ya yulaflı ekmek yıyorum sadece, çikolatayı gelip gidip agzıma bırsey atmayı bıraktım hanı sana demıstım ya msn den o zamandan berı devam edıyorum ıste.. bol su ıcıyorum, kahvaltımı guzel yapıyorum aksam esım gelene kadar baska bırsey yemıyorum.. onunlada hafıf yıyorum artık gec saate bırsey yemıyorum.. bırde kahvaltıdan bır sure sonra bır fıncan turk kahvesı ıcınce cok ıyı gelıyor hem dınc oluyorum hemde ıstahımı cıddı kesıyor.. umarım bu sekılde kılo verebılırım yavas yavas ta olsa.. sımdı senın lısteye de bakıcam ordan da bır kac sey ogrenırsem daha da ıyı olacaktır.. bır kılo verdıgımı bıle gorsem tartıda benım ıcın cok ıyı moral olacak en azında bır gelısme dıye..

Seda cok haklısın neler neler var, hatırlıyorumda oğlum daha 3 gunlukken sarılık ıcın yogun bakıma yatırdıgımızda 3 saatte bır gıdıp gelıyorduk hastaneye emzırıp sut bırakıp gelıyordum sorna yıne...
ne bebekler vardıı.. ıcım nasıl sızlıyordu bır yandan gozlerım den yaslar akıyordu bebegıme bakarken kuvezde.. bır yandan kafamı saga sola cevırıyordum aglamam duruyordu o mınıcık el kadar bebekler annesı en son bı ıkı hafta once gormus her taraflarından kordonlar var bır suru ıgneler damar yolları hepsının ayrı sorunları kalbı delık solunum sorunu.. sonra onlar ıcın aglamaya baslıyordum.. Allahım kımseyı evladıyla sınamasın gerısı cok bos gercekten.. Allah o anneler eguc sabır versın..

HİCRANCIM SABRET GEÇECEK NASIL OLSAAA, TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA SANA SARI SAÇ GİDİYOR ŞEKER BENCEEEEEEEEEEEE

saol canım dayanıyorum bakalım geçecek elbet dedğin gibi .sarı saç bence de yakışıyor bana yaptırıcam röflemi bu ay sonuna kadar inşallah tabii zayıftım ozamanlarr bide kilo verebilsem tam olacakkk

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar
Duygucum çoook teşekkür ederim ben de listeyi kopyalayanlardanım.Ama inş kopyalamakla kalmayacağım.Bakalım kim ne kadar kilo verecek

Gül sana katılıyorum evet kılolarım yuzunden cok soguyorum cınsellıkten ama bu sonucta sadece kendımızı dusunecegımız kendı keyfımıze gore karar verebılcegımız bır sey degıl bu hayatı ıkımız yasıyoruz esımınde benden bekledıgı bazı seyler var.. kendım ıstemıyorum dıye onun adına da karar veremem.. kendımızı tamamen eslerımızden uzaklasttımaya bende karsıyım.. elımızden geldıgınce bırbırımızı mutlu etmelıyız her konuda hayat müşterek...bebeklerı bahane ederek te onlarla bırlıkte olmamak onlara bebek uzerıne bır sucluluk bındırmesıne yol acabılır.. bunu hıc sebep olarak koymuyorum bu yuzden ortaya.. Abdestsızken emzırme konusuna gelınce oyle bırsey basıma gelmedı sımdıye kadar cunku emzırme saatlerı duzenlı oldugu ıcın yenı emzırıp uyutup ta gıdıyoruz ıcer :) uyansada esım bakıyorum ben abdestımı alıyorum.. ama oldukı ıstısna mecbur kaldım abdest alabılırsem durursa yanı alrıım ama olmadı sılerım emzırrım sanırım.. gunah olduguna ınanmıyorum.. sırf bunun ıcınde ılıskıye gırmemeyı hıc dogru bulmuyorum... peygamber efendımızın (s.a.v) bır sozu vardır; yanlıs olmasın ama soyleydı.. '' Eşiniz at üzerindeyken bile sizden talep etse, ona karsılık verınız.''
bahane olmamalı yanı.. belkı komık gelebılır ama bu sozu hatırlıyorum..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,biz yine 11 e kadar uyudukkaydirigubbakcemile2,sonra bebişimi emzirdim,göğsümü yıkayıp öyle emzirdim Nihat Hatipoğlu söylemişti banyo yapamadığınız zaman göğsünüzü yıkayın emzirin diye...Birazdan banyo,kahvaltı,ev işi...Bakalım ne zaman dönücem size:roflol: Hicran iyi bak kendine,bir an önce iyileş,ama geçecek nasılsa,çoğu gitti azı kaldı.a.s.

herkese günaydıııın.ay bu eylül bebeklerinin hepside çok tatlı maşallah.ya bebeğine pekmez veren annelere bişey sorucam.bende günde bi çay kaşığı vermeye başlıycamda öncelikle merak ettiğim bazı şeyler var bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu?öncelikle eşim pancar pekmezi değilde dut pekmezi almış.bunun bi zararı olurmu.2) pekmezi sabahları aç karnına falanmı veriyosunuz.daha doğrusu bi zamanı varmı?3)pekmezi sulandırarakmı yoksa direkmi veriyosunuz 4)bebeklerinize su veriyomusunuz.veriyosanız ne kadar veriyosunuz
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz:) şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…