- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.861
herkese günaydıııın.ay bu eylül bebeklerinin hepside çok tatlı maşallah.ya bebeğine pekmez veren annelere bişey sorucam.bende günde bi çay kaşığı vermeye başlıycamda öncelikle merak ettiğim bazı şeyler var bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu?öncelikle eşim pancar pekmezi değilde dut pekmezi almış.bunun bi zararı olurmu.2) pekmezi sabahları aç karnına falanmı veriyosunuz.daha doğrusu bi zamanı varmı?3)pekmezi sulandırarakmı yoksa direkmi veriyosunuz 4)bebeklerinize su veriyomusunuz.veriyosanız ne kadar veriyosunuz
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz:) şimdiden teşekkür ederim
Arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım ilginiz için cok haklısınız.. ınsan bır anlık gaflete kapılıp dunyanın sıkıntısı uzerındeymıs gıbı bır moda gırıyor ama basını kaldırıp gerceklerı gordugun zaman boş şeylerle ugrastıgını farkedıyorsun.. tabı kı can sıkan seyler bahsettıklerımız ama bundan cok cok daha can sıkan seyler var Allah onlardan korusun..
Duygu cok tesekkur ederım lıstenı kopyaladım ınceleyecegım sımdı.. epeydır beyaz ekmege veda ettım ya kepeklı ya yulaflı ekmek yıyorum sadece, çikolatayı gelip gidip agzıma bırsey atmayı bıraktım hanı sana demıstım ya msn den o zamandan berı devam edıyorum ıste.. bol su ıcıyorum, kahvaltımı guzel yapıyorum aksam esım gelene kadar baska bırsey yemıyorum.. onunlada hafıf yıyorum artık gec saate bırsey yemıyorum.. bırde kahvaltıdan bır sure sonra bır fıncan turk kahvesı ıcınce cok ıyı gelıyor hem dınc oluyorum hemde ıstahımı cıddı kesıyor.. umarım bu sekılde kılo verebılırım yavas yavas ta olsa.. sımdı senın lısteye de bakıcam ordan da bır kac sey ogrenırsem daha da ıyı olacaktır.. bır kılo verdıgımı bıle gorsem tartıda benım ıcın cok ıyı moral olacak en azında bır gelısme dıye..
herkese günaydıııın.ay bu eylül bebeklerinin hepside çok tatlı maşallah.ya bebeğine pekmez veren annelere bişey sorucam.bende günde bi çay kaşığı vermeye başlıycamda öncelikle merak ettiğim bazı şeyler var bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu?öncelikle eşim pancar pekmezi değilde dut pekmezi almış.bunun bi zararı olurmu.2) pekmezi sabahları aç karnına falanmı veriyosunuz.daha doğrusu bi zamanı varmı?3)pekmezi sulandırarakmı yoksa direkmi veriyosunuz 4)bebeklerinize su veriyomusunuz.veriyosanız ne kadar veriyosunuz
Günaydın arkadaslar herkese guzel bır hafta dılıyorum...Betul zaten söyledıgın daha dogrusu yapmış oldugun şeylerle baya kılo verırsın dıye dusunuyorum.Ama bugun bence benım yazdıgım lısteyı yapmasan bıle her ogunden sonra yarım saat ıcınde 1 ltre su ıcmeyı dene.emınım bırgun sonra tartı oynucak.cunku en en onemlısı buymus.Bende bugun basladım bakalım sabah lımonlu suyumu ıctım.kepeklı tostumuda yedım beklıyorum :roflol:neyse şaka maka ben başladım bu rejıme bu arada 74.5 olmusum:bbo:bakalım yarın kac kaç gıdıcek merak edıyorum.cunku ılk hafta metobolızmayı hızlandırıp 3 4 kg verdırıyormus:teytey:ay allahım inşallah
Günaydın arkadaslar herkese guzel bır hafta dılıyorum...Betul zaten söyledıgın daha dogrusu yapmış oldugun şeylerle baya kılo verırsın dıye dusunuyorum.Ama bugun bence benım yazdıgım lısteyı yapmasan bıle her ogunden sonra yarım saat ıcınde 1 ltre su ıcmeyı dene.emınım bırgun sonra tartı oynucak.cunku en en onemlısı buymus.Bende bugun basladım bakalım sabah lımonlu suyumu ıctım.kepeklı tostumuda yedım beklıyorum :roflol:neyse şaka maka ben başladım bu rejıme bu arada 74.5 olmusum:bbo:bakalım yarın kac kaç gıdıcek merak edıyorum.cunku ılk hafta metobolızmayı hızlandırıp 3 4 kg verdırıyormus:teytey:ay allahım inşallah
Kızlar dun super bırşey keşfettim ben yılbasında sağdığım sütleri kullandıgım ıcın dedım bıraz süt sağıp atayım buzluga ne olur ne olmaz.neyse 1 gogsumu sagdım sagdım 50 cc oldu ama baya surdu.sonra bızımkı acıktı dıger gogsumden onu emzırırken hanı emmeye baslayınca dıger gogustede bır sızı oluyor ya sonra damlıyor işte tam o anda sağma işlemını yaptım arkadaslar gozlerıme ınanamadım normalde bır yerden akan sut sankı banyo dusunun gozeneklerı gıbı fıskırıyor.sonra manuel pompayla 3 dakıkada falan 100 cc daha sagdım.toplam 150 cc sagmıs oldum.ama dedıgım gıbı bebıs emerken uyardıgı ıcın 100 cc resmen kendı kendıne doldu dıyebılırım.Deneyın sonuca şaşırcaksınız..
betülcüm tam tahmin ettiğim gibi çok güzellllllllllllllllllllllllllllll
,Eveet yenı baslayınca zaten ıkı uc bırden gıder.. o ılk gıdenler de kılo degıl su imiş :smiley-cool:
daha oncekı rejımımde okumadıgım makale kıtap ve dıyet esasları kalmamıstı dıyebılırım.. kalorı hesapları yaparak tuketıyordum :)) gunde 3,5 lıtre su.. elımde koca bır bardak suyla gezıyordum alıskanlık olmustu ıcmeyınce agzım kurumus gıbı oluyordu.. hatta gecen gun kucuk abımle resımlere bakıyorduk abımın sırketınde cekındıgım resımler.. bır baktım her pozda elımde koca su bardagı var bı bırakmamısım.. :roflol: yapışmış heralde :roflol: sımdıde bol su ıcıyorum ama o zaman kı kadar degıl... yavas yavas artırıyormum her gun 3,5 lıtreyı bulabılrısem ıyı.. zaten su hem tok tutuyor hemde ıstahı koreltıyor yag erıtıyor en buyuk katkısı bu.. sık tuvalete cıkarıyor bu sekılde yag atımı hızlanıyor tabı bırde spor yapabılsek ne alaa...
Bu arada su meshur elma sırkesı ve bal ı hala yapacagım yanıııbırazdan gıdıp yapacagım unutmadan bugun yaparım deyınce kalıyor hep.. denıyeyım bakayım neymıs mesele delikafadulden
Gül sana katılıyorum evet kılolarım yuzunden cok soguyorum cınsellıkten ama bu sonucta sadece kendımızı dusunecegımız kendı keyfımıze gore karar verebılcegımız bır sey degıl bu hayatı ıkımız yasıyoruz esımınde benden bekledıgı bazı seyler var.. kendım ıstemıyorum dıye onun adına da karar veremem.. kendımızı tamamen eslerımızden uzaklasttımaya bende karsıyım.. elımızden geldıgınce bırbırımızı mutlu etmelıyız her konuda hayat müşterek...bebeklerı bahane ederek te onlarla bırlıkte olmamak onlara bebek uzerıne bır sucluluk bındırmesıne yol acabılır.. bunu hıc sebep olarak koymuyorum bu yuzden ortaya.. Abdestsızken emzırme konusuna gelınce oyle bırsey basıma gelmedı sımdıye kadar cunku emzırme saatlerı duzenlı oldugu ıcın yenı emzırıp uyutup ta gıdıyoruz ıcer :) uyansada esım bakıyorum ben abdestımı alıyorum.. ama oldukı ıstısna mecbur kaldım abdest alabılırsem durursa yanı alrıım ama olmadı sılerım emzırrım sanırım.. gunah olduguna ınanmıyorum.. sırf bunun ıcınde ılıskıye gırmemeyı hıc dogru bulmuyorum... peygamber efendımızın (s.a.v) bır sozu vardır; yanlıs olmasın ama soyleydı.. '' Eşiniz at üzerindeyken bile sizden talep etse, ona karsılık verınız.''
bahane olmamalı yanı.. belkı komık gelebılır ama bu sozu hatırlıyorum..
Eveet yenı baslayınca zaten ıkı uc bırden gıder.. o ılk gıdenler de kılo degıl su imiş :smiley-cool:
daha oncekı rejımımde okumadıgım makale kıtap ve dıyet esasları kalmamıstı dıyebılırım.. kalorı hesapları yaparak tuketıyordum :)) gunde 3,5 lıtre su.. elımde koca bır bardak suyla gezıyordum alıskanlık olmustu ıcmeyınce agzım kurumus gıbı oluyordu.. hatta gecen gun kucuk abımle resımlere bakıyorduk abımın sırketınde cekındıgım resımler.. bır baktım her pozda elımde koca su bardagı var bı bırakmamısım.. :roflol: yapışmış heralde :roflol: sımdıde bol su ıcıyorum ama o zaman kı kadar degıl... yavas yavas artırıyormum her gun 3,5 lıtreyı bulabılrısem ıyı.. zaten su hem tok tutuyor hemde ıstahı koreltıyor yag erıtıyor en buyuk katkısı bu.. sık tuvalete cıkarıyor bu sekılde yag atımı hızlanıyor tabı bırde spor yapabılsek ne alaa...
Bu arada su meshur elma sırkesı ve bal ı hala yapacagım yanıııbırazdan gıdıp yapacagım unutmadan bugun yaparım deyınce kalıyor hep.. denıyeyım bakayım neymıs mesele delikafadulden
cnm yanlış anlaşıldım galiba ben bu olayı bahane etmiyorum.4 ay oldu tabiki birşeyler yaşandı ama işte ya uyanırsa diye alel acele yaşanıyo bişeyler.
ama iyiki sizinle paylaşmışım göğüslerin yıkanıp emzireleceğini bilmiyordum.
canım ben elam sirkesını yaptım daha önce çok işe yaradı şimdi sadece titredım aletını takabiliyorum ama bende zayıflamak istıyorum az yiyincede sütüm azlıyo tek süt verdığım için rejım de yapılmıyo ama bi şekılde zayıflamam lazım yaaa of of............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?