Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar benim doktorumda 4 ay boyunca ne rejim ne de egzersiz yapmayacaksın dedi.bende sezeryan oldum.şu sirke neyin nesi ya banada söyleyin.

kıxlar kimler anadolu yakasında oturuyor?bebişinizle bi yerlere gidebiliyor musunuz?

ben anadoludayım canım sen neresındesın.. bız gıdıyoruz bebıslede gıdıyoru bebıssızde bazen tabı cok uzun vakıtler degıl.. bazen yanıma yedek sut alıyorum emzıremem dıye.. bıberonla verıyorum..

biz beykozda oturuyoruz hani anadolu hisarı tarafında....biz de genelde carrefoura felan gidebiliyoruz bebişle yemek de yiyebiliyoruz orda hem süt getirmiyorum yanımda emzirme odaları oluyo çünkü...

biz beykozda oturuyoruz hani anadolu hisarı tarafında....biz de genelde carrefoura felan gidebiliyoruz bebişle yemek de yiyebiliyoruz orda hem süt getirmiyorum yanımda emzirme odaları oluyo çünkü...

eevet canım alısverıs merkezlerınde emzırme odaları oluyor orada gerek yok, ama bız gecen sahılde kahvaltıya gıtmıstık mesela sahılde bır lokanta orada yok mesela nerde emzıreyım dıye aranmadan yanımda kı sutu erıtıp verdım bır yandan da kahvaltımızı yaptık guzel guzel.. ıyı oluyr beraber cıkmakta.. tabı bebısler uslu durudugu surece :)
bende uskudar tarafındayım..

bebişlerin tipleri nasıl değişiyor dimi kızlar benimki mesela 1 ay önce bambaşkaymışş şimdi daha değişik

aaa çok yakınmış benim işyerimde altunizade de:) anadolu yakasını hiçbiyere değişmem valla...ya ben alışveriş merkezi dışındaki yerlere giderken tereddütte kalıyorum aman sıcak mıdır aman sigara dumanı var mıdır diye düşünüp duruyorum...

Bende kadıköy deyim arkadaşlar.. Biz genelde açık havada geziyorduk Sahil yolunda modada falan ama çok soğuklar başlayınca bu hafta sonu mesela natulius daydık.. Ama kapalı mekanları çok tercih etmek istemiyoruz.. Çünkü doktorumuz bebekler mikrobu açık havadan değil kapalı ortamlardan avm lerde faaln alırlar demişti..

evet arkadaslar, bızde cok alısverıs merkezlerını tercıh etmıyoruz bu yuzden havası kapalı kalabalık ınsanlar dıye.. daha cok sıgara ıcılmeyenn cafeler yada restoranlara gıdıyoruz.. sankı hergun cıkıyormusuz gıbı konustum :))

benım de kursum kadıkoyde her cumartesı gıdıyorum.. bogaya cıkarken yolun ustunde..

:):)yaa bende dışarda dolaştırmak istiyorum ama hava soğuk üşür diye korkuyorum.aslında açık hava bebişlere çok iyi gelirmiş...

birbirine yakın olanlar görüşebilir aslında hoş oluyor valla ben başka bir topicten arkadaşlarla görüşüyorum gidip geliyoz dışarda buluşuyoz gerçi doğumdan sonra 2 defa görüşebildik ama arada iyi oluyor yanii ben büyükçekmecedeyim bu tarafta sanırım burdan 2 kişi vardı

bebişlerin tipleri nasıl değişiyor dimi kızlar benimki mesela 1 ay önce bambaşkaymışş şimdi daha değişik

aynen valla benim kıza bakıyorum hergün sanki simada farklılaşma oluyor yüz hatları oturuyor gittikçe bizimki aynen baba zatiiii benzemeye de devam ediyorrrr:roflol:

Slm.kızlar dün ben çıktım sizlerde bana cvp.yazmışsınız sağolun desteğiniz için iyiki varsınız derdimi döktüğüm tek yer burası zaten,inşallah herkes iyidir annemde daha iyice artık ona hiçbişey yansıtmamaya çalışıyorum zaten, bütün geçmişi okuyamadım oğlum yattı biraz bakalım umarım uyurda biraz takılabilirim buraya

Mervecim altta ismini gördüm burdasın sanırım nasılsın,büşra napıyo annesi?Tatlım takvimini hangi siteden yaptın benimki bi türlü görünmüyoda değiştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…