- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.901
noldu gıııı delikafadulden
aynen valla benim kıza bakıyorum hergün sanki simada farklılaşma oluyor yüz hatları oturuyor gittikçe bizimki aynen baba zatiiii benzemeye de devam ediyorrrr:roflol:
Mervecim altta ismini gördüm burdasın sanırım nasılsın,büşra napıyo annesi?Tatlım takvimini hangi siteden yaptın benimki bi türlü görünmüyoda değiştiricem
Olmamış nasıl yapıcam ben bu slaytı yaaa
Mervecim altta ismini gördüm burdasın sanırım nasılsın,büşra napıyo annesi?Tatlım takvimini hangi siteden yaptın benimki bi türlü görünmüyoda değiştiricem
sağoıl canımcım cevap yazdığın içünnnnnnnnnnnnnnnn benimkide aynıı ababaaaa ben gar,iban kendime benzetebilecek yer arıyorum oğluşumdaa mesela kulakları aynı ben ense desen şıp demiş benim ensemden düşümüşşş:1shok:
birbirine yakın olanlar görüşebilir aslında hoş oluyor valla ben başka bir topicten arkadaşlarla görüşüyorum gidip geliyoz dışarda buluşuyoz gerçi doğumdan sonra 2 defa görüşebildik ama arada iyi oluyor yanii ben büyükçekmecedeyim bu tarafta sanırım burdan 2 kişi vardı
Ya kızlar resimleri ekliyorum sitede slayt oluyor sonrasında ne yapmam gerekiyor nereye eklicem url adresini
yahuuuu soru soruyorum kimse kayıle almıyo beniiiii gııııııııııııııııııııııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Tahmin ediyorum zaten o yzüden bekliyorum:):)
hicrancım ben de büyükçekmece de mimarobadayım.sen?
benım de kursum kadıkoyde her cumartesı gıdıyorum.. bogaya cıkarken yolun ustunde..
hicrancım ben de büyükçekmece de mimarobadayım.sen?
papatyam geçmiş olsun canım grip çok kötü oluyor yatarak iyileşmek gerek ama kuzulardan nasıl yatılcak tez zamanda iyileş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?