Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynen valla benim kıza bakıyorum hergün sanki simada farklılaşma oluyor yüz hatları oturuyor gittikçe bizimki aynen baba zatiiii benzemeye de devam ediyorrrr:roflol:

sağoıl canımcım cevap yazdığın içünnnnnnnnnnnnnnnn benimkide aynıı ababaaaa ben gar,iban kendime benzetebilecek yer arıyorum oğluşumdaa mesela kulakları aynı ben ense desen şıp demiş benim ensemden düşümüşşş:1shok:

ben ilk hamileliğimde büyük (kızıma yanii ) kız kardeşim bir kartpostal getirmişti hep ona bakar sarışın mavi gözlü ve beyaz tenli olmasını aynı resimdeki gibi olmasını istemiştim aynen de oldu valla babasına da benziyor ama aynı o resimdeki gibiydi küçükken sonra büyüdükçe daha çok bana benzemeye başladı sima olarak şimdi ceylinimde de ASİ filmi varya hep ordaki gibi ela gözlü buğday tenli ve düz koyu kumral saçlı olsun istedim hep o kıza bayılıyorum ben valla ne yalan söliim benim kız buğday tenli ela değil ama mavi gözlü tabii büyük ihtimal elaya dönebilir çünki baba da ela gözlü ve kızımın gözleri koyu mavi gibi bişii şuan resimlerde gördüğünüz üzreee bakalım buda alımlı bişii olacak kapımızda gezecek damatlar sanırsammmm:roflol:

hicrancım ben de büyükçekmece de mimarobadayım.sen?

Ya kızlar resimleri ekliyorum sitede slayt oluyor sonrasında ne yapmam gerekiyor nereye eklicem url adresini

kullanıcı panelini tıkla imzanı değiştir yazısı solda ortalarda onu tıkla ve orda resim ekler gibi yukarıda sarı zarf gibi bişii var ya onu tıkla ve açılan kutucuğu temizleyerek oraya yapıştır url yi bacımmm

papatyam geçmiş olsun canım grip çok kötü oluyor yatarak iyileşmek gerek ama kuzulardan nasıl yatılcak tez zamanda iyileş

yahuuuu soru soruyorum kimse kayıle almıyo beniiiii gııııııııııııııııııııııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya ben sordugunu anlamadım oylesıne yazdın sandım :)

Tahmin ediyorum zaten o yzüden bekliyorum:):)

:))
canım slayt yaptıktan sonra bbcode yazn yerı kopyala.. kontrol panelıne gel kullanıcı panelıne yanı ımzanı değiştire tıkla oraya sag tıkla yapstr kydet tamam.. :smiley-cool:

gülşahhhh kız takma kaynana yı bak ben öyle yapıyorum artık kaynana gelinin kalbini bozuyormuş kalp krizine sebepmiş(kötü olanlar) tv de çıktı o gün aman salla ben gülüyom lafıda sölüyom hürmette ediyom:)

papatyam geçmiş olsun canım grip çok kötü oluyor yatarak iyileşmek gerek ama kuzulardan nasıl yatılcak tez zamanda iyileş

valla canım nazar değmesin kızım bu sabah hep uyuyorrrr gece geç yattı sanırım ondan olabilirr bende yatiim dedim kafayı yastığa koyar koymaz kapı çaldı market siparişlerim glmişş neyse onu aldım tekrar yatağa ilerledim daha bacağımı koymadan yatağa telefon çaldı kuzen arıyor bişii sordu muhasebe programı ile ilgili neyse dedim gittim mutfağa su içtim tekrar yatağa yöneldimkiii cep çaldı eşimm nasıl oldun iyimisin kız yaramazlık yapıyomu dediiii yuhhhhhh dedimmm:roflol: neyse yattım yatağa sonunda 5 dk geçti geçmedi kapı çaldı gene posta gelmiş son kullanma tarihi geçen kredi kartımın yenisi gelmiş bankadan bende sinir oldum yatmadım bidaha kızın altını temizledim karnını doyurdum geldim buraya genee uyumak haram bana haraaammmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…