- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.921
benim evde boğaya 2 sokak yakın.. minübüslerin rıhtıma indiği cad.de..
arkadaşlar bence diyet yaparken çok aşırıya kaçmayın. çünkü 1ml süt üretebilmemiz için 3 kaloriye ihtiyacımız var. bebişler bi öğünde 150ml içse (ki bazı arkadaşlarımızın bebişleri daha fazla bile içebiliyolar) 7x150=1050ml eder 3ile çarparsak yaklaşık 3000 kalori sadece süt üretebilmek için kullanıyoruz. bide buna 2000kalori günlük yaşamı devam ettirmek için ihtiyacımızı eklersek 5000 kalori yapar.
kabaca günde 5000 kalori yakıyoruz. bence bizim diyet listemiz 3000 3500 kalorilik olmalı kalanınıda vücutta hazır olanlardan kullanılır böylece yavaş ama sütümüz azalmadan zayıflayabiliriz.
çok mu matematiksel oldu ne umarım anlatabilmişimdir.
Baya merkezdesın ne guzel, butun magazalar carsılar ayagının altında valla benım oyle olsa esım ıflas etmıstı heralde kaydirigubbakcemile3
şaka bı yana cok avantajı vardır her aradıgını bulursun..
çok avantajlı bir o kadar da zor..
araba için park sorumuz var.. bir de asansör yoksenağlama o yüzden evi satıp göztepeye geçmeyi planlıyoruz ama ancak birkaç yıl sonra..
alışveriş olayı zaten kötü oluyorr hele bir de eşinde alışverişi seviyorsa laelaelaelaelae
Canan oralar nasıl yerlesım guzel mı ?
müstakil konutlar var mı vılla fılan.. yanı elbet vardr da hanı sıte olarak dedım :)
vallahi bravo diyeym sana maaşllahh matemetik öğretmenisin sanırım bu aradaaa nevresim takımın benimkinin aynısı
canım dün özelden yazmıştım sana ama bağlantım koptu gittiğini göremedim.. geldimi sana gelmediyse tekrar göndereyim.a.s.
bu arad betülcüm evin çok güzel moder döşenmiş.ben de böyle evlere meraklıyımdır.benim evim de modern döşelidir..allah herkesi evinde mutlu yaşamlar nasip eylesin.
kızlar olurda birgün denizli tarafına yolunuz düşerse buyurun gelin banada bana baya uzak olduğunuz için görüşmemiz zor ama ben çok sevinirm ayyy ayyy yeni arkadaşlar çünkü sizler ailemden ve 1 kaç arkadaşımdan sonra en çok görüştüklerimizdensiniz herşeyi biliyoruz ne güzel inşallah yolu düşen olur buyurun gelin pamukkaleye denizlimize:)))))))))))99
bu arad betülcüm evin çok güzel moder döşenmiş.ben de böyle evlere meraklıyımdır.benim evim de modern döşelidir..allah herkesi evinde mutlu yaşamlar nasip eylesin.
canmım ben denizli doğumluyum veee nazilliye de ailem bende orda büyüdüm her bayram ve izinlerimde giderim nazilliyeeeekaydirigubbakcemile2
aa ne güzel çok sevindim burayada gel valla kız en azından bi kayfe içeriz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?