- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.941
kızlar atv de göbek eriten diyet anlatıyor ender saraç
betül evinde mutlulukla otur canım aynı senin gibi duru ve güzelmiş
bu arad betülcüm evin çok güzel moder döşenmiş.ben de böyle evlere meraklıyımdır.benim evim de modern döşelidir..allah herkesi evinde mutlu yaşamlar nasip eylesin.
betülcüm evin gayet sade ve göze batmıyor huzur dolu güle güle otur canım
çok avantajlı bir o kadar da zor..
araba için park sorumuz var.. bir de asansör yoksenağlama o yüzden evi satıp göztepeye geçmeyi planlıyoruz ama ancak birkaç yıl sonra..
alışveriş olayı zaten kötü oluyorr hele bir de eşinde alışverişi seviyorsa laelaelaelaelae
betülcüm.bizim buralar da çok güzel.ben emlek bankası konutlarında oturuyorm.site yani.tabiki sitenin içinde villalar var.yeni binalarda yapıldı.hani şu modern görünüşlülerden.çok güzel site benim oturduğum.burdaki bütün binalar çok güzel.çekmece sahiline yakın.yazları denize hoop..burası sahil kenti.hem istanbul hem değil.yazlık yer.
daha öce de yazmışdım.ben de 4 yıl karşıda kaldım.üniversite yıllarımda oraları da çok iyi bilirim ve çook severim.ama buralarda çok güzel olduğu için buraları da sevdim.
kızlar facebook a takılan yokmu
bu arad betülcüm evin çok güzel moder döşenmiş.ben de böyle evlere meraklıyımdır.benim evim de modern döşelidir..allah herkesi evinde mutlu yaşamlar nasip eylesin.
betülcüm bizim burdaki villalar diğer yerlere göre ucuz dur.internetten araştırısan görürsün.bu arada hadımköyde toki evlerinden bizim var.ama oralar biraz varoş pek tavsiye etmem.tabii alkent gibi lüks vilların olduğu sitede hadımköyde orası ayrı.ama çook pahallı be..:1hug:
kızlar olurda birgün denizli tarafına yolunuz düşerse buyurun gelin banada bana baya uzak olduğunuz için görüşmemiz zor ama ben çok sevinirm ayyy ayyy yeni arkadaşlar çünkü sizler ailemden ve 1 kaç arkadaşımdan sonra en çok görüştüklerimizdensiniz herşeyi biliyoruz ne güzel inşallah yolu düşen olur buyurun gelin pamukkaleye denizlimize:)))))))))))99
Arzu merhaba davetini duydum hemen geldim hooop dermişim şaka bir yana yakında biz denizliye taşınacağız ben pek istekli değilim ama kısmet..Eşimin ailesi denizli de oturuyorlar şu an kayınpederim rahatsız bizde tayin istedik belki yarı yıl tatilinde olacak bende çalışmayacağım istersen görüşebiliriz..Sevgilerkaydirigubbakcemile5
Canım arayamıyorum seni tlfnuma eşim elkoydu,onunki arızalandıda..Kıslarr biz Güldenle ve Cananla ücretsiz konuşuyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.Yemekteyiz programı başladı,izleyen varmı?Yemek yapmayı hiç sevmem ama bu programı seviyorum.Biraz senaryo gibi gerçi
herkese merhabalar.. hihoyyyt
Hicran; geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inş :teselli:
Gülşahcım sağol canım biz de iyiyiz çok şükür Şeniz sayfayı açmıştım ama büşrayla ilgileniyordum canım :ecrin_bebek:
Betül güle güle güzel günlerde oturun çok sade ve şıkmış eviniz..
diyetiniz de hayırlı olsun duygucum hadi bakalım gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5
Gnydn ben de nevresimin markasını soracaktım çok severim öyle cicili şeyleri hemen ilgimi çekti :dance:
sevgiler a.s.
ayy çok sevindim tabi nedemek görüşelim geçmiş olsun bu arada nerede aoturuyor eşinin ailesi merkezdemi
ben seyrediyorum canım. hatta başlayınca kadınlar klübünün yemekteyiz sayfasına takılıyorum kritik yapıyoruz.Canım arayamıyorum seni tlfnuma eşim elkoydu,onunki arızalandıda..Kıslarr biz Güldenle ve Cananla ücretsiz konuşuyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.Yemekteyiz programı başladı,izleyen varmı?Yemek yapmayı hiç sevmem ama bu programı seviyorum.Biraz senaryo gibi gerçi
ayy baya yakın 10dakikalık demokrasimeydanı forum çamlık karşısı benim evimevet merkezdeler bizde gelirsek yenişehir tarafında ev tutmayı planlıyoruz walla çok sevinirim denizli de tanıdığım kimse yok eşimin ailesinden başka..Eşimin ailesi stadyuma yakın oturuyorlar.Sİz nerde oturuyorsunuz?
Canım arayamıyorum seni tlfnuma eşim elkoydu,onunki arızalandıda..Kıslarr biz Güldenle ve Cananla ücretsiz konuşuyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.Yemekteyiz programı başladı,izleyen varmı?Yemek yapmayı hiç sevmem ama bu programı seviyorum.Biraz senaryo gibi gerçi
ayy baya yakın 10dakikalık demokrasimeydanı forum çamlık karşısı benim evim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?