Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül evinde mutlulukla otur canım aynı senin gibi duru ve güzelmiş

bu arad betülcüm evin çok güzel moder döşenmiş.ben de böyle evlere meraklıyımdır.benim evim de modern döşelidir..allah herkesi evinde mutlu yaşamlar nasip eylesin.

betülcüm evin gayet sade ve göze batmıyor huzur dolu güle güle otur canım

Çok tesekkurler arkadaslar.. amıınn.. Allah hepımzın gonlune gore versın..

çok dogru o tarafından bakılırsa cok buyuk dezavantaj bu konu.. ben kursa gıttıgım gun cumartesılerı yanı esım kosuyolundan taksıyle gelıp benı alıyor donuyoruz yıne taksıyle ordan arabamıza bınıp gelıyoruz eve araba park yerı yok sokaklar dar tam sorun yanı o konu..

Anladım canım.. bızde esımle ev bakıyoruz mustakıl.. bır plan yaptık askere gıtmeden bu otrudugumuz evden tasınıp alıcagımız yada olmadı kıralayacagımız eve gecıp esyaları oraya yerlestrıecegız sonra askere gıdecek esım.. tabı alıcagımız eve yerlesmek daha mantıklı.. mustakıl bakıyoruz sureklı ama sıte de olmasını ıstıyoruz cunku ara yerlerde mustakıl pek guvenlı olmayabılıyor hırsızı olur soysuzu olur sıte ıcınde olması daha guvenlı ve temız oluyor bakalım.. Buyukcekmece, ömerli, hadımköy, çekmeköy hep boyle yerlerde daha cok oluyor mustakıl vılla sitesi yerlesımı o bakımdan sordum..

maicim gelmiş aldım canım.ama ben kopyalam işlerinden anlamam.akşama eşime yaptırırım.çoook teşekkür.platesle sıkılaşmaya eveet

betülcüm bizim burdaki villalar diğer yerlere göre ucuz dur.internetten araştırısan görürsün.bu arada hadımköyde toki evlerinden bizim var.ama oralar biraz varoş pek tavsiye etmem.tabii alkent gibi lüks vilların olduğu sitede hadımköyde orası ayrı.ama çook pahallı be..:1hug:

herkese merhabalar.. hihoyyyt
Hicran; geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inş :teselli:
Gülşahcım sağol canım biz de iyiyiz çok şükür Şeniz sayfayı açmıştım ama büşrayla ilgileniyordum canım :ecrin_bebek:
Betül güle güle güzel günlerde oturun çok sade ve şıkmış eviniz..
diyetiniz de hayırlı olsun duygucum hadi bakalım gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5
Gnydn ben de nevresimin markasını soracaktım çok severim öyle cicili şeyleri hemen ilgimi çekti :dance:
sevgiler a.s.

bu arad betülcüm evin çok güzel moder döşenmiş.ben de böyle evlere meraklıyımdır.benim evim de modern döşelidir..allah herkesi evinde mutlu yaşamlar nasip eylesin.

Canım arayamıyorum seni tlfnuma eşim elkoydu,onunki arızalandıda..Kıslarr biz Güldenle ve Cananla ücretsiz konuşuyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2.Yemekteyiz programı başladı,izleyen varmı?Yemek yapmayı hiç sevmem ama bu programı seviyorum.Biraz senaryo gibi gerçi

evet oraları kastettım bende.. pekı senın cevrende bıldıgın oyle bır sıte var mı adını soyelrsen netten bakabılırım..

Arzu merhaba davetini duydum hemen geldim hooop dermişim şaka bir yana yakında biz denizliye taşınacağız ben pek istekli değilim ama kısmet..Eşimin ailesi denizli de oturuyorlar şu an kayınpederim rahatsız bizde tayin istedik belki yarı yıl tatilinde olacak bende çalışmayacağım istersen görüşebiliriz..Sevgilerkaydirigubbakcemile5

ayy çok sevindim tabi nedemek görüşelim geçmiş olsun bu arada nerede aoturuyor eşinin ailesi merkezdemi

Son düzenleyen: Moderatör:

emelim valla özledim kıss sesini.öle heyacanlı konuşuyorsunki insanın içini açıyon valla.valla kıs bende aynen.yemek yapmayı hiç sevmezdim.bu yemekteyiz programından sonra bir şevkle güzel yemekler yapıyomki herkes parmaklarını yiyor.sölemesi ayııptır.bi de yemek yerken burun kıvırmaları yokmu çok komik.sanki biryere yemeğe gittiklerinde öyle yapıyorlar.hepsi senaryo bence de.Şeniz

bu hikayeyi her okuduğumda hep gözlerim dolar:a015: belki okudunuz ama ne olcek bidaha okuyuna.s.
İKİ SAMİMİ DOST

Çok samimi iki dost ve arkadaslardı. Fakat bir tanesi çok kurnaz , atılgan ve hareketli, diğeri ise çok saf , dürüst ve sessizdi.

Bir gün kurnaz olan arkadas , diger arkadasin yanina giderek islerinin bozuldugunu söyler ve kendisinden para ister. Samimi dostu onu hiç kirmaz ve elindeki bütün parayi arkadasina verir.

Arkadasi bu parayla islerini düzeltir. Bir süre sonra kurnaz olan yine arkadasinin yanina gider ve arkadasinin evlenmek üzere oldugu nisanlisini çok begendigini ve kendisine vermesini ister.

Arkadasi çok sasirir, ne diyecegini bilemez. Fakat aralarinda o kadar kuvvetli bir sevgi vardir ki arkadasina hayir diyemez, nisanlisini arkadasina verir.Zaman içinde Saf olanin isleri bozulur

ve birden arkadasi aklina gelir...(ben ona sıkıstıgında iyilik yapmistim diyerek) arkadasinin is yerine gider ve kendisine çalismasi için is vermesini ister.

Arkadasi ona is vermez.

Bizimki pismanlik ve üzüntü içinde geri döner ama yinede arkadasina kizamaz.

Bir gün sokakta dolasirken yanina hasta ve yasli bir adam yaklasir Fakir oldugu için ilaç alamadagini söyler.Bizimki yasli adamcagiza acir, istedigi ilaçlari alir ve adamcagiza verir.

Kisa bir süre sonra yasli adamin öldügünü duyar Yasli adam çok zengindir ve bütün mirasini kendisine birakmistir. Saf adam artik zengindir.

Biraz da sevdigi dostuna olankirginligiyla dostunun is yerinin karsisinda bir ev alir ve oraya yerlesir.

Bir gün evinin kapisini dilenci bir kadin çalar.

Yasli kadin çok aç oldugunu, kendisine yemek vermesini ister.

Bizim saf hiç düsünmeden kadini içeri alir karnini doyurur,Kimsesi olmadigini ögrendigi kadina ;

Kendisinin de yanliz oldugunu söyler ve bu evde birlikte yasiyalim sen evin islerini ve yemekleri yaparsin der, yasli kadin hiç düsünmeden kabul eder.

Bir süre sonra yasli kadin bizimkine, kendine uygun bir kiz bulup evlenmesini söyler, Bizimki böyle bir kizi nasil ulaşacagini, kendisinin tanidigi olmadigini söyler.

Yasli kadin ona uygun bir kiz tanidigini ve kendisiyle görüstürebilecegini söyler. Görüsmeler sonucunda evlenmeye karar verilir ve dügün davetiyeleri basilir.

Bizimkisi kirgin oldugu halde çok samimi dostunu yinede unutamamistir ...

Biraz da geldigi konumu görmesi açisindan samimi arkadasina da davetiye gönderir

Dügün günü gelir çatar .

Saf adam dügün salonunda bir seyler söylemek istegiyle mikrafonu alir ve baslar yasadiklarini anlatmaya ;

Eskiden çok sevdigim bir dostum vardi . Bir gün isleri bozulunca benden borç para istedi elimdeki bütün parayi verdim. Evlenmek üzere oldugum nisanlimi çok begendigini söyleyerek benden istedi.
Çok üzülerek onu da kendisine verdim . Çünkü biz gerçek dosttuk onun üzülmesini istemedim.
Islerim bozuldugunda onun fabrikasina gittim ve çalismak için kendisinden is istedim. Bana is vermedi.
Çok üzüldüm, ama yinede arkadasima kizmiyorum Çünkü biz gerçek dosttuk.

Bu konusma üzerine kurnaz olan arkadasi daha fazla dayanamaz mikrafonu
eline alir ve baslar konusmaya;

Benim de bir zamanlar çok sevdigim bir dostum vardi. Islerim bozuldugunda kendisinden para istedim, bütün parasini bana verdi. Sonra ondan nisanlisini istedim, üzülerek
nisanlisini da verdi .

Nisanlisini istememin nedeni o kadinin arkadasima layik olmamasiydi .

....... Kendisi çok saf oldugu için arkadasimi o kadindan bu sekilde kurtardim.

Isleri bozuldugunda gelip benden is istedi,

Arkadasimi kendi emrimde çalistiramazdim, o yüzden is vermedim

Günün birinde karsilastigi yasli adam benim babamdi.

Babam ölmek üzereydi, onu arkadasimin yanina ben gönderdim ve mirasini ona ben biraktirdim.

Evine gelen dilenci kadin benim annemdi

Ona bakip iyi yasamasini saglamak için gönderdim.

Su anda evlenmekte oldugu kisi de benim kiz kardesim.

Onu arkadasimla evlenmesine ben ikna ettim

Herşey senin içindi...

İnsan dostu için yaptıklarını mecbur kalmadıkça açıklamaz..

Tüm yakınlık duyduklarınıza birde bu gözle bakın...
Siz farketmeden sizin için kim bilir neler yaptılar. [sadece sizin için]

betülcüm ben mimaroba sitesindeyim.zaten villar bu sitenin içindeki binaların arasına dağılmış.zatii buralar öle pek olayların olduğu yerler değil.internetten sahibinden com dan mimaroba villa falan yazarsan çıkar canım.

canım ya ben onu 3 sene önce bi mağazadan almıştım. şimdi sen sorunca gidip baktım markasına paws yazıyor. zorlu grubunun bi ürünü. sonradan bende baktım başka bu tarz nevresimler varmı diye bulamadım. genelde çocuklar için tek kişilik oluyo. ama sevgililer gününde filan özel nevresimler yapıyolar onlarda baya güzel oluyo.

ayy çok sevindim tabi nedemek görüşelim geçmiş olsun bu arada nerede aoturuyor eşinin ailesi merkezdemi

evet merkezdeler bizde gelirsek yenişehir tarafında ev tutmayı planlıyoruz walla çok sevinirim denizli de tanıdığım kimse yok eşimin ailesinden başka..Eşimin ailesi stadyuma yakın oturuyorlar.Sİz nerde oturuyorsunuz?

ben seyrediyorum canım. hatta başlayınca kadınlar klübünün yemekteyiz sayfasına takılıyorum kritik yapıyoruz.cokacimcoook

ayy baya yakın 10dakikalık demokrasimeydanı forum çamlık karşısı benim evim

Canım haber verdıgın ıyı oldu kanalı actım bende :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…