- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.961
buda benim ev kızlar
çok güzel mutfak harika kocaman güle güle otur satılıkmıydı ev nasıl oldu bu remax
şiişşşşşt aytenciim yeme bizi ))delikafadulden. remax yazıyor.satılık mı kiralık mı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim gııııııııııııııııııııııııııııııııı remax benim evimin adı isim verdim onaaaa aramızda çok büyük bağ varrrr daaaaaaaaa canım evimmmmkaydirigubbakcemile3
buda benim ev kızlar
çok güzel mutfak harika kocaman güle güle otur satılıkmıydı ev nasıl oldu bu remax
canım benim evimin ismi remax, yok satılık değil canım, yalnız mutfaktakiii buzdolabı bana biraz küçük geliyo onu değiştirmeyi düşünüyorummm onun dışında mutfağımdan çok memnunummmmm biraz küçük ama olsun artık diyorummmlaelaelaelaelae
mrb.kızlar hepinizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Aytege sana özel mesaj atmaya çalıştım ama sanırım kapalı atamadım.Sana bişey danışacam bende 17 haftalık hamileyim ve bu c.tesi bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğu anlaşıldı ilerdi düzey ultrasona da girdim sonuç değişmedi.Doktor down sendromuna kadar bi sürü şeyden bahsetti.İnan c.tesiden beri bunalımdayım kendime gelemedim üzüntüden.Senden ricam anladığım kadarıyla sende bu konuda sorunlar yaşamışsın bana bilgi vermeni rica ediyorum.
canım benim evimin ismi remax, yok satılık değil canım, yalnız mutfaktakiii buzdolabı bana biraz küçük geliyo onu değiştirmeyi düşünüyorummm onun dışında mutfağımdan çok memnunummmmm biraz küçük ama olsun artık diyorummmlaelaelaelaelae
bak bunu düşünemedim ben ah salak kafamklava: kusura bakma hemencecik iftira atıverdim..remax nasıl buğünlerde.temizliğini yapabiliyormusun çook büyükmüş..bakımını eksik etme.ağlar yoksaaaaaaaaaaaammmmdelikafaduldendelikafadulden
çok hoşsunuz , hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3 :roflol: delikafadulden
bak bunu düşünemedim ben ah salak kafamklava: kusura bakma hemencecik iftira atıverdim..remax nasıl buğünlerde.temizliğini yapabiliyormusun çook büyükmüş..bakımını eksik etme.ağlar yoksaaaaaaaaaaaammmmdelikafaduldendelikafadulden
ayten ben göremiyom ya
kız solemeseneeee sus unuttun yınee.. nazar degecek yıne akıllanamadın bı turlu benım gıbııı..... :roflol:
Amana nazar degmessıınnn
sagol mervecım ınsallah basarılı oluruza.s.herkese merhabalar.. hihoyyyt
Hicran; geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inş
Gülşahcım sağol canım biz de iyiyiz çok şükür Şeniz sayfayı açmıştım ama büşrayla ilgileniyordum canım
Betül güle güle güzel günlerde oturun çok sade ve şıkmış eviniz..
diyetiniz de hayırlı olsun duygucum hadi bakalım gitsin kilolar
Gnydn ben de nevresimin markasını soracaktım çok severim öyle cicili şeyleri hemen ilgimi çekti :dance:
sevgiler a.s.
niyeeeeee kii oldukça buyuk halbuki görmen lazım
aytenciiim seni patrona şikayet edecem.şirkettemi çalışyon,kadınlar kulübünde mi belli değil.:sm_cool:delikafaduldenlülülülülülü
beni tutmayın canım işim gücüm var çalışmam lazımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?