Doğum yapmış olan anneler buraya....

mrb.kızlar hepinizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Aytege sana özel mesaj atmaya çalıştım ama sanırım kapalı atamadım.Sana bişey danışacam bende 17 haftalık hamileyim ve bu c.tesi bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğu anlaşıldı ilerdi düzey ultrasona da girdim sonuç değişmedi.Doktor down sendromuna kadar bi sürü şeyden bahsetti.İnan c.tesiden beri bunalımdayım kendime gelemedim üzüntüden.Senden ricam anladığım kadarıyla sende bu konuda sorunlar yaşamışsın bana bilgi vermeni rica ediyorum.

şiişşşşşt aytenciim yeme bizi ))delikafadulden. remax yazıyor.satılık mı kiralık mı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim gııııııııııııııııııııııııııııııııı remax benim evimin adı isim verdim onaaaa aramızda çok büyük bağ varrrr daaaaaaaaa canım evimmmmkaydirigubbakcemile3

ALllah seni :))))))))))))))) 850.000 dolar istiyolar alacak varsa:))) içi kadar dışıda harika

bak bunu düşünemedim ben ah salak kafamklava: kusura bakma hemencecik iftira atıverdim..remax nasıl buğünlerde.temizliğini yapabiliyormusun çook büyükmüş..bakımını eksik etme.ağlar yoksaaaaaaaaaaaammmmdelikafaduldendelikafadulden

canım öncelikle çok geçmiş olsun, benim bebeğimin böbreği 36. haftadan sonra büyüklüğünü gösterdi, idrarını yaptığı damarda darlık olduğu için böbrekte büyüme vardı, eğer büyüme dahada fazlalşırsa erken sezeryana alırız demişlerdi ama çok şükür büyüme olmadı ama bebek doğduktan sonrada böbrekte büyüme devam etti, ultrason ve mag 3 çekirdik, sanrım böbrek reflüsü var antibiyotikle tedavi etmeye çalışacaklar eğer sonuç vermemmzse operasyon olacak hayırlısını dliyorum allahtaaan lütfen kendini üzme güçlü olmaya çalış, herşeyin hayırlısı allahtana.s.

aytencim 5 kapılı üretiyolar az kalmış bitiyormuş hemen yollucaklar merak etmesırnaşık şey

neyse affettim seniiiiiiii, ege ile bakımı biraz zor oluyor ama artık napalım yardımcılarım (yardımcım değil yardımcılarım lütfen dikkatli okuyun) onlar sayesinde üstesinden geliyorum

aytenciiim seni patrona şikayet edecem.şirkettemi çalışyon,kadınlar kulübünde mi belli değil.:sm_cool:delikafaduldenlülülülülülü

kız solemeseneeee sus unuttun yınee.. nazar degecek yıne akıllanamadın bı turlu benım gıbııı..... :roflol:
Amana nazar degmessıınnn

ay evet daha yenı gordum yazını akıllanmam ben:bbo:aman nazar degmesın

sagol mervecım ınsallah basarılı oluruza.s.

betulcum aytencım evlerınız cok guzel allah huzurla oturmayı nasıp etsın:1hug:

kızlar yemekteyizi izliyormusunuz.kadının elekriklri kesildi.nassıl telaş yaptı.izlerken bir baktım kuzenimin oturduğu eski apartman kavacıkta.hehe.mahalleden tanıdım.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…