- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.981
canmım ben denizli doğumluyum veee nazilliye de ailem bende orda büyüdüm her bayram ve izinlerimde giderim nazilliyeeeekaydirigubbakcemile2
Kızlar selam;
kızımı bugün kontrole götürdüm.Bu gün 4.ayımızı tamamladık Allahın izni ile.
SAğlık ocağında pnömoko ile karma aşımızı da olduk. Karma aşıda sesi çıkmadı da pnömokok biraz yakıyormuş, onda ağladık biraz.
6500 gr, 61.5 cm dedi. Geçen ay da aynı boydaydı, sağlık ocağında hızlı hızlı ölçüyolar , yanlış mı ölçtü acaba?
Bu aralar hep göğsümde uyuyo, göğüsüm tekrar yara olmaya başladı.Fazla sütüm de yok gibi. Mama da veriyom. Uyuyo yarım saat olmadan uyanıyo. Geceleri de ne güzel uyurdu, artık arada hep uyanıyo. Bi kaç günden beri böyle ve ben uykusuz, yorgunum çok. Bi iş yapamıyorum...:bbo:
Off kızlar yaa ben çok stress oldum..nazlıya mama veremiyorum ya hani..zaten yemiyor yesede mama şuan kusmalarından sorumlu 1. zanlı durumunda..Bugün sütümde azaldı bu gibi şeyleri düşünmekten..sabahtan beri bulgur pilavı-vitamalt-humana içiyorum..gitmesin sütüm..eğer mama yiyebilseydi 1 dk bile düşünmeden mama vericektim ama şimdi alternatifimde yok, acaba diyorum doktoruna danışarak 1 kez daha milupa aptamil versem test babında yani, bakalım gene aynı şeyleri yaşıcakmıyız???Çok merak ediyorum bunu...çünkü ben 20 gün önce apandisit ameliyatı olduğumda hep mama vermişler bişey olmamamış...ama son 2 olayda mamadan sonra oldu.... çok zor durumdayım.. ya gece sütüm az gelirse..ya yetmezse..ya doymazsa ağlarsa??? ne vericem ben bebeğime???:çok üzgünüm:
Bana bir akıl verin ne olur..büyük sıkıntım var...öyle böyle değil...
aytencim benim dedemde nazillili.nazilli çok güzel ya küçük ama şirin bi yer.Aydın Atça da kuzenim oturuyor.Bizimde Didimde yazlığımız var.Çok seviyorum egeyi ben.
canım ben platesi duymadan önce çektim... kırkım çıkmamıştı daha... 10 tane falan çekip bırakıyodum... zaten zorlarsan dikişlerin acımaya başlar... internette 6 haftadan sonra spora başlanabilir diyo..
evet küçük ama çok şrirn bri yerdir nazilli atçada çok yakın 10 km bizeee, deden nazillide nerde oturuyor deryacım
Canım dedem nazillili ama şimdi nazillide oturamıyor çünkü öteki tarafta.
yaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı allah rahmet eylesin canımm yaaaaa:a015:
Kızlar dun super bırşey keşfettim ben yılbasında sağdığım sütleri kullandıgım ıcın dedım bıraz süt sağıp atayım buzluga ne olur ne olmaz.neyse 1 gogsumu sagdım sagdım 50 cc oldu ama baya surdu.sonra bızımkı acıktı dıger gogsumden onu emzırırken hanı emmeye baslayınca dıger gogustede bır sızı oluyor ya sonra damlıyor işte tam o anda sağma işlemını yaptım arkadaslar gozlerıme ınanamadım normalde bır yerden akan sut sankı banyo dusunun gozeneklerı gıbı fıskırıyor.sonra manuel pompayla 3 dakıkada falan 100 cc daha sagdım.toplam 150 cc sagmıs oldum.ama dedıgım gıbı bebıs emerken uyardıgı ıcın 100 cc resmen kendı kendıne doldu dıyebılırım.Deneyın sonuca şaşırcaksınız..
arkadaşalr spor yaparken vücutta laktik asit birikiyor o da süte geçiyor bebek ememyi bırakabiliyormuş....ben d eyapmak istiyprum ama eşim izi vermiyoooooooo......
kızım o tosuncuk oğluşun emerken naısl sağdın ya......ben minnacık kızı tutamıyorum :))))
bzilerde iyiyiz çok şükürrrrr canımmmmmmmmmmmmmşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?