Doğum yapmış olan anneler buraya....

Off kızlar yaa ben çok stress oldum..nazlıya mama veremiyorum ya hani..zaten yemiyor yesede mama şuan kusmalarından sorumlu 1. zanlı durumunda..Bugün sütümde azaldı bu gibi şeyleri düşünmekten..sabahtan beri bulgur pilavı-vitamalt-humana içiyorum..gitmesin sütüm..eğer mama yiyebilseydi 1 dk bile düşünmeden mama vericektim ama şimdi alternatifimde yok, acaba diyorum doktoruna danışarak 1 kez daha milupa aptamil versem test babında yani, bakalım gene aynı şeyleri yaşıcakmıyız???Çok merak ediyorum bunu...çünkü ben 20 gün önce apandisit ameliyatı olduğumda hep mama vermişler bişey olmamamış...ama son 2 olayda mamadan sonra oldu.... çok zor durumdayım.. ya gece sütüm az gelirse..ya yetmezse..ya doymazsa ağlarsa??? ne vericem ben bebeğime???:çok üzgünüm:

Bana bir akıl verin ne olur..büyük sıkıntım var...öyle böyle değil...

Kızlar selam;
kızımı bugün kontrole götürdüm.Bu gün 4.ayımızı tamamladık Allahın izni ile.
SAğlık ocağında pnömoko ile karma aşımızı da olduk. Karma aşıda sesi çıkmadı da pnömokok biraz yakıyormuş, onda ağladık biraz.
6500 gr, 61.5 cm dedi. Geçen ay da aynı boydaydı, sağlık ocağında hızlı hızlı ölçüyolar , yanlış mı ölçtü acaba?

Bu aralar hep göğsümde uyuyo, göğüsüm tekrar yara olmaya başladı.Fazla sütüm de yok gibi. Mama da veriyom. Uyuyo yarım saat olmadan uyanıyo. Geceleri de ne güzel uyurdu, artık arada hep uyanıyo. Bi kaç günden beri böyle ve ben uykusuz, yorgunum çok. Bi iş yapamıyorum...:bbo:

canmım ben denizli doğumluyum veee nazilliye de ailem bende orda büyüdüm her bayram ve izinlerimde giderim nazilliyeeeekaydirigubbakcemile2

aytencim benim dedemde nazillili.nazilli çok güzel ya küçük ama şirin bi yer.Aydın Atça da kuzenim oturuyor.Bizimde Didimde yazlığımız var.Çok seviyorum egeyi ben.

seda balkabağı ve alkolsüz bira tavsiye ederim bollaştırıyor sakin olmak ne kadar mümkün bilmiyorum streste keser sakin ol canım

nuray maşallah kızına sağlık ocakları bilmiyor ya dr gittik boyu 64cm dedi 1 hafta önce 2gün önce sağlık ocağına gittik 62cm dedi nedir anlamadım bende:1ninca:

seda üzüldüm bak şimdi ben şey versen pirinç unu veririmiş eskiden annelrimiz tarifi nasıl bilmiyorum ama sanırım allerji yapmazzz genede sen bilirsin tabi çok geçmiş olsun sütünde azalmaz merak etmeeee

aytencim benim dedemde nazillili.nazilli çok güzel ya küçük ama şirin bi yer.Aydın Atça da kuzenim oturuyor.Bizimde Didimde yazlığımız var.Çok seviyorum egeyi ben.

evet küçük ama çok şrirn bri yerdir nazilli atçada çok yakın 10 km bizeee, deden nazillide nerde oturuyor deryacım

arkadaşalr spor yaparken vücutta laktik asit birikiyor o da süte geçiyor bebek ememyi bırakabiliyormuş....ben d eyapmak istiyprum ama eşim izi vermiyoooooooo......

kızım o tosuncuk oğluşun emerken naısl sağdın ya......ben minnacık kızı tutamıyorum :))))

arkadaşalr spor yaparken vücutta laktik asit birikiyor o da süte geçiyor bebek ememyi bırakabiliyormuş....ben d eyapmak istiyprum ama eşim izi vermiyoooooooo......

canım bu günde baya araştırdım spor sütü artırıyomuş...

bzilerde iyiyiz çok şükürrrrr canımmmmmmmmmmmmmşakkıdı

Ay canım yaa alındınmı kıyamam,valla ben merveye takvim için adres sordumda ondan şeyetmiştimsenağlamaÜzüldüm şimdi valla,nasılsın aytencim minik kuzuşun napıyo bak üzme beni burdaki herkes benim canım hepiniz iyi olun yeterki biri kötü olunca burda ailemden biri hastaymış gibi oluyorum alınmadın dimi kııızzzz:1hug:

duygucum şu hem emzirme hem de süt sağma konusunda söylediklerin kesinlikle doğru.daha önce ben bir kere denemiştim.süt artıyor.buğün sen söyleyince tekrar deneyeyim dedim.bir göğsümü emzirirken diğerini de pompalıyla sağdım.elektrikle korkmasın diye sesinden pompalıyı kullandım.o emrken sütlerim foşur foşur aktı valla.hem de gögsüm öle çoook ta dolu değildi.ve tam 140 cc oldu.süt sağanlara tavsiye edrim.çünkü bebek emerken süt bezleri uyarılıyor ve diğer göğüsten de süt bol geliyor.

ay kızlar oğlum 5 gündür kakasını yapamıyodu... bu gün zeytinyağı içirdim gaz damlası verdim yok yok yok.. yapamadı bi türlü.. şimdi fatma pamuklu çöpü iyice sok dedi soktum yaptı şükür... bi gün böyle şeyler görüp sevineceğim hiç aklıma gelmezdi...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…