Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım bu yontemle hıc canımızda acımıyor normalde yarım saatte sagılcak sutu 5 dakıkada sagıyorsun.benımde 3 saat once emzırdıgım gögsumdu.dunden berı bu yontemle 270 cc süt sagdım.

Son düzenleme:

ben anlamam ne zaman gelsen merveye soruyosun gamyoncuiremsu küstüm küstümmm:ecrin_bebek:

Ayyy oku oku bitmedi 1 gün girmedim amma da yazmışınız cadılaar...:jeyyar:

ya canım Ayça da aynen anlattığın gibi birden kabız oldu çocuk,geceleri zırt pırt uyanıyor gazlı günler geri geldi perişanım demiştim,sorumlusu ELMAymışş!!! ben 1 elma suyunu sıkıp (bu arada yarım çay bardağı olmuyor bile) içine pekmez koyup veriyordum 3-4 gündür çocuk mahvoldu gazdan yavrum,gece aldım kucağıma kıvranıyor karnından sesler geliyor içinde patlıyordu resmen...dün vermedim 11 de yattı 4 te anca kalktı o da dinlenmiş ben de...elma suyunu abartmayın bence daha mideleri hazır değil sanırım:1no2: ya da 1-2 çay kaşığı belki verilebilir.

evet canım bu yontemle hıc canımızda acımıyor normalde yarım saatte sagılcak sutu 5 dakıkada sagıyorsun.benımde 3 saat once emzırdıgım gögsumdu.dunden berı bu yontemle 270 cc süt sagdım.
zor olmadı mı kız?o pompadan bende de var ama kordonu bile kıvrım kıvrım tutacam derken pompa kayar,sütler fışkırır,kordon çıkar ay bilmemki deneyim bir ara...kaydirigubbakcemile5

Muscancım;
aşağıda bi resmin var, otelde. O hangi otel? Antalya civarı mı?
Benzettim de...

evet nuraycım orası antalyada Lare's Park otel.arkada Titanic otel görünüyor.geçen yazdı.bu yaz yine antalyadaydım.ama hamile olduğum için tatilden pek keyif alamadı.doğru dürüst havuza giremedim.mikrop falan kaparım diye.sıcak ta bir yandan.inş.bu yaz çok güzel geçecek oğluşumuzla..

Ayy kızlar,2009 Eylül anneleri yazışmaya başlamış.Geçen seneye gittim birden.Zaman nasılda geçiyor.Sırtım ağrıyoo,her yanıma sızılar giriyooo...Şükür şükür bunada şükür...Hadi iyigeceler.

sedacım şu sütüm kesilir lafını hep senden duyuyorum.ya sütün niye kesilsin.sen emzirdiğin sürece sütün hep olacak.tabiki bazı günler azalır, bazı günler artar.hepimizin öyle oluyor.sütüm gidecek deyip durma canım ya ..

bak benim daha önce yazdıkalrımı okuduysan hatırlarsın.ben çok yoğun depresyona girmiştim.bir dönem.stres hem de ne stres oldum.hep mama veriyorduk.ben çok nadir emziriyordum.o da sütüm kesilmesin diye..bebeği kucağıma almak istemiyordum.zar zor emziriyordum.bir de hiç bir şey ağzıma sokamadım.yemek yiyemedim.sadece su ve humana (arada)içiyordum.serum taktılar bana yemek yiyemediğim için.benim bu halimle bile kesilmediyse senin hiç kesilmez.
ama iyileşmeye başlayınca umudumu hiç yitirmedim.sütümün gelmesi için ne bulursam yedim.özellikle boza, süt ve su içtiğim zamnlar çook artıyor.Bir de en önemlisi sık sık emzir.bana çocuk dr.ları emzirdikçe gelir,emzir diyorlardı.ben de emziriyrum gelmiyor diye düşünüyordum.ama gerçekten ben sık sık emzirdim.hiç yılmadım.allahıma şükür şimdi ben bile halime inanamıyorum.sütümün fazla gelenini sağıp buzluğa atıyorum.
sen de takma artık kafana sütüm kesilecek diye ok.canım.hep sütüm var de.o zamn gelecek inan bana.
bir de hem emzirirken hem de sağma yöntemini dene canım.çook etkili.gögüsler uyarıldığı için :1hug::teselli:
Allh bütün anneler bol bol süt versin.

emelcim ya sırt ağrısı bende de başladı valla bizimki arada kucakta falan gezmek istiyor.zor işimiz valla..öptüm canım iyi gecelerr...Şeniz

Hicrancı benim abim de paradice' ın arkasındaki yeşilkent'te oturuyor.oraları çok iyi biliyorum canım.seni oralarda görsem tanırım valla.))))laelaelaelaelae

Ya Arkadaşlar benim kızım öğlen 12 de kalktı ve bu saate kadar sadece 2 saat uyudu ve şimdi hala uyanıkBu benim kızım ne zaman erken uyumaya başlayacak acaba?

canım ben hiç elma suyu vermedim... henüz hiç bir şey vermiyorum ben. biz antibiyotik kullanıyorduk önce ishal yaptı sonra kabız. yani 1 gün öncesinde ishalken ertesi günü kabız oldu.

akşam ben o çöp işini yaptıktan sonra hemen uyudu oğlum. ama 12de bir kalktı gece sabaha kadar uyumadı. hep ağladı. senağlamasanırım o iş canını acıttı.

Kız bak ben küsücem şimdi üzme beni dedim sana özür özür bundan sonra ilk seni sorcam valla:a015:Yaa affettinmi kııızzzzza.s.

yok yaa ben şimdi sizin aranıza girmiyeyim yaaaa ayıp etmiş olurummmmm, hem ben sana şaka yapıommmm olurmu öle şeyyyy merveeeyle aranızda kuvvetli bri bağ varrrr dokunmayayım ben şimdi hemmmm:1hug:a.s.

yawww niye kimse günaydın demiyor klava:öööööööööööö öööööööööööööö:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…