- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.001
duygucum şu hem emzirme hem de süt sağma konusunda söylediklerin kesinlikle doğru.daha önce ben bir kere denemiştim.süt artıyor.buğün sen söyleyince tekrar deneyeyim dedim.bir göğsümü emzirirken diğerini de pompalıyla sağdım.elektrikle korkmasın diye sesinden pompalıyı kullandım.o emrken sütlerim foşur foşur aktı valla.hem de gögsüm öle çoook ta dolu değildi.ve tam 140 cc oldu.süt sağanlara tavsiye edrim.çünkü bebek emerken süt bezleri uyarılıyor ve diğer göğüsten de süt bol geliyor.
Ay canım yaa alındınmı kıyamam,valla ben merveye takvim için adres sordumda ondan şeyetmiştimsenağlamaÜzüldüm şimdi valla,nasılsın aytencim minik kuzuşun napıyo bak üzme beni burdaki herkes benim canım hepiniz iyi olun yeterki biri kötü olunca burda ailemden biri hastaymış gibi oluyorum alınmadın dimi kııızzzz:1hug:
ben anlamam ne zaman gelsen merveye soruyosun gamyoncuiremsu küstüm küstümmm:ecrin_bebek:
:roflol::roflol:ay derya cok güldürdun benı .cok becerıklıyımdır sımdıde emerken yazıyorum:roflol:
ay kızlar oğlum 5 gündür kakasını yapamıyodu... bu gün zeytinyağı içirdim gaz damlası verdim yok yok yok.. yapamadı bi türlü.. şimdi fatma pamuklu çöpü iyice sok dedi soktum yaptı şükür... bi gün böyle şeyler görüp sevineceğim hiç aklıma gelmezdi...kaydirigubbakcemile3
zor olmadı mı kız?o pompadan bende de var ama kordonu bile kıvrım kıvrım tutacam derken pompa kayar,sütler fışkırır,kordon çıkar ay bilmemki deneyim bir ara...kaydirigubbakcemile5evet canım bu yontemle hıc canımızda acımıyor normalde yarım saatte sagılcak sutu 5 dakıkada sagıyorsun.benımde 3 saat once emzırdıgım gögsumdu.dunden berı bu yontemle 270 cc süt sagdım.
Muscancım;
aşağıda bi resmin var, otelde. O hangi otel? Antalya civarı mı?
Benzettim de...
Off kızlar yaa ben çok stress oldum..nazlıya mama veremiyorum ya hani..zaten yemiyor yesede mama şuan kusmalarından sorumlu 1. zanlı durumunda..Bugün sütümde azaldı bu gibi şeyleri düşünmekten..sabahtan beri bulgur pilavı-vitamalt-humana içiyorum..gitmesin sütüm..eğer mama yiyebilseydi 1 dk bile düşünmeden mama vericektim ama şimdi alternatifimde yok, acaba diyorum doktoruna danışarak 1 kez daha milupa aptamil versem test babında yani, bakalım gene aynı şeyleri yaşıcakmıyız???Çok merak ediyorum bunu...çünkü ben 20 gün önce apandisit ameliyatı olduğumda hep mama vermişler bişey olmamamış...ama son 2 olayda mamadan sonra oldu.... çok zor durumdayım.. ya gece sütüm az gelirse..ya yetmezse..ya doymazsa ağlarsa??? ne vericem ben bebeğime???:çok üzgünüm:
Bana bir akıl verin ne olur..büyük sıkıntım var...öyle böyle değil...
Ayy kızlar,2009 Eylül anneleri yazışmaya başlamış.Geçen seneye gittim birden.Zaman nasılda geçiyor.Sırtım ağrıyoo,her yanıma sızılar giriyooo...Şükür şükür bunada şükür...Hadi iyigeceler.
Ayyy oku oku bitmedi 1 gün girmedim amma da yazmışınız cadılaar...:jeyyar:
ya canım Ayça da aynen anlattığın gibi birden kabız oldu çocuk,geceleri zırt pırt uyanıyor gazlı günler geri geldi perişanım demiştim,sorumlusu ELMAymışş!!! ben 1 elma suyunu sıkıp (bu arada yarım çay bardağı olmuyor bile) içine pekmez koyup veriyordum 3-4 gündür çocuk mahvoldu gazdan yavrum,gece aldım kucağıma kıvranıyor karnından sesler geliyor içinde patlıyordu resmen...dün vermedim 11 de yattı 4 te anca kalktı o da dinlenmiş ben de...elma suyunu abartmayın bence daha mideleri hazır değil sanırım:1no2: ya da 1-2 çay kaşığı belki verilebilir.
günaydın arkadaşlarr...................
Kız bak ben küsücem şimdi üzme beni dedim sana özür özür bundan sonra ilk seni sorcam valla:a015:Yaa affettinmi kııızzzzza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?