Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese günaydınlar

her zamanki benim oğluş beni uyandırdı şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor.

herkese günaydınlar umarım geceniz güzel geçmiştir.
bizim gecemiz biraz zor geçti onu 2 saatte bir uyndı hiç böyle yapmazdı yordu beni baya

benim bebişimde akşam sekizde bi uyudu gece 12 de ve sabah 5 te uyandı bide işe gelirken emzirdim o kadar maşallah deliksiz uyudu nerdeyse tunahanım

herkese günaydınlarrr benim başım griple belada hala düzelme yokk heryanım ağrıyorr ilaçları da kullanıyorum ama bakalım daha 2.gün inşallah yarına kadar düzelme olurr çok bitkinim yanii offf

benimki her gece 2 saate b,irrrr kalkıyorrrrrr zatennn ben alıştımmmmmmmmmmmmm

aytencim ya sen bi de çalışıyosun zor olmuyo mu öyle ben bugün sersem gibiyim alışmışım uyumaya tabi böyle olunca afalladım

bazen ben kucağımdayke uyuyakalıyorum bi bakıyorum tunahan da uyumuş:)

evet ya bende genelde o kucağımdayken dalıyorum bi bakıyorum o da uyumuş hemen bırakıyorum yatağına
aslında iyi bişey değil uyumamak lazım ama elimde olmuyor heryer karanlık bide uykudan kalkınca insanın ister istemez gözleri kapanıveriyor...

şimdi uyuyor oğluşum gecenin yorgunluğunu çıkarıyor herhalde

nuray maşallah kızına sağlık ocakları bilmiyor ya dr gittik boyu 64cm dedi 1 hafta önce 2gün önce sağlık ocağına gittik 62cm dedi nedir anlamadım bende:1ninca:

arkadaşalr günaydın..........sağlık ocağı ya da doktor farketmiyor..bebekleri düz tutabildikleri an bakmaya çalışıyor hepsi de yanlış olabilir....bizim hryerde faklı....

deryaaaaaa napıosun canım nasılsın duru kızımız nasılllll

canım okuyup çıkyor gibiyim genelde :) dün tekrar eczaneye gitmeye başldım bu sefer hem sabah hem öğleden sonr gittim...orada bakamıyorum..ben iş yerinde açamayanlardanım..patro izin vermiyo delikafaduldenlülülülülülü

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrr benim başım griple belada hala düzelme yokk heryanım ağrıyorr ilaçları da kullanıyorum ama bakalım daha 2.gün inşallah yarına kadar düzelme olurr çok bitkinim yanii offf

hicancım geçmiş olsun canım daha 2. gündeymişsn inşllah geçer kısa zamanda ben 1 ay çekmiştim bir türlü atlatamamıştım çok şükür şimdi geçti umarım seninki bu kadar sürmez

Arkadaşlarııım günaydıın..:lepi:
biz gece yine uyumadık 2,5 tan sabah 7ye kadar kıvrandık durduk,kafamçokkarıştı saat başı uyandı Ayça ,ya insan gece uykudan kalkıp kaka yapar mı??Gece kalkıp ıkınıyor ama uykulu olduğundan tam ıkınamıyor da. kakasını yapmadan rahat uyuyamıyor,karnı ağrıyor heralde yine Nurse Harvey verdim.Sabah gece uyumayınca sabah 10,30 da kalktı tabii ilk iş kakasını yaptı.:bbo:

Gül aynı donemlerde aynı seyler yasanıyor demıstın ya aynen dogruu.Cunku bızımde delıksız uykularımız malesef sona erdı.45 dakıkada bır uyanırmı ya uyanıyor ıste:bbo:sebepsız yere bagırıyor ıkınıyor.bezını acıyorum boş...2 de yattı 5.45 te kalktı sonra 6.45 7.45 seklınde.en sonunda ben salak oldum kalktım ege bey yatıyorkafamçokkarıştı

arkadaşlar herkese günaydın..güzel bir gün diliyorum hepnze...

biz geçen hafta kızıma doktorun önerisi ile meyve suyu vermeye başlamıştık...3-4 çay kaşığı sadece...4 gün elma suyu verdim....dün de armut suyuna geçtim..3 çay kaşığı verdi ilk 2 kaşığın çoğunu tükürdü..son kaşığı tam içti....öğlen eve emzirmeye gelince vermiştim...akşam üzeri eve geldiğimde kayınvalidem altını eğiştirmek için açtı bir baktım karnını göğsü kırmızı ırmızı noktacıklar dolmuş....doktoru aradık şurup verdi...armuttan çok beklemeyiz ama alerji yapmış dedi.....aman dikkat edin ek gıdaya geçerken...iyi takip edin bebişleirnizi...

..........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…