Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım geçmiş olsun.bende dün arasa kavonoz mamalarından verdim 2 kaşık sabah 6da uyandı kakasını yapmak için ama yavrım sindiremedi babası yardımcı oldu oğluşuma.yapmak istersen derecenin metal ksmı ile anüsünü uyarıyoruz cok iyi geldi

canım hepsine aynı anda başlamayın. birer hafta arayla başlayın ki hangisi alerji yapıyo belli olsun. bizim doktorumuz vermeyin dedi. bebeğin ne yemesini istiyosanız anneye yedirin dedi...kaydirigubbakcemile3

canım okuduysan zaten 4 gün elma suyu verdim..5. gün armut suyuna geçtim...o yüzden armut alerji yaptı biliyorum....zaten 3 çay kaşığı verdim...benim doktorumda kaşıkla beslenmeye alışsın diy ever dedi...bu arada tek bir doktorun lafıyla d avermedim..3 ayrı doktora danıştım vermeden önce....4. aydan sonra yavaş yavaş verilmeye başlanalıymış....tabi doyurmak için değil..

tamam canım kızma. ben sadece fikir olsun diye söylemiştim... :çok üzgünüm:özür dilerim hemen siliyorum.. kusura bakma... bende başlamak istiyorum ama bi ishal oldu bi kabız oldu düzelsin diye bekliyorum. yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakma... a.s.

günaydın kızlar.ben geldim.kahvaltımı yaptım,ortalığı topladım,tilkimi uyuttum( birazdan uyanır.) bakayım dedim.
gü ve duygu bizimkisi de geceleri uykusunda çok ıkınıyor.sabaha kadar 3-4 kere uyanıyor.allahtan çok uyanık kalmıyor.tekrar uyuyor.ama işte uykularımız bölünüyor.

bu arada internet aldığım mekik aleti geldi.amacım kilo vermek değil ayva göbeğimi eritmek ve sıkılaşmak.maicimin gönderdiği plates cd ile de pekiştirmek.tabii bizimkinden zamn kalır da yapabilirsem.mekik hareketlerinde az ve kendimi zorlamadan yapıcam.

canım kızmadım ki...sadece benim yazımı düzgün okumadığını düşünüp tekrar yazdım.....benim bu yazıyı ilk yazma nedenimde herkese fikir olsun diyeydi zaten fikir almak için değilki :)))) ben alerji gördüm siz de dikkat edin takip edin ek gıda veririken....

yok Zelihacım biz hiç denemedik dereceyle uyarmayı falan
biraz pamuğa zeytin yağı değdirim poposunun arasına koyuyoruz bezliyoruz sonra
yarım saat içinde yapıveriyor orayı yumuşatıyor heralde dene işe yarıyor.şutarafagitti

gerçektenmi yaa benim sür sıfırı tüketmiş durumda kız emmek istemiyor zorluyorum binbir türlü şaklabanlıktan sonra 5 dk falan emiyor ama o kadar sonra sağıyorum gün içinde 40-50 cc çıkıyor biz tamamen mama ile beslenmeye başladık yanii şu emzirirken sağma olayını bende deneyeyim bakalım becerebilirsem tabii

bizimki ilk zamanlar cok gaz sıkıntısı yaşıyodu gazımızı ı sekilde atıyoduk iyi oluyordu ama cok sık yapmamak gerekiyo.
bu arada albümüm nasıl kızlar bizimki sert abi biraz

bizimki ilk zamanlar cok gaz sıkıntısı yaşıyodu gazımızı ı sekilde atıyoduk iyi oluyordu ama cok sık yapmamak gerekiyo.
bu arada albümüm nasıl kızlar bizimki sert abi biraz

aras bebek çok tatlı canımmm maaşallhh o d a maviş snaırım süveteride giyince eişe gitcek gibi durmuşş yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-

aras bebek çok tatlı canımmm maaşallhh o d a maviş snaırım süveteride giyince eişe gitcek gibi durmuşş yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-

saol cnm tüm bebekler tatlıdır yeryüzünün melekleri onlar.gözlerimiz mavi ama sanki biri yeşil digeri mavi gibi.
gelecegin savcısını yetiştiriyomuş babamız öle diyo şimdiden iş hayatını alışsın dedik:jeyyar:

şiştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

saol arzucum ..napayım..8 de kalktık bu saate anca yattı..takrıben 40 dkkaya kalkar..ara ara gırdıgımden hemen cvplayamıyorum...sen napıyosun

olsun canım ne bileyim görünce yazdım sende çıkmışın bende üzüldüm yazmadın diye:a015:neyse b€şaka canım bebeişlerden fırsat bulunmuyor benimki uyuyor gece mıkır mıkır uyudu tabi benim uyku kaçtı o ayrı şimdi mışıl mışıl uyuyordelikafadulden

alla allaaaaa nasıl bri mavi biri yeşil yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvkaydirigubbakcemile2

Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim.Uyuz oldum ya çok sinir ettiler beni valla.Ben dün aradım bunları bebeğime on beş gün önce rotarix aşısı yaptırdım pnömokok aşısı için yarın getirsem yaılır mı diye sordum.Yapılır getir dediler.Bu gün götürdüm yok iki aşı arasında en az 1 ay olması gerekiyomuş diye yapmadılar.Dün konuştuğum röntgenciymiş o bilmezmiş felanda filan.Geri yaptırmadan döndük.15 gün sonra getir dediler.AyyyyyyyyyAaaayyyyyyyy çıldıracam.Veremde de aynı şeyi yaptı bunlar.

alla allaaaaa nasıl bri mavi biri yeşil yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvkaydirigubbakcemile2

3-4 gün önceydi sanırım sabah temizliğimizi yaparken(yüzünü kulaklarını ve boynunu siliyorum).cam kenarında ışık yansımasıyla gözüme öyle göründü kıyafetten diye düşündüm dün de komşumun kızı da fark etti.sanırım göz rengimiz degişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…