- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 42
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.041
Arkadaşlarııım günaydıın..:lepi:
biz gece yine uyumadık 2,5 tan sabah 7ye kadar kıvrandık durduk,kafamçokkarıştı saat başı uyandı Ayça ,ya insan gece uykudan kalkıp kaka yapar mı??Gece kalkıp ıkınıyor ama uykulu olduğundan tam ıkınamıyor da. kakasını yapmadan rahat uyuyamıyor,karnı ağrıyor heralde yine Nurse Harvey verdim.Sabah gece uyumayınca sabah 10,30 da kalktı tabii ilk iş kakasını yaptı.:bbo:
canım hepsine aynı anda başlamayın. birer hafta arayla başlayın ki hangisi alerji yapıyo belli olsun. bizim doktorumuz vermeyin dedi. bebeğin ne yemesini istiyosanız anneye yedirin dedi...kaydirigubbakcemile3
canım okuduysan zaten 4 gün elma suyu verdim..5. gün armut suyuna geçtim...o yüzden armut alerji yaptı biliyorum....zaten 3 çay kaşığı verdim...benim doktorumda kaşıkla beslenmeye alışsın diy ever dedi...bu arada tek bir doktorun lafıyla d avermedim..3 ayrı doktora danıştım vermeden önce....4. aydan sonra yavaş yavaş verilmeye başlanalıymış....tabi doyurmak için değil..
tamam canım kızma. ben sadece fikir olsun diye söylemiştim... :çok üzgünüm:özür dilerim hemen siliyorum.. kusura bakma... bende başlamak istiyorum ama bi ishal oldu bi kabız oldu düzelsin diye bekliyorum. yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakma... a.s.
canım geçmiş olsun.bende dün arasa kavonoz mamalarından verdim 2 kaşık sabah 6da uyandı kakasını yapmak için ama yavrım sindiremedi babası yardımcı oldu oğluşuma.yapmak istersen derecenin metal ksmı ile anüsünü uyarıyoruz cok iyi geldi
herke snerde ya......kimse yokmu bugün...aytencim de yok.....
duygucum şu hem emzirme hem de süt sağma konusunda söylediklerin kesinlikle doğru.daha önce ben bir kere denemiştim.süt artıyor.buğün sen söyleyince tekrar deneyeyim dedim.bir göğsümü emzirirken diğerini de pompalıyla sağdım.elektrikle korkmasın diye sesinden pompalıyı kullandım.o emrken sütlerim foşur foşur aktı valla.hem de gögsüm öle çoook ta dolu değildi.ve tam 140 cc oldu.süt sağanlara tavsiye edrim.çünkü bebek emerken süt bezleri uyarılıyor ve diğer göğüsten de süt bol geliyor.
yok Zelihacım biz hiç denemedik dereceyle uyarmayı falan
biraz pamuğa zeytin yağı değdirim poposunun arasına koyuyoruz bezliyoruz sonra
yarım saat içinde yapıveriyor orayı yumuşatıyor heralde dene işe yarıyor.şutarafagitti
herke snerde ya......kimse yokmu bugün...aytencim de yok.....
bizimki ilk zamanlar cok gaz sıkıntısı yaşıyodu gazımızı ı sekilde atıyoduk iyi oluyordu ama cok sık yapmamak gerekiyo.
bu arada albümüm nasıl kızlar bizimki sert abi biraz
aras bebek çok tatlı canımmm maaşallhh o d a maviş snaırım süveteride giyince eişe gitcek gibi durmuşş yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuu-tatlicadiarzu-
saol arzucum ..napayım..8 de kalktık bu saate anca yattı..takrıben 40 dkkaya kalkar..ara ara gırdıgımden hemen cvplayamıyorum...sen napıyosun
saol cnm tüm bebekler tatlıdır yeryüzünün melekleri onlar.gözlerimiz mavi ama sanki biri yeşil digeri mavi gibi.
gelecegin savcısını yetiştiriyomuş babamız öle diyo şimdiden iş hayatını alışsın dedik:jeyyar:
şiştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
lan bizi adamadan saymıyon mu:mymeka:
maibeyaz ne cd si bize de yolla bakiim Ebrunun mu??
alla allaaaaa nasıl bri mavi biri yeşil yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?