Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım dikkat et oz aman bunlar acemi galiba bunlar başka bir sağlık ocağı bul bari yaa

ay öyle yapacam artık orada bi hemşire var az kalsın kavga edecektim gelmişken aşı yaptıramadık kilosuna ve boyuna bakalım dedim bana 1 e kadar bekle diyor ya 11.30 dan 1 kadar beklenir mi?

Gül gönderdim canım kolay gelsin. kızlar başka isteyen varsa özelden yazsın ben dönüpte geçmişi okuyamıyorum fazla. arada kaynamasın.

bu arada bizim verem aşımızın üzeri yara gibi olmuş. neden ki. bi fikriniz var mı arkadaşlar.

ay öyle yapacam artık orada bi hemşire var az kalsın kavga edecektim gelmişken aşı yaptıramadık kilosuna ve boyuna bakalım dedim bana 1 e kadar bekle diyor ya 11.30 dan 1 kadar beklenir mi?

evet güzelim bi aşı ile diger ası arasında 1 ay olması gerekiyor benim ebede 1 ay dolunca cagırdı ası için

yok yaa ben şimdi sizin aranıza girmiyeyim yaaaa ayıp etmiş olurummmmm, hem ben sana şaka yapıommmm olurmu öle şeyyyy merveeeyle aranızda kuvvetli bri bağ varrrr dokunmayayım ben şimdi hemmmm:1hug:a.s.

Canım sen istediğin gibi anla önemli değil ok.ben burda kimseye kendimi inandırmak zorunda değilim

Slm.kızlar hepinize bugün keyfim yok pek oğlum çok huysuz kafasında ateş var ateşini ölçtüm ama 36,6 çıktı normal neden kafası o kadar ateşliki anlamadım gitti önemli bişeymidir acaba,ateş düşürücü falan versemmi ne dersiniz ,zaten dün gecede uyandı durdu sanırım pek çoğumuzun problemi aynı hayırlısı bakalım,hepinize bebişlerin sakin ve huzurlu olduğu güzel bi gün dilerim:Saruboceq:

ama kızlar biz verem aşısını ve karma aşısını yaptırdıktan 15 gün sonra gittik pnömokok aşısını yaptılar.

ya bu çocuk neden uyumuyo acaba. 24 saati geçtik. hala uyku yok gözlerinde. napsam da uyutsam ki...

Gülşahcım h.sonu büşra da aşırı huysuzdu, nedensiz ağlayıp duruyordu..şimdi geçti çok şükür.. ne oluyo bu bebişlere acaba yaw :ecrin_bebek:
size de güzel bir gün olsun canım, mert efeyi öp kocaman, benim yerime annesi..

Şeniz a.s. :1hug:

maicim verem aşısını sormuşsun.seninki tutmuş o yüzden öle yara gibi olmuş.verem aşısı yapıldıktan 6 hafta ve ya daha sonrasında iltihaplanması gerek.yara gibi olması gerk.bizimki de 1 haftadır aşı yeri yara olmaya başlaıdı.normal birşey yani.bu aşının tuttuğunu gösterir.

dream arkadaşım bebeklerin kafası öyle sıcak olur.merak etme.ateşi normal çıkmış.bizimkinin de kafası genelde ateş gibidir.ateşini ölcerim bazen ama normal çıkar.korkma.bir sorun yok yani..

Bende sordum ikisini aynı gün yaptılar,pnömokok ve rotarix aşısını.....:bbo:

emelcim nasılsın canım. konuşamıyoruz ne zamandır özledim valla. a.s.

bende özledim yaww.sen buralara gelirmiydin?yakışıklı oğluşun nasıl?msndeki fotosu çok hoşuma gidiyor.bugün kalça ultrasonu sonucunu götürdüm doktora,sol kalçada bı problem gözüküyormuş bir ay sonra kontrole çağırdı tekrar bakılacak düzelebilirmiş.inşallah geçer.

İyi Günler Arkadaşlar Nasılsınız?
Ay benim kızımda bu aralar bi uyku düzensiliği var ki sormayın.Gece 2 den önce uyumuyor.Bazen gündüz uyuyor bazen uyumuyor inş bi düzene girer

gülşah kızzzz küstünmü bana kızzzzzzzzz yaaa bugünlerde herkes bana kzıyor şaka yapıyorum ama yanlış anlaşılıyorum ben şaka yapmıyayım bari yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…