- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.061
Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim.Uyuz oldum ya çok sinir ettiler beni valla.Ben dün aradım bunları bebeğime on beş gün önce rotarix aşısı yaptırdım pnömokok aşısı için yarın getirsem yaılır mı diye sordum.Yapılır getir dediler.Bu gün götürdüm yok iki aşı arasında en az 1 ay olması gerekiyomuş diye yapmadılar.Dün konuştuğum röntgenciymiş o bilmezmiş felanda filan.Geri yaptırmadan döndük.15 gün sonra getir dediler.AyyyyyyyyyAaaayyyyyyyy çıldıracam.Veremde de aynı şeyi yaptı bunlar.
ay öyle yapacam artık orada bi hemşire var az kalsın kavga edecektim gelmişken aşı yaptıramadık kilosuna ve boyuna bakalım dedim bana 1 e kadar bekle diyor ya 11.30 dan 1 kadar beklenir mi?
yok yaa ben şimdi sizin aranıza girmiyeyim yaaaa ayıp etmiş olurummmmm, hem ben sana şaka yapıommmm olurmu öle şeyyyy merveeeyle aranızda kuvvetli bri bağ varrrr dokunmayayım ben şimdi hemmmm:1hug:a.s.
evet güzelim bi aşı ile diger ası arasında 1 ay olması gerekiyor benim ebede 1 ay dolunca cagırdı ası için
lan bizi adamadan saymıyon mu:mymeka:
maibeyaz ne cd si bize de yolla bakiim Ebrunun mu??
Slm.kızlar hepinize bugün keyfim yok pek oğlum çok huysuz kafasında ateş var ateşini ölçtüm ama 36,6 çıktı normal neden kafası o kadar ateşliki anlamadım gitti önemli bişeymidir acaba,ateş düşürücü falan versemmi ne dersiniz ,zaten dün gecede uyandı durdu sanırım pek çoğumuzun problemi aynı hayırlısı bakalım,hepinize bebişlerin sakin ve huzurlu olduğu güzel bi gün dilerim:Saruboceq:
Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim.Uyuz oldum ya çok sinir ettiler beni valla.Ben dün aradım bunları bebeğime on beş gün önce rotarix aşısı yaptırdım pnömokok aşısı için yarın getirsem yaılır mı diye sordum.Yapılır getir dediler.Bu gün götürdüm yok iki aşı arasında en az 1 ay olması gerekiyomuş diye yapmadılar.Dün konuştuğum röntgenciymiş o bilmezmiş felanda filan.Geri yaptırmadan döndük.15 gün sonra getir dediler.AyyyyyyyyyAaaayyyyyyyy çıldıracam.Veremde de aynı şeyi yaptı bunlar.
Bende sordum ikisini aynı gün yaptılar,pnömokok ve rotarix aşısını.....:bbo:
Bende sordum ikisini aynı gün yaptılar,pnömokok ve rotarix aşısını.....:bbo:
emelcim nasılsın canım. konuşamıyoruz ne zamandır özledim valla. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?