- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.081
bende özledim yaww.sen buralara gelirmiydin?yakışıklı oğluşun nasıl?msndeki fotosu çok hoşuma gidiyor.bugün kalça ultrasonu sonucunu götürdüm doktora,sol kalçada bı problem gözüküyormuş bir ay sonra kontrole çağırdı tekrar bakılacak düzelebilirmiş.inşallah geçer.
bende özledim yaww.sen buralara gelirmiydin?yakışıklı oğluşun nasıl?msndeki fotosu çok hoşuma gidiyor.bugün kalça ultrasonu sonucunu götürdüm doktora,sol kalçada bı problem gözüküyormuş bir ay sonra kontrole çağırdı tekrar bakılacak düzelebilirmiş.inşallah geçer.
bugun havadanmıdır nedir uyku halimi bi atamadım..bi uyusluk varkı üzerimde bir tonluk insan gelicek sanki...gözümü zor açıyorum..örgüye başladım ama fırsatım olmicak gibi anca evi toparlıyorum aralarda..azcık azcık sık sık uyuyo yavrum..seneye kışa anca bitiricem heralde bu gidişle..bi silkinmem lazım neyapsamkii kolum kalkmıyoo...............
kızzzz Aytennn demek nazillilisin ve hiç demiyorsunnn aşkolsunnn bende oralıyımmm. ben her yaz ordayım şeker belki tatillerimiz rastlaşırda buluşurukk kızz ne güzel olur.canmım ben denizli doğumluyum veee nazilliye de ailem bende orda büyüdüm her bayram ve izinlerimde giderim nazilliyeeeekaydirigubbakcemile2
Arkadaşlarııım günaydıın..:lepi:
biz gece yine uyumadık 2,5 tan sabah 7ye kadar kıvrandık durduk,kafamçokkarıştı saat başı uyandı Ayça ,ya insan gece uykudan kalkıp kaka yapar mı??Gece kalkıp ıkınıyor ama uykulu olduğundan tam ıkınamıyor da. kakasını yapmadan rahat uyuyamıyor,karnı ağrıyor heralde yine Nurse Harvey verdim.Sabah gece uyumayınca sabah 10,30 da kalktı tabii ilk iş kakasını yaptı.:bbo:
kızlar sormayın gitsin yaa bizimde uyku düzenimiz tamamen bozuldu anlamadım gitti neden bizim minnoş hasta babamızda ondandır diyor ya bilmiyorum artıkımm.İyi Günler Arkadaşlar Nasılsınız?
Ay benim kızımda bu aralar bi uyku düzensiliği var ki sormayın.Gece 2 den önce uyumuyor.Bazen gündüz uyuyor bazen uyumuyor inş bi düzene girer
aspirin26 günaydın erkencimiyim ben ya erkenden kalktı benim tavuk
havadan umutcum sanırım ben de öyleyim sadece yemek yaptım bütün işler öyle duruyor ne başladın büyük bişey başladıysan zor biter bebekle ben hamileyken çok örerdim şimdi elime bile alamıyorum
onurun ilk fotolarından deilmi imzandakii..vay ne günlerdi..okadar uzak deil ama yinede çok zor geçti..hele sen yalnızdın..onur erken gelmişti..tecrübesizdin..aklım sana takılmıştı..kaynanana sinir olmuştumkötükedihüsoama şükür bugunlerimize..o çirkinördek yavrusu oldu bi paşa..maşallah suphanallah..
slm kızlar bugun ancak fırsat bulabıldim sabah kaynımın nıkah vardı ordaydık geldık yemekyedık çıktık alp berk ı dr götürduk artık devit 3 ü surup olarak içiyo sunnet içinde 3 -4 yasında olsun dedı.enfeksiyon olma rıskı oluyomus tavsıye etmedı kabızlıgı ıcınde surup verdı az az sebze çorbasına başla dedı ama bana erken gelıyo ben sadece elma ve havuç verıyorum arada artık meyvelerı vermeye başla dedi erken değil mi yaaa......
mevlüdecim sizin doktor çok aceleci sanırım ya daha çok küçük bence bebeğin
mevlüdecim sizin doktor çok aceleci sanırım ya daha çok küçük bence bebeğin
bencede küçükk yaa daha anne karnında çıkalı noldukiii yaa elma suyunu bile verirken tereddüt ediyorum ben bizim dr 4 ay dolunca size liste vericem demişti ne vereceğinizle ilgilii ben yinede elma ve havuca az az 2 çay kaşığı kadar başladım oda elmayı sevmedi pek ama haucu versen içecek yaniii ama 2 kaşık veriyorum ben günlük
bencede küçükk yaa daha anne karnında çıkalı noldukiii yaa elma suyunu bile verirken tereddüt ediyorum ben bizim dr 4 ay dolunca size liste vericem demişti ne vereceğinizle ilgilii ben yinede elma ve havuca az az 2 çay kaşığı kadar başladım oda elmayı sevmedi pek ama haucu versen içecek yaniii ama 2 kaşık veriyorum ben günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?