- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.101
ay evet ya kadına yazık ettiler.okadar aksiliğe karşın kadın hiç suratını asmadı.çok güzel ağırladıcokacimcoook.adaletsiz davrandılar.bende dün çok sinir oldum.deryacım canım bende elma,armut ve havuç veriyorum 2 hafta oldu başlayalı yavaş yavaş başladım 20 cc içiyor bazen 50 cc veriyorum ama öyle çok vermiyorm.hafta sonu dra gittigimizde dr yogurda başlayabilirsin sebze çorbası verebilirsin tabi az olmak koşuluyla dedi ama ben çorbaya başlamayı düşünmüyorum daha.
kızzllarrr yemekteyiz başladı. dün ne sinir oldum kadın o kdar aksiligine ragmen çok güzel hazırlanmıştı verdikleri puanı hak etmiyordu bakalım digerleri nasıl yapacak o kadar laf ettiler onları görecegiz.:))
kızlar yogurdu hazırmı verıyosunuzzz...... kendınızmı yapıyosunuz sade mı yoksa meyvelimi banada dr haftaya basla dedi....
slm kızlar ben yine geldim. 2 saat kadar falan uyuduk ilk defa hayret ettim.gerçi kıvanç bir kaç kez uyandı.ağzına emziği verdim.yatağının kenarındaki titreşim ve müzik aletini açıcna tekrar daldı.bir kaç kez de eeeee diyiverdim.emzik ne rahatlıkmış be.bir alıştırmak zor bir de bıraktırmak..ne yapayım en azından uyuturken ya da dışarıda falan ağlarken ağzına tıkıveririm olur biter.kendimi biraz suçlu hissediyorum susturmak için ama ne yapayım.oğlum beni affetsin.
kızlar az önce yine pompalıyla emzirirken bir gögsümü sağdım.110 cc çıktı.bir de sol göğsümden çok çıkmazdı.çok ta dolu değildi.kıvanç'ın emme süresi boyunca süt fışkırdı.Kıvanç emmeyi bıraktı.o gögsümden de süt kesildi.o emmezken denedim olmadı.tam emerken süt çook güzel geliyor.maşallh.tavsiye ederim tekrar.dün de öyle olmuştu.:ecrin_bebek:
semacım valla benim saatim yok.genelde 1-1,5 satte bir emziriyorum.bazen unutuyorum 2 saat oluyor.genelde uykusu yoksa, altı da temizse ve mızmızlanıyorsa veriyorum mememi susuyor.
ben daha önceleri yarım saatte- 1 satte bir emziriyordum.böyle yapınca sütüm de arrttı.eskiden ben hep mama veriyordum.aynı senin gibi öğleden sonra sütüm azalıyor gibi geliyordu.herhalde mama istiyor diye mama veriyordum.artık onu da vermiyorum.sen de sütünü sağmayı dene bakalım.çıkarsa sütünü veririsin.hem de sütün artar.
Off kızlar yaa ben çok stress oldum..nazlıya mama veremiyorum ya hani..zaten yemiyor yesede mama şuan kusmalarından sorumlu 1. zanlı durumunda..Bugün sütümde azaldı bu gibi şeyleri düşünmekten..sabahtan beri bulgur pilavı-vitamalt-humana içiyorum..gitmesin sütüm..eğer mama yiyebilseydi 1 dk bile düşünmeden mama vericektim ama şimdi alternatifimde yok, acaba diyorum doktoruna danışarak 1 kez daha milupa aptamil versem test babında yani, bakalım gene aynı şeyleri yaşıcakmıyız???Çok merak ediyorum bunu...çünkü ben 20 gün önce apandisit ameliyatı olduğumda hep mama vermişler bişey olmamamış...ama son 2 olayda mamadan sonra oldu.... çok zor durumdayım.. ya gece sütüm az gelirse..ya yetmezse..ya doymazsa ağlarsa??? ne vericem ben bebeğime???:çok üzgünüm:
Bana bir akıl verin ne olur..büyük sıkıntım var...öyle böyle değil...
noldu bu çocuklara bu gün ya. hepimizinki aynı. kabızlık, uyku sorunu. hayırdır inşallah...
slm kızlar ben yine geldim. 2 saat kadar falan uyuduk ilk defa hayret ettim.gerçi kıvanç bir kaç kez uyandı.ağzına emziği verdim.yatağının kenarındaki titreşim ve müzik aletini açıcna tekrar daldı.bir kaç kez de eeeee diyiverdim.emzik ne rahatlıkmış be.bir alıştırmak zor bir de bıraktırmak..ne yapayım en azından uyuturken ya da dışarıda falan ağlarken ağzına tıkıveririm olur biter.kendimi biraz suçlu hissediyorum susturmak için ama ne yapayım.oğlum beni affetsin.
kızlar az önce yine pompalıyla emzirirken bir gögsümü sağdım.110 cc çıktı.bir de sol göğsümden çok çıkmazdı.çok ta dolu değildi.kıvanç'ın emme süresi boyunca süt fışkırdı.Kıvanç emmeyi bıraktı.o gögsümden de süt kesildi.o emmezken denedim olmadı.tam emerken süt çook güzel geliyor.maşallh.tavsiye ederim tekrar.dün de öyle olmuştu.:ecrin_bebek:
canım ilk önce kendimiz yapmamız gerekiyor diye biliyorum yinede bilmiyorumda.ben kendim yapacagım bugün deneyecegim mesela bakalım nasıl olacak.
evt canım yaaa kadın bak hasta bile olmuşş. evide çok güzeldi dedikleri gibi şeker gibiydi cokacimcoook
birde dediklerinin hepsini yutacaklar hiçbiri o kadın gibi yapamıyacaklar zaten hasetlerinden çatladıları için kadına nazar dedi dün kaydirigubbakcemile
kızlar anlamadım sız nıye sütünüzüsagıyosunuz bebekler emmıyomu.......
deryacım benim pompalının borusu falan yok.biberonnun ve pompanın birlikte bağlandığı bir aparat var o kadar.elekrikliyle de olabilir farketmez yani.
tanger niye sütümü sağdığımı sormuşsun.önceleri sütüm yetiyormu diye merakımdan sağıyordum.sonraları sütümü artırsın diye sağmaya başladım gerçekten işe yaradı.sağdığım zamnlarda sütüm arrtı.şimdide arada kullanmak için buzluğa atıyorum lazım olur diye.biz çünkü çok geziyoruz.dışarda emzirmek zor oluyor. bi de 2. dönem okula başlayacağım.ben okuldayken annemler verecekler sütümü.ondan yani..
deryacım benim pompalının borusu falan yok.biberonnun ve pompanın birlikte bağlandığı bir aparat var o kadar.elekrikliyle de olabilir farketmez yani.
tanger niye sütümü sağdığımı sormuşsun.önceleri sütüm yetiyormu diye merakımdan sağıyordum.sonraları sütümü artırsın diye sağmaya başladım gerçekten işe yaradı.sağdığım zamnlarda sütüm arrtı.şimdide arada kullanmak için buzluğa atıyorum lazım olur diye.biz çünkü çok geziyoruz.dışarda emzirmek zor oluyor. bi de 2. dönem okula başlayacağım.ben okuldayken annemler verecekler sütümü.ondan yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?