Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım boza nasıl yapılıyor.. ben de denemek istiyorum... ömrümde hiç içmedim...
anason ben de sadece uyku yaptı.. sarhoş gibi oldum resmen...kaydirigubbakcemile3

canım boza yapmasını ben de bilmiyom.ama marketlerde boza var.alabilirsin.ben de eskiden içmezdim.ama şimdi günde 1 kase yiyorum

selam nuraycım.. evet resimlerini koymuştum eylül annişlerinden ilk bebek resimleri ne..gördün mü :CüvCüv: ama bizim kızın saç rengi biraz daha açık gibi..ya da resimden öyle görünüyor
ben de kumral ela gözlüyüm eşim esmer .. bebiş de kumral ve yeşil gözlü şimdilik..ama alttan sarı-ela gibi bi renk görünüyo bazen..sanırım öyle bi renk olacak..

edacım damağa sürülen diş jellerinin zararlı olduğunu duymuştum..nedenini de okumuştum ama unuttum şu anda..bi araştır istersen..
ben buz jelli dişlik aldım büşraya.. ağzına onu koyunca hoşuna gidiyor, soğuk soğuk damağına değiyor sanırım bu tarz dişlikleriniz yoksa al canım işe yarıyor kaydirigubbakcemile5

canım bizimki normal dilik... seninkinin markası ne... benim oğlum çok seviyo dişliği kemirmesini...bi tane de ondan alalım olmazsa...:ecrin_bebek:

Dişlik aldık sulu ve susuz ilk önce sulu almıştımm dezenfekte edeyim dedim bi baktım erimiş meğerse kaynatılmazmışkaydirigubbakcemile3
sonra sulusuz olanından aldıkta ilk zamanlar sevdi ama şimi pek sevmiyor 1-2 dakika ısırıyor sonra ağlamaya başlıyorr
jeller zararlıysa kullanmam tabi söylediğin iyi oldu bi araştırayım canım..

Icım cok kotu oldu benım nedır bu ınsanların gunahı, bu bebekler ne yapsın, anaları ne yapsın, yureklerı nasıl dayansın..fotograflara bakın.. bırseyler yapamazmıyız elden hıcmı bırsey gelmıyor .

Seda Çok geçmiş olsunnn inan çok üzüldüm.. Keşke sütüm olsaydı da senin Nazlı ya verebilseydim.. Evimizde bildiğim kadarıyla çok yakındı.. Bütün gün bir ev de oturur Senin kızı da emzirdim gerekirse.Acil durumda da ulaşmam kolay olurdu..

Nette elbet vardır.. Sana yardımcı olabilecek bu konularda uzman doktorlar ya da daha önce bunları yaşamış anneler... Ben de en azından elimden gelen bu araştırmayı yaparım.. Sana özelden gönderebilirim..

a.s.

Ya israil değilde amerikanın ürünleri ülkemizin piyasasını ele geçirmiş ki yavaş yavaş farkında olmadan bağımlısı olmuşuz.Markete gidiyoruz direk elimiz onların markalarına gidiyor nasıl alışkanlık yapmış ülkemizde olan markaları denemeye korkuyoruz iyimidr kötümü dür diyee
uyalım diyoruz 1-2 gün en fazla 1 hafta sonra bitiyorr en basit cola,sigara deterjan hemen hemen her gün her eve giriyorr..
keşke hiç bir ürününü kullanmasak,kendi elimizle zengin edip yarın bir gün bizi vurmaya güç bulamasalarr çok zorrr

Huggies te bu malların arasına gırıyormus öyle yzıyor ama huggıesın pakeının her tarafına baktım nerede uretıldıgı yazmıyor.arastıracagım oyleyse değiştireceğim. baska bezden memnun kalanlar varsa ona geceyım molfix fılan nasıl?

Son düzenleme:
Bebeğimin bezini değiştireceğim huggies te bu malların arasına gırıyormus. baska bezden memnun kalanlar varsa ona geceyım molfix fılan nasıl?

bizim yapabileceğimiz bir narın tanesi gibi ama yinede kısabileceğimiz kadar kısalım
ama yapılması gereken ambargo koymakk sonuçta o ürün ülkemize giriyor sen almasan başkası alıyor..
Ama ağzıma almayayım o kişilerin ismini sadece kendi cemaatini zengin etmesini bilirler aman çıkarları bozulmasınn..
neyse fazla konuşmayayım en iyisi ben.......

Tabi israil markalarını boykot edelim de adamlar herşeyin en kalitelisini üretiyorlar ama yine de yerli malına destek olmak lazım..Mesela bebedor ve wee nin de üretim yerleri türkiye...

Çok zor değil aslında.. bunu kendım ıcınde soyluyorum. coca cola içmesek ne kaybederiz baska deterjan kullansak evımız kırlımı kalacak.. evet lanet olsun kı herseyın en guzelını en kalıtesını onlar uretıyor.. bır suru sıgara markası var baskasını ıcerız bu kadar zor değil arkadaşlar bırseyler yapmamız lazım.. o fotograftakı bebekler bızım bebegımızde olabılırdı Allah korusun.. yada yarın bırgun bunların bızım basımıza gelmeyecegının bır garantısı var mı ? Amerıka neden butun piyasa ele aldı acaba emın olunkı bunda cok buyuk planları var ılerıye donuk. aslında farkında olmadan onların bıze karsı, muslumanlara karsı kullanacagı planlarına, cephanelerıne katkıda bulunuyoruz.. bu urunlerı kullanmamayı alıskanlık halıne getırmelıyız.. bende basta olmak uzere bunu gozardı etmemelıyız. elımızden geldıgınce almamalıyız kullanmamlıyız.. oradakı masumlara, bızım cocuklarımızın gelecegıne bu kadar katkıda da bulunamayacakmıyız.. kimse benı yanlıs anlamasın gercekten ıcım cok kotu oldu benım..

Son düzenleme:

:1ninca:NEDİR BU VAHŞET YAA KATLİAM BU resmenkötükedihüso allah onların vahşetini kendi başlarına çevirsinn kötükedihüsokötükedihüsodursun artık yaabu zulum nasıl vicdan ya ah elden bişey gelse keşke türkiyeden gönderilen yardımlarada ambargo koymuşlar...insafsızlar kötükedihüsoahiretteki hayatlarını düşünemiyorum bile dua etmekten başka bi şansımız yok :Saruboceq:

Narın tanesı de olsa bızım boykotumuzu amerıkanın ısraılın ruhu bıle duymasa bız kendı vıcdanımızın sızlamaması ıcın yapmalıyız, inançlarımız ıcın yapmalıyız..
elbettekı bız ıkı urun almasak onlar perişan olacak değil keşke olsalar !..

Peygamber efendımızn bır hadisi vardır;
''Doğu daki bır muslumanın ayagına batan diken den , batıda kı bır muslumanın canı yanmazsa o bızden değildir !'' diyor..
bu uzerımızde ne kadar buyuk bır mesuluyet dusunun..

canım ben molffix kullandm memnun kalmadım cok sert en güseli prima ama kim üretiyo bilmiyrm
sonuna kadr yerli malı türkün malı bunu herkes kullanmalışutarafagitti
valla ben cocacola içmem bi ariel kullanıorm onuda değiştiririm..:mymeka:kötükedihüso

Tabi israil markalarını boykot edelim de adamlar herşeyin en kalitelisini üretiyorlar ama yine de yerli malına destek olmak lazım..Mesela bebedor ve wee nin de üretim yerleri türkiye...

canım türkiyede üretiliyor ama sahipleri yabancılar diye biliyorum
wee alman bebedor uzakdoğu yanlış bilmiyorsam tabii

bende diyorum yapabileceğimiz kadar yapalımm ama asıl yapılması gereken ambargookendimden biliyorumm belli bir müddet uyuyorsun sonra unutup gidiyorsunn..
sigara değiştirilmesi çok zorr çünkü bunda tiryakilik söz konusu diğer bütün ürünler temizlik ürünleri,kıyafet vs.. değiştirilebilir ama bu konuda iradesine sahip çıkan insan zaten sigarayı kendisi için hiç içmezdi diye düşünüyorumm

Canım bende 2. ayına kadar hep prima kullandım.. onun uretımı turkıyeymıs baktım.. huggıes daha ıyı dıye huggıes e gectım ama lazım degıl. bır tane o degıl ya ıyı olan.. evy baby, molfıx, canbebe bunlarda turkıye.. ya primaya donucem yada bunlardan bırı bu paket bıtsın.. bende deterjan fılan omo alıyrum pril, cif, vs.. koladan vazgecemıyorsakta da kola turka alırız aynısı farkeden bırsey yok.. fanta yerıne yedıgun.. vs vs .. en cok kullanılan seylerı dıyorum tabı daha cok marka var..

canım malt içeceği büyük marketlerde alkollü içki bölümlerinde oluyor. değişik çeşitleri oluuyor ben armutluyu denemiştim. görevliye süt için alıcam dersen gösteriyolar. eşim öyle sormuş hemen göstermişler çoğu kişi alıyo herhalde

Selam arkdaşlarım
ben Adanaya geldim annemin yanına,1 ay kalacağım benim kociş Ankara'da 2 ay eğitimi olacak ben de 2. dönem okula aşlayıncaya kadar anamdayım.Betülcüm avatarın harika nerden yaptın ben de benzerini veya aynısını koyayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…