- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.401
canım boza nasıl yapılıyor.. ben de denemek istiyorum... ömrümde hiç içmedim...
anason ben de sadece uyku yaptı.. sarhoş gibi oldum resmen...kaydirigubbakcemile3
Mervecim selam;
geçen senin kızın bizim kıza benzediğini söylemiştin.Harbiden de öyle gülünce benziyomuş.O gün yazamadım eşim gelince sofra falan hazırlarken. a.s.
Ben kumral yeşil gözlüyüm. Babasıda esmer. Kızım beyaz tenli, kahve gözlü olacak galiba.
Bazen güneşte koyu yeşil gibi duruyo ama, bakalım inşallah tatlı bi ela yada koyu yeşil olur :dance:
Betül ve merve saol cvplarınız için ama acıkmasıyla alakalı değil bu,memeyi veriyorum istemiyor
bugün dr.umuza uğrayaıp soracak anneannesi, olmazsa diş jellei varmış ondan kullanacağım,bazen elimi yıkayıp parmağımı alt damağına sürüyorum hafifçe, hoşuna gidiyor.1 aya kadar çıkaracak herhalde, asabi olmasında dişimiz olsun barii
edacım damağa sürülen diş jellerinin zararlı olduğunu duymuştum..nedenini de okumuştum ama unuttum şu anda..bi araştır istersen..
ben buz jelli dişlik aldım büşraya.. ağzına onu koyunca hoşuna gidiyor, soğuk soğuk damağına değiyor sanırım bu tarz dişlikleriniz yoksa al canım işe yarıyor kaydirigubbakcemile5
Bebeğimin bezini değiştireceğim huggies te bu malların arasına gırıyormus. baska bezden memnun kalanlar varsa ona geceyım molfix fılan nasıl?
Icım cok kotu oldu benım nedır bu ınsanların gunahı, bu bebekler ne yapsın, anaları ne yapsın, yureklerı nasıl dayansın..fotograflara bakın.. bırseyler yapamazmıyız elden hıcmı bırsey gelmıyor .
Huggies te bu malların arasına gırıyormus öyle yzıyor ama huggıesın pakeının her tarafına baktım nerede uretıldıgı yazmıyor.arastıracagım oyleyse değiştireceğim. baska bezden memnun kalanlar varsa ona geceyım molfix fılan nasıl?
Tabi israil markalarını boykot edelim de adamlar herşeyin en kalitelisini üretiyorlar ama yine de yerli malına destek olmak lazım..Mesela bebedor ve wee nin de üretim yerleri türkiye...
Çok zor değil aslında.. bunu kendım ıcınde soyluyorum. coca cola içmesek ne kaybederiz baska deterjan kullansak evımız kırlımı kalacak.. evet lanet olsun kı herseyın en guzelını en kalıtesını onlar uretıyor.. bır suru sıgara markası var baskasını ıcerız bu kadar zor değil arkadaşlar bırseyler yapmamız lazım.. o fotograftakı bebekler bızım bebegımızde olabılırdı Allah korusun.. yada yarın bırgun bunların bızım basımıza gelmeyecegının bır garantısı var mı ? Amerıka neden butun piyasa ele aldı acaba emın olunkı bunda cok buyuk planları var ılerıye donuk. aslında farkında olmadan onların bıze karsı, muslumanlara karsı kullanacagı planlarına, cephanelerıne katkıda bulunuyoruz.. bu urunlerı kullanmamayı alıskanlık halıne getırmelıyız.. bende basta olmak uzere bunu gozardı etmemelıyız. elımızden geldıgınce almamalıyız kullanmamlıyız.. oradakı masumlara, bızım cocuklarımızın gelecegıne bu kadar katkıda da bulunamayacakmıyız.. kimse benı yanlıs anlamasın gercekten ıcım cok kotu oldu benım..
canım portakal suyunun içine 1 çay kaşığı atıp üç kre içiyorum günde... ısırganı da iki kere içiyorum.. kesinlikle faydası var.. anasonu ve bozayı ben söylemedim.. anason bende uyku yaptı süt falan yapmadı... bozayı ömrümde hiç içmedim tarifini bilen varsa yazıverirse deneyeceğim... googleda arattım ama çok zor görünüyor...
alkolsüz bira sasnırım malt içeceği... seda onun çok süt yaptığını söyledi... ama ben hiç bir yerde bulamadım... vitamaltmış adı... sen bulabilirsen dene.. seda çok memnundu... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?