- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.421
Selam arkdaşlarım
ben Adanaya geldim annemin yanına,1 ay kalacağım benim kociş Ankara'da 2 ay eğitimi olacak ben de 2. dönem okula aşlayıncaya kadar anamdayım.Betülcüm avatarın harika nerden yaptın ben de benzerini veya aynısını koyayım...
Fatmaaaa nerdesin ya... çık gel artık.. Ben seninle konuşmayınca öksüz hissediyorum kendimi...
Onur hasta olmuş.. Canım benim.. Nesi var ben tam anlamadım... inşallah iyileşmiştir... öptüm ikinizi de tombiş yanaklarınızdan... a.s.
hadi kızlar duyarlı olalım bakın bu ürünlere olurmu ve asla almayın hiçbirinii
Amerikan ve İsrail Marka ve Ürünlerini Satın Almayın! Boykot Amerika ve İsrail!
Amerikan ve İsrail Marka ve Ürünlerini Satın Almayın! Boykot Amerika ve İsrail!
edacım biz de dün onuru dr a gösterdik ağzından hep tükürükleri çıkıyor acaba diş mi diye dr dişetlerini elledi ve çok sert dişleri geliyor dedi sen de bak bakalım sertlik var mı onur da hırslı hırslı sokuyor ellerini ağzına ikisini birden, ben elimi verdiğimde de emmek yerine ısırıyor dişetlerini kaşındıryor yani, bir de dişin en büyük belirtisi ağzının suyunun devamlı akması, bize de dr jel verdi zararlı bişeyse neden veriyorlar anlamadım
Huggies te bu malların arasına gırıyormus öyle yzıyor ama huggıesın pakeının her tarafına baktım nerede uretıldıgı yazmıyor.arastıracagım oyleyse değiştireceğim. baska bezden memnun kalanlar varsa ona geceyım molfix fılan nasıl?
Canım bende 2. ayına kadar hep prima kullandım.. onun uretımı turkıyeymıs baktım.. huggıes daha ıyı dıye huggıes e gectım ama lazım degıl. bır tane o degıl ya ıyı olan.. evy baby, molfıx, canbebe bunlarda turkıye.. ya primaya donucem yada bunlardan bırı bu paket bıtsın.. bende deterjan fılan omo alıyrum pril, cif, vs.. koladan vazgecemıyorsakta da kola turka alırız aynısı farkeden bırsey yok.. fanta yerıne yedıgun.. vs vs .. en cok kullanılan seylerı dıyorum tabı daha cok marka var..
Bebeklerde Diş Çıkarma Dişhekimi Tarkan Fenercioğlu
Eda ; ben buradan okumuştum, siz de bir göz atın isterseniz..
Gülsüm; nuby marka bizdeki dişlik canım..
Prima da amerikan malıymış az önce bi yerde okudum..baby star ülker üretiyormuş, ben zaten onu denemeyi düşünüyordum ona geçerim bundan böyle..
Canım prima amerıkan malımıymıs.. nette yazdım ama uretım yerı dıye gosterıyor sadece o da turkıye.. tabı marka abd ye aıt dıye yazmıyor demek o da oraya aıtt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?