Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım güneydoğu bölgesine gitmişsiniz dikkat et dizanteri difteri orada çok salgın bebişini yıkarken filan hep içme suyu kullanın ve her gelene sevdirme.orada yaşayanların bağışıklığı var ama senin bebeğinin bağışıklığı yokk
eşim g.doğuya gidip geliyor orada ev tutalım arada gelin dedi ama ben bu yüzden istemedimm Allah korusun..

burdayım kızzzzzz geldim geldim ;
bugün dedemin ölümünün 52. günü olduğu için mevlüdümüz vardı bütün gün oradaydım gelince de oku oku bitiremedim henüz yazdıklarınızı...
onurun öksürüğü var canım bir de diş ağrısı var siz nasılsınız mustafa nasıl uykusu düzeldi mi?

sedacım çok geçmiş olsun bence sen hepimize özelden adresini yaz biz sütümüz çok oldukça sana yollasak diyeceğim ama ben istanbul dışındayım arabaya versem dondurup oraya gelene kadar çözülür mü acaba CADIARZU

nurdancım size de çok geçmiş olsun hepsi düzelir yeterki oğluşun iyi olsun

Canım yaa farkında olarak veya olmayarak bu markaların çoğunu mecburen kullanıyoruz.Fabrikalarımızı,atölyelerimizi kapatıp yerine AVMler açıp bizi tüketim toplumuna dönüştüren,milli üretimi sıfır noktasına getiren bizi eşşekkk gibi kullanmaya,mecbur bırakan Amerikan uşağı bu hükümetin Allah versin cezasını biz nereye kadar kullanmicaz??Çok üzgünüm çoook

edacım biz de dün onuru dr a gösterdik ağzından hep tükürükleri çıkıyor acaba diş mi diye dr dişetlerini elledi ve çok sert dişleri geliyor dedi sen de bak bakalım sertlik var mı onur da hırslı hırslı sokuyor ellerini ağzına ikisini birden, ben elimi verdiğimde de emmek yerine ısırıyor dişetlerini kaşındıryor yani, bir de dişin en büyük belirtisi ağzının suyunun devamlı akması, bize de dr jel verdi zararlı bişeyse neden veriyorlar anlamadım

evet sert ayrıca ağzından süreklli su akıyorr dr. bugün jel vermiş günde 2 kere kullanılabilirmiş
yarın öbür gün jellerin zararlı olduğu ortaya çıkarsa ben şaşırmam walla o kadar örnekleri var ki bi geçen senelerde bi ara deviti kaldırdılar tekrar başlattılar sonra zymaflour vardı 5-6 sene önce bebeklere diş çıkarırken verirlerdi şimdide kaldırmışlarrr

betül molfix pişik yaptı bizde ama belki sende yapmaz bi dene

ewet cnm bencede ben evybaby de kullandım primaya yakın evyap markanın sonuçta can bebenin de ıslak mendilni aldım hem ekonomik hem yerli:1closedeyes: ee biraz düşünmek lazım sonuçta bu ülkede yaşıyorz havasını soluyorz kendi ülkemz kazansın sositosositovazgeçilmiycek bişey değil bence.. bende öyle hep omo kullanıyordm gerçi oda yabancı üretim cif falan...yaa böyle böyle azltmamız gerek hainlerin ürünleinikötükedihüso

Son düzenleme:

Canım prima amerıkan malımıymıs.. nette yazdım ama uretım yerı dıye gosterıyor sadece o da turkıye.. tabı marka abd ye aıt dıye yazmıyor demek o da oraya aıtt...

ben hiç bişi anlamadım bi yerden buldum Allah ım türkiyenin yarısı onların malları ile dolu türk firmalarıda var doğrumu acaba

Türkiye’deki YAHUDİ – MASON şirketlerinden bazıları
•Alüminyum Eşya
_ Nasaş alüminyum levha şerit, çubuk, v.s.
•Likid Gaz
_ Ankara Gaz
_ Aygaz
_ Bursagaz
_ Mobilgaz. (Likid gazlar petrôl mahsûlü olduğundan bunları îmal
eden bütün şirketler, Shell, Mobil, BP, v.s. ile münasebet hâlindedirler.)
•Havagazı Ocağı
_ Arçelik
_ Auer
_ Türk Demir Döküm
•Plastik Eşya
_ Pilsa mâmulü plâstik (Plâstik de bir petrôl mahsûlüdür.)
•argarin
_ Vita
_ Sana
_ Sanella
_Turyağ
_ Ufa
• Ciklet
_ Dandy
• Radyo, Televizyon, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi
_ Arçelik
_ Hoover
_ Aygaz
_ Mobilgaz
_ İpragaz
_ Crosley
_ AEG
_ Singer
_ Norge
_ Ambra
_ Evsan
_ Özaltın
_ Philips
_ Siera
_ Rekormat
_ Acarsoy
_ Prescold
_ Elektrolüks
_ Profilo
_ Radiola
_ Aga
_ National
_ Atlas
_ Tonberg
_ Beko
_ Nordmende
_ Grundig
•Sabun
_ Lüks
_ Soley
_ Puro
•Elektrik Ampulü
_ General Electric
_ Edison
_ Philips
_ Tekfen
•Otomobil
_ Anadolu
_ Murat
_ Renault
•Otobüs
_ Man
_ Mercedes
_ Magirüs
_ Bussing
•Minibüs
_ Ford
_ BMC
_ Magirüs
•Kamyon
_ BMC
_ Austin
_ Morris
_ Ford
_ Bedford
_ Dodge
_ Desoto
_ Fargo
_ Man
•Kamyonet
_ Chrysler
_ Skoda
_ İnternational
•Oto Lastiği
_ Goodyear
_ Pireli
_ Uniroyal
•Dikiş Makinesi
_ Singer
_ Zetina
•İlaç
_ Hoechst
_ Bayer
_ Abbott
_ Sandoz
_ Roche
_ Pfizer
_ Carlo Erba
•Meşrubat
_ coca cola
_ Elvan
_ Pepsi
_ Yedigün
_ Fruko
•Cam Elyafı
_ İzocam
•Boya
_ Bayraklı boya
_ ÇBS
_ Dyo
_ Sadolin
•İplik
_ Polylen
_ Sasa
_ Sifaş
•Kumaş
_ Bossa
_ Bozkurt
•Tıraş Kremi
_ Gibbs
•Diş Macunu
_ İpana
_ Binaca
_ Kolynos
•Diş Fırçası
_ Banat
•Zeytin Yağı
_ Salat
•Deterjan
_ Persil
_ Vim
_ Tursil
_ Pril
_ Omo
_ All

merve canım verdiğin sitede yazılanların çoğu bize uyuyor birde jelleri fazla sürersen zararlıymışş int.ten baktım gerçi..

Allah ım keşke yazmasaydım israil boykot ben o resimleri görmemiştim bebekleri insanları Allah ım çok kötü oldu bakamamıştım tv de görüncede sütüm kesilmese bari ooff offf çok kötü oldum çok üzüldüm Allah belalarını versin

seda çok geçmiş olsun canım ben sana çok uzağım ama istanbullu arkadaşlar süt istersen sana ne yapıp eder bulurlar acil şifalar diliyorum bebeğine geçmiş olsun

slm kızlar nasılsınız... oğlusum çok hasta hiç durmuyo emmiyo uyumuyo dr gittik gribi çok ilerlemiş antıbıyotık verdı bronşite donuşmesın dıye... şimdi yenı eve geldık uyudu dogum gunumu dısarda geçircektık ama bebiş hasta olunca eve geldık.oğlusum iyi olsun dogum gunumde dışarda olmasakta olur..... kızlar dıkkat edın bu grıp önce hafif başlıyıp bronşite kadar çeviriyomuş çok tehlıkelı diyo drlar salgınmış... allahım benım oglusuma ve hasta olan butun bebişlere biran önce şifa versın aminnnnn

İyi Akşamlar Arkadaşlar
Eşim evdeydi netteydi tüm gün haberlerle uğraştı vs.Ben de yeni girebildim oku oku yeni bitirdim Seda çoook geçmiş olsun yazını okurken çok kötü oldum arkadaşlar gibi ben de hazırım süt vermeye. Rabbim yardımcın olsun inş.
Betül avatarına ben de bayıldım sonuna kadar boykot inş.Hakkaten çok duyarlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.Onları bizler zengin ediyoruz.Adamlar bizim paramızla insanları katlediyor.Bu arada ben molfix kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım çok şükür şimdiye kadar.

kızlar yazıları yenı okuyabildim ben fasta yasarken ordakı türk ürünlerını alıyodum sizlerde türkiyede türk malı kullanın.bende prıma kullanıyorum arastırcam bakalımprıma bulamayınca molfix almıştım oda guzeldi bakım araştırcam bende......

Boykot'u delilleriyle/hangi firma nasıl İsrail ile ilişki içinde bunu da gösteren kaynak bir site var. İngilizcesi olanlar oraya bakabilirler ( inminds.co.uk/boycott-israel adında bir site) bir de Türkçe Boykotisrail diye bir çalışma var google'da aratırsanız çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…