Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar karakola gittim sikayette bulundum zararımı magaza karşılayacakmıl cok şükür

selam kızlar karakola gittim sikayette bulundum zararımı magaza karşılayacakmıl cok şükür

hadi gözün aydın zeliha çok sevindim adına..
ne kadar harcama yapılmış, ki bir de şifresiz kimlik istemeden nasıl kullandırabiliyorlar..tabii karşılayacaklar suç onların..!!

iyi hadi kız ne güzel bak can sıkıntııs oldu senin için ama olsun artık birde şifreli nüfus cüzdansız alışverişe imkan yok derler veren mağazanın suçu kötükedihüso

saolun kızlar.380 tl harcama yapılmış.annemin kartı diye 18-19 yaşlarında bi cocuk yapmış imza karşılıgı yapılmış.karsıyakanın en iler olan yerinden

iyi hadi kız ne güzel bak can sıkıntııs oldu senin için ama olsun artık birde şifreli nüfus cüzdansız alışverişe imkan yok derler veren mağazanın suçu kötükedihüso

can sıkıntısı evimize tasınmadan basladı basımıza gelmeyen kalmadı konu komsudan nazara mı geldim nedir bilmiyorum tüm aksilikler bizi buldu bebegime zarar vermesin allah diyordum sadece bebegim 42 günlükken pusetten düştü kafatasında catlak vardı cok şükür ki baska bi şey olmadı.evimde mevlüt yaptım kurban kestim başka nazar için ne yapılabilir kızlar üzerlik diye bi ot varmış onu aldım evde yakıp dua etcem yarın nazara iyiymiş

israil markaları diye google yazdım geçen gün günlük hayata kullandıgımız tüm markalar var şok oldum.huggies kullanıyordum dün sürekli alışveriş yaptıgım yere gttim baby star ve eby baby markalar yerli imiş onları deniyecegim bakalım

Son düzenleme:

bu çok abartılı bir liste... fırsattan istifade firmaları kötülemişler.. doğru olanlar var... ama içlerinde öyle firmalar varki ülkeine, dinine çok bağlı... tamamen türk malı... alırken üzerine bakın... eğer ithalatcı firma diye bişey yazmıyosa ve türk malı yazıyosa rahatlıkla alın...

haklısın bazı firmalar kötülenmiş barkotu 869 olan türk malları demek .ben şimdi bebek bezine baktım huggies malı için israil diyolar ama barkotu 869 anlamadım ben bu işi

haklısın bazı firmalar kötülenmiş barkotu 869 olan türk malları demek .ben şimdi bebek bezine baktım huggies malı için israil diyolar ama barkotu 869 anlamadım ben bu işi

yok canım 869 türk malı değil.. türkiyede üretilip yabancı marka olanar var.. sadece 869 olması yetmiyo...

Arkadaslar bunu e-bebek sıtesınden alıntı yapıyorum..
orada satılan urunlerın her bırının sayfasında urunun aıt oldugu ulkeyı ve uretım yerını yazıyor.. ornek olarak huggies swimmers urunu ıcın sunu yazıyor..

Kodu : 76501

Ürünün Adı : Huggies Little Swimmers Medium 11/15 Kg
Markası : Huggies Little Swimmers
Markanın ait Olduğu ülke : ABD
Üretim Yeri : ABD

Google a huggies ın uretım yerı dıye yazın cıkıyor...

canım sedacım cok cok geçmiş olsun.cok şükür ne oldugunu anlayabilmiş doktorlar!anne sütünü arttırmak için kuru börülceyi tavsiye ederim sana fasulye gibi haşla yemegini yap yada bol yeşillikler dogra salatasını yap,kuru sogan,havuç,bozada anne sütünü arttırıyor.inşalah sütün cogalır.bebişin saglıklı büyür

yok canım 869 türk malı değil.. türkiyede üretilip yabancı marka olanar var.. sadece 869 olması yetmiyo...

üzerinde türk malı yazmasıda mı yetmiyo ben yumuşatıcı yumoş kullanıyorum türk malı yazıyo ama bi sitede yumoş içinde israil malı diyolardı

üzerinde türk malı yazmasıda mı yetmiyo ben yumuşatıcı yumoş kullanıyorum türk malı yazıyo ama bi sitede yumoş içinde israil malı diyolardı

canım eğer tütk malı yazıyosa türk malıdır... yumoş da türk malı...eğer yabancı marka ise üzerinde ithalatçı firma yazar... önce 869 yazacak.. ama o yetmiyo bi de üzerinde türk malı yazacak... a.s.a.s.

evime gelen birisi caldı sıkışırdık nüfus kimliğimi ve askeri kimliğimi getirdi bi zarf içinde merdivene bırakıp gitmiş.digerleri gelmedi pazar günüde alışveriş yapılmış karttan.öğretmen kimliğimde gitti gazeteye ilan verdim kayıp diye ama kredi kartınm cüzdan da yok diye hatırlıyordum evin bi yerinde diye düşündüm yanılmışım

canım sende istanbuldasın bizde istanbuldayız hiç olmadı haber ver sağar göndeririz bir şekilde gerçekten telefonumuzu yazalım gerçi bizler süt vs yiyoruz sakıncası olurmu bilmiyorum ama herşey çocuklarımız için. sen istanbulda nerede oturuyorsun ben anadolu yakası küçükbakkalköyde oturuyorum...

bu yabancı dil özentiliği olmasa da herkez ürünlerine Türkçe isim verse akla kara ayrılır aslında.. bizde 869 mu yazıyo, türk malı yazısı mı var aramak zorunda kalmayız...

Gülşahcıım gorusemedık bayadır nasılsın? bebıs nasıl hersey yolunda mı? gaz sancıları bıraz olsun azaldımı ?

Betül canım görüşemedik bak bugünde daha yeni siftah yaptım ya benimkide aksine hiç uyumadı bütün gün,şimdi biraz daldı ama eli kulağında her an uyanabilir,hiçbişeye fırsat vermiyo anacım,sözde kuaföre gidip saçımı boyatıcaktım ama ne gezer evde kendim 5 dk.da boyadım valla,araya kendi bakımımıda sıkıştırıyorum,bi 15 dk.lık daha uyuduğunda bu seferde kaşlarımı aldım:))Hemen uyandı sonra..Hiç günü gününe uymuyo betülcüm,sen nasılsın Aslanımız napıyo iyidir inşallah,bu arada msn.de uğrayamıyorum en son emelinkini almıştım daha onunla bile laflayamadım valla 5 dk.yok sanki(Gaz sancılarımız biraz azaldı betülcüm sanırım yavaş yavaş bitecek bu seferde eve gitme telaşı sardı az değil 12 saat yol gidicez eşim ne zaman gelirse artık şimdi annemlerdeyim bi yanımda hiç gitmek istemiyo çünkü oğlum çok alıştı buraya gidince yalnız kalıcakgamyoncuiremsu

Canım ya Allah kolaylık versın, Aslan da nasıl olsun ıyı cok sukur.. bende onun la ugrasıyorum.. cok huysuz bır bebek degıl masalah ama tabı bebek sonucta :) sacını ne renge boyadın canım kendı kendıne yapabıldıysen ne guzel :)) msn e de beklerım musaıt oldugunde yıne... öpüyorum canım bebısede kendıne de ıyı bak..

betülcüm bence primaya yeniden dön ben huggies denedim siz söledikten sonra ama memnun kalmadım emiciliğinden ve kızımın poposu pişti hep evde yarım kaldı paket prmaya döndüm tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…