Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben coca colayı bir ara eve sokmuyordum sonra yine eşim vs alıp getiriyordu öle içiyorduk ama 2-3 aydır ben cola turka almaya başlamıştım gene alışıyor bir süre sonra insan

Canım prima amerıkan malımıymıs.. nette yazdım ama uretım yerı dıye gosterıyor sadece o da turkıye.. tabı marka abd ye aıt dıye yazmıyor demek o da oraya aıtt...

bende kendi sitesinden baktım irlandalı kişilerin açtığı bir kurummuş diye biliyorum P& G firmasına ait diye okudum benmi yanlış anladım acabaCADIARZU

arzu canım bana rep gondermısın sanırım ama yanlıslıklamı oldu cunku bırsey yazmamıssın :)

sanırım sen orda link yollamıştın ya bende teşekkür etmek için yapıyım dedim mirmirmirmirrep neyse hiç anlamam bir kere forumu okurken söylediğine katılın katılmayın teraziye basın yazıyordu bende bastım teşekkür anlamında ne oldu kötü bişi mi ?kaydirigubbakcemile3

offf sinir oldum onur 1 saat ağladı bağıra bağıra hiç susmadan sakinleşsin diye emzireyim diyorum memeyi de almadı göğsüme reçel bile sürdüm istemedi nesi vardı anlamadık
sonra babaannesi sesini suyup gelmiş o götürdü aşağıya gider gitmez uyumuş garezi babasıyla bana m ıydı bu çocuğun moralim bozuldu ya onda uyuyunca senağlama

herkese iyi geceler....

kızlar ya sizinde saçlarınız dökülüyor mu?benim acayip derecede dökülüyor, tutam tutam saç geliyo elime herdefasında.allahtan saçlarım sıkta ordan kurtarıyoruz ,degılse saç kalmıcaktı kafamda ama böle giderse kalmıcak sanırım.

GÜNAYDINNN kızlarr akşamdan beri kar yağıyor her yer bembeyaz buz gibi hava var dışarda kızı okula gönderdim miniği de doyurdum yatıyor bende kahvaltımı ettim tubayla size bakiim biraz gidip yatıcam ceylin gece gene 2:30 da yattı

günaydın bugün çok uykusuz ve uyuzum
gece gene mıkır mıkır uyudu uyutmadı beni ne derdi var anlamadım şimdi uyuyor siz neler yapıyosunuz?

2:30 a kadar uyumuyorya kaçtan sonra uyumuyor mesela akşam 8 de felan uyuyor oluyormu sabah kaçta kaklkıyor böyle geç yatınca

günaydın bugün çok uykusuz ve uyuzum
gece gene mıkır mıkır uyudu uyutmadı beni ne derdi var anlamadım şimdi uyuyor siz neler yapıyosunuz?

bizimkide gece huysuzdu kucak istiyordu yatmaya hiç niyeti yoktu şimdi de uyuyor zilli gece 2-3 arası uyuyr sabahta 12 ye kadar yatıyor sonra gündüz hiç uyumuyorr uyusa bile en fazla 2-3 defa 10-15 dk lık şekerlemeler yapıyor bazen

2:30 a kadar uyumuyorya kaçtan sonra uyumuyor mesela akşam 8 de felan uyuyor oluyormu sabah kaçta kaklkıyor böyle geç yatınca

CANIM BENİM KIZ 1 HAFTADIR GECE 2-3 ARASI UYUYOR SABAH 11-12 DE UYANIYOR SONRA AKŞAM 6 YA KADAR HİÇ UYUMUYOR 6 DAN SONRA 1-2 DEFA 10-15 DK LIK ŞEKERLEMELER YAPIYOR O KADAR KIZ UYKUSUZ DOLANIYOR ORTALARDAsenağlama

herkes bebişlerle ilgileniyor galiba ben uyuyamadım kociş kalktı oda kahvaltı ediyorrr ben sayfayı açık bırakıyorum gelürüm gene

Kimberly Clark ile Kotex ve Huggies Türkiye Pazarında İlerliyor

Giderek büyüyen hazır bebek bezi sektöründe ikinci sırada gösterilen Amerikan şirketi Kimberly Clark, Huggies ile Türkiye pazarında yerini aldı. Huggies'in yanı sıra diğer bir kişisel bakım kategorisi olan kadın pedleri piyasasına Kotex

markasını kazandırdı. Huggies ve Kotex için yürütülen lansmanlar ile iki markanın da Türkiye'deki yerini garantileyeceği kesin.

Grafiklerden de görüldüğü üzere, BrandIndex'te Huggies ve Kotex "fısıltı" eğrisinde rakiplerini
telaşlandıracak bir ivme gösteriyor. Kotex ve Huggies'in "fısıltı" eğrisindeki yükselişin Türkiye'de bu isimlerin giderek bilinirliğinin arttığını, daha çok insan tarafından duyulduğunu kanıtlarken, index eğrisinde aynı ivmeyi gösterememeleri diğer değişkenlerde, özellikle "memnuniyet" ve "kurumsal itibar" değişkenlerinde henüz bir istikrar sağlayamadığını gösteriyor. İnsanların bildikleri markalardan vazgeçmelerinin çok zor olduğu bu
tüketim alanında, Kimberly Clark'ın sunduğu ürünlerin marka güvenilirliğini arttırmaları ve daha çok "uzun
süreli kullanım" sağlamak için kampanyalarına ağırlık vermeleri bu değişkenlerdeki olumsuz gidişatı tersine çevirebilir. Kimberly Clark'ın kişisel bakım sektöründe Türkiye'yi daha pek çok marka ile tanıştıracağı
bekleniyor.

Yukarıdaki habere göre Huggies Amerikan malı... Fakat sonuçta Amerika da İsrail'e yardım eden ülkeler arasında...

hayır canım kotu bırsey degıl :) amacın dogru ama bastıgında cıkan bosluga bırsey yazman lazım herhangı bırsey hanı tesekkur ederım gııb fılan yoksa rep bos oluyor yanı :smiley-cool: bende bos rep gelınce anlamadım ondan sordum :))

günaydın kızlar...israili boykota ben e katılıyorum ne yapabilirsek elimizden ne geliyorsa yapalım...gerekirse ben de prima kullanmam başka kullanırım nivea ürünleri de american mı acaba ya...bu arada benim bebişte artık uyumuyor geceleri önceden ne güsel uyurdu artık 1-2 arası uyursa ne ala

canım benımde aynen öyle.. yenı yenı basladı.. bıoxcın şampuan kullanmaya baslıcam cok faydası oluyor.

Günaydın arkadaşlar bu hepimizde görülen uyku problemleride umarım geçiçi bir dönemdir.Aynen oğlumda saat başı uyanıyor geceleri.Tabi birde işe gelmek problemimiz var beyefendi uyuyor ama olan bana oluyor bir an önce düzelir inşaallah...

günaydın..biz 7 de kaktık..gece zaten durmadı..gece sadece emzırıyorum ama artık mıdesı buyudugunden ve sutum azoldugundan aç kalıyo..inatla emzırıyorum..buna rağmen sıksık uyandı durdu..sabah artık geceden yorgun kaklıtıgmızdan uyku krızıne gırdık..arabasına koyana kadar ortalıgı yırtıyor hemen sallamaya başlıyorumkı sussun derken emnıyet kemerını baglamamışım bir sanıyede oldu uçtu resmen üstünden....heryerim boşaldı....allahtan zemınde halı vardı ve once poposunun üzerine yaklaşık 90 derce açıyla sonrada başınıı vurdu..ama dediğim gibi yer halıydı ve nıspeten yavaş vurdu..ammavelakın bırdaha boylebı ıhmalı yapmamam gerektıgını acı bı şekılde anladım..aklınızda olsun arabasında deyıp baglamadan bırakmayın..ongramlık aklımda gitti...zaten tümgün sersem uykusuz dalgınım..eşimde saolsun eve gelıce yatıyo sabah kalkıp gidiyo..şu yavruları sağsalim çıkaralamda meydana...bundan sonra bi anlık gaflete düşürmesin allahım işallah.........

betülcüm bence primaya yeniden dön ben huggies denedim siz söledikten sonra ama memnun kalmadım emiciliğinden ve kızımın poposu pişti hep evde yarım kaldı paket prmaya döndüm tekrar

canım ben huggıesten cok memnunum ancak abd malı old ıcın degstrıcem primada abd oldugu ıcın bır anlamı yok yanı ona gecmemın :) turk malı olanları denıcem.. molfıx, evy baby, baby star, canbebe vs gıbı bakalım..

ayyy canım yaaa aman dikkat böyle ani tedbirsizliklerden dolayı büyük kazalar olabilir geçmişolsun inşallah biyeri acımamıştırr yavruşununnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…