- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.461
Çok zor değil aslında.. bunu kendım ıcınde soyluyorum. coca cola içmesek ne kaybederiz baska deterjan kullansak evımız kırlımı kalacak.. evet lanet olsun kı herseyın en guzelını en kalıtesını onlar uretıyor.. bır suru sıgara markası var baskasını ıcerız bu kadar zor değil arkadaşlar bırseyler yapmamız lazım.. o fotograftakı bebekler bızım bebegımızde olabılırdı Allah korusun.. yada yarın bırgun bunların bızım basımıza gelmeyecegının bır garantısı var mı ? Amerıka neden butun piyasa ele aldı acaba emın olunkı bunda cok buyuk planları var ılerıye donuk. aslında farkında olmadan onların bıze karsı, muslumanlara karsı kullanacagı planlarına, cephanelerıne katkıda bulunuyoruz.. bu urunlerı kullanmamayı alıskanlık halıne getırmelıyız.. bende basta olmak uzere bunu gozardı etmemelıyız. elımızden geldıgınce almamalıyız kullanmamlıyız.. oradakı masumlara, bızım cocuklarımızın gelecegıne bu kadar katkıda da bulunamayacakmıyız.. kimse benı yanlıs anlamasın gercekten ıcım cok kotu oldu benım..
Canım prima amerıkan malımıymıs.. nette yazdım ama uretım yerı dıye gosterıyor sadece o da turkıye.. tabı marka abd ye aıt dıye yazmıyor demek o da oraya aıtt...
arzu canım bana rep gondermısın sanırım ama yanlıslıklamı oldu cunku bırsey yazmamıssın :)
GÜNAYDINNN kızlarr akşamdan beri kar yağıyor her yer bembeyaz buz gibi hava var dışarda kızı okula gönderdim miniği de doyurdum yatıyor bende kahvaltımı ettim tubayla size bakiim biraz gidip yatıcam ceylin gece gene 2:30 da yattı
günaydın bugün çok uykusuz ve uyuzum
gece gene mıkır mıkır uyudu uyutmadı beni ne derdi var anlamadım şimdi uyuyor siz neler yapıyosunuz?
2:30 a kadar uyumuyorya kaçtan sonra uyumuyor mesela akşam 8 de felan uyuyor oluyormu sabah kaçta kaklkıyor böyle geç yatınca
sanırım sen orda link yollamıştın ya bende teşekkür etmek için yapıyım dedim mirmirmirmirrep neyse hiç anlamam bir kere forumu okurken söylediğine katılın katılmayın teraziye basın yazıyordu bende bastım teşekkür anlamında ne oldu kötü bişi mi ?kaydirigubbakcemile3
kızlar ya sizinde saçlarınız dökülüyor mu?benim acayip derecede dökülüyor, tutam tutam saç geliyo elime herdefasında.allahtan saçlarım sıkta ordan kurtarıyoruz ,degılse saç kalmıcaktı kafamda ama böle giderse kalmıcak sanırım.
betülcüm bence primaya yeniden dön ben huggies denedim siz söledikten sonra ama memnun kalmadım emiciliğinden ve kızımın poposu pişti hep evde yarım kaldı paket prmaya döndüm tekrar
günaydın..biz 7 de kaktık..gece zaten durmadı..gece sadece emzırıyorum ama artık mıdesı buyudugunden ve sutum azoldugundan aç kalıyo..inatla emzırıyorum..buna rağmen sıksık uyandı durdu..sabah artık geceden yorgun kaklıtıgmızdan uyku krızıne gırdık..arabasına koyana kadar ortalıgı yırtıyor hemen sallamaya başlıyorumkı sussun derken emnıyet kemerını baglamamışım bir sanıyede oldu uçtu resmen üstünden....heryerim boşaldı....allahtan zemınde halı vardı ve once poposunun üzerine yaklaşık 90 derce açıyla sonrada başınıı vurdu..ama dediğim gibi yer halıydı ve nıspeten yavaş vurdu..ammavelakın bırdaha boylebı ıhmalı yapmamam gerektıgını acı bı şekılde anladım..aklınızda olsun arabasında deyıp baglamadan bırakmayın..ongramlık aklımda gitti...zaten tümgün sersem uykusuz dalgınım..eşimde saolsun eve gelıce yatıyo sabah kalkıp gidiyo..şu yavruları sağsalim çıkaralamda meydana...bundan sonra bi anlık gaflete düşürmesin allahım işallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?